21171
LCD - Plazma
-
Kimi23 #10199 Valahol olvastam, hogy a desztillált víz nem hagy foltot a panelen. Kipróbáltam működött. A Hama tisztító folyadék mikroszálas kendővelnekem nem vált be, ezért kipróbáltam puha jó minőségű papírtörlővel, az is szép eredményt hozott. -
Zsolt01 #10198 Ja foltot nem hagy. -
Zsolt01 #10197 Hát rosszabb nem lesz az biztos, de "tükör" tisztára nem sikerült még tisztítani. -
r4pt0r #10196 És nem hagy foltot? -
Zsolt01 #10195 1:
Mikrószálas törlőkendővel, Én kaptam egyet az Lg5000-hez.
De vettem egyből 1 hama tisztítót, 2000 ft.
Használatára meg azt mondták, hogy mikrószálas tisztítókendőre a tisztító folyadékot és így törölni az LCD TV -t.
2:
Én 1360 x 768 -on használom sima monitor kábellel. 32 Lg5000-emnél a tv-n állítottam, húztam ki a képet a keretig -
regtoto #10194 Sziasztok!
2 kérdésem volna:
1. Ki, mivel takarítja a LCD panelt? A kávát, keretet meg mertem törölni puha ronggyal,de a panelt nem.
2. Ha össze kötöm a PC-vel, hdmi kábellel, akkor felbontás váltás után (és előtt is) marad egy fekete csík a pc asztal és a tv kerete között. Hogyan tudom eltüntetni? Vagy ez az 1080p miatt van?
Köszi -
astrago #10193 Hálás Köszönetem! -
#10192 Melyik Sony-mban? :)
Amiben Mpeg4 tuneres a DVB-T, abba a C is az. :D -
astrago #10191 Cloud szaktárs!
Megmondanád nekem hogy a sonydban a dvb-c tuner mpeg2 vagy mpeg4.Segítenem kéne a havernak de nem tudom hogy sonyba mit pakolnak. -
astrago #10190 Szia!
Szívesen. -
aranarth #10189 :-) -
#10188 Úgylegyen. Sztem meg a 32V4500-as az. :) -
aranarth #10187 Szeva Astrago!
Örülök, hogy elhárult a DTV menü problémája, bár én a HD adást stb-vel, egyébként meg kábelen nézem a TV-t, úgyhogy nem voltam közvetlenül érintett. Jó, hogy mondtad, mert erre azóta se tért ki senki, hogy a probléma felmerült és vártuk a megoldást. Köszi a jó hírt! Amikor fél éve megvettem a Sharpot, előtte 2 hónapig jártam az üzleteket, neteztem, hasonlítgattam - meg is lett az eredménye, mert nagyon elégedett vagyok (és még a feleségem se balhézott, hogy drága, mert olyan szép a képe...) :-D És Cloud, tartom, hogy ez a legjobb ár/érték arányú készülék. :-) -
astrago #10186 Ez igaz,de ha kifejezetten azt akar venni baja nem lesz belőle.Gondolom a pc miatt akar fullt. -
#10185 82 centi mellé aztán kb mind1 h fullhd, hdready vagy épp sd ;) -
astrago #10184 Tisztelt Aranarth!
Köszönöm építő jellegű hozzászólásodat,de a valósághoz kevés köze van.Nem érzem magam elfogultnak!Miután a kedves érdeklődőnek a sharp mellett sony és samsung modelleket is ajánlottam,hozzátéve hogy magam a sharpommal teljes mértékig meg vagyok elégedve,tehát tudok róla relatív objektivitással beszélni.Menü,EPG probléma ma már a múlté!Működik rendesen!!!A földi adások gyönyörűen jönnek pedig erősítős szobaantennával veszem,de van fenntartásom a jelenlegi mpeg4 sugárzás folyamatosságát illetően.Pc-n fogad minden jelet hdmi-n ,de én a régi laptopomat vga-n gond nélkül használom.
Sok sok tévét megnéztem amikor vettem,de egy dologban egyetértünk valóban ár érték arányában nagyon jó! -
#10183 "az amúgy szvsz legjobb ár/érték arányú, kifogástalan képminőségű és 3 év korlátlan garanciával rendelkező - TV-t választja"
:)
khmmmm....... elfogultság.....khmmm......."szvsz"...... khmmm........ :D:D:D:D:D:D:D:D -
aranarth #10182 Visszakerestem: 8500-8600 körül kezdtünk bele az Mpeg! tuner vizslatásában (freesas, shaihulud és én, az első DH65/66 tulajdonosok). -
aranarth #10181 Én közismerten japán-párti vagyok, azon belül is Sony-Sharp hívő, ennek megfeleleően Sharp DH66E-t vettem több mint fél éve, december legelején (Sony W4000-et lecserélve). Maximálisan elégedett vagyok a TV-vel, de kedves astrago! Az elfogultság veszélyes dolog. :-) Éppen amire ajánlod (földi digitális) a TV-t, azon a területen vannak gondjai. Ha nem 20, hanem mondjuk 200 oldalt olvasol vissza, december tájékán nagyon hosszú vita alakult ki arról, hogy pont a földi digitális adás vételekor a Sharp DH sorozat menüje lelassul - kiderült, hogy ez nem a készülék hibája (még csak nem is szoftveré), (és Sony modellen is jelentkezett), de akkor is: kivétel nélkül minden DH65-ön és DH66-on előforduló probléma, amiről még sem itt nem olvastam, sem a Sharp szervízből nem kaptam ellenkező tartalmú információt. Vagyis ha valaki ezt - az amúgy szvsz legjobb ár/érték arányú, kifogástalan képminőségű és 3 év korlátlan garanciával rendelkező - TV-t választja, a menü lassulásával számoljon (persze kizárólag DTV módban, kábelen/műholdon vagy analóg szobaantennán tökéletes). Cirka fél év múlva veszek egy nagyobbat is, az is Sharp lesz, de úgy korrekt, ha nem csak az előnyökről áradozunk.
-
astrago #10180 LG LH2000 HD Ready-nem full! -
astrago #10179 Magam a sharpot tudom ajánlani itt még senki nem panaszkodott rá.(LC32D65-66e) vagy DH ha földi digitálisat akarsz nézni.
Samuból az A656 dicsérik még sokan de a B széria is okés -
#10178 pl ez:LG - 32LH2000? -
#10177 szal sony v samsung teren keresgeljek?lg nem jon kepbe? -
astrago #10176 Nézd meg a samukat is sonykat is.Én 2-3m nézem a tv-t (94cm) nekem elég. -
#10175 konkret ajanlatod nincs?:)82-es nekem boven megfelel szal nagyobb mar nem kell. -
astrago #10174 itt kutakodj a 82cm közülavplanetbár mások nagyobbat is simán el tudnak képzelni. -
#10173 hat tv-zesre is meg arra h osszekossem a gepemmel es tudjam rajta nezni a hd filmeket geprol. -
astrago #10172 Nagy a választék tippeket tudunk adni de írd meg mire használnád pl:TV-zés,Blu Ray,Pc vagy konzol..... -
#10171 hali!
hany cm-es lcd tv-et ajanlottok egy 12 negyzetmeteres szobaba?
feltetelem annyi h full hd legyen es a keret ra kb 150k-180k ft.
elore is kosz. -
astrago #10170 No igen ezt a lehetőséget nem említettem,azért el kéne olvasni a használati útmutatót ha meg nincs akkor letölteni a netről! -
Zsolt01 #10169 Nekem LG 5000-esem van és van a hátulján USB, de csak szerviz mód, ez van a leírásába és nem javasolták, hogy használjam. -
astrago #10168 Mindegy, a régebbi modellek mondjuk a 2009 előttiek általában mp3 és jpeg lejátszására alkalmasak.Ez mehet pendrive-ról vagy külső vinyóról,de nem biztos hogy felismeri mindegyiket a tv-d. -
astrago #10167 Mi ez samsung? -
#10166 hali
egy kis segitségre van szükségem . van egy lcd tévém fejböl nemtudom milyen tipusu de 4es szériájú, és a hátulján van egy usb bemenet, és azlenne a kérdésem hogy ha teszek pendrive-ra filmet és bedugom az usb helyre akkor arrol is tudok filmet nézni? -
rinpocse #10165 Szia!
Sony KDL-46W5500 -ről mi a véleményed? Miért ment vissza a Sony a 8 bites vonalra? Erősen gondolkodom, hogy inkább megvárom a Z5500-t. Vagy ne tegyem? Mennyire látható a 10 bit illetve a 8 bit között különbség. Nem marketing anyagra vagyok kiváncsi, hanem az autentikus és szakszerű véleményedre. Mikor jelenik meg a Z5500, s milyen áron? Köszi -
antigua #10164 A problémám az, hogy még a gyáriDVD9-es filmek is sokszor pixelesednek és nem tudom hogy ez a kis 720*576 felbontásból adódik-e vagy az analóg kábelezésből. Érdemes-e kicserélni HDMI-re vagy teljesen felesleges, ez a pixelesedés a (kis) felbontásból adódik ??? -
astrago #10163 Aláírt az rtl 11 évre a mindighez,remélhetőleg hd-t is fog sugározni és most nem a moúnikára gondolok! -
Kimi23 #10162 HD-vevő minek egy 1.5 Mbit-el továbbított 4:3 képarányú SD adáshoz?:)) -
astrago #10161 Mpeg4 DVB-T tunerrel ellátott tévével ill.DVB-T Set Top Box-al plusz szoba vagy tetőantennával május 1 óta vehető a retek klub teszt adása SD-ben(576i).
Megnéztem,de elég gyenge a vételem. -
#10160 Sziasztok!
Ha szépen megkérem vki, aki vételi körzetben arra alkalmas eszközzel rendelkezik megnézné nekem a DVB-T adást? Az esti hiradóban Antónia néni azt mondta, 6-ától fogható az RTL Klub adása és azt is mondta hogy úgynevezett "HD vevő"-re van szükség a vételre..... LOL :D
Előre is köszönettel:
cloud
:)