LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
42-es 215e drága?
47-es 300e drága?
ja hogy samsungba itthon nem lehet kapni mpeg4-et az más kérdés😊
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
és sokan itt elfelejtkeznek illetve átsiklanak ilyen dolgokon is
"Az a baj hogy jelenleg nagyon kicsi a kínálat DVB-C készülékekbõl ami meg igazán nagy tudású még ehhez mérten elég drága.
A képminõséggel kapcsolatosan meg a probléma ott kezdõdik hogy nagyon kevés (ha egyáltalán létezik) az a szolgáltató aki újratömörítés nélkül adná tovább az anyagot, szóval van egy eleve tömörített anyag amit a szolgáltatók kapnak valahogy és ezt õk sajnos még tovább tömörítik vagy útólag feldolgozzák ami miatt a kép tartalmilag sérül: veszít a képfelbontásából, szín mélységébõl, kontrasztból, és a legrosszabb esetben szépen bekockásodik a kép a túlzott tömörítés miatt.
A másik hogy ha maga a csatornáktól is tömörítetlen kép minõség jönne ki minden szolgáltatóhoz, az szinte kivitelezhetetlen mivel ahhoz minden csatornához és szolgáltatóhoz közvetlen optikai hálózatot kellene kiépíteni ami külföldi adók esetén kivitelezhetetlen a költségek miatt, szóval sajnos ha te digitális adást akarsz nézni akkor meg kell elégedned a többszörösen újratömörített kép látványán ami igazán sosem fogja elérni azt a minõséget amit egy jól beállított analóg rendszerrel kaptál mivel ott szinte alig volt olyan hogy a szolgáltató újratömörített.
Viszont a mai analóg adások is már sajnos a csatornáktól kapott tömörített anyag analógra történõ átültetése ami miatt már ott is észre lehet venni a tömörítésbõl adódó problémákat.
Remélem érthetõ voltam azok számára akik még nem igazán értik hogy mirõl is van szó ma a digitális és analóg mûsor továbbítás esetén."
MIelõtt vki belekötne ""
És HAJRÁ SAMSUNG
de oke, lehet stb-vel is majd jo sok csatornat nezni. csak akkor kezdodik az ami a tanyernal volt. hdd recorder megint csak azt veheti amit nezek, raadausl lakasban 4 tv-hez negy stb?! olyan csomagot nem latok, hogy elofizetek digitalis ketyeresre, de kapok azert kabalen ganet is. mert a monitoron meno kisablakos jegkorong meccshez nem kell azert stb...
ha neked megér +3 ropi körül a national meg eurosport hd akkor vedd meg.
a többi magyar hd meg jön ingyen légbõl.
nem a sima kábel ellen vagyok hanem a +hd csomag felesleges.
mondjuk amilyen szutyok minõségû felénk a kábel adása élvezet átkapcsolni mpeg4-re még ha épp nem is full hd épp a mûsor.
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
spenót?trabant?.....
nekem 4 fix van:samsung,fradi,ati.sony eriscon)))"
sony,magyarfoci,nvidia,apple 😄
Forza.
2009.dec.1-tõl ingyenesen nézhetõ mpeg4-es földi digitális adások:
mtv1hd
mtv2hd
dunatvhd
rtlklub
tv2
ami még nem dõlt el de valószínõ fizetõs lesz:
atv(kell a a jó anyjuknak😊)
hírtv
ezenkívûl a viasat csoport is tervben van.
ha nem mpeg4-es tv-ét veszel akkor marad a kábeltv de ha HD adást is akarsz nézni külön csomagot kell venned ami nem olcsó.ingyen senki nem fog HD adást adni pluszba kábelen.
Az mpeg4 tuner csak a magyar adások vételéhez szükségesek. ? Ha nézni akarunk digitális magyar adást, akkor elö kell fizetnünk valamelyik szolgáltatónál. Aki gondolom adja a magyar digitális adások vételéhez, nézéséhez szükséges pefiréfiákat aminek az ára, benne kell hogy legyen a havi dijban. ?
Vagy pedig azért kell az mpeg4 tuner megléte a tévében, hogy szolgáltató nélkül csak ugy kiteszünk egy tányért a tetöre és máris tudjuk fogni a digitális magyar adást? Na de mennyit?
spenót?trabant?.....
nekem 4 fix van:samsung,fradi,ati.sony eriscon)))
innen kezdve tökmindegy milyen tipus milyen árban😊
amíg érvekkel utasítottam el a samsung tévéket a fanatikusok mindig megpróbáltak meggyõzni.már nem érvelek csak utálom😊
feltehetõen rossz helyre kötötted a hangot a tévén ...
Forza.
konzumidiota-e vagy? 😄
nekem ha ilyen hülye kérdést feltesznek, megkérdezem, h milyen árban milyen modellekre gondol...
Forza.
ne tévesszen meg,hogy minden samsung tulaj azt írja felesleges mert ez nem igaz.csak magukat nyugtatják mert nekik nincs benne csak mpeg2-es.😊)
ne állj már be te is a szemellenzõsök közé😊
az,hogy van jó áras mpeg4 dvb-t-és philips tv-ém eladó az csak egy plussz😊
de ha felteszik kérdést sony vagy samsung nem vitás,hogy sony😊de tõlem lehet hunay vagy mit tudom én milyen bówli cucc csak ne samsung😊)
2008. december 1. MinDig TV Mpeg4 DVB-T indulás. 😄
www.digimomentsvideography.com
"In fact, this TV isn't just good, it's shockingly good."
ugyanitt a 656 csak ugy lett 9 szerintem, hogy design es value 1 pottyel jobba sonynal, mikozben a sound 2-vel rosszabb (6/10)
vegigolvasni nincs most idom oket.
de meg mindig varom, hogy valaki rabeszeljen a 40" lcd-re az 50" plasma helyett... vagy forditva 😊
Valszeg Sony-t fogok venni, de az áarakkal még barázkozok.
Az egy kiskerben 224k-ért láttam egy SONY KDL-40U4000-t, aminek igazán tetszett a képe, bár még csak hd mûsotr láttam rajta.
Tudnátok véleményt írni róla?
Elviekben ugye ez is FUll HD-s, megfelelõ lesz majd a késõbbiekben BlueRay lejátszóhoz?
Köszönöm a segítséget!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
\"SLICE of LIFE\"
Remélem jó hejre írok. Azt mondja már meg nekem lécci valki, hogy ha a laptopom és az lcd tv összekötöm HDMI-DVI kábellel akkor a hangot hogy viszem át a tvére?
Elõtte sima vga kábelt használtam és külön hangkábelt.A gond az hogy most a hangkábelen nem megy át semmi.
mivel a sony drágább márka, nyilván adott összegért gyengébb tévét kapsz a pénzedért
Forza.
PS3 ID: Csabesz82
Sony KDL32L4000-es Tv-t néztem ki.Valakinek valami tapasztalata vele? Kábeltévé rendszeren használnám + dvd.
3m távolságból. Tudom hogy ezen a rendszeren a jelerõsségtõl nagyba függ a tv képe,de mégis melyik LCD a legalkalmasabb.Media M-ba venném(ajándékutalványt elfogadják azért).Vagy LG 32LG5700? 150000Ft a felsõ határ.Samsung LE 32 R 84? Olvastam a sam.-ba fontos milyen a panel.Az R-s sorozatba jó?
Köszi elöre is!
37LG6000 vagy Samsung LE37A615?
melyikben van jobb anyag?
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
amugy nekem egy tv bizniszben jaratos azt mondta, hogy ha raerek varjak jovo tavaszig, mert ha beindul a musorszora sminden gyarto beteszi az mpeg-4 tunert majd. habar sok csatorna ugysem lesz. (en meg nem leszek hajlando stb-ot hasznalni, ezert erdekel az analog adas minosege)
Kinek elég a 8-10 /közszolgálati/ adó?
Szerintem csak a tuner miatt nem érdemes hezitálni.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
2,5-3-rõl a fullHD felbontásnak ekkora képméretnél nincs jelentõsége, mert a szemed ilyen távolságról nem érzékeli a pixeleket. Ennyirõl jobb a 37-es, de hétköznapi használatra még a 32-es is megfelelõ lehet, de utóbbi, ha átszámítod a 4:3-as képarányra, kb. 65 centisnek minõsül!
Sharp Aquos LC-32DH66E
2 és fél 3 méterrõl 32 vagy 37' es tévét érdemes e venni? Illetve van e értelme ilyen távolságból a fullHDnak értelme mindkét esetben?
vga-ra kötötted a pécét vagy HDMI-re?
az én samumon pl a VGA mellett egy jack a bemenet, a HDMI2 mellett pedig 2 sztereo RCA (piros/feher). a HDMI1-3 mellett meg nincs analog bemenet.
Forza.
Magyarországon szinte kizárólag fizetõs szolgáltatások vehetõk igénybe, tehát STB-ket kapsz a szolgáltatódtól. Ami ugye kódolt adást dekódolja. Akkor végül is mire megyünk egy sima tunerrel?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Néztem, hogy vki hiányolja a Sony-ból a 100Hz-et és ezért tartja jobbnak a Samsungot - lelke rajta, de a Sony Mpeg4 DVB-tunere biztos hasznos lesz és nem parasztvakítás.
Sharp Aquos LC-32DH66E