21171
LCD - Plazma
-
hdmi #10439 s mikor veszed meg? -
#10438 temá csak tudod -
hdmi #10437 Orion, ezt komolyan mondod? orion
-
#10436 -
#10435 má mondtam hogy az orion
gondolom akkor az orion gyárba csinálják a hitachikat is mint ahogy a te szonijaidat szlovákiába
a szuzuki esiksznégyet is csinálják fiat logóval a régi szviftet subaru matricával ecetera-ecetera és ha ezt több milás kocsikkal megteszik akkor majd pont egy 1000$-os szaros műszaki cikkel nem mi ? kapd szét a márkás cuccaidat nézd meg milyen logók vannak az alkatrészeken aztán egy "noname" készülékét ... -
hdmi #10434 Akkor miért nem veszed meg, utána írhatnál egy beszámolót. Egyébként mit tudsz az Acoustic Solutions nevű márkáról? Mert én még nem is hallottam róluk. Ha olyan kimagasló minőséget képvisel, mint a márkás tv-k, akkor hallottunk volna róla, nem? -
#10433 mert szerinted a hitácsi nincs olyan cég mint az általad említettek ? jó lenne ha nem csak a juronixos újságos "márkákat" futtatnád -
hdmi #10432 És mi a garancia, hogy a képminőség is ugyanaz? A nagy múlttal rendelkező mamutvállalatok (Sony, Samsung, Philips, stb.) iszonyatos pénzt költenek kutatás+fejlesztésre, így kizártnak tartom, hogy noname vállalatoktól veszik a fő alkatrészeket. Ha csak a csúcskészülékeket vesszük, linkelj már be nekem olyan noname készüléket, ami pl. felveszi a versenyt a Sony X, a Philips 9000-es és a Samsiung 9-es sorozatával technikailag, képminőségileg, stb. -
#10431 -
#10430 maradjunk annyiban hogy vannak esetek amikor ez igaz
ACOUSTIC SULUTIONS = ORION
-
EasyLife #10429 vagy csak te nem látod át a dolgokat :)))) -
#10428 Jajjajjj..... :D
Most erre mit mondjak?
Nagyon rosszul látod a dolgokat..... :D -
#10427 amit hétvégén néztem videotont az rá lett dugva pc-re ( a tv-n van hdmi,dvi,és analóg mi az utóbbit próbáltuk csak de gondolom a két bikábbik dróton még szebb lett volna a játék meg a HD sample DVD meg ugye nem lettek volna kicsit szellemképesek a böngésző betűi)és a vidkari drájverén egyből választhatóvá vált a tv felbontása (13XX*768) és ha jól tudom a natív az amit a kijelző tud ergó te arra célzol hogy ha veszek egy noname fullhd tv-t nem biztos hogy pc-n keresztül meg tudja jeleníteni dvi/hdmi-től függetlenül ? -
Okay82 #10426 Azt szeretném kérdezni hogy SD adás megjelenitésében a Samsung A330 és A430 illetve A450 között van esetleg külömbség?Tudom a panelja jobb ebben a sorrenben.Mpeg-4 tuner van valameikben?24p?PiP?egyértelmüen sehol sincs leirva.
Nekem LC41-em volt ,nagyon nem tetszett a Digitv képe.Végül is tv,és 1:1PM pc-re lenne használva.26-32col elég.Esetleg más ilyen árban?És még egy a B széria azon kivül hogy 2009es miben külömbözik az A-tol?
Köszi elöre is! -
EasyLife #10425 ha jóbban belegondolok egyetlen különbség egy márkás és egy noname pl tv között az h a márkásnak jobb a marketingje és elhitetik az emberekkel hogy itt ez a két tv ugyanazzal az elektronikával ugyan azokkal a szar kínai alapanyagokkal csak más külsővel de a milyen jobb vedd meg ezt dupla annyiért és mellesleg az egód is növeli h te nem az olcsóbbat vetted meg mer ez jobb mer drágább. nos kb így működik a világ :D még nevelőapám mesélte hogy vett egy noname videót és összehasonlították egy márkás verzióval és detto ugyan az volt benne de még a gombok helye is stimmelt szal egy az egyben át tudták rá rakni a másik komplett panelét. a különbség csak annyi h drágább volt a márkás :) és ez szerintem még ma is így működik millió dologban :) -
#10424 Monitornak veszi, alapfeltétel a nativ hajthatóság HDMI-n. egy LG3000-nél ezt köztudott, videotonnál erre max otthon jössz rá :( -
aranarth #10423 Nem. A "Detachi" 2009-es modellje nem a Sony 2007-es TV-je. Szerintem nézd meg a Videotont, nekem anno egész jónak tűnt, ha nem tetszik, akkor pedig válassz az LG 3000 és a Samsung A330 között - olcsók, de azt tudják, amit az áruk ígér. -
#10422 gondolom amit a noname-ek megkapnak azok nem a legfrissebb fejlesztések , ergó lehet hogy ugyan az mint egy márkás 2-3 éves modellje ... -
astrago #10421 Jól beszélsz aranarth!
A lényeg hogy a vestel egy nem kicsi cég,valóban gyárt elektronikát az európai gyárak részére.A kínaiak meg az ottaniak részére. -
aranarth #10420 Ez csak nagyon nagy vonalakban igaz. Azt megnézem, hogy egy Sony-ban, Toshibában vagy Sharpban mikor van nem saját maguk által fejlesztett elektronika - elképzelhető, hogy egyes elemeket Törökországban gyártanak le, de hogy ők tervezik az elektronikát és ellenőrzik az egész gyártási folyamatot, az 100%. Azt meg, hogy milyen panel van egy TV-ben, már rég túltárgyaltuk. A Sharp pl. kizárólag Sharp panelt használ (a FullHD-kat szigorúan Japánban szerelik össze, ezért is lenne furcsa, ha az elektronikát meg külföldről vinnék Japánba, ahonnan visszautaztatnák a kész TV-t Európába), a Samsung meg sokfélét - van köztük tajvani, van saját, de van a Sonyval közösen fejlesztett is. De azt hinni, hogy veszel egy noname koreai vagy tajvani TV-t 70 ezerért és ugyanazt kapod, mintha egy 150 ezres japánt vennél, az - hogy nagyon finoman fogalmazzak - badarság. -
vazul001 #10419 A Vestel Törökország legnagyobb elektronikai gyártója, nem tartom kizártnak, hogy esetleg a nagyok is vesznek tőle ezt-azt, mint ahogy kínai, tajvani cégektől is, hiszen seki nem gyártja le az utolsó csavarig saját maga a tévéit és egyéb elektromos dolgait, de, hogy a Vestel gyártana (saját maga által tervezett, tehát nem bérgyártott) komplett elektronikákat a "nagyoknak" az kissé erősnek tűnik a számomra. -
#10418 ismerős ?
" A márkás televíziók mellett, néhány kevésbé közismert típus is találhatók. Ezekben márkától függetlenül, SAMSUNG vagy LG display és VESTEL elektronika található. A két fenti display gyártót azt hiszem felesleges bemutatni, hiszen a legtöbb és legjobb minőségű LCD display-eket csinálják.
A Vestelről érdemes tudni, hogy a világ harmadik, Európa legnagyobb elektronikai gyártója! Többek között olyan márkás készülékek, mint a JVC, HITACHI, SHARP, SANYO, THOMSON, LG, TOSHIBA, stb. nagy része, szintén Vestel belsővel (elektronikával) készülnek. Ha Ön vesz egy márkás készüléket, jó eséllyel ugyanazt a belsőt és kijelzőt kapja más típusfelirattal, és kávával, mint a lenti LCD tévék, tehát Ön csak a márkanévért fizet több tízezer, nagy képernyőnél akár százezer Ft-tal többet..." -
aranarth #10417 Anno néztem Videoton LCD-t (32", 110e), nem volt rosszabb mint a belépőszintű "márkások", sőt! Nem állítgattam sokat, de nekem meggyőzőbb volt, mint a Thomson és az LG belépő modellje. Végig kell nézegetni meg nyomkodni az összeset az árkategóriában és megvenni azt, amelyik a legjobban tetszik. Szerintem különösebben nagy eltérés a közvetlen konkurensek között (azonos áron!) nem nagyon van. -
#10416 amúgy meg nem is orion tv-t néztem tegnap hanem videoton volt , az orion meg mostanság ACOUSTIC SULUTIONS néven tarol -
#10415 de legalább nézzed meg bótban !! :D -
#10414 jóvanna , nem kell megvenni az első ajánlatot egyből végtére is egy lapostévéről van szó nem holmi jelentéktelen dologról -
#10413 "a fórumos "hozzáértők" szokás szerint nem kicsit átesnek a ló túloldalára amikor 50000:1-hez köll meg 17 hdmi motorosan forgatható talp stb "
baromi régóta ajánlagtom monitornak az LG 32LG3000-et, 90ezerért ... az, h átsiklasz dolgok felett, nem a mi hibánk ;) -
#10412 ezen vagyok -
aranarth #10411 Tahó vagy, de az önbizalmad nagy. Ameddig apuci pénzén okoskodtál magadnak, addig nem volt zavaró, de amióta pár hete itt osztod az észt, kifejezetten idegesítő.
Nem szeretem, ha falon kívül vezeték fut, ezért nem kértük, hogy minden szobába jusson STB., ami ráadásul csak rontja a képminőséget. Ott továbbra is kábel van. A konyhába nem fogok TV-t venni, még ha meg is tehetném, mert ki tudom fordítani a nappaliból. A konyhában kb. 2, a nappaliban 2,5-3 m-ről nézzük, mert ideális az elosztása. Amúgy 63nm, ami valószínűleg nagyobb, mint a gyerekszobád. A kislányomnak még nem kell TV. Mit akarsz még tudni? Miben akarsz még tájékozatlanul okoskodni? Ülj le a számítógéped elé és UT-ezzél egy nagyot, ott vezesd le mind a 16 évednek a feszültségét, vagy apuci biztos befizet a hullámvasútra is. -
hdmi #10410 Akkor miért nem veszel valami noname márkájú tv-t, s majd utána legalább írhatnál egy beszámolót. Szerintem mindannyian szívesen olvasnánk. -
#10409 annyit tudunk segíteni ha visszaolvasol 1-2 oldalt itt hogy az "igazi" led-es tévék azok a félmillás "szarok" többszörösébe kerülnek ezeknek az "olcsóknak" semmi értelme kétszer annyiért kapsz ugyan olyan képminőséget az meg hogy lapo ki a ...szomat érdekel a talpa ugyan akkora mint a simának -
#10408 ez csóringer topik itt max 200k-s tv-ről esik szó de legfeljebb 100k-aink vannak -
#10407 sziasztok!
éppen LCD tv vásárlása előtt állok, és a tanácsotokat szeretném kérni. Amire gondoltam: 40-42"-os méret, full HD, és minél szebb színvisszaadás. Hol tudnék utánaolvasni a modelleknek, esetleg teszteket találni a témában?
Eddig ami szóba jött, azok az LG lh7000 és a samsung un40b6000 modellje. A samsung azért szimpatikus, mert LEDes, tehát majdnem fele annyit fogyaszt a másikhoz képest (gyári spec. szerint az LG 230, a Samsung 130), és állítólag a színvisszaadása is jobb. Ez így van tényleg? Esetleg nézzek utána a Sonynak vagy Panasonicnak is? -
#10406 most voltam unokatesómnál neki van egy ilyen lapostévéje (140k-ért vette másfél éve :DDD ) mondom neki gyerünk rádugni a pc-t had lássam kivált -e egy monitort szerintem teljesen korrekt volt vittem magammal avi-t meg dvd-t és egy 720-as hd sample-t ebben a sorrendben rakosgattam neki befelé és ahogy mentünk egyre feljebb a film minőségben annál nagyobbakat élvezett és amikor mondtam neki hogy megnéznék egy játékot is egyből rányomta a vovot ami után csak annyit mondott majd baszok visszavinni a nappaliba mónikasót nézni jó a 51cm-es régi kistévé isneki ...
a teszt eredménye pozitív lett és az a sanda gyanúm hogy a fórumos "hozzáértők" szokás szerint nem kicsit átesnek a ló túloldalára amikor 50000:1-hez köll meg 17 hdmi motorosan forgatható talp stb . -
#10405 jól van már végén még kiderül a gyereknek nincs a saját szobájában tv ...
meg aztán ahogy a magyarországi "amerikikonyhák"-at ismerem képzelem milyen távolságok vannak egy kész vagyon lehet ... a kábelezést a szolgáltató végzi ingyen legalábbis nekünk júpíszíseknek ... -
#10404 és set top boxot te adsz hozzá? oda is kábelezed? -
#10403 akinek fussa ekkora tv-re annak futhatna egy kicsire is a konyhába kb ugyan annyit lát mind a kettőből ... -
aranarth #10402 Mert szeretem ha pörög, vazze'! Mert külön be van biztosítva és várom, hogy leessen!
Gondolkozni nem szoktál, csak beszólni? Mert van egy lakásom amerikai konyhával, ahonnan nem látni a nappaliban felszerelt TV-t. A feleségem szokott főzni, a másfél éves lányom pedig napjában többször is eszik. Mindeközben a feleségem szeret TV-t nézni. Vagy szerinted rajtad kívül mindenki idióta, én meg csak úgy forgatgatom a TV-t úri jókedvemben? Idegesítő a kötözködésed, mert azt hiszed hogy Te avagy a hülyéskedő okos, pedig ellenkezőleg... -
#10401 hol van a sony?
-
#10400 minek kell egy tévét naponta tucatnyit forgatgatni ?