LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
látom nekedis ilyen monitorod van, amit én is kinéztem. Elolvastam az elõzõ 2-3 oldalon, amit írtál róla.
Érdekes, hogy szerinted ablack levellel van gondod, mikor mások meg azt emelik ki, hogy abban milyen jó a tv lcd-hez képest).
Persze ez a két dolog nem zárjaki egymást feltétlen 😊
Hogy boldogul a tv a felfelé skálázással?
Komolyan gondolkodom, hogy szükségem van-e fullhd tv-re. Ma megnéztem egy régebbi lcd tv-n (LG 32lx2r) és nagyon szép, tû éles rajta a szg. képe dvi-n és hdmi-n is. Böngészésre, videora, word/excelre elég 1366x768, nyúztam úgy vagy két órát a gépet.
Box is nagyon szép rajta.
Tényleg, a box képe hoz valami javulsát ha fullhd-n nézed?
Az egyetlen problémám (legalább is én így gondolom) a fullhd-vel, hogy azért még van egy-két pc-s gémem és a videom biztosan nem bírná a 1920x1080-at normálisan, tehát vissza kellene vennem a felbontást, tehát a tv felfelé skálázna.
Ez a felbontás gondolom desktopra sokkal szebb, mozira se lehet rosszabb.
Az a kérdés, hogy megéri-e a több pénzt, ha a box-ot is meg a pc-t is fel kell skáláznia?
Tv-t nem sokat nézek, fõleg böngészés/munka/film/box lenne a használat (nem is a tv-t akarom vele lecserélni, hanem a monitort).
Köszi.
Ráadásul kb 70km oda-vissza.
Egyébként mennyire gyakori LCD TV-knél, hogy belefuthat az ember a pixelhibákba?
Remélem ez csak egyedi és nem ezért van akciózva a tipus.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
nem media hanem kisebb bolt :S ..
remélem minden rendben lesz!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Le volt értékelve 199-re.
Megtetszett hát elhoztam.
Attól félek csak, hogy kitalálják nekem a már ninsc több a raktáron dumát és felkínálják a kiállított darabot, amit persze nem fogok elfogadni.
A másik amitól tartok az, hogy elõrukkolnak majd õk is a monitoromnál hallottakkal. Acer monitort vettem és azon is volt/van pixelhiba. Hamar elintézték azzal, hogy 1fõ és 2alpixel hibánál van csak csere. Remélem tv esetében ez nem így van.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Debrecenben most volt kirakva a corában a 7-8-9es széria mindenki kedvére megnézhette...és élõben láthattam a 26colod sony oled tvt is......(új technológia kiállítás nov3-23ig) és a 7esre rá volt kötve a ps3 és eszméletlen játszhatatlan volt a 6oshoz képest.....nagyon lassan reagált.....a 9esen egy box volt kötve....valamivel jobban reagált,de még mindig éreztem,hogy lassú gondolkodású.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
32A451
amúgy ilyenre lehet kötni xboxot pl mindenféle lagfélelem nélkül ugye
Tegnap vettem egy 42colos FH-s LCD-t. Szerinten jó ár volt érte a 199k.
A lényeg, hogy találtam egy hibás pixelt rajta.
Ez most azonnali cseét követel vagy el fognal hajtani a francba, mondván, hogy ez még bele fér a minõség ellenõrzés szórásába?û
Valakinek amúgy váleménye a készülékröl?
Üdv!
mustar: vegyél egy DVI-HDMI (vagy hdmi-hdmi + DVI átalakito) kábelt, a kép is sokkal jobb lesz és a hangot is át tudod vinni, ha az spdifet rá tudod kötni a geforce-ra.
---
amugy ma néztem teszkoban a 32A451-es samu lcd-t, abban is "S" jelzésü panel van ! (azaz a samutévék között a legjobb paneltipus allitolag)
Forza.
PS3 ID: Csabesz82
amúgy igen igazad van :\
samsung 55a956 55a956 teszt
sztem szép is és keveset is eszik.....egy nagy hátrány a nézési szög csak 80fokos....viszont input lag még mindig magasabb,mint a 656osé tehát játékra továbbra is az lcd a nyerõ a led még "túl lassú hozzá".....,de mindenki olvassa el a tesztett és döntse el maga....
bevallom kicsit többet vártam a 9es szériától....
Szüleim kinéztek két tévét, és nem tudnak választani, engem kértek döntõbírónak.
sony kdl32l4000 - 120.000 Huf
lg 32lg2000 - 100.000 Huf
melyik jobb, melyik éri meg jobban, és miért? indok?
Nem tette könnyebbé a helyzetemet, de nagyon informatív volt.
Most már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán szükségem van-e FULLHD tv-re (box+monitor, tv esetleg).
Sharp Aquos LC-32DH66E
Ezzel a tv-vel van valakinek tapasztalata?
Samsung LE32A656
Igazából rengeteget olvastam róla a neten és elég jókat írnak róla, de arra lennék kíváncsi, hogy milyen használatban és ami sehol nem derült ki (vagy csak rosszul kerestem), hogy lehet-e 1:1 pixelben hajtani, azaz lehet-e monitornak is használni (rendesen)?
ha digitálisan küldöd rá a jelet (laptopról vagy géprõl, esetlegesen HDMI-s dvd lejátszóról) nagyon szép képet lehet kapni vele
For the Empire!
kar, hogy a JVC-rol nem tud senki. az S9 (vagy mi) nevu nagyon tetszetosnek tunt. es egy ujabb arlepcso. teszteken megsem istenitik annyira.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sharp Aquos LC-32DH66E
Én is ezt mondom mindenki saját maga miatt döntsön csak látom hogy egyeseket ez a kérdés foglalkoztatja mert annyira nem érik hogy most akkor mihez is kell a beépített tuner.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Akkor ki az igénytelen? Aki most kiad 40 ezer pluszt egy Sony-ért, vagy "megspórol" az A656-an ugyanennyit? Merthogy a vita innen indult, hogy a személyes, otthoni tapasztalataim alapján összehasonlítottam a 2 készüléket.
Óvatosan igénytelenezzél le bárkit is!
Sharp Aquos LC-32DH66E
A márka garis meg olyan mint a betörés elleni biztositás....fizeted a nagy pénzt, és csak akkor éri meg ha valoban betörnek addig meg várod hogy betörjenek hogy megérje az addig fizetett dijját? Picit tulzás de hasonlo....
Forza.
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
Forza.