21171
LCD - Plazma
-
SyntaxError in0 #10479 Bocs, majd mindjárt írok azért is, mert a c64-em nem megy a Junyoszt-al. Megbántottalak valamivel? Megkerestem az árát mind a kettőnek..
Egyébként meg segítséget kértem, hülyeségeket írni én is tudok, ha unatkozom. -
#10478 220k-s MÁRKÁS tv-det nem tudod összepároztatni a MÁRKÁS konzoloddal szeretjük a MÁRKÁS dolgokat ...
a dvd-k közül is a yamada kaliberűek voltak amik beolvasták még a söralátétet is a szoni meg pana meg válogatott hogy plusszos meg hányszorosan írt stb -
SyntaxError in0 #10477 Mármint hdmi kábellel..de ettől még tudnia kellene az 1080p-t komponens kábellel is , nem? -
SyntaxError in0 #10476 Köszi a tanácsot, de egyiken sem ad képet :( -
#10475 hatalmas butaságot irtál: a legtöbb játék sem ps3-on, sem xbox360on nem fut 1920x1080-ban, csak 1280x720ban (ps3on sokszor még ekkorában sem) és utolag képes a konzol a beállitott felbontásra felskálázni (ps3-on sokszor ekkor sem). a skálázás és a nativ 1080p renderelés közt ég és föld a különbség :)
SyntaxError in0:
komponens kábel a legrosszabb kéminőséget adja, mindenképpen VGA vagy HDMI kábelt használj
amelyik HDMI bemeneten megy a tévé 1920x1080-ban pécével, ott probáld meg az xboxot is -
SyntaxError in0 #10474 Szia! Azzal tisztában vagyok, hogy mit jelentenek ezek a dolgok. A problémám az, hogy nem tudom beállítani, és igen, az xbox360-on is léteznek 1080p játékok, valamint a menürendszere is támogatja. -
#10473 szia!A next-gen kifejezés a magas felbontást(720p,1080i,1080p), és eddigi konzolokhoz képest nagyobb teljesítményt takarja. Az 1920x1080-as natív FullHD felbontást csak a PlayStation 3 konzol támogatja,az Xbox360 csak 1280x720 felbontásra képes.xbox csak 1080i tudja -
SyntaxError in0 #10472 Sziasztok!
Remélem, nem bántok meg senkit a kérdésemmel. Visszakerestem már, de pontosan ilyen problémával nem találkoztam még. Aki tud, és nem kap agyvérzést, segítsen pls.
Adott a tv-m: .TV
Az xbox360-ammal szeretném összekötni,de az istenért nem tudom 1080p-re állítani komponens kábellel (max 1080i), hdmi-kábellel pedig se hang, se kép..
Hd filmekkel, pcvel összekötve nincs gond a full HD-vel.
Pedig szeretném.. :)
Aki tud, segítsen pls -
EasyLife #10471 annál jobb, akkor én leszek kő gazdag -
#10470 tévéfüggő. van amit csak VGA-n, van amit csak HDMI-n lehet nativan hajtani, van amit egyiken sem.
a nativ hajtás azt jelenti, hogy a beállitott felbontásnak megfelelően 1 pixel a tévén is pontosan egyetlen pixelként jelenik meg. attól még, hogy 1360x768-at kiteszel egy 1360x768as paneles tévére, nem biztos, hogy nativ képet kapsz, mert van hogy belenagyit a tévé vagy fekete kereted lesz vagy más miatt csusznak el a pixelek
nativ felbontás wiki ENG -
#10469 párszáz év ? ma már azt tudják a pc-k amit 25 éve a nájkráderbe csak azt hitték hogy egyszer majd lesz ilyen , amit te mondasz ahhoz elég 25 év ... -
#10468 így sem nézek tévét max híreket a konyhába , amit érdemes megnézni az fent van torrenten is és azokat meg nem a látványér nézi az ember , a dvd-re elég a hdready is -
astrago #10467 okés -
EasyLife #10466 hát ezt mondom én is, de ez gyakorlatilag lehetetlen. max ha egy ultra gyors hiper szuper photoshoppot szerelnének a tvbe ami minden egyes képkockát felturbózna hd szintre és valós időben képes visszaadni. :D nah ezt le licencelem és pár száz év múlva ha a technologia már adott valamelyik ük unokám jól meggazdagszik belőle -
EasyLife #10465 kiegészítésként szántam :) -
hdmi #10464 37-es hd felbontású volt. -
#10463 Igen én is láttam, 55cm-es és SD felbontású volt.. :) -
#10462 Mikor egy kis felbontású fényképet egy nagy felbontású monitoron nagyítunk ki azon senki nem csodálkozik hogy pixelesedik, csúnyul a kép. De a nagy felbontású TV-től elvárnák hogy egy kis illetve SD felbontású anyag (amire ráadásul "rárakódik" sok esetben analóg zaj is) olyan jól nézzen ki mint egy SD CRT-n. Ezt kéne végre átgondolni sokaknak.. -
hdmi #10461 Én már láttam olyan Philipset, amelyik már gyakorlatilag elérte a CRT képét. -
astrago #10460 Azt hiszem ez schranknek akart menni. -
EasyLife #10459 és a leges legfontosabb bármilyen lapos tv is veszel készülj fel rá hogy bármilyen tv adás (kábel,műhold akármi ami nem hd ) képe egy nagy rakás kaki lesz. van aminél tűrhetően kaki és van aminél atom kaki, de egyértelműen mindegyik kaki. de hát tudjátok lehet kakiból várat építeni, de az attól még kaki marad(büdös és gusztustalan) :D -
#10458 Nem is mondta senki sem, hogy a Philips szar lenne, sőt, nekem speciel a kedvenc márkám volt TV-ben (már nem az). :( -
#10457 Ez se piskóta, philips computer-tomográf CT
Szal, nem akarok tovább offolni, de egyáltalán nem értek egyet azokkal a falhuggyozó dumákkal, :D, hogy a Philips maradjon meg a kávéfőzőnél. Valahol biztos van átjárás a kutatások terén, pl pár éve megjelent telefonjuk már 2hónapos készenléti időt tudott stb. link -
#10456 Én sem degradálom a Philipset, hisz példátlan eredményei vannak az egészségügyben a nagy bonyolultságú komoly, precíz, komplex műszerek gyártásában. Gondoljunk csak a legújabb 3D f-MRI, vagy szeletröntgen vagy egyéb berendezéseire. Világon minden komoly helyen, ezeket a Philips cuccokat használják, ebben a szegmensben NR1. pl:
Philips MRI -
astrago #10455 Tényleg nem vagy egyszerű eset.Most figyelj:Minden nagyobb cégnek van már digitális szolgáltatása nemtom hol laksz de járj utána.Nem mindenki született gazdagnak vannak itt is olyanok akik kínkeservesen gyűjtögettek a tv-re és olyanok is akik simán megveszik kilóra.Ha a tv nem létkérdés nálad akkor vegyél egy jó kis monitort ezekért az árakért már kapsz jókat.Analóg adást meg nézhetsz jóformán bármilyen müködő crt-n is. -
#10454 Ugyanmár a Loewe szinte csak a design-t adja, a kávát meg a talpat... -
#10453 Azzal hogy a Loewe Philips alkatrészt használ nem hiszem hogy minőség romlást jelentene, hiszen ez két jó nevű cég. Ez nem jelenti azt hogy pld a Sharp valami noname szutyi alkatrészekből épül... -
#10452 loewe-hez képest a philips az ... -
#10451 Sem a Philips sem a Loewe nem az a noname kategória mint pld ez az Acoustic Solutions vagy mi a bánat.. -
#10450 Lehet, hogy igazad van, de kapásból csak ezeket találtam: loewe philips npx és npx philips scalaer meg ezt -
#10449 nincs
de aki ismeri a sztorit monitor és tv közt vacilálok
kábeltévém sincs és nem is hiszem hogy lesz max ha lesz kábeles digi akkor talán
de én még olyan szinten mozgok ezekben az ismeretekben hogy az a különbség a tv meg a monitor közt hogy a tévé nagy a monitor meg kicsi -
astrago #10448 schrank!
Jelenleg milyen tévéd van? -
#10447 Ahha. A panel 7 rétegéből megvesz, 4-et, tökmás elektronikát, tökmás minőségű anyagokat használ fel, ergo az egész TV (a képminőségtől az összeszerelési minőségen át az elektronikáig) tökéletesen eltér a másiktól.
Ezt a Skoda Oktávia ugyanolyan, mint az A8-as Audi falhuggyozó dumát felejtsük már el..... :D -
#10446 istenem te tényleg ekkora láma vagy ? ez egy licit oldal ez a termék fix áron 60k eggyel lejebb az hogy most 40 e-n áll a licit még nem jelenti azt hogy akkor annyiért a tied ... -
hdmi #10445 Te linkelted be: link
Már arra se emlékszel, hogy mit linkeltél be? Ez nem 40k? -
#10444 40K milyen tv-ért ? vagy ez cinikus megjegyzés akart lenni mert neked megér 2-szeres árat hogy márkás ...
egy orion hd readi 26" 60k az úgy mond márkásak 90-től de azokban még se pip se pap stb... -
Okay82 #10443 Szvsz amit magának fejleszt a húzosabb nevü cég azt beteszi a felsö kategoriába ,alsókba meg vásárolgatják az olcso panelokat amit a kisebb noname gyártok is vesznek.Persze nem a panelon mulik minden,ezért lesz kicsit más a Samu az Oriontól.Persze ez csak példa (Samu-Orion)Az LG is ezt csinálja,pedig nem nagy szám a szerkezetük. -
#10442 Azt pl. tudom, hogy a Royal-Philips által kifejlesztett aktuális feslőkategóriás s-ips paneleket és Philips scalereket (egyébként az egyik legjobb,leginnovatívabb gyártó) a loewe-cég 1:1-ben átveszi, és már a tipikus loewe dizájnnal, 3-5x áron árulja. Pl. a tengerentúlon az USA is átveszi és árulja átnevezve a tv-ket valami ottani nevesebb márkába. -
hdmi #10441 Hát ha első osztályú minőség, legalább olyan jó, mint a nagynevű tv-k, akkor 40 ezer az nem pénz érte. -
#10440 mit ? még azt se tudom nagy monitor vagy kis tv , ez nem olyan dolog hogy sity-suty megveszem