LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy 32"-s (81cm) lcd-nek a kép magassága nem egésszen 40 cm. Ugy hogy én is áttértem a 37"-re.
Forza.
A kontraszt arány (****:1) mellett rájöttem hogy a 100Mz-et is és a fényes képernyöst is figyelembe kell venni.
Mindig tanul az ember.
karácsonyra szeretnék venni az õsöknek egy LCD-t, kinéztem 3-at de az a helyzet, hogy lövésem sincs a tévékhez 😊, tudna valaki tippet adni melyiket vegyem? (100 körül szánok rá) köszi
Philips 32 pfl 3403
Samsung LE 32 A 431
LG 32 LG 3000
ma elmentem donteni. nem dontottem. ez egy csapda.
a jvc csodas. ennyit tudok hozzatenni.
de lattam 46"es daewoot. tok jo kepe volt. meg most lattam sharpot is ami tetszett, meg toshibat, meg sonyt. a samsungokbol kiabrandultam. es beszeltem lokott eladoval is. csodas nap volt.
Valaki fogja már az m1, m2hd-t?? Mert azt olvastam hogy nov 1-tõl 60%os legfedettséggel már szórják. Én meg pesttõl 30km-re lakom. Szal furcsállom, hogy itt BP közelében se tudom befogni, vagy szar a tv-m tunerje. antenna meg minden rendben van. December végére meg állítólag 80 % lesz a lefedettség. Akkor meg már muszály megtalálnia ennek a szarnak.
Gondolom.
Sony46W4000 a típusa.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Köszönöm elõre is a választ.
Üdv:
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Olyan hatása van a filmeknél, mintha hómvidejó lenne. Olyan sima a kép. Pláne 200Hz-en.
TV adásnál nem rossz.
www.digimomentsvideography.com
A moziban 24 képkockát látsz, simán duplázva 2x, azaz 48hz-en. A bûvészkedett több képkocka olyan szinten agyonvágja a moziélményt, h sose jutna eszembe használni. Szeretem azt látni, amit és ahogyan a készítõk megálmodtak. Ez jelenleg 24 képkocka másodpercenként, trükkök nélkül!
Forza.
LOL
Sony Center-ekbe régóta 219e a 32W és még 3 év gar is van rá. Na de reklám off... 😊
Ha az Euronics-ban veszem a tévét akkor most nincs HDMi-s playerem.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Sharp Aquos LC-32DH66E
Ha pl egymas utan teszed ki a tv-re ugyanazt a filmet csak 720p-ben illetve 1080p-ben kicsi az eselye, hogy barmifele kulonbseget lassal, foleg a szokasos tv nezesi tavolsagokrol. konkrean en pl kb 2,5 m-nel semmi kulonbseget nem latok 40 "-nal. Termeszetesen, ha egymas mellett lenne a ket film biztos feltunne ez-az. Ha ugyanolyan jo minosegu konktrasztu panelt kapnek csak 720p-ben, azt vasarolnam.
Annak erdemes csak "100 Hz"-es 24p-s tv-t venni akit pl egy ujabb lcd monitoron, zavar a rocogos mozgas filmeknel. AKi nem tudja mirol beszelek az azzal egyenlo, hogy nem zavarja 😊 Ha csak jatszol rajta, teljesen felesleges beruhazas foleg, hogy pc modban be se engedi kapcsolni a kepkocka sokszorositast. Ha pc-rol nezed a filmeket, samsung esetben, nekem a hdmi 1 csatin jott igazan jol a jel. Aki 24p-s tv-t valasztott megis a rocoges megszuntetese remenyeben, fontos, hogy a leirassal ellentetben, ha pc-rol megy a film, 24 hz-re allitsd a grafkartyan a kimeno jelet. A tv csak igy tud megbirkozni a bejovo jellel, hogy ne akadazzon x masodpercenkent veletlenszeruen es persze tedd pl bluray forrassra vagy hagyd uresen, hogy tudjon mukodni a 100Hz-es uzemodja. Talan be is kell kapcsolni egybol high-ra, mert alapallapotban ki van kapcsolva. Az igy eloallitott kep valami alomszep folyamatos, a samsung eseteben nem tudom pontosan 4 vagy 5 kepet szur be ket kepkocka koze, el lehet kepzelni az eredmenyt, jobb mint a moziban eloallitott 72 kepkocka 😊 Jo azert teljesen mas a megkozelites, mas technika, kar hasonlitgatni, de jol hangzik.
A dinamikus konktraszt jo talalmany, akinek picit is erzekeny a szeme a szinekre annak abszolut hasznalhatatlan. Sotet jeleneteknel kiemeli a kepet, tegyuk fel ez hasznos, de pl nappali jeleneteknel valami szornyen kiegett lesz a kep, hatalmas mu erzest keltve ezzel. Tobbszor adtam neki eselyet, sajna borzaszto a vegeredmeny. Akinek nem tunik fel a kulonbseg az persze hasznalhatja batran bekapcsolva 😊 Movie modban ez alapban, ha jol emlekszem ki is van kapcsolva, szoval gondolom a gyarban is rajottek erre, nem tokeletes 😊
Az analog tv kepe pocsek, de ki az a hulye aki tv-t nez egy tv-n ugye 😊
Hirtelen ennyi, remelem valakinek segitett.
szerintem
Vélemény Panasonic th -42px8e vagy az LG 42pg200r plazmákról valakinek?
Esetleg a panasonic th 42pv8p-rõl?
Pana vagy LG? Ez itt a kérdés...
Sziasztok,
32-es LCD szeretnék venni milyen tipust preferáltok 150000-200000ft között inkább a minõséget helyezném elõtérbe az árral szemben.
Sharpról mi a véleményetek vagy más tipus ami szerintetek jó és a fekete szin is megfelelõ.
Épp most nézegetem a panasonicokat, árban is elfogadhatóbb , a pioneer már egy kicsit drágább mulatság . A panasonic egyes tipusainál olvastam a "beépített tuner"-t. Ok, de az mit is tud, jelent? Nekem fogalmam sincs.
na meg még mindig a kérdésem, hogy mit kell nézni, milyen paraméterét a plasmáknál,hogy a minél szébb, élesebb tisztább képet adjon? Szerinted?
VAGY HA VALAKI SEGÍTENE EBBEN A más számára lehet egyértelmû kérdésben.Nekem sajnos még nem az 😞
A beépített tuner mit jelent? Az mit tud, mire jó?
kérdésem: a szép, éles, tiszta képhatás érdekében milyen paramétereit kell nézni a készüléknek a plazmánál. NEM ÉRTEK HOZZÁ.
Segítsetek!
De tipust is mondhatnátok,hogy mit "érdemes" venni. minden véleményre kíváncsi vagyok.
köszi elõre is.
ami nem upscale ott ki is van írva,hogy HD.
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
eladó philips tv-ék:42-47-es méretben extra olcsón főleg mpeg4-es dvb-t.keress privátban
nismoka: biztos 1080i lesz, nem p?
Forza.
Aszem LG-röl váltok Toshiba-ra. (ajánlat!) Nagyon vékony keretü és ez a fényes vagyis sima képernyüjü.100Hz Akár hova kapcsoltam, mindegyik müsor szebben jelent meg mint akármelyik LG-n (ami idáig a listámon szerepelt)
Bevágtam a boxomat a hónom alá és megnéztem 2 boltban egy csomó tv-t.
Nekem ugye boxozni kell fõleg és a szg. is errõl fog menni, néha bejátszik majd tv is biztosan.
Én is arra voltam azonnal kíváncsi, hogy 720 vagy 1080. Rá is kötöttem a boxot egy-egy ilyen tv-re és az volt a tapasztalatom, hogy nem egyértelmûen jobb a FULL HD-n a box. Mintha a textúráknak jót tett volna a nagyobb felbontás, de ahol nagy kontraszt van egy object szélénél (sötét háttér elõtt valami világos, vagy fordítva) ott meg nagyon elõjöttek a "lépcsõk".
Tehát nem egyértelmûen jobb a FULL HD boxra (szerintem), inkább csak más.
Viszont a mérleg másik serpenyõjében van 40-60e plusz kiadás.
Nekem ez nem éri meg. Persze ha más másra használja a tv-jét (hd adások, bluray) akkor nyilván másmilyen tv-t választ.
Most már megvan a méret (32) és a felbontás is (720) már csak ki kell választani egy tv-t.
Gondolkodtam rajta, hogy veszek FULL HD-t mert az mégis csak jobb befektetés, de a mostani tv is már vagy 6 éve bírja és még szeretném nyúzni másik 3-4-ig, tehát majd veszek FULL HD-t (vagy bármi is lesz akkor) amikor szükségem lesz rá.
Még a héten futok egy kört egy MM-ban, megnézek más tv-ket is, szerintem 5-10 nap múlva meglesz nekem is az új tv-m 😊
Nincs mese emberek a majd kétszer annyi pixel összezsúfolva, márcsak fizikailag is egyértelmüen szebb képet ad. Szerintem még akkor is, ha nem nativ felbontásu jelet adunk rá. Gondolok itt az Xbox-ra. Vagy kisebb pixelek, vagy kisebb a pixelek közti hézag ezért mindennemü adás mód 1 vagy több fokkal jobb amit "sajnos" látni lehet. A másik dolog pedig ez a bizonyos 100Hz és a simább, "fényesebb" képernyö...ezt ugy néztem meg, hogy ujjal megsimiztem és érdekes módon amelyik simább volt, szebb volt.
Ugy hogy most teljesen át kell gondolnom az idáig biztosnak hitt tipus tippeimet.