21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    Thx az infót!! :D

Győrben is építgetik a hálózatot, amint elérnek hozzám már váltok is..... addig meg valszeg bepróbálok egy HelloHD-t. Úgyis itt fityeg a régi UPC-s tányér a házon... :D
  • rebellis4
    Akkor maradt a kábelszolgáltató ,gyenge lehet a jele némelyik adónak?!
  • schrank
    szerinted melyik csatornán megy a pókember vásárlási időben ? :D mi. dvd lehetett ...
  • rebellis4
    A boltban simán bedugták a saját hálózati antennájukba ahol ép a pókember ment és szép éles képe volt.Azt mondjuk nem közölték hogy DVD-ről ment e az film vagy nem.
  • schrank
    a boltban min ellenőrizted ?
    azért egy 100cm-es hdtv nem a mostani kábeltévékre van kitalálva azokra jó egy 800*400-as plazma is , ezeken min. DVD-t kell nézni pláne ekkorán monitornak már nagy
  • rebellis4
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy samsung le40a450-es hd redy lcd tv-ét.
    Itthon nincs olyan szép képe mint a boltban volt,a mese csatornák teljesen tiszták ,de ha nézzek egy filmet a tegyük fel az rtl-en nem mindig szép a képe .Van hogy szinte homályossá válik a kép.A bolt a kábelszolgáltatóra mutat,a szolgáltató meg azt mondja a tv rossz.Az egyik sportcsatornán szép a tenisz ,nincs semmi elmosódás illetve a labda nem húz árnyékot,de egy másikon annyira rossz hogy az nem emberi.Szerintetek mi a rossz?
  • astrago
    Szia Cloud!
    A Digikábel nem ad semmilyen kártyát a digitális adásaihoz.Amennyiben van az embernek egy DVB-C Mpeg4 tuneres tv akkor csak kábel bedug és fogja az összes digit adást.Akinek mpeg2 DVB-C tuneres tv van az is nézheti csak a hd adások maradnak ki.
  • cloud.strife
    Csak már látnám. Jóideje tesztelik.... :(
  • EasyLife
    m1 és m2 már megy tesztadásba jövőhónaptól rendesen megy. már így is 1080i ben nyomatják a meccseket :) meg egy két műsort.
  • R0sc0
    Sziasztok!
    Valakinek van tapasztalata a Samu LE-32B530 szériával kapcsolatban?
    Nagyrészt számítógépre, és HD-SD tévézésre lesz használva. Köszönöm a válaszokat!
  • cloud.strife
    Jelenleg tudtommal csak a DigiKábel ad csak kártyát. És nagyrészt a kábeles szolgáltatók az SD adásaikat digitálisan Mpeg2-ben adják. A HD adást adják Mpeg4-ben. Valamint a földfelszini sugárzás Mpeg4 itthon, de mivel semmi értelmes dolgot nem lehet fogni jelenleg ott, így annak sincs sok értelme. Még nincs.
  • schrank
    bezzeg a régi szép időkben a koax-szal nem voltak ilyen problémák :DDD
  • hdmi
    Fekete marad a kép, mert a tv nem tud mit kezdeni a jellel, ezért ha pl. egy blu-ray lejátszót kötsz rá, akkor a lejátszón át kell állítani a kimenő jelet 1080p-ről 1080i-re, s csak úgy fogod tudni élvezni a blu-ray filmet.
  • schrank
    az mpeg2 nyugaton már 5 éve működik de ugye ahogy fejlődik a technika és kötelező lesz a digitális átállás kellett egy olyan formátum szabvány amivel ki lehet majd húzni a televízió haláláig ...
  • schrank
    a nem fogadja az 1080p-t az egyenlő a 24p-séggel vagy semmi köze hozzá ? mi az hogy nem fogadja ? olyan homályos lesz mint ha analóg jelként néznénk ?
  • balla27
    én úgy értelmeztem a dolgot,ha tudja az mpeg 4 a tv,akkor nem kell a szolgáltatónak a beltéri egysége az adásokhoz,mert a tv-nek van a kártyahely.de az mpeg 2-nél kell az a egység hozzá.próbáltam ezt a beltéris dolgot régebben,és nekem nagyon nem tetszett.remélem jól fogalmaztam ,és érted hogy mire gondolok?én mindenben csak ezt a márkát veszem ,mert szerintem a legminőségibb dolgokat adja egy picit többért,és nagyon rosszul mutatna mellette ez a gagyi beltéris dolog.minden értelmét vesztené a dolgaim közül.pl dvd felvevő+programra beállított beltéri!azt nézem ,amit fel akarok venni.(80-as évek?)és ebben van igazad,hogy az mpeg 2-nek semmi értelme nincs nálunk.de az mpeg 4 lesz majd.vagy baromságot mondok?mpeg 2 bukta?
  • cloud.strife
    Az mpeg2 zavarjon a legkevésbé, jelenleg mo-n semmi értelme.... :(
  • balla27
    egy picit mar,mert ezt vettem meg 279 000ft-ért egy éve.most meg 169 000.számomra a 279 is megérte,csak egy valami zavar.az mpeg 2
  • cloud.strife
    Asse rossz. Jó tv az is, igaz már nem mai gyerek... :D
  • cloud.strife
    Nem lehet.
  • balla27
    tőled szeretném kérdezni,hogy a theatre funkciót be lehet-e állítani kézi beállítással?én nekem nem sikerült manuálisan ezt összehozni.ez csak kíváncsiság.ps3 -nál nagyon frankó funkció ez
  • balla27
    és mit gondoltok a 40 v 3000 sony tv-röl 169000-ért.?
  • arty
    ez a 32"! fullhd, ezért falra rakva nekem már "kicsik" lennének a betűk, ráadásul elé nem tudok pakolni, mögé meg igen :) jah, és a leglényegeseb, hogy eléggé betölti a látomezőt, sokkal inkább "ottvagy" a játékban... progémerkedni viszont nem lehet, mert nehezebb meglátni valakit a "jobbszélen" ...

cloud által beirt sony nagyon jo vétel, indulj érte - LG-t pl tuti aláza a képe!! (az egyetlen gond a 32V4000-el, hogy 1080p-t nem fogad, azaz blurayről nem lehet igy hajtani, de ez a gyakorlatban szvsz nem igazi hátrány, hiszen ugy is csak hdready! de azok közt az egyik legjobb! és ennyiér keményen jó vétel!!!)
  • astrago
    nagyon jó ár!
  • schrank
    a 14:9 mód az mire jó ?
  • schrank
    és valj őszintén melyiknek jobb a képe és mennyivel ...
  • cloud.strife
    [URL=http://sonycenter.hu/]32" Sony Bravia 32V4000 99 990 Ft + 3 év hivatalos gar.[/URL]

Bocsi, nem a reklám miatt, de szvsz igencsak jó az ár és a TV... :D
  • schrank
    úgy félek ...
  • schrank
    "a philipsbe és lgben egyaránt van auo,s-ips és cmo....régiokra van oztva mibe mi kerül....magyarországra jellemzően az lgbe és a philipsbe is s-ips penel kerül...egyes philipsekbe auo....ez a jellemző..azonban a kereskedők lengyelorszgból és angliábol esetleg németországbl szerzik be a tvket(webshopok)"
    ez elég beszaratós szöveg ha tényleg igaz
  • schrank
    ez a 26" mi ? mondjuk én hátratóltam volna a falig
  • arty
    a 32" teljesen jó monitornak, a 26" kicsi volt:

• GAthersw
    Ez szar, nem ORION...
  • schrank
    nem biztos hogy a 32" nem nagy monitornak ...

• tutam
    Hidd el, én se akarok venni, szeretem a mostanit, de fekszik meg.
    Szívem szerint megfelelne nekem, de azért már csak ne CRT-t vegyek, amúgy is már csak vackokat lehet kapni.
  • tutam
    köszi, megnézem!
  • balla27
    találtam 1 neked,és azt írja,hogy péntekre hozza neked a tv-t.utánvét ingyenes házhoz szállítással.én próbáltam,és tartja a szavát.bár nekem ez az üzlet nem volt annyira szimpi,de kellemesen csalódtam benne.az ár 120 000ft
  • balla27
    bár ez attól függ,hogy mennyit szánsz rá
  • balla27
    szerintem érdeklődős ,hogy van -e.tudod milyenek az üzletek.de ennyi közül csak van valamelyikben.de szerintem van más jó vétel is,ezen kívül .
  • schrank
    ezek most úgy vannak szűrve hogy van nekik ?
  • balla27
    elküldtem üzenetben