LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sajnos az áremelkedés sanszos lesz, hisz a legtöbb cég negyedéves fix euro árfolyammal dolgozik és január 1-el váltanak sávot. Azaz tuti feljebb áraznak a biztonság kedvéért. Viszont a január a készletkipucolás hónapja, így februárig nem érzünk majd semmit. De lényeges emelkedésre nem számítok.
www.digimomentsvideography.com
talán az 551es szériában is van rizikó hogy nem kapsz jó panelt ezért szánnak rá több pénzt egyesek és vesznek 656ot
hátha más többet is tud segíteni neked
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung LE37A451 Full HD
LE37A551 HD
LG 37LG5000 Full HD
Nagyjábol egyforma árban mozognak. Mit javasoltok? Akár másik típus, márka is szóba jöhet (max 180e).
Milyen a Sony? Analóg jellel hogy boldogul? Én föleg Tv és Dvd nézésre használnám. Írhatnál róla mi az ami tetszik, esetleg mi a "hibája". Kép,hang elmosodás,utánhúzás stb.
Nagyon megköszönném ha elmesélnéd a tapasztalataidat.
Kösz szépen!
Látatlanban nem tudom megitélni a 3 tévét, ha neked a Philips tetszett, azt vedd meg(pláne ha jó ára van!) - Te fogod nézni 😊
cloud.strife: nem halsz bele, ha lepattintod a müanyagboritást a box kábelérõl - ekkor befér alá a HDMI is - gáz, de mûködik és a seggét ugysem látod 😛
---
áremelkedés akkor lesz, ha tovább gyengül a forint. benne van a pakliban.
Forza.
most mediaban vagy edigitalban 120
fél év alatt 20 ropi, igaz hogy 1-2 hónap alatt esett egy tizest 130-ra akkor még szívtam a fogam, de hát most ez van
mondom én midnen benne van a pakliban
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az áresésrõl meg annyit hogy 2 hónapja vettem 140k-ért egy Sony 32L4000-est, most az EW-ben 110k. 😞
mondjuk azt hozzáteszem, hogy Sony boltban vettem 3 év teljes körû garival, nem tudom hogy az EW-ben mennyit adnak mondjuk. de amíg az le nem telik biztos nem cserélem le.
1) mert a válság a fogyasztót érinti leginkább, vagyis a multi kénytelen alacsonyabb áron megszabadulni a készletétõl (hozzáteszem: nem bukik rajta, mert 50 helyett mondjuk 25% haszna lesz egy TV-n), a kiskereskedõ pedig - bár nem tart komoly árukészletet, - de kénytelen versenyezni a nagyokkal, hogy megéljen.
2) mert minden mûszaki termék ára mindig esik - mert kijön egy újabb, modernebb típus, ami devalválja a korábbi modellt. Ami most az alsó-közép kategória, az 2 éve a csúcs volt.
Nem lesz semmilyen áremelkedés, ez hülyeség. Riogatnak, hogy most vásárolj.
Ideírom, január 23-án ellenõrizhetjük: Sony Bravia KDL-32W4000: 219.900,-Ft a hivatalos Sony márkakereskedésekben és az Edigitalban is.
Sharp Aquos LC-32DH66E
ingyen fogják a karácsonyi szezon után az emberek után dobálni a cuccokat annyi lesz a beragadt készlet a visszafogott fogyasztás miatt.. csak vigyék már...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Segits nekem légyszi.Nézegetem karacsonyra a plazmakat.
A jelöltek Philips 42PFP5332,Panasonic TH-42PV8,LG 42PG3000.
Volt szerencsém látni egyszerre mind a három jelölt képét és hát nekem a Philips képe jött be a legjobban,bár tudom hogy ez egy tavalyi modell,ezért is vagyok egy kicsit elbizonytalanodva.A philips mellet szolhat az is ,hogy ugy hallottam,hogy a Pixel Plus HD képjavitó a legjobb a piacon,lehet hogy ezért is láttam jobbnak??
Szeretném megtudni,hogy mi a helyzet a Ghosting-gal és a beégéssel a három versenyzõnél?
Köszi elõre is!
X360-at nem vizsgáltam ezzel, mindig ott tartok hogy veszek egyet, aztán mikor belegondolok, hogy nem tudom HDMI + optikai csati párossal hajtani elmegy a kedvem tõle. Maradok a PS3-nál, na az meg egy HDMI-s DVD lejátszónál is szebb képet produkál. Sokkal szebbet.
tudom hogy sony-s vagy de hátha tudsz valami infót
amúgy nekem pc-rõl is gyönyörû képet ad a dvd film teljes képernyõre nyomatva a tv-n
gondoltam magamtol is ráfogok jönni de nem jöttem rá, ezért kinyitottam a manualt, leirta h nyomjam meg menü-t, menjek be PIP menüpontba, csakhogy az el volt halványulva és nem lehetett rámenni...a manuálban a képen fehér, és ig ugye bele lehet menni a pipbe, de én nem tom h hoan kell átállitani...amikor a többi képet néztem a manuálba ott is ugyanugy a PIP el volt halványulva, szal m nem értem...valaki segitene leenszives?😊 bocs h bénázok de ezt m téleg nem értem😊
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Sony KDL-32W4000 Sony RDR-HX750
Amelyik nem 100Hz-es annál mennyire fontos az?
Az új LG-krõl esetleg tapasztalat?
37LG7500-as mpeg4 tuner,100Hz,24p 256e péz persze netrõl😞
Ez és a Philipsek között kellene dönteni,Philipset ládtam élõben nekem tetszett
VALAKI LÉGYSZI mondja el nekem, hogy MIT JELENT, az a panasonicnál plazmánl, hogy "1080p jelfeldolgozás, 1080p digitális jelfeldolgozó processzor"???
Az mit tud, mivel jobb ezzel mitha nem lenne benne??
---
toza: tévéképük elég fos. de nézz meg rajtuk egy hd anyagot ... na ott meg a CRT nincs sehol 😊
Forza.
xvid dvd hd gyönyörû képet ad rajta, és ha esetleg konzolban gondolkozom akkor is elég a hd ready 😊
igaz fél év alatt jópár tizest ment le az ára, 20al olcsóbban tudnám megvenni most, de ez benne volt a pakliban