21171
LCD - Plazma
-
#10879 csináltam különböző filmminőségekről képeket de a képek nem adják vissza az eredti minőséget ... -
#10878 vasárnap van b+... -
aranarth #10877 A Thomsont megbízható cégnek tartották, de én is úgy tudom, hogy már nem gyárt TV-t. Ergo ez régi típus. Az alkatrész-ellátással viszont nem feltétlenül lesz gondod, mert EU-s jogszabály írja elő minden termék (TV, kocsi, fényképezőgép, stb.), hogy a termék gyártásának beszüntetése után is 10 évig biztosítani kell az alkatrész-utánpótlást. Tudom, hogy ez elmélet, de elvileg működik. Más kérdés, hogy biztosan az átlagosnál nagyobb kényelmetlenség származik az esetleges hibából, szóval én is biztosra mennék és márkaboltban vagy multiban jelenleg is "működő" gyártótól vásárolnék - már csak egy esetleges csere miatt is így logikus (garantált, hogy nem az utolsó példányt fogod ki). -
aranarth #10876 Schrank, engem tényleg nem érdekel, ha 4-5-6 évig pixelhibás TV-t fogsz nézni, (a stílusod miatti büntetés?) de ha most megint annyit tökölsz a hiba bejelentésével és a készülék visszavitelével, mint a kiválasztásával, akkor tuti, hogy nem lesz csere... Ember! Hibás TV-t kaptál! Ahelyett, hogy megint napokat ülnél a neten, különféle okos leírásokat és általánosságokat keresgélve a pixelhibáról, már intézkedni kellett volna! És az lenne a minimum, hogy elmondod a fórumon, mit tapasztaltál a webshopos garanciával és a cég hozzáállásával - ha Neked adtak/adtunk tanácsot, mindenki joggal várja a tájékoztatást, aki hasonlóan szeretne rendelni, mint Te. -
kemgyuri #10875 köszönöm a tippeket, aszem továbbnézelődök. -
hdmi #10874 ezt a Sharpot nézted már: link -
#10873 visszaküldted a tévét? vagy legalább felhivtad a webshopot?? -
#10872 akkor a 16:9-es az ajánlottabb! -
hdmi #10871 Én utoljára akkor halottam a Thomsonról, mikor kivonult a szórakoztató elektronikai piacról.
Ez Cifu 5504-es hozzászólása itt a fórumban, egy másik Thomson tv-vel kapcsolatban:
"A Thomson cég tavaly tavasszal megszüntette a szórakoztató elektronikai részlegét. Ergo ez egy legalább egy éves, kifutott modell, nulla háttérrel. Amúgy nem túl jó TV, legalábbis a PH! fórumában egy srác vett egy ilyet, de nem volt oda érte, vissza is vitte."
Szerintem jobban jársz, ha egy közismertebb márkát választasz, már csak a szerviz háttér miatt is. Ár/érték arányban szerintem a Samsung és LG a két legjobb.
-
#10870 hmmmmm... -
#10869 akkor a jellel nem lesz gond a tv meg majd meglátjuk ... -
kemgyuri #10868 családi tv. lenne, dvi - hdmi kábellel kötném össze, bár van sima monitor bemenet, de azt hallottam dvi-hdmi kábellel jobb a kép. a pc nem lenne messze a tv-től, úgyhogy nem lenne vita. -
#10867 már bocs a zavarásért de akkor most a család tévéjének akarjátok és te is a családdal laksz , nem lesz vita a pc rádugdosástól ? a dvd-t milyen kábelen tudod a tv-be vinni ? -
#10866 játék+film :) -
kemgyuri #10865 tv-zni és dvd-zni, és én rátolnám a pct, és hd- filmeket is néznék akkor rajta -
#10864 mire fogják használni ? szerintem ezt a kérdést be kellene rakni a bannerba ... -
kemgyuri #10863 Sziasztok. Mit tudtok a Thomson 42E90NF32-es full hd-s lcdről. Megéri a pénzét? Szüleim gondoltak rá, ár érték arány jónak tűnik (169900 ért látták). Minden negativum és pozitivum érdekel, ja és más alternativák ilyen árban? -
#10862 ahogy nézem a különbség a felbontás/képarány: én a 16:9-est venném, az "szabványosabb"
ha főleg melozol rajta, akkor inkább talán a 16:10es -
#10861 szerintetek melyik?
T240HD vagy 2333HD -
#10860 addig szarozásnak mi köze egy pixel hibához ? jjjja hogy megromlott mííí ? képeket csinálok de szöveget nem fogok az orrod alá kötni -
EasyLife #10859 lol, addig szaroztál a tv vásárlással, hogy kifogtál egy pixelhibásat
majd írd le hogy melyik webshop és mennyire voltak segítőkészek! teen's and anal's HD megapack-ot jól nézki rajta? -
#10858 Igen, ez lesz végső eseteben. Csak arra voltam kíváncsi, hogy nem arról van-e szó, hogy 2 gombnyomással el lehet intézni. -
#10857 szerintem hívd fel a szervízt ... -
#10856 azon a multimédiás lejátszon lesz egy koaxiális vagy optikai spdif digitális kimenet, azt kell bekötnöd az erősítődbe, ha van (5.1 hangrendszeres egybelejátszokon általában sajnos nincs) -
#10855 Valaki erre? -
#10854 a hdmi-n átmegy a fullhd kép és a 7.1 hang a tévéből meg van optikai hang kimenet amit rá kell dugni egy errea jel fogadására alkalmas hangcuccra ... -
CragON #10853 Sziasztok!
Előre is bocs a témával kapcsolatban, de nem találtam olyan topikot, ahol tudtak volna segíteni nekem, talán itt igen.
Szóval, útbaigazítás kellene, mégpedig abban, hogy van egy LCD Tv-ém és tervezek venni hozzá egy multimédiás lejátszót. A Tv-t és a multimédiás lejátszót azt HDMI kábellel összekötöm és meg is van a képem.
A kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan kapok én 5.1-es hangzást?
Gondolom a multimédialejátszóra kell rácsatlakoztatni valamit, de milyen kábellel?
Van egy DVD lejátszóm 5.1es hangrendszerrel, de azt nem hiszem hogy jó, mert az csak leadni tuja, fogadni nem több csatornás hangot.
-
r4pt0r #10852 Nana, van sok olyan monitor amelyiknél nem kötelező cserélni ha nem ér el egy szintet, általában csak a drágább termékeknél van csere bármennyinél. -
#10851 mondjuk ez így ebben a formában nem igaz ...
azedigitálon is voltak/vannak olyan típusok márkákon belül amiket class II-höz meg van amire kiírják 3 napos pixelgari mégis csak jót hallani róluk ... -
#10850 "Jótállás:
Az általunk forgalmazott termékekre minimum 12 hónap jótállást vállalunk.
Lg termékekre 24 hónap (12 hónap teljes körű jótállás + 12 hónap ingyenes javítási költség biztosítása)..." -
aranarth #10849 Hívj fel egyet. Anno én is érdeklődtem. Amikor elkezdte elemezni, hogy hány pixelnek és alpixelnek kell kiégnie ahhoz, hogy csere legyen, hagytam is őket. Szerintem mitől olcsóbbak? Pusztán az, hogy nem tartanak árukészletet, nem elég a haszonhoz - az, hogy nem vállalnak gyári garit, már árulkodóbb... Márpedig ha nincs gyári garancia, akkor egyáltalán nem biztos, hogy cserélik. -
#10848 a masina megjegyzi a tv képméretezéseket csatorna váltásokkor is ... -
r4pt0r #10847 Webshopnak is szó nélkül kéne cserélnie. -
#10846 játékban láthatóan gyorsabb mint a 8ms de azért még ez sem tökéletes -
aranarth #10845 Jó választás volt az LG... Ismétlem: márkabolt vagy multi, mert azok szó nélkül cserélnek. Te meg most izmozhatsz. Remélem sikerül cseréltetned és nem találják ki mondjuk azt, amit a debreceni AlfaAV, hogy csak bizonyos számú pixel és sor (!) hibája esetén cserélnek... Minél előbb telefonálj és legyen papírod is, hogy időben jelezted a hibát, nehogy kitalálják, hogy nem jelezted elég korán. Siess és legyél határozott: a termék hibás, jogod van egy újra. -
#10844 lehet hogy VGA-n nem lehet 1360x768ban hajtani, ezt a HDMI orvosolja majd
a szubpixelhiba is bosszantó lehet ám ... csere, hosszutávra veszed!!! -
#10843 egyik fórumon olyasmit írtak hogy rgb-nél nem tud valami színeket választani a tv vagy mi ? -
hdmi #10842 Akkor lehet, hogy subpixelhiba, de szerintem mindenképp cseréltesd ki. A számitógépes összekötetésbe nem tudok tanácsot adni, mert nekem még nincs LCD-m. -
#10841 most hogy váltogattam a színeket kiderült mégse fix hiba egyik se csak mindegyik valamelyik színeknél látszik valamelyikeknél nem ...
webáruházban vettem de futárszolgálat hozta...
amúgy ez a class xy pixelhiba izé nem pont ez ellen van ?
amúgy most rgb vel van ideiglenesen összekötve és a vindóz 1280*720-ban néz ki jól de akkor hiányzik a képernyő bal oldaláról a startgombnyi hely wtf ? azt írtátok hogy natívban 3-3 pixelnyi oszlopban hiányzik a két szélén de ez natívba elég nagyot torzít ... ezt fogja majd kiküszöbölni a DVI dugesz ? -
#10840 mi a teendő?? csere!