21171
LCD - Plazma
  • arty
    ez egy tévé. ez nem egy lejátszó. jövőre az lesz gáz, ha nem lehet rajta internetezni? :O
  • ssarosi
    Vettem egy SONY KDL-40W5500-at.
    Budapesttől kb. 50 km-re lakom és egy 2,5 m-es yagi antennával (padláson) kiválóan jön a földi sugárzású digitális adás, csak még nagyon kevés HD-t adnak.
    De... nem akarom elhinni, hogy ez az idei kiadású SZAR csak MPEG1-et tud lejátszani! Hol élnek ezek? A kőkorban?
    Hétvégén megcsináltam az otthoni hálózatot, de minek?
    Mondja már valaki hogy én vagyok a hülye hozzá és a TV tudja!
    Mert a Samu meg az LG tudja az mpeg 1,2,4-et, meg divx-et stb. de ez nem?
  • Kimi23
    Mindenki bámulja a frissen vett lcd/plazma tévéjét.
  • aranarth
    Mi van itt? Agyhalál?
  • astrago
    Na ez egy oltári baromság,én még csak a toronyra sem látok rá mégis bejön minden szobaival(hama).Még jó hogy mpeg 4 a vevő a tv-be különben semmit nem fognál vele.Az is igaz hogy a földi digitális adókhoz tetőantennát javasolnak a kezdetek óta.
  • schrank
    az mpeg 2-sel meg egyáltalán nincs semmi jel csak az osztrák határnál tudod fogni az ő digitális csatornáikat ...
  • securefb
    Sziasztok!

Elmentem az edigital-hoz és vettem az LH4000 -es TVmhez egy szobaantennát.
    http://www.edigital.hu/Antenna_HDTV-vevo/Hama_VHF/UHF/FM/_DVB-T_szobaantenna-p37905.html

alig jött be rajta valami. A jelerősség legjobb esetben normál volt, de akkor a szoba közepén a levegőbe tartva volt. Visszavittem és ők visszaadták a pénzt, illetve mondták, hogy mivel mpeg4-es van a TV-be, ezért soha nem lesz jó a jelerősség. (Zuglóban lakunk, és elvileg van jel. Előttünk egy db ház sincs, tehát nincs minek leárnyékolni)
    Igaz, hogy mpeg4-es TV-ken szarul jön be a jel, vagy csak a HAMA a szar?
  • schrank
    azt ígérték hogy amikor küldik az újat akkor adom a futárnak a régit ...
  • aranarth
    Schrank! Most akkor nem cserélteted le TV-t? Mert ha ezt a monitort már most eladod, akkor amíg az újat meg nem hozzák, megint nem lesz semmid. Vagy már megérkezett a pixelhiba-mentes LG? Nem írtad... Lemaradtam?
  • schrank
    és egy VW161D ASUS 16" 16:9 moncsi 15k-ért ?

nem árulok zsákbamacskát, kb 1 hónapos se lehet még azzal húztam ki amíg nem jött meg az 32LH2000...
  • kifli
    és egy 19"-os tv tuneres monitor? 1280x1024 lg m1917a :)
  • EasyLife
    elkellt
  • EasyLife
    zsír új,dobozos samsung 40b651 es lcd érdekelne valakit 180e ért garancia nélkül?!!!
  • securefb
    Nagyon köszönöm!

Akkor ezek szerint vennem kell egy ilyet is.
  • hdmi
    Itt megtudod nézni utcára levetítve a digitális lefedettséget: link

lehet kapni DVB-T antennát: link
  • securefb
    Sziasztok!

Vettem egy LG37LH4000-es TV-t ami elvileg MPEG4-es.
    A gondom az, hogy a régi antennát rákötöttem és próbáltam megkeresni vele az M1-et, TV2-t stb, de semmit sem talált.
    Zuglói vagyok, tehát elvileg meg kellett volna találom mindet.
    Lehet az a gond, hogy túl régi az antenna? Sztetek vennem kellene egy digitállis antennát?

Válaszotokat előre is köszönöm
  • kifli
    persze ez csak akkor érvényes ha házhozszállítattad nem pedig személyesen vetted át, mert ha haza haza tudta vinni akk probléma esetén vissza is tudod vinni
  • kifli
    ipon.hu gyakran ismételt kérdések:

2.7 Mennyibe kerül a GaranciaFutár?
    - Jogos garanciaproblémánál ingyenes, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul a
    házhozszállítás díját, bruttó 2400Ft-ot számolunk fel, ezért az Ön érdekében kérjük, csak
    akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben 100%-ig megbizonyosodott a garanciális
    problémáról.

először olvass utána aztán ne az ismerősöd tesvérének szomszédja állítására halgass...
  • r4pt0r
    Azért mondom. Nekem is mondta a futár amikor hozta a 40"est ha bármi baj van telefonálok, aztán majd kiküldenek valakit.
  • schrank
    a kollégám 22"-os moncsijára kellett neki gari futár iponnál ha nem akarja majd küldözgetni meg aztán egy 32"-os tv doboza akkora mint egy nagyobb dipó táska ...
  • r4pt0r
    Nana, elvileg törvény van arról ha nagy méretű tárgyat kell gariztatni, amit nem tudsz elvinni magadtól akkor kötelesek elvinni,cserélni vagy javítani, plusz költség nélkül. Az más ha veszel 1 vgat, mert azt te is el tudod szállítani akár vonaton vagy bármin.
  • schrank
    én is csodálkoztam hogy csak oda adom a "saját" futáruknak , mert még az agyon hyp-olt iponnál is a vásárláskor plusz több ezer forint a garanciafutár ...
  • arty
    na, digitalko ezekszerint korrekt.
  • schrank
    azt beszéltük le telefonon hogy hét vége fele hozzák az új tv-t én meg odaadom a mostanit ...
  • schrank
    ezek az "alapból" dumák szánalmasak ...
  • mg8248
    Meg alapból nem vásárolnék ilyen helyről, mint a digitalkó és társai...
  • mg8248
    Nem, nem azért vártam volna, mert olcsóbb lesz... Hanem, mert lett volna választási lehetőségem... Szóval megnéztem volna hogy alakul a dolog...
  • schrank
    így is vártam már egy hónapot a monitoromat meg kib*sztam mert pont lomtalanítás volt slussz-passz , utólag könnyen okoskodsz , ennyi erővel mindíg várj hogy majd lesz olcsóbb meg jobb , de közben megint jön jobb meg olcsóbb ...
  • mg8248
    én mondjuk vártam volna...
  • schrank
    amikor rendeltem még gyakorlatilag senkinek nem volt raktáron mindenki mostanra ígérte és anno még 125-130-ért ők meg 100-ért adták, amúgy meg egy fikarcnyit sem zavar hogy van rajta 0,2mm-es pötty amit gyakorlatilag csak akkor lát az ember ha keresi csak ha esetleg csere akkor csere ...
  • r4pt0r
    Én is onnan(220Volt) rendeltem még tavaly, szerintem korrekt cég.
  • mg8248
    Bocs, csak 400 Ft-ot spóroltál volna... Amúgy meg az új vga-on sincs mindegyiken hdmi kimenet...
  • mg8248
    Amúgy nem értelek...
    Ott van a 220Volt, kb 2000Ft-al!!! drágább a TV, mint a digitalkónál. Szerintem megbízhatóbb cég, raktárról tudtál volna rendelni és alapból tudtál volna mellé rendelni egy HDMI-DVI kábelt vagy átalakítót, mert tudtad, hogy kell hozzá!

Ahhoz képest, hogy mennyit szarakodtál, elk*rtad!

+2000 Ft-ért megbízhatóbb cégtől rendelhettél volna raktárról, a kábellel együtt amivel megspóroltad volna az utána járkálást és az esetleges plusz házhoz szállítást ha külön rendeled meg...
  • schrank
    nem kértem segítséget csak elmeséltem hogy a nagy üzletekben nem lehet kapni rgo akinek olyan régi vga-ja van hogy nincsen rajta hdmi az bekaphassa ...
  • Bucser
    Egyébként nem értelek... Itt bunkóskodsz meg játszod az agyadat és azt várod, hogy még neked segítsenek...
  • schrank
    azt tudom hogy a neten van minden sarkon de hogy egész tatabányán egyik hipermultiqecibe se nem van ?!
  • hdmi
    extreme digitalnak van: link
  • schrank
    amúgy ma bejártam a MM-et meg az Euronixet meg a teszkót és nem hogy hdmi dvi átalakító dugójuk nincs de még ilyen kábelük sem , most ha holnap a pc-s boltba sem lesz kénytelen leszek neten rendelni ilyen kis fasságot is
  • schrank
    nnna küldtem a digitalko-sok-nak diplomatikus levelet meg a képeket a tucatnyi pixelhibáról de ha cserélnek is akkor is szerintem több hét mire megkapom a másik tv-t , ha meg nem cserélik akkor meg ...
  • aranarth
    Nem baszdmegezz nekem, Te tahó, mert nem vasárnap szállították le Neked azt a szart, hanem pénteken! Bárki aki reagált a pixelhibádra, mindenki segíteni akart, még én is! Kb. 20x mondtuk, hogy hívd a céget, írj e-mailt (ezt vasárnap is lehet és nyoma is marad), de Te csak ülsz, netezel és sopánkodsz - akkor bámuld 5 évig a vörös pöttyöket, kit érdekel?