LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon értek a HD tvkhez, ehez kérnék egy kis segítésget! Semmi különbséget nem látok, a nem HD meg az m2 HD adásai között, ez persze lehet azért van mer a kis falusi kábelszolgátatom nem adja át az m2 által sugárzott HD adást, ez elképzelhetõ?? és még egy kérdés ha DVD lejátszon HD filmet játszok le azt minden lejátszó lejátsza, vagy van olyan hogy HD DVD lejátszo??? bocsi a hülye kérdésekért, de sajnos nem értek hozzá..
Szóval a kép minõsége szembetûnõen símának mutatkozott, közelrõl egyáltalán nem mákos és a többihez képest csekély mértékben érzékeltem elmosódottságot. Viszont az LCD tévékhez szokatlan módon igen sötétnek találtam a képet és még a fényerõ növelésével, a kontraszt manuális állítgatásával se tudtam a megszokott normál LCD képvilágossághoz igazítani a képernyõt. Fura, de képében határozottan kiütközött a tévék sokaságából ez a készülék. Mindent összevetve tetszett, és látva más is vett nemrég ilyet csak még jobban növeli a bizalmam iránta.
Mondjuk még nem döntöttem el, hogy ilyet veszek-e vagy az új SONY 32 W4000-t vagy egy E4000-t de hogy most már e három közül választok az egyre valószínûbb. 😊
Mondjuk 169 ezerért mindenképpen ez éri meg és hát ennyit kérni egy FULL HD TV-ért: hát, árban is kiütközik a többi közzül.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Panát nem ismerem.
www.digimomentsvideography.com
Lenne egy szokásos lama kérdésem. 240 ért nézek LCD.
A lehetõségek: Sonyra és Panasonicra gondoltam..
SONY
KDL40U4000
KDL40L4000
KDL32W4000
vagy Pana
TX37L2D 80F
Vélemény ?
Sharp Aquos LC-32DH66E
Köszi
a méret akkor derül ki amikor nézed 2-3 hete és hozzászoktál az arányokhoz, és jobb lenne egy 37es vagy 40es (csak nekem nem fér be nagyobb)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A HDMI-s is tökéletes még blu-ray.nél is. Ugy hogy szerintem inkább a 37"-est...
LG - 32LG5700 vs LG - 37LG3000
3 méterrõl nézném. Köszi!
Nekem az a furcsa, ha itt nem csak benyomásokról, véleményekrõl kérdeznek, egy-egy márkáról vagy típusról szerzett tapasztalatokról, hanem olyanokról is, hogy LCD vagy plazma, mekkora képátló, amit a neten 1000 oldalon alaposabban elolvashat szakértõktõl, vagy hogy a távirányítón mire szolgál ez meg az a gomb, meg hogyan lehet képmódot váltani. Ez a haszánlatiban benne van, olvassa el mindenki!
És nem lehet elégszer hangsúlyozni: miután az ember elolvasta a neten, hogy milyen TV kell neki (LCD vagy plazma, mekkora képátló, milyen specifikációkkal), el KELL menni az összes elérhetõ multiba, végignézni és összehasonlítani a kiválasztott modelleket amennyire csak lehet, mert itt nem a szentírást olvassa el senki, csak a (többnyire, mint pl. én) laikusok véleményét. Ami hasznos (nekem pl. az volt), de a döntést mindenki a SAJÁT ízlése, igényei és pénztárcája alapján hozza meg!
Sharp Aquos LC-32DH66E
Mivel nyáron vettem, egészen sok benyomásom van róla. Nem akarom itt mindent leírni, de csupa pozitív. Szerintem abszolute megérte az árát.
viszont tényleg meg kell nézni. nem is értem, miért kér itt bárki tanácsot, anélkül h elõtte NAGYON körül nézett volna és lenne vmi kialakult véleménye, elképzelése. (nem konkrétan kari7-re gondolok, általánosságban értem)
Forza.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Forza.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
42LG5000 talán a belépõszint, nemtom milyen távolról néznéd, de a méret biztosan kárpotol a "gyengébb" belsõért. ennyiért (200 alatt) nem nagyon van más ... (avplanet.hu)
ha sokat tévézel, akkor egy plazma is szóbajöhet, pana 42pv80 pl ...
az nagyon fontos, h vásárlás elõtt nézelõdj !!!
Forza.
És egy kérdés: miért ne érné meg a FullHD? Igaz, hogy egyelõre csak felskáláz, de egy blu-ray lejátszó már most sem elérhetetlen és kisebb összeget kell most ráfizetni a nagyobb felbontásért, mint 2-3 év múlva venni egy új TV-t - ami felesleges, az az Mpeg2-es tuner, mert 100%, hogy nincs és nem is lesz haszna. (A korrektség kedvvéért megjegyzem, hogy az Mpeg4 is lutri egy bizonyos szinten, mert nem biztos, hogy megúszod vele az STB-t.)
Sharp Aquos LC-32DH66E
az én samumban is van mpeg2 tuner, de minek? h forrás váltáskor tovább kelljen nyomni meg legyen pár felesleges gomb a távirányon ... haszna 0. ráadásul kvázi "kifizettem" 😞
Forza.
Üdv!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
természetesen nincsenek korrekt speckok sharpnál sem, de ehez már kezdek hozzászokni 😞
Forza.
Sharp LC-42SB55E!
FULl-HD, 199990,-, gyönyörû, tiszta kép,3év teljeskörû gari, DVB-T tuner, és hozzá sem kell tennem..........nem ezen a földrészen készült, ami manapság valljukbe, nem mellékes dolog.
Nekem nagyon tetszik és bár kontrasztnak csak 10000:1-hez van feltüntetve a fekete tényleg fekete!
Egyenlõre csak egy sony felskálázó dvd-vel nyomom de már itt is bõdület szép a képe, mi lesz, ha meglesz a BDplayer.
Minden jót és kellemes ünnepeket MINDENKINEK!!!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Én is hasonlóképpen vélekedem a Made In Japan felirattal kapcsolatban!
És ha már LG, akkor már inkább Samsung. Még a Panasonic mellett vaciláltam, de az árben már egy kicsit komolyabb...
Tegnap meg is vettem a Sharpot (SH32DD44E)!!!
Nagyon jó képe van! Pláne DVD-vel 😊😊😊😊
A felskálázott dvd meg sem közeliti a bluray minõségét, ha nagyon jo és nagyon drága dvdlejátszoval csinálod, picit szebb lesz a kép az átlag dvd által nyújtottnál, de kb. ennyi. Ha meg olcso dvdlejátszot veszel, lehet a tévé elektronikája jobb minõségben végzi a méretezést, azaz feleslegesen vettél felskálázó lejátszot ...
Forza.
Nekem van egy 42"-os Orion LCD-m, nyáron vettem 160K-ért. Full HD-s és minden földi jóval el van látva.
Jah, a belseje (elektronika, LCD panel) teljesen SHARP. Szóval innentõl tökmind1, hogy mi van a dobozára írva. Szerintem ha árban megfelel, ne félj tõle.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(amugy az alsokategoriás lg-k, samu-k frankon beégnek a mai napig 😞 )
Forza.
Abban igazad van, hogy 32"-os méretben a Full HD felbontásnak nincs nagy jelentõsége, de a többiben szvsz tévedsz.
A Sharp az LCD fejlesztés területén 1970 óta az élen jár és már megbocsáss, de az LG csak az ára miatt "ismertebb"...nagyjából itt, kis hazánkban. A Sharp a minõséget tekintve szerintem összehasonlíthatatlan az LG-vel. Biztos van aki máshogy gondolja, de nekem a Made in Japan felirat és a 3 év teljeskörû garancia sokat jelent.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Nézegettem sokfélét, de árkategóriában legjobban az LG és a SHARP felel meg a pénztárcámnak.
A Sharpnak elõnyére válik, hogy 2+1 év teljeskörû garanciát adnak rá és hogy MADE IN JAPAN. (32D44-es típus 130 eFt-ért)
Az LG-nek az az egyetlen elõnye, hogy "ismertebb" és hogy kb. 20 eFt-al olcsóbb.
Ezek még csak HD ready-k és nem FULL HD-k, de tudomásom szerint a Full HD-s tv-k elõnye ekkora méretben nem igazán jönne ki, pláne úgy, hogy jelenleg nem igazán gondolkodom Blue-Ray lejátszóban. Csak egy Digi TV egység van rákötve a TV-re Scart csatlakozóval, és annak még HDMI kimenete sincs.
Mi a véleményetek? Megéri-e az a 20-as egy Made IN Japan felirat és plusz egy év gari?
Köszi a válaszotokat...<#worship>#worship>
VEDD MEG!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Üdv:A.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Jó minõségûek az anyagai, igényes az összeszerelés (még csavarhúzót is mellékeltek), pixelhiba nincs. 2+1 év garancia (a 3. év ingyenes regisztrációval jár), Made in Japan (csak a kényelmes távirányítót szerelték össze Malajziában).
A TV képe homogén - ezt sajnos sûrûn ellenõrizheti az ember, mert elég lassú az egyébként egyszerû menüje: pont 2mp egy csatornaváltás. A fekete nagyon szép mély, - koromfekete lakk káva mellett kb. olyan, mint - a Microsoft Word szürkéje 95%-nál.
Egyelõre analóg adással nézem, ott a lehetõségekhez képest nagyon szép. Sok összehasonlítási alapom van, a Sharp alig torzít: könnyen kiválasztható az a képformátum, ami a képfeldolgozó programnak köszönhetõen a képernyõ teljes szélességét kihasználja, de minimálisan nyomja össze az embereket (az alul futó híreken látszik, hogy "hordós" a kép: kétoldalt finoman szélesít, de középen megtartja az ideális képarányokat, így nagyon jó végeredményt ad. Különösen tetszik, hogy nem mossa el az arcokat, hanem - a vártnál sokkal jobban - megõrzi az élességet. Hozzáteszem, hogy mindehhez legalább 1-1,5m távolság kell, mert ha közelebbrõl nézem, természetesen már nem ilyen éles. Utánhúzás semmi.
A DVD-nél jól teljesített, ma kiderül Blu-ray-en is. A tökéletest várom el... <#vigyor2>#vigyor2>
A hangja erõs és tiszta: érezhetõ, hogy a gyár Hi-Fi-ket is gyárt, de csodát ne várjon tõle senki.
Egy apró hiba, ami nekem nem tetszik, bár elhiszem ha így kényelmes: nincs lecsatolható fedele a hátuljának, vagyis porosodnak a be- és kimenetek.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Képminõségben hozza ugyanazt, mint a W400-esem és még olcsóbb is volt, akcióban 169.900,-Ft. A 37"-os jövõ héttõl lesz leértékelve 199.900,-Ft-ra. Nyugodtan ajánlom mindenkinek.
Sharp Aquos LC-32DH66E
-----][----www.di.fm-----][------
sztem elég jó vétel
ha erre 1200:1 van irva, akkor ez vszeg egy régebbi modell ... mamár mindenki a dinamikus kontrasztal "villant", az a szám jóval nagyobb és a vevõket inkább "lenyûgözi" 😊
Forza.
avplanetnél 154k
ennyiért max egy 42LG3000-t kap LCD-k közt és az _szvsz_ gyengébb képpel bír 😊 max ha konzolozna is, akkor mozduljon az LCD-k felé
Forza.