21171
LCD - Plazma
-
#10999 hááát biztos megint én vagyok a lúzer de nekem a fos eldzsím nem kapcsolgatható bármely irányban
de arra még mindíg nem válaszoltál nagytudású hogy most két fülhallgatós ember él együtt egy szobában -e ? -
Leky #10998 Gondolkodj egy kicsit okoska. Arra nem gondolsz, hogy a barátnő nézi a tv-t és mondjuk bemenetet vált, mert pl. dvd-t akar nézni. És hopp itt jön a probléma mert a másik tv (amin a PS3 van) is érzékeli a jelet. Szerintem ez a gond fenn fog állni amíg egy szobában van a két tv. Nálam sem kell hogy a tv felé fordítsam a távirányítót, mert bárhonnan veszi a jelet. -
#10997 és az nem gond neki hogy a szoba egyik feléből a barátoköszt bömböl a másikban meg a ps3 ?! ha meg ps3 monitornak használja akkor mit váltogatja a bemeneteket ?! meg jó lenne ha mutatna valami rajzot a helységről mert lehet hogy egy mással szemben lenne a téve akkor nem lennének ilyen gondjai ... -
Leky #10996 Mindig is az volt. Írta Gorbesz, hogy amikor bemenetet vált akkor van gond így a kábeltv beltérije mellékes dolog. -
Scooby87 #10995 szerintem is elég paréj vagy mostanában..... -
#10994 te most ombucmanoskodol vagy segítel neki ?! -
aranarth #10993 Már megint a stílus... -
#10992 kábeltévé beltérijéről nem hallottál ... -
#10991 helo,
bocs az offert. egy erdekes problemaban kernek segitseget.
baratnomnel 2 samsung LCD van a szobaban :)), es a taviranyito term. vezerli mind2 TVt-....
na most ezgaz mert en nem tudok PS3azni mig o inputot valt.
azon kivul hogy leragatszom a sensort, van-e mas megoldas ?:D
gugliztam de hiaba. -
vazul001 #10990 Sokadjára jössz ezzel a barátok közttel, bár a saját bevallásod szerint nem láttál még tv adást a tvden. Hát az enyém nem 300K-s, csak a fele, 2-3 méter közötti távolságról nézem, (alkalmanként, ha a pc előtt ülök, akkor kb. 1.5 méterről), és meg kell védjem a tv adás (Sat Tv)képminőségét. Tömörítéstől függően vannak jobb-rosszabb minőségű adók, de azért általánosságban azt mondanám, hogy élvezhető az adás rajta, ég és föld a különbség az itthoni és a MM-es 100 felé osztott jel között. -
aranarth #10989 Na ide figyelj, kisdugó!
Én bizony kipróbáltattam a tévémet, és - többek között ezért nem neten keresztül vásároltam - mint az Neked is ajánlottam. De Te csak balhézni jársz ide, a tanácsokra teszel... A
A TV-met 2 heti béremből vettem kp, és nem nézek Barátok közt-öt. Szóval még ezt a primitív személyeskedést is buktad. Jobb lenne csöndben maradnod, mert minden megszólalásodból süt a tahóságod! Nézegesd a pixelhibáidat: színesben látod a hangyák háborúját... ez is egy eredmény! Jó szórakozást! -
#10988 análart, szerinted azért ki a felelős ha a készülék "rossz", vagy te belelátsz a dobozba ? az üzletek nagyrészében sem engedik meg kipróbálni a készüléket , hát még egy netes vásárláskor ! ha én ezért nevetséges vagyok akkor dc2310 mi egy nagy lúzer mert 4-szer cseréltette ugyan azt ? aztán nekem ez egy monitor 100k-ból nem pedig a család egyetlen vagyona két kezessel , ennyit a kinek mire fussa! a sok idióta aki nézi a 300k-s tévéjén a berényi családot "fullHD"-ba azok nekem ne pofázzanak miért szar egy tv vagy miért nem -
aranarth #10987 Egyelőre Te vagy az, akin röhögni kell. Idejössz (elvileg kérdezni, mert semmit nem tudsz az LCD tévékről), hetekig-hónapokig kutakodsz, hogy mi a jó neked, közben már osztod az észt, mindenkit kioktatsz a magad ultraprimitív stílusában, aztán kapsz egy pixelhibás szart, majd csere után a második is rossz! Most akkor ki a nevetséges??? -
#10986 nyomass egy samut 100-ért had röhögjek -
aranarth #10985 Tyú-tyú-tyú. Nem kellene egy másik márkával próbálkozni? -
EasyLife #10984 nah ennyit az LG-ről. kettőből kettő. -
#10983 jól van azért mazochista nem vagyok , az hogy az előzőn volt egy tucat azért az más tészta ... -
DC2310 #10982 Sajnálom, de miért nem vagyok meglepve...
Vidd vissza amint tudod! Én már 4x eljátszottam ezt! -
Leky #10981 Mit foglalkozol vele téged úgyse zavar, nem? -
#10980 találtam egy pixelhibát -
Leky #10979 Talán egy érdekes hír:
HDTV-t rozsdamentes acél házzal a konyhába! -
#10978 egyik csávó rádugta a pc-jét hdmi-n (egy db van ) a videotonra és az 16" TFT-nek írja ??? -
#10977 fingom sincs mit mond de így néz ki bár én nem merem állítani azokat az izéket
-
#10976 ma véletlen nyomkodáskor találtam egy olyan opciót hogy harsány vagy valami ilyesmi ,nna ott aztán addig csak a bótokba látott színek és fényenergiák szabadultak fel amikor bepipáltam olyan mint ha nem is az a tv lenne (mondjuk nem is az már ) -
#10975 -
aranarth #10974 Ez egy fórum, már miért ne szólhatna bele? Kezdődhetne már a suli, hogy megszűnj itt bohóckodni! -
#10973 te mit szósz bele még hdmi-d se nem van -
EasyLife #10972 verekedjetek már össze egy pixelen baszki :S mit vitatkozol ha őt zavarja akkor zavarja téged meg nem akkor így jártál. ennyi -
#10971 nekem középen van itt az esgén egy lilás valami ha a háttér fehér de hogy nem zavar az rohadtul nem értem miért lehet ? -
#10970 1920x1200 + külső monitor mellett nincs kihasználva mindig a teljes desktop. De ha volt is rajta kép, egy másik gép hasonloan kék hátterét láttam távoli asztalon keresztül ...
Ok, ez melo, de senki nem játszik a gép előtt az idejének 100%-ában. Pl az SG forum halványkék oldalsávján is rohadt zavaro lehet egy hibás pixel! -
#10969 ha látszik a háttér akkor nincs használva , képzelem hogy zavart ha azt kellett bámulnod naphosszat -
#10968 nekem nincs windows háttrképem, hanem egy közepesen halvány kék a háttér. ezen nagyonis zavaró egy pixelhiba, cégnél volt ilyen kijelzőm ... :( (mondjuk az dead pixel volt, fekete) -
#10967 Amire illik figyelni, az az 1:1 pixel mapping (1:1PM), vagyis hogy a TV-det natív felbontásban (1360x768 vagy 1920x1080) pixelhelyesen tud használni, vagyis minden torzítás nélkül. Ezt sajnos sok neves gyártó nem teszi lehetővé, ezért csak a szabvány felbontások (általában 1280x720, 1024x768, stb.) elérhetőek. Az 1:1 PM esetén az overscan-t ki kell kapcsolni (különben a kép szélei lelógnak a TV-ről), ezt Samsung esetén a "Csak Pásztázás" képaránnyal, LG esetében az 1:1 Pixel Mapping opcióval lehet elérni. Több gyártó TV-je alapból megcsinálja ezt, ha a HDMI bemenetet elnevezed PC bemenetnek a TV menüjében.
akkor itt is miért ír 1360-at amikor az a vga-n tudja de dvi/hdmi-n 1366 nem de bár ???? -
#10966 hát azt írják az a tv jó monitornak ami működik natívban pc-re kötve amit 1:1 pixel mapping-nak vagy minek híják , hogy ez a neve a specifikációban is ? -
aranarth #10965 ez mindig bejön -
aranarth #10964 Ezt most nem értem. Mi a kérdés? -
#10963 az hogy van írva hogy 1:1 pixelmapping vagy mivan azt tudja az lh2000 ? -
aranarth #10962 Még itt a fórumon is volt rá példa. Nem fogok keresgélni, de még képet is linkelt róla a szerencsétlen tulajdonos. Előbb 1-2 pixel, utána egy egész sor (bocs, oszlop) szállt el és lett kék. Már megint okoskodsz, pedig hülyeséget beszélsz.
Szerinted pedig az miért van, hogy nem gyári garanciás TV-k esetében (jellemzően webshopok, meg pl. AlfaAV/Debrecen) nagyon gyakran nem cserélnek 1 pixel hibája esetén, csak ha egész sorok égnek be vagy ki? Azért, mert előfordul, Te nagyon okos!
+ itt mindenki a legjobb ár/érték arányú TV-t akarta/akarja megvenni és azt is veszi meg - csak eltér a pénztárca vastagsága. De Te vagy az egyetlen, aki - miután egy csomó időt rászántál a választásra - megmagyarázza, hogy nem is baj a pixelhiba. Hát, öcsém, akkor nézd azt!
-
#10961 nem azért mert zavar hanem mert jár ami jár , de ha nem járna és azért lett volna olcsóbb akkor az sem zavart volna ... -
mg8248 #10960 Csak egyszerűen nem értelek, ennyi...