LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!!
Walk the Talk.
Forza.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
samu A431 felejtõs, gyenge panel, gyengébb kontraszt.
samu A451 nehéz kifogni a jobb panellel (kétfélével gyártják), másik forumon srác probálta hajtani nativan és nem volt 100% pixelpontos a kép. (õ az 'A'-s panellel nézte, de van itt akinek S paneles van, tõle lehetne nativ hajtásrol érdeklõdni...)
LG5000 szembõl érdemes nézni, az alkalmazott panel érzékenyebb a betekintési szögekre
sony-t nemismerem, de a VGA bemeneten nem lehet nativan hajtani, csak HDMI-n (de hogy csak egyiken vagy többön, azt nemtom. ha csak egyik megy, akkor dugdosni kell, mikor miven játszol ...)
samu.hu sok marhaságot ir, nézz meg mindent 3 helyen és kérdezz itt is inkább 😊
Forza.
A nálam versenyben lévõ modellek:
Samsung LE32A431T2
Samsung LE32A451C1
LG 32LG5000
Sony KDL-32S4000
Csak az a baj, hogy nem nagyon merek hinni a gyártói leírásnak. Nekem az a modell kellene ami leginkább megfelelne játék megjelenítésére, mind Pc, mind Xbox360-nál.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
(annak ellenére, hogy az LG speckoinál nagyobb szám szerepel dinamikus kontrasztérkékként. pont ez ellen 'orditottunk'. megint félreértetted... )
Forza.
KDL-37V4500
KDL-40V4000
Sima TV-hez, DVD-hez, késõbb pár év múlva BlueRayhez kéne. A válaszodat elõre is köszönöm.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Vettem egy Samsung LE 40 A536 LCD tv-t! Nagyon jó, megvagyok vele elégedve nagyon! Az lenne a kérdésem Samsung tulajdonosokhoz vagy hozzá értõkhöz, hogy hogyan lehet használni a PIP kép a képben funkciót, amit elvileg tud a készülék!?
probaltad a hattervilagitast novelni esetleg? lehet az volt leveve (valami nezelodo elallitotta mondjuk), illetve lehet a kialitott keszulekkel votl valami hiba.
ezen a dvb-t mpeg4 modban valo belassulason kivul mindennel megvoltam elegedve a tvvel kapcsolatban. nagyon szep kepe volt mind hd mind analog adas kozben is. sajnos nem is sikerult helyette masik tvt talalni, ami ilyen minosegben produkalja az analog jelet is, ebben az arfekvesben es meretben.
Sharp Aquos LC-32DH66E
azt szeretném kérdezni,hogy d-sub összeköttetésen lehet 1920x1080 felbontást küldeni?
Sharp Aquos LC-32DH66E
Azonos jelnél is a képfeldolgozó program a döntõ, meg a távolság, ahonnan nézed, nem a felbontás - de alapszabálynak azért elmondható, hogy egy FullHD panelra többet szán egy gyártó, vagyis valószínûleg jobb minõségû. Ráadásul a jövõben, amikor a blu-ray lesz annyira elterjedt, mint most a dvd, akkor nem érsz sokat egy 1366-os készülékkel.
TV nézéshez viszont szinte(!) mindegy, mert egyik adás sem 1980p.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lentebb ordítottátok, hogy a gyártók közötti kontraszttal nem kell foglalkozni mert hülyeség.
Erre azt írod hogy a Samu jobb mert jobb a kontrasztja? 😄 LOL
www.digimomentsvideography.com
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de nem ertem en ezt akkor, hogy lehet hogy csak azok a tvk rosszak amik ott vannak? mert hogy rosszak az teny.
ezenkivul fel lett hivva a garanciapapiron szereplo szerviz telefonszamuk : 0680 180538 es itt is elmondtak, hogy "igen ez a tipus szoftverhibas, kaptak is a sharptol egy uj szoftvert, de azzal is maradt ez a problema"
meg azt is elmondtam, hogy az a kulonos az egeszben, hogy amikro haza lett hozva akkro egy darabig semmi gond nem votl a DTV resznel, aztan gondolt egyet es onnantol kezdve DTV modra kapcsolva belassul az iranyitas. ATV modra visszakapcsolva ujra jo lesz, de ezt mar leirtam korabban is. lehet nem probaltad eleg ideig. vagy azt eltudod kepzelni hogy csak azok a DH66E-sek rosszak amik a budaorsi MM-ben vannak?
ennel tobbet nem tudok mondani errol, nekem ezek a tapasztalataim es ezt mind ala tudjak tamasztani a budaorsi MM-ben.
es kulonosen sertonek talalom, hogy egy varosi mesenek titualod azt a probalkozasomat, hogy megkimeljem a forumtarsakat attol, hogy atkelljen ugyanazt elniuk, amit nekem kelett atelnem ezzel a tvvel kapcsolatban.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Megnyugtatott, hogy semmi gond nem lesz, dugjak be egy UHF antennát, hozzam be a Duna TV-t és a Duna2-t (Autonómia) és meglátjuk. Ha baj van, hétfõn kijön.
Ahogy este hazaértem, egybõl bedugtam a kis szobaantennámat, behoztam rajta és beprogramoztam a 2 adót: kép sajnos nincs, mert gyenge a jel (nem jön még a UPC Direct), de a frekvencia OK, még a nevét és a HD jel felbontását is kiírja a csatornának, vagyis a tuner mûködésben van. Csakhogy hál' istennek SEMMI NEM LASSULT LE A MENÜBEN - se a digitálison, se visszakapcsolva az analógon. Ugyanúgy mûködik, mint eddig.
Aztán rákérdeztem, hogy valójában mi a különbség a 2 modell (a DH65 és a DH66) között: nevetett, hogy semmi, csak a TV talpát más színre festették - a 65-ösét matt feketére, amolyan bõrhatású középrésszel, míg a 66-osét ugyanolyan zongoralakk-feketére, mint a kávát - nem adtak ki külön használatit, nem vették be külön a prospektusokba, mert a 2 TV az utolsó forrasztásig megegyezik, a valamilyen tervrajzaik is ugyanazok.
Úgyhogy nyugalom. Gyönyörû képe van, szériahiba nélkül.
Alig várom, hogy hozzák végre a tányért, mert utána lesz egy rakás digitális adóm, köztük jó pár HD.
Ha ne adj' isten gond lesz, megírom.
Sharp Aquos LC-32DH66E
kolesz01: LG "olcsobb", kevésbé presztizsmárka, ennyi
Forza.
nem tudom eldönteni mi lehet az oka, hogy 1920×1080 pixel felbontás ellenére is viszonylag "alacsony" az ára
viszont ha akarod hasznalni a foldi sugarzasu digitalis adokat akkro felejtsd el ezt a keszuleket, hisz hibas benne ez a dolog, mar irtam rola lejebb, hogy visszakelett vinni MM-be, mert itthon derult ki.(basztak rola szolni ott, pedig tudnak a hibajarol)
amugy ha nem hiszed, akkro menj be megint az MM-be es vedd kezedbe a tv taviranyitojat majd nyomd meg rajta a DTV feliratu gombot, persze kell hogy legyen rajta jel is. azutan meglatod mirol beszeltem, minden gombnyomasra olyan jo 30-60 masodperc mulva reagal csak, ebben a modban.
Hol lehetne az alap beállításokon tuningolni?
A Dunatv csak mûhold és kábelen jön vagy földi antennával is lehet digibe venni?
ugye a 4es széria samsungoknál mind a 3 hdmi-n fogad natív jelet
mert a kettes port a pc preferált a többit nem próbálgattam
Sony KDL-32S4000
LG 32LG5000
Samsung LE32A454
Elsõdleges szempont az Xbox 360 használata.