21171
LCD - Plazma
-
elwoodblues #11039 ha jól látom neked is dh66e van a letöltés dh65e-t ír. feltetted ? változott valami ? -
#11038 nekem két samsungom van (nem egyformák) és ezek távirányitói is vezérlik mindkettőt. apámnál két pana van, régi CRT és uj plazma és náluk is megvan a gond.
röhej, hogy bezzeg a vetítőm alap menüjében is át tudom állítani a távirányitot kétféle módba, azaz ha lenne két vetítőm (valószerű, persze...) akkor ott nem lenne ilyen gondom. a "tévések" meg erre sem gondoltak :(
aranath :((((( nemár ... -
hdmi #11037 Tudom, hogy itt a fórumon viszonylag sok Sharp LCD tulajdonos van. Itt van egy magyar nyelvű teszt a DH65E utódjáról, a DH77-ről: link -
astrago #11036 Sharp tulajoknak!
Szoftver frissítés az Lc-DH65E modellekhez.Frissítés után is megtartja az összes beállítást.link -
EasyLife #11035 az mind1, ha jön egy új úgyis elkezd megint okoskodni. -
astrago #11034 Van jobb megoldás:Nem válaszolunk neki.Én legalább is ezt fogom tenni. -
#11033 "1. a prohardver fórum sokkal pörgőseb"
Akkor húzzál végre oda. Thnxbye. -
#11032 ráférne némi takarítás a topicra... (na meg némi büntipont osztogatás...) -
Leky #11031 Barom állat te adtál valamilyen tanácsot, szerintem nem. A fikázáson az offoláson kívűl mást nem csináltál. Most hogy megjelent egy-két retardált barátod végleg elkúrtátok a topicot. Remélem jár majd erre moderátor és végleg kib*sz titeket az sg fórumról. -
#11030 1. a prohardver fórum sokkal pörgőseb
2. utolsó problémamegoldásotok : szevasztok le kellett ragasztanom a szenzort tudtok más módszert ? igen , ragaszd le aszenzort !
3. ha másr megvetted nem mindegy , minek mászkálsz vissza he nem tudsz segíteni érdemben ... -
aranarth #11029 Hát gyerekek, aki még benéz néha a "régiek" közül (freesas cimborám, Cifu, Arty, shailhulud, nismoka, hdmi, Leky, astrago, bucser, Scooby, r4pt0r, stb, bocs, ha kihagytam valakit!), annak egy jó időre viszlát! Cirka egy éve jöttem, sok hasznos infot szereztem, sok jó tanácsot kaptam, remélem adtam is néhányat, ha mást nem, hát a saját tapasztalataimat megosztottam veletek, de ezennel búcsúzom, mert a balfasz érkezése óta olyan mélyre süllyedt itt a színvonal, hogy ha idetéved egy jószándékú laikus, az csak a fejét kapkodhatja, mert érdemi válaszokat nem kap a kérdéseire, csak lehülyézi őt egy seggfej. Hiába próbál segíteni 7-8 ember, ha egy tahó elkúr mindent. Erre én már nem vagyok kíváncsi. További jó fórumozást! -
#11028 ne félj nem gorbasz volt ... -
hdmi #11027 "arguing on the internet is like winning on the para-olympics.
Even if you can win, you are still RETARDED".
Nem tudom, hogy ezt a szöveget ki találta ki, de nagyon jó. -
#11026 ezt a fórumot még vásárlás előtt kell bújni , mert az utána következő problémák már nem orvosolhatóak online -
#11025 mert ugye én vagyok akkora balfasz hogy két egyforma tv-t veszek egy szobába ... -
#11024 nekem meg ugy tunik hogy te vagy az aki magyaraz feleslegesen, es nem veszi eszre.
de tudod:
"arguing on the internet is like winning on the para-olympics.
Even if you can win, you are still RETARDED".
csok a csaladnak. -
#11023 jól van most már állítsd le magadat
-
#11022 hidd el értek hozzá referencia filmem: -
#11021 tranzisztor hibajelenségnél, mindenképpen szakemberrel végeztesd a pixel retusálást ,mert könnyen tönkre teheted a monitort ! -
#11020 annyi valóság alapja van mint az ujjazásos sztorinak
-
#11019 Tehát akár megjavul a pixel vezérlő tranzisztor ami okozza a pixelhibát sok esetben. LOL! -
#11018 nem tudok színt állítani , de kontraszt olyan hogy beszarsz -
#11017 vodnik láma úgyse érti meg:D -
#11016 na csak beszólok ,mert látom fingotok sincs a témáról
-ha észreveszel egy pixelhibát akkor vedd a kontrasztot 67% a szint 51% és magától optimalizálódik !
köszöntem (sok okostojás ) -
#11015 -
astrago #11014 Ide figyelj te szerencsétlen!
Beprotezsállak a fiatalkorúak börtönébe ott majd tanulsz jó modort és nem mellékesen királylányt csinálnak belőled.Hidd el ha élvezed amit itt csinálsz akkor azt is fogod.A cellatársadat úgy hívják hogy BOJLER.Ritkán beszél magyarul azt is a te szinteden kb.A szájpadlása is fekete akárcsak az összes 12db foga és a farkára az van tetoválva:TIED -
#11013 amit csinált az a kommunizmusra emlékeztet, nem csinált semmit de megmagyarázta miért és mindenki ünnepli ...
-
r4pt0r #11012 Azt köszöni meg hogy helyette is leírta amit gondol (mármint amit mind gondolunk), hogy te nem vagy ide való. De sajnos a szólásszabadság.. :P -
#11011 mit köszönsz meg neki ? a nagy semmit ? -
Leky #11010 Ha jobbat nem tudsz akkor marad az egyik érzékelő leragasztása. Sajnos nincs jobb ötletem. -
#11009 kodolas miatt elcsuszott.
egyebkent mellekes hogy melyik TV hol van, mert a jel szorodik :D
de mind1 felhivtam ugyfelszolgalatot, es kozoltek hogy sajnos a szerviz menubol sem lehet kikapcsolni a remote LED-et.
kosz leky ;) -
Leky #11008 Te csökkent elméjű értsd már meg, hogy a hiba valódi oka az hogy van két ugyanolyan tv egy szobában és egyik jele bezavar a másiknak. És itt most mellékes a fülhallgató, a Barátok közt és minden egyéb baromság amit kitalálsz. Ja és szerintem próbáld ki, hogy ha a fal felé tartod a távirányitót akkor veszi-e a tv a jelet. Mert szerintem előbb dumáltál mint hogy próbáltad volna. De hát tudjuk az aláírásodból, hogy a ...hülye okoskodik. -
#11007 nem ártana egy egyszerű rajz paintba hamár az sg adott neked egy ingyenes saját galériát -
#11006 hát komám aki ebből lokalizál az kolombusz -
#11005 mire lennel meg kivancsi? -
#11004 jezusom mit inditottam el :)
jokat mosolygok :D
szoval igen, en fulhallgatoval jattszom, neki meg nyilvan nem kell...
es nem kapcsolgato manias, hanem DVD-rol valt neha set top boxra.
illetve a hangero allitasnal is van bajom.
amugy meg tok mindegy hova tartja a tavkapcsot, mert falrol is visszaverodik.
elhelyezkedes:
[TV1]
|
V [T
<- V
2]
[bed]
-
#11003 en azt hiszem te elegge el vagy tevedve azzal kapcsolatban amit kerdezek :D -
#11002 nem vagyok híve a tüneti kezeléseknek , jobb ha kiderítjük a betegség valódi okát !
adott egy kapcsolgató mániás barátnő meg egy kocka fiúja és két méregdrága televízió , amíg nem tudnak szolgálni rendesen részletezett infóval addig marad a leragasztott szenzoruk ... -
r4pt0r #11001 Hát az érdekes, mert ha nekem új elem van valamibe akkor nagyon sokáig háttal is állhatok mégis lehet kapcsolni mindent. :D -
Leky #11000 Én arról nem tehetek.
És hogy jön a témához a két fülhallgatós ember. Te már egészen máshol jársz nem ez volt a kérdés, de tőled ezt szoktuk meg.