LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ShaiHulud, olvass vissza CloudStrife egy bejegyzésére: a Sonyknál az Mpeg4-es tuner zavartalanul veszi a hangot.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Samsung LE-37A656 (MPEG2)
LG 37LG7000 (MPEG2) vagy 37LG7500 (MPEG4)
Árban is ez a sorrend (mármint emelkedõ).
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"szervizcsapatunk már teszteli az Ön által leírt probléma létrejöttének okát.
Amint valami biztosat tudunk mondani Önnek ezzel kapcsolatban, azonnal jelentkezni fogunk Önnél.
Megértését és türelmét elöre is nagyon szépen köszönjük."
Sztem nem fog beletelni sok idõ, 1-2 hét és itt a jó szoftver a TVnkhez 😊)
ShaiHulud! Irány MM!!! Sharp DH66E-t venni 😊
link: http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=1079
Sharp Aquos LC-32DH66E
Én pénteken írtam e-mailt nekik, aznap visszahívtak. Ma kijött értem (!) egy szerelõjük, elvitt engem és a TV-t a szervizbe, majd hazahozott (oda-vissza majdnem 60km!). Végig nagyon segítõkészek voltak. Sajnos az én készülékem menüje is lelassult az ingyenes földi digitális adások vételekor, de messze nem olyan mértékben, mint a Tied vagy Freesas79-é. 3-4 illetve 6-8 mp-et késett a felbontástól függõen. Lehet, hogy késõbb még jobban lelassult volna, de felesleges volt próbálgatni, azonnal megállapították, hogy ez szoftverhiba, ami egy egyszerû frissítéssel orvosolható lesz. Hogy ez mikorra várható, azt nem tudták megmondani, de már tudnak róla Ausztriában, a Közép-európai központban is.
Szerintem menj vissza a boltba és vegyél egyet megint, mert ennyiért nem kapsz ilyen jó TV-t... De komolyan. Ez nagyon apró, szinte semmi kényelmetlenséget nem okozó, simán javítható hiba. Ezért lemondani róla botorság! Én kardoskodtam legjobban az Mpeg4 tuner mellett, erre vettem egy hibásat - de nem érdekel, mert a TV brutálisan jó.
Hiszen ami az adást illeti: az valami csodálatos. T-Kábeles elõfizetésen kapok egyszerû analóg jelet, de a TV torzításmentesen, részletgazdagon alakítja 16:9-re a 4:3-as képet, teltek a színek, élesek a kontúrok, még a hang is rendben van.
A héten fizetek elõ a T-Home Sat TV szolgáltatására (idõközben lemondtam a UPC megrendelésemet), a szervizesek szerint ez még a kábelnél is jobb képminõséget ad majd (hiszem ha látom). HD csatornákra egyelõre nem fizetek külön elõ.
A lényeg: engem meglepett, hogy a Sharp ilyen bagatell hibát követ el, (#8544 - Sorrow-nak: ugyanis a Sharp egy japán prémiummárka, az LCD fejlesztés területén 1970-tõl élen jár) de amilyen készségesen és gyorsan segítenek, az nagy-, a képminõség pedig teljes mértékben kárpótol.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Jelenleg két tv között vacilálok, nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemesebb megvenni. AZ egyik a Sony 40w4000, a másik a samu 40a676. Mindkettõ mpeg4 tuneres, a samu 100hz-es, de sztem a 100hz-nek nincs túl nagy jelentõsége, plusz a kontraszt aránya picit jobb, de nálam ez sem feltétlenül mérvadó szempont. A sony-ban jobban megbíznék, kicsit olcsóbb is mint a samu, a hátránya viszont, hogy eggyel alacsonyabb kategóriás, korábbi fejlesztésû. A sony-ról kinek mi a véleménye?
"szervizcsapatunk már teszteli az Ön által leírt probléma létrejöttének okát.
Amint valami biztosat tudunk mondani Önnek ezzel kapcsolatban, azonnal jelentkezni fogunk Önnél.
Megértését és türelmét elöre is nagyon szépen köszönjük."
ha lesz valami fejlemeny majd irok rola.
Sharp LC 46X8S tipusú tv-t néztem ki magamnak 235e-ért.
Nem nagyon ismerem se a sharpot se ezt a tipust (egyáltalán 2008-as)
Ha valaki tud némi infót adni azt megköszönném.
2 napja vettem egy Samsung le40r51b tipusu lcd tv-t. A vétel napján már jelentkezett nála az , hogy egyszerüen elmegy a kép , mintha kilenne kapcsolva , hang viszont van. Ez valami hiba lehet vagy valami autómatikus beállítás a tv-nél ? Aki ért hozzá , kérem minél hamarabb válaszoljon. Köszi
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Szerintetek ezzel jól járnék?
Segítséget nagyon megköszönném! Üdv mindenkinek,Orsi
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
:-)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Várom a többiek véleményét is!!!
Üdv.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
LG Electronics 42LG7000 230e
Samsung LE-40A656 230e
Philips 42PFL5603D 197e
xbox360 ra és a késõbbiekben Blu-ray-re kéne.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Simán tévézésre a Sharp D65 (a DH-t az Mpeg4 tuner miatt kell meggondolni) tökéletes választás, mert torzításmentes, éles képet ad gyönyörû színekkel. Nem egyedül dícsérem... A 32"-os verzióhoz jelenleg kb. 140e Ft-ért juthatsz hozzá. Kicsit drágábban kapható a DH sorozat és a Samsung A656-osa.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
The GPL/LGPL compliant software for AQUOS® LCD Televisions (D65E / DH65E Series)
( LC-52D65E, LC-52D65RU, LC-52DH65E, LC-52DH65S, LC-52DH66E, LC-46D65E, LC-46D65RU, LC-46DH65E, LC-46DH65S, LC-46DH66E, LC-46D653, LC-46D654E, LC-37D65E, LC-37D65RU, LC-37DH65E, LC-37DH65S, LC-37DH66E, LC-37D653E, LC-37D654E, LC-32D65E, LC-32D65RU, LC-32DH65E, LC-32DH65S, LC-32DH66E, LC-32D653,LC-32D654E ) can be downloaded from the links below.
Download files:
kernel-2.6.21-mnc.tgz (50.4M😎 Click to Download
busybox-1.6.1.tar.bz2 (5.9M😎 Click to Download
uClibc-0.9.29.tar.bz2 (8.0M😎 Click to Download
Amelyikbe mpeg4-es a tuner az para!!! 😊
Sony BRAVIA KDL-32S4000 LCD televízió
Philips 32PFL5403D LCD televízió
Panasonic TX-32LX80 LCD televízió
LG 32LG5000 LCD televízió
LG 32LG5030 LCD televízió
Samsung LE32A451C1XXC LCD televízió
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
LCD TV-t szeretnék vásárolni. Kb. 150 ezret szeretnék rászánni. Full HD-t szeretnék 32"- at. Elsõsorban TV-re lesz használva, de néha PC-t, kamerát is rácsatlakoznék. Ha Valaki tud tanácsot adni, tapasztalatait megosztani elõre megköszönöm.
Az én Sharpom pedig egy Aquos LC-32DH66E (ugyanaz mint a DH65E) és 169.900,-Ft volt az MM-ben. Most a 37" 199.900,-Ft ugyanott, erõsen leakciózva - normál esetben a Sony W sorozattal vannak egy árban).
Az EW most a DH65-öt adja ugyanennyiért, ott lehetséges, hogy az MPEG4-es probléma sem jelentkezik, mert korábban került a boltokba.
Sharp Aquos LC-32DH66E
PS50A410C1
PS50A451P1
köszi
egyáltalán nem a konkrét sharprol beszéltem 😊
amugy mennyi ez a sharp? (és mekkora?)
Forza.
Ennek a nem széria-, hanem szoftverhibás TV-nk olyan képe van, amit én LCD-tõl még nem láttam a kategóriájában. Hozzáteszem, hogy ami a problémája (vagyis az MPEG4 tuner), az a többi TV-ben benne sincs...(kivéve W4000-es Sony-t, +30ezerért és rosszabb (pl.válaszidõ), vagy ugyanolyan egyéb specifikációkkal.)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Forza.
Köszi!
A másik kérdésedben én sajnos nem tudok segíteni, nincs még hasonló tapasztalatom.
Köszi a válaszokat. Szóval sima szobai antennával nekem a sony megtalált 4 adót: ATV, HírTV (kódoltak), a DunaTV HD-t és az Autonómiát már tudom nézni, de eléggé szakadozik az adás, lehet, hogy a kis mezei szobaantenna miatt..gondolom tetõantennával jobb lenne (?). a hang is és a kép is szakadozik, de a TV menüje ilyenkor is hibátlan.
Tehát ez a kérdés megoldódott.
A több, mint 100 csatornát úgy találta a tv, ha a digitális módban, kábel hangolást választok, ekkor ugye a rendes koax kábel van az antenna bemeneten. Na, ha ezeket szeretném nézni (le vannak kódolva), akkor kell szolgáltatót, vagy elõfizetési csomagot módosítani?
A másik megmaradt kérdésem pedig a dvd-s...
Köszi.
Set top box nem kell neked földi vételhez, mivel van DVB-T mpeg4-es tunered ami dekódolja azokat. A 100 csatornát én nagyon sokallom, mert összesen 2 indult el, és 2 pedig lefoglalta a helyet (HírTV, a másikat nem jegyeztem meg, de azok tényleg kódoltan fognak majd sugározni)A földi jelet ugyan olyan mezei antennával tudod fogni, mint nagyon rég mikor még nem volt elterjedve a kábelTV és egyéb dolgok.
Egyébként jó lenne ha be tudnád állítani a Duna HD, és Duna 2-t kiváncsi vagyok esetleg nem lassul-e be nálad is véletlen a TV-d menüje.
Csak scart kábellel tudom rákötni az új tv-re, mert a dvd-n csak scart kimenet van, így viszont ha dvd-t nézek a Sony tv-n, hááát, elég érdekes a képminõség.
Mit kéne tennem? Olyan dvd lejátszót kéne vennem, aminek van pl komponens kimenete?Vagy hdmi-s? Nem szeretném kidobni ezt a pana házimozit, mert tavaly vettem és amúgy nagyon jó.
Mit javasolnátok?
Köszi.
Új vagyok itt, de pár hete már olvasgatom a fórumot.
Tegnap vettem egy Sony KDL-32W4000-es LCD-t. Hát mit mondjak. Gyönyörû úgy ahogy van, minden jóval el van látva, mpeg4 tuner, full HD, stb.
Jelenleg kábeltv van itthon, az analóg adásokat szépen behangolta, bár még nem tudtam teljesen jól belõni a tv-t, hogy a legjobb legyen a képminõség. Amikor a digitális hangolást csinálta, akkor talált is több, mint 100 programhelyet, de egyik mûsort sem tudja megjeleníteni. Mindent kiír a talált csatornákról, de úgy látszik kódolt az összes.
Mi kellene nekem ahhoz, hogy ezeket tudjam nézni?Új elõfizetés?Vagy mi?Set top box? Az mpeg4 tuner nem erre van, hogy ne kelljen stb?
Bocs, ha butaságokat kérdezek, de nemigen értek még hozzá..
Minden hozzászólásnak örülnék.
Köszönöm, Toma
Egyébként ha vki új TV-t vesz ez a sorrend:
Sharp, Toshiba, Sony... a többi felejtõs. Nem azt mondom hogy a többi márka TV-i rosszak, de nézzétek pl. a szoftverhibás Sharpot + egy másikat egymás mellett. Én megvárom az új szoftvert ahogy aranarth barátom is irta, mert egyébként egy nagyon jól eltalált TV ez a Sharp.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Elsõsorban aranarth és ShaiHuludnak szól, és persze akik gondolkodnak a Sharp DH66E LCD TV-n. Én kipróbáltam ma, az én készülékem angliából jött még egy hónappal ezelõtt karácsonyi ajándék gyanánt. 2 heti nézelõdés után esett erre a készülékre a választásom, elvileg ki kellett volna birnom karácsonyig, de ma üzembehelyeztem, hogy kiderüljön van-e vele valami "turpisság". Csak analóg kábeltv-t, illetve a Duna HD és Duna 2 Autonómia adásokon teszteltem. A képe gyönyörû, nagyon jól kezelhetõ, a szoba dísze lesz 😊 A DVB-T tunere viszont tényleg problémás. Aranarth neked azért nem lassult be a menü, mert nincs képed. Kipróbáltam úgy is, hogy antenna elforgat, h gyenge legyen a jel és ne legyen kép, akkor a menü is tökéletes volt. A Duna HD 1080i adásánál volt a nagyon problémás, ott tényleg igaz volt a néha 30mp-es késés, a Duna2 576i adásánál ez kb. 2-3mp-es késére redukálódott. A kép mindkét adásnál eszméletlen volt, viszont különbség a két adás között semmi. Úgy olvasgattam, hogy a Duna HD adása csak fel van konvertvertálva. A szoftverhiba létezik, de a TV-t nem fogom visszavinni, megvárom a javítást 😊 Aki pedig ilyen TV-ben gondolkodik, sztem vegye meg... Annyira gyerekcipõbe van nálunk még a HD sugárzás, hogy mire lesz nézhetõ csatorna, lesz szoftverfrissítés is, mert a "vasnak" nem hiszem h baja van.