21171
LCD - Plazma
-
szepii #11159 Sziasztok!
Az LG3000-es lcd ben aktiválható a szervíz menüből a divx,mkv lejátszás de az lenne a kérdésem, hogy ugyanilyen vagy hasonló lehetőség az LGPG3000-es plazmában van-e? Ha tud valaki légyszi segítsen!
Köszi! -
#11158 Szerintetek százpárezres kategóriában jó vételnek számít az LG 32LG2100? Tapasztalatok esetleg? -
#11157 te nem analogon akaod vinni a hangot -
EasyLife #11156 az a hackelés nálam nem működne vagy hogy van az?
mitől is más az én esetem? :D -
#11155 jaja, azt is én terjesztem :D - a 8800gt-mmel és a 9600gt-mmel is belefutottam, drivert kell hekkelgetni a megoldásért (xp/vista alatt legalábbis kellett) - szerencsére eddig mindenki meg tudta végül oldani, sajnos a te eseted "más" és egyelőre tanácstalan vagyok :) -
EasyLife #11154 ez elvetemülten hangzik, de majd este kipróbálom.
kipróbáltam tv másik hdmi csatijában is de sehol semmi sőt kipróbáltam sima jack dugóval audio bemenetre, de elvileg az meg azért már halott ötlet mert fals jeleket küld a nvidia kártya a hangról és a tv ezt úgy érzékeli h jön hang hdmi bemenetén.(legalábbis valamelyik fórumon ezt olvastam :) ) -
#11153 hát, ez bizony jónak tűnik, nem nagyon van ötletem ...
forumtárs ötletét probáltad, azaz másik DVI kimenetet... ? -
EasyLife #11152 Vista hang beállítások -
#11151 vista hangeszköz-kezelőjében kellene turkálni - onnan is lőhetsz screenshotot! -
EasyLife #11150 sorry, ez nem jött be :S
realtek control panel
-
EasyLife #11149 -
#11148 már vistában is külön tudod alapértelmezett hangkeszköznek a realtek analog/digit kimeneteit választani? (win7-ben igen!!! azaz igazából nem a hangkari driverének control panelja dönt)) -
EasyLife #11147 videókártyán nincs gond ott gyárilag ilyen kis tömzsi csatis amit csak egy irányból lehet beletenni. hát igen alaplapon meg most akkor képről nézve rózsaszín kábel van lent fekete meg fönt. de hogy mi a rózsaszín és mi a fekete? az egy jó kérdés :S
vista van fent!
realtekes control panelben alapértelmezettnek tettem a digitális outputot, leokéztam zene film bármi elindít és semmi :S -
videokártyánál is tudni kellene, hogy a két pin közül melyik a föld/jel és eszerint bekötni ... ezután, ha a realtekes control panelen tuti jol állítottál be mindent (jonagy káosz szvsz az a panel!!!), a tévéden szólnia kell a hangnak is
milyen OS van fent?
tévén másik HDMI bemenetben nem próbáltad? -
mg8248 #11145 Kábel TV-t (digitális) nagyon ritkán nézek... Szóval ez nem nagy gond... -
#11144 2.8méterről az tévéadás nem lesz nagy élmény (nagyon látszanak majd a hibák) - de a hdfilm/játék azért majdcsak kárpotol ;)
boltügyben passz (én avplanetről vettem a tévémet, de ők NEM adnak hivatalos samsung garit, hanem ők viszik el "valahova" gariztatni, ha gond lesz) -
mg8248 #11143 Jóvanna', csak tipp volt... -
EasyLife #11142 kac kac... nem a dvi kábeleket cseréltem meg :I
az alaplapon van két spdif egy spdifo és egy spdifi (output és input) nos nekem az alaplapról kimenő outputra kell tennem ami két tű. és én ebbe a két tűbe cseréltem fel. mivel az alaplapon nincs egyértelmű jel se semmi hogy a rozsaszín és a fekete kábe hova megy. -
mg8248 #11141 Persze, hogy belefér! Akkor inkább várok egy kicsit... Jelenleg majdnem 4 méterről nézném. Festés és szoba átrendezés után kb. 2,8m lesz a nézési távolság és a házimozinak is ideálisabb lesz az elrendezése...
A 40B550-et már láttam élőben és nagyon tetszett! Bár olvastam máshol, hogy oldal irányú mozgásnál enyhén szaggat. Én ezt nem tapasztaltam (HD-s film előzetesek mentek rajta).
Bolt ügyben nem tudsz segíteni? -
#11140 korábban az x30as (Ax50 -> Ax30) gyengébb panelt jelentett, B sorozatnál nemtom megtartották-e ezt a "jó" szokásukat :(
hacsak nem 1.5-2 méterről néznéd, szerintem a 40" egyáltalán nem túlzás, hidd el, élvezni fogod. persze, drágább, de oszd el arra a sok-sok évre, amig ezt nézed! szal, ha belefér, ne legyen igazi kérdés a nagyobb átló ;) -
mg8248 #11139 Falra megy, szóval mindegy a méret...
Miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólásokat???
Bocs, a sok hozzászólásért... -
mg8248 #11138 Maximum októberben veszem meg... -
mg8248 #11137 40B530 180e Ft
40B550 191e Ft
Sok különbség van közöttük a külsőn kívül? -
mg8248 #11136 Ugyanez 40"-ban? Hát... Nekem ez is elég lenne, de elgondolkoztam rajta... Persze HD-hoz nagyobb lenne a jobb... -
#11135 tudom, unalmas, nagyobb nem fér be(le)? :D (méret/ár) -
mg8248 #11134 Gondolom, 2 DVI kimenet van rajta és átrakta a másikra a kábelt...
Ha már írtam akkor kérdezek is :
A jövő hónapban fogom lecserélni a TV-met. A Samsung LE32B550 mellett döntöttem. Többnyire DVD-zni fogok rajta, illetve 1-2 hónapon belül lecserélem a gépemet egy HTPC-re és arról fog menni a HD, illetve néha kikapcsolódásként egy kis játék, de nem vagyok HC Gamer... Szerintetek jó választás?
Valamint, nem tudom még, hogy hol vegyem meg. Az edigital-nál már vásároltam és meg vagyok velük elégedve, viszont a 220Volt-nál kb. 22 ezerrel olcsóbb! Van valakinek tapasztalata a 220Volt-al? Ennél a típusnál is van panel lottó? Mert az edigital-nál "LE32B550A5WXXH"-ként tüntetik fel, a 220Volt-nál meg csak "LE32B550"-nek...
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#11133 egyébként mit cseréltél meg? a vga kártyára a kis csatlakozo egyféleképpen megy fel, az alaplapi tüskesorra szintén -
#11132 nem kell extra driver, és működik DVI-HDMI esetén is -
#11131 dvi-hdmi nem visz hangot, csak hdmi-hdmi -
EasyLife #11130 megcseréltem, de ígyse semmi? nem kell valami driver vagy valami? olvastam valami forceware pacthról esetleg az? -
EasyLife #11129 hiába semmi? :S
lehet rosszul dugtam össze? -
#11128 realtek beállitopaneljén kapcsold be a digitális kimenetet, a tévéden pedig az adott HDMI bemeneten állitsd át (csak bizonyos tipusoknál szükséges, samsungjaimon pl nem) a hang forrását a HDMI/digital-ra -
EasyLife #11127 valaki nem tudja véletlen hogy lehet kivinni a hangot geforce kártyáról(9800gx2) dvi-*hdmi kábel segítségével a hangot? spdifet már összekötöttem az alaplapon a kártyával eddig jutottam. realtekes alaplapi hangkártya. ötletek? -
bence2008 #11126 bocs a linkek miatt -
bence2008 #11125 Köszi a gyors választ, http://www.antennak.hu/index.php?kat=84&id=256 pl ez jó lenne? viszont nézem a végeit és ez olyan csavarosnak látszik, tehát ezt hová kellene tenni, beszerelni? Viszont a falban ahonnan a vezeték jön ilyen szerintem van: http://pannonbazar.hu/index.php?main_page=popup_image&pID=455&zenid=c8d2f01c9349546f4678b9223923315e ez teljesen más vagy van valami köze, ehhez a leválasztóhoz? Köszi a segítséget ismét. -
astrago #11124 Szerintem inkább egy LG32LH3000 jobban jársz.link -
sirdond #11123 én is a 40est néztem ki
azt hiszem,ha nem nyerek lottón, nem sok esélyt látok rá :D
pedig méltó utódja lenne a dh65-nek szerintem -
r4pt0r #11122 EUban elvileg ingyen kéne adniuk a leválasztót, az más kérdés hogy nem teszik. :D -
#11121 Sziasztok. Erről az LG tévéről szeretnék egy kis tapasztalatot összeszedni. Van-e gyengéje és miben jó? Akinek ilyen tv-je van attól szívesen fogadom.
LG -
#11120 upc kábeltévé? = galvanikus leválasztó kell (nekem t-kábeleskedésem idején jött elő és oldotta meg a leválaszto. 4-5ezer ft, elsőre kérd az UPC-től, hátha!)