LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sima vga kábelt vehetsz a legelsõ teszkoban is 😊 svideot lapostévéhez már nem érdemes használni, borzalom képet ad és csak SD felbontást (se!) tud ...
zsolt: és a felvevõn a hdmi kimenet mire van allitva? 576p ? 576i ? vagy 720p ? vagy 1080i vagy 1080p ? ha van allitasi lehetõség, tedd meg, próbálgasd!
Forza.
Segitséget szeretnék kérni szakértöktõl!!!
Van nekem egy Samsung LE27S71-es LCD HD ready tv-m és egy LG RH277H asztali felvevõm.
Vettem kétféle HDMI kábelt is egy APM 1.3b és egy Panasonic 1.3a.
A készülékeke összekötése után (bármelyik kábel) a TV a következõ üzenetet irja ki : "NEM TÁMOGATOTT ÜZEMMÓD" és akkor itt meg is állt a tudományom, mit is hogyan kéne tenni a müködésre birás érdekében?
Elõre is köszönöm mindenki válaszát!
warlok76: vga vagy HDMI kimenet van a laptopodon? ahoz valo kábelt vegyél ... 😉
Forza.
Most vettem egy sony kdl 40w4000 lcd tv.Ráakarom kötni a laptopomat,és ehez milyen kábelre van szükségem.
hali
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
---
pero001 - vszeg 'shop' módban van a tévé ... inditsd el ujra az 'initial setup'-ot, nemtom magyarul mi lehet. olvasgasd a manualt 😊
---
szasza: mire vennéd? (amugy hol láttad 150ért? 160alatt sehol nem látom)
Forza.
Ezt néztem ki olyan 150 körül!
1 hete vettem egy Samsung PS42A411 típusú plazma TV-t és mivel a gyári kép és szín beállítások nem a legjobbak, ezért kézzel állítottam be, de ha kikapcsolom és aztán újra be mûár újra a gyári beállítások vannak meg. Sõt van olyan, hogy nézem a filmet és egyzser csak elsötétül a kép kb. 2mp-re és újra gyári beállítások jönnek vissza. A kézikönyvet végig böngésztem de semmit nem találtam ami megoldaná a problémát. Mi lehet a gond? Aki tudja írja meg nekem.
Kössz elõre is
Üdv Peró
Sharp Aquos LC-32DH66E
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Egyelõre leginkább T-Sat-os adás menne rajta és DVD. A HD adások néhány éven belül várható elterjedése miatt vennék Full-hd-t (valószínûleg elõbb-utóbb be fog esni egy Blu-Ray lejátszó is). Egyébként ezeknek a tv-knek az elektronikája képes az SD adást felkonvertálni úgy, hogy szebb (de legalább minimum olyan) legyen a kép, mint egy HD-ready tv-n? Vagy az már egy másik kategória?
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
bocsma..8 db kb 1 mm es zold csik... vilagos ,fak,fu atterben laccik,feketen nem, feheren nem,pirosban feketenek stb...
http://www.uploadhouse.com/viewfile.php?id=3226843
Békés Ünnepeket mindenkinek!
Sharp Aquos LC-32DH66E
www.digimomentsvideography.com
Sharp Aquos LC-32DH66E
Amúgy repvez azt szeretné elérni, hogy amíg õ mondjuk Mortal kombatozik vagy autóversenyez, addig mások, azt a tévén nézhesék? Csak hogy egyáltalán értsem a problémát... Merthogy sima fényképmutogatáshoz elég egy pendrive.
Sharp Aquos LC-32DH66E
A játékok az elsõdlegesnek jelölt képernyõn fognak menni, a másodikon desktop lesz. Ill lesz játék ami igy behal ... 😊)
Tehát csinálj szépen két profilt a catalyst centerben, egyik esetén CSAK a monitorod legyen aktiv, annak nativ felbontásán, második profilon csak a TV legyen aktiv, annak nativ felbotnásán. Rendelj hozzájuk bill. kombináciot és akkor könnyen váltogathatod.
Forza.
Amugy valami hasonlora gondoltam hogy minden megjelenjen a tvn is csak mindegyik a saját nativ felbontásában.
Amugy HDMI vel van összekötve a VGA egyik DVI csatija és a TV HDMI2-es csatija.Erre értettem a tvoutot.Kiterjesztett modban be tudom állitani a különbözö felbontásokat,de olyankor az asztal háttérképen kivül nem jön be más, de ha bejönne akkor is csak video jönne rajta elviekben,de nekem a játékok és a fényképek nézegetése is a tvre kéne hogy menjen.
Jó tévézést! Talán egyszer ennél jóval több adásnak is örülhetünk!
kiterjesztett módban nem tudod beallitani a tévére az 1360x768at? (tvout ugye csak elirás? rendes VGA kimenet van a tévére kötve, ugye?)
Forza.
Mivel ezt csak clone modban tudom megtenni, ott meg csak egyformán engedi a felbontást állitani mind a monitor mind a tv-nél és mivel a monitor 1680x1050-es igy a kilöve hogy a tv nativba menjen.
Ha kiterjesztve állitom a tvoutot akkor csak a video menne ki a tv-re,de a játékok és a kép nézetek nem, ha menne egyáltalán mert ennél a beállitásnál csak és kizárolag a háttérkép jelenik meg a tv-n és hiába inditok videot akkor sem változik.Pedig itt külön tudom állitani a tv és a monitor felbontását is.Egy olyan beállitás lenne jo ha a clone modnál tudnám mindkét monitor felbontását külön külön állitani.
Forza.
Talán azért, hogy a kevésbé jártas vásárlók figyelmét is felhívják arra, hogy nem igazi FullHD-rõl van szó? De õk mondjuk azt sem biztos, hogy tudják (mert egyszerûen nem érdekli õket, nem néznek utána) hogy mi az, hogy 1080p meg 1080i.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Azt szeretném megkérdezni hogy számítógéprõl mivel vihetek át hangot a legjobb és legegyszerûbb módszerrel, az optikai kábel erre a célra jó-e kb:10m-e van a tv a számítógéptõl