LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tomaki: a Sharp DH65/66 modelleknél VOLT menülassulás, de ilyen már nem jelentkezik, a probléma megoldódott - a legjobb példa rá ShaiHulud, aki visszavitte a TV-t, majd rá 2 hétre újra megvette - nincs semmi baj sem a tunerrel, sem a menüvel.
Sharp Aquos LC-32DH66E
(viszont sajnos pl az én samsungomon ez a 24p támogatás ugy néz ki, h a tévé 24hz-et is belül visszakonvertálja 60hz-re és ugyan ugy szaggat a kép, mint 60hz-en 😞((( reménykedj h a sharpod nem ilyen ... nagyon sok tévé csak ilyen kamu 24p-t tud, azaz "megjeleniti", de nem frame-pontosan/szaggatásmentesen = mintha nem is lenne, "vásárlo megtévesztése" 😞 )
Forza.
"Erre a sorozatra sokan írták azt, hogy a sony elektronikája nem tud megbírkózni a gyors jelenetek megjelenítésével, zavaró és sok az utánhúzás a képen.
Ezt én is tapasztaltam, de egyszerûen a digitális zajszûrés szintjét lejjebb kell állítani és a gond megszûnik."
Én hajlok arra miután ezt a kérdést alaposan körüljártam, hogy népmesének nevezzem ezt a szaggatás témát. Legalábbis minden tulaj határozottan cáfolja, hogy neki szaggat...
Csak egy kis élménybeszámoló, tapasztalat, ha valakit érdekel:
Úgy durván 3 hete vettem egy Sony 32W4000-es zsír kis TV-t!
A TV esztétikailag gyönyörû, a távirányítón minden kézreáll, könnyû megszokni. T-home-os analóg adásnál is nagyon jó a kép, kontrasztos, éles, stb. Mivel mpeg4 tuner is van benne, dec. 24-én nagy meglepetés ért: levették a kódolást az ünnepekre, és több, mint 100 digitális adást talált a kis drága😊 ...amikor megláttam pl a HBO-t HD adásban, vagy az Eurosportot, stb, azt hittem leesek a székrõl..iszonyatosan tûéles, gyönyörû, egyszerûen jobb, mintha dvd-t néztem volna...
Régebben kérdetztétek, más típusnál ugyan, de digitális módban is nagyon gyors a tv (csatornaváltás, stb), szal nem lassul be a menüje, semmi...
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tv-t, nekem nagyon bejüött. Ja, és a Sonycenterben vettem (nem reklám, csak hátha valakit érdekel), 3 év teljeskörû garival.
Sajnos a t-home 3 nap elteltével már kódolta is a digitális adásokat (fákk), gondolkozom valami elõfizetésen.
Valami okosított set top box létezik vajon?Vagy kártya bele, amivel tudom fogni a digitális adásokat?
Sorry, ha hosszú lett, de én pl. pont az ilyen beszámolókat kerestem, amikor tv vétel elõtt álltam😊)
Üdv mindenkinek, és BUÉK!
Toma
Ha jól értelmezem..ezt a 24 fps támogatást nemigazán vettem figyelembe tv-választáskor,lehet nem lett volna az rossz ezek szerint..
minimális utánhuzás igyis lesz, hiszen a Samsung (SPVA?) panelos, nem 2 ms-os TN 😊
Forza.
és azt mondja,hogy fekete útánhúzás van.....tehát egy fps játékkal játszva sötét pályán forgolodva a kép lemarad de tpsnél is a karakter lábainál..gyors kameramozgatásnál....világosban nem annyira észrevehetõ......valamint gyors kameramozgásnál a fekete lemarad filmeknél is...például sötétszem száj orrlyuknál megfigyelhetõ 1-1,5mrõl ez a jelenség....és sötét jelentél elégé feltünik neki....hdmi normálon is látható csak kevésbé zavaró.....
ez másnál is így van?
techno háttér
Forza.
kábel esetén nincs "szabvány", az jonagy KAMU. vezetékszám és lábkiosztás ugyan az 1.0 és 1.3b esetén is.
Forza.
a pc-kel összekötve..Szóval hol,miben kell keresnem a hibát?Már jópár lejátszót kipróbáltam,de gépen gond nélkül viszi mindegyik...Tipp??
Az lenne a kérdésem hogy milyen HDMI csatlakozót vegyek mert valami 1.3-as HDMI-rl is halottam csak az mibe külömbözik a símától? És hogy ehhez a TV-hez melyik jó?
Köszönöm....
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sharp Aquos LC-32DH66E
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Viccet félretérve nem hiszem hogy bármi gond lenne vele. XBOX 720p kiemet és csókolom. Az eredmény kifogástalan. Ennyi. 😄
www.digimomentsvideography.com
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Sharp Aquos LC-32DH66E
Body80: szerintem összekeveredtél. Lehet, hogy tévedek, de szerintem a földi digitális adások vételéhez szükséges Mpeg4-es DVB-T tunert nem tudod kiváltani a CI kártyával. Azzal csak a STB kerülhetõ el, ha elõfizetésed van és a szolgáltató rábólint a kérésedre, hogy Neked (és bárki másnak) kártyát adjon.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Aranarth: köszi a kiegészítést, az mpeg4 digitális tuner kártya lemaradt, de azt hittem, hogy ez egyértelmû 😊)
Elvileg Conax-ot kell tudnia a CA-nak, csakhát egyenlõre párosítják a kártyát a STB-hez, így egyenlõre nem megy.
Viszont azt hallom egyre többen érdeklõdnek náluk emiatt, így mindenkit csak buzdítani tudok, kapjanak csak egyre több ilyen jellegû kérdést, elõbb-utóbb csak megoldják ezt is.
Body80 hozzászólásához pedig egy kis kiegészítés: Mpeg4 formátum vételére képes DVB-T kell az ingyenes földi digitális adások vételéhez. (A CI foglalat nyugaton és reményeink szerint kis hazánkban is a STB-ot válthatja ki, mert a szolgáltatónál (tehát nem ingyenes, hanem elõfizetéses programcsomag esetén!) kérhetsz a doboz helyett kártyát is.)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Szeretnem segitsegetek kerni, hogy mire használható a LE32A451 típusú készülékemben található Common Interface lyukazat ?
Itt olvashatsz a 24p-rõl: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1106
nekem a 40w4000 van a sony-tol
nagyon szép,tökéles a képe.ugyhogy én azt mondom: SONY
nekem bevált,csak bátran.
nekem is ez van,valoban tökéletes.csak egy kérdésem volna:24p True Cinema™
ez mit jelent?
köszi
warlok
Megnézem a Sharpot is mert a technikai leírások elég biztatóak.
Szal vagy a Sony vagy a Sharp lesz.
Sharp Aquos LC-32DH66E
szeretnék LCD tv-t venni, és ehhez szeretnék tanácsot kérni tõletek.
A keret 180K
Film és sport nézésre + játszásra használnám.
Jó lenne ha nem kéne majd hozzá setup box meg minden kutyafüle digitális tv nézéshez, olyan tv-t szeretnék amibe már ezek a tulajdonságok be vannak építve.
Az eddig kiszemelt áldozatok a :
Sony KDL 32 W 4000
LG 32LG5700
Az LG vel az a baj hogy nincs benne mpeg4 tuner, viszont sokkal jobb az ára, és a kontrasztaránya, mint a Sony-nak.
A fenti két tv közül melyiket ajánlanátok, esetleg van e valakinek tapasztalata ezekkel a tv-kell, illetve milyen tv-k jöhetnének még számításba a fenti igényeket figyelembe véve?
Kösz!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
ilyen faqotok nincs HD filmekhez mert gondolom nem ugyan az a sztori mint a játékkal <#help>#help><#worship>#worship>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"