LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak itt mindenki játszani, konzolozni akar ... arra persze, h lcd a választás 😊 de ha valaki mozizni vesz megjelenitõt, a plazma jobb.
Forza.
Jobson: szerintem a plazma már csak egy nagyon szûk szegmensben képes egyértelmûen jobb teljesítményre. Nem véletlen, hogy itt a felhasználók java LCD-t néz.
Sharp Aquos LC-32DH66E
jobson: igen. én szoktam plazmát ajánlani, ha "olyan" valakinek az igénye ...
Forza.
vettem 1 thomson lcd tv-t.
a bajom az az h. melegszik a kijelzõ. kb 45-50 fokosra.ezt a hõmérsékletet kb 1 óra alatt éri el. nem tudom h. ez normális vagy sem.
és még annyit hogy a led küldi a 14 es hibakódot. az mi lehet?
ha valaki tudja segítsen. elõre is köszönöm
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Csak a tisztánlátás kedvéért: Tubom mi az kupon, itt van elõttem, de kód nincs rajta semmi. Az már nem kérdés, hogy van rajta vagy nincs, hanem már csak az, ki a ludas a hiányban. A Sharp maga, vagy a MediMa..-ban sumákoltak.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
videokártya és driverfüggõ h megy e. ujabb kártyákon általában igen, minden gond nélkül. persze a szaggatásmentes kép igy sem garantált, hiszen ez mégiscsak PC 😊)
Forza.
Vazul001: meglep, de lehet, hogy tévedtem. Eddig errõl nem tudtam, fõleg nem a FullHD panelekkel kapcsolatban.
Bullit! Csak a Samsung? Ilyet ki mondott? Itt a fórumon Sharpból és Sonyból szerintem több van, mint Samsungból. Kinek mi kell, ki mire használja és mennyit áldoz rá. Nem szabad egy márkában gondolkozni: olvass teszteket, leírásokat és a paraméterek alapján döntsd el, hogy milyen készülékre van szükséged (felbontás, képátló, garancia, méret, csatlakozók, tuner, esetleg válaszidõ, kontraszt, gyártó ország) és utána nézd meg, hogy a különféle gyártók milyen típusokkal vannak jelen a piacon. Elmész egy nagy mûszaki áruházba és megnézed a kiválasztottakat (mondjuk 37" FullHD 200e alatt), összehasonlítod õket, hogy melyiknek tetszik a képe, a menüje, a külseje. Utána hazamész és megkeresed a legszimpatikusabbat egy árkeresõben olcsón. Mi nem tudjuk helyetted Neked megmondani a tutit, csak segíthetünk.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
Na épp ez a bajom, sehol, de sehol nincs benne semmilyen kód.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Sharp-nál hagyták volna ki, inkább hiszem el, hogy a MM-ban sumákoltak a papírokkal.
Minden esetre felhívom a MM-ot is és a Sharp-ot is, hogy mi a teendeõ ilyen esetben.
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Olvasgatom itt a 24p-s hozzászólásokat. Én a kis Sharp TV-mbõl tudok kiindulni. Ha HDMI kábellel kötöd össze a PC-t és a TV-t (tök mind1 h DVI-HDMI vagy HDMI-HDMI) A TV érzékeli h 24p-s jelet kap, és automatikusan átáll. Ha VGA kábellel kötöd össze, akkor viszont a 48hz-et kell beállítani a videokártyának. Ha mázli van, akkor menni fog 48hz-en, ha nincs, akkor sajna marad a 60hz. Sok függ még a telepített kodektõl is, és h milyen lejátszóval próbálkozol. Nvidia kártyák hajlamosak gyors mozgásnál alapból "rángatni" ha van 24p ha nincs. Viszont ott van módosított driver, ami 1360x768-nál támogatja a 48Hz-et ami Ati kártyánál nem tudom van-e. 1920x1080 VGA kábellel sajnos ugyancsak felejtõs.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Köszönöm....
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Vazul001! A Sharp kizárólag Sharp panelokat használ. Annyi az egész, hogy a nem FullHD készülékeinek egy részét nem a világ legmodernebb üzemében, Kameyama-ban, hanem Lengyelországban szerelik össze. (Van üzem Mexikóban is, de az európai vásárlókat értelemszerûen a lengyel gyárból szolgálják ki.) Szóval csak az összeszerelés történik máshol, nincs semmilyen "beszállító". És igen, Samsug esetében a nem "S" paneles készülékek hátránya a gyengébb képminõség és a rövidebb élettartam - hozzáteszem, hogy ez nem saját tapasztalat!
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
Ha elküldted a mailt, utána meg egybõl telefonálj rá az ügyfélszolgálatra ugyanezzel. 😄
www.digimomentsvideography.com
Valaki tudna ajánlani egy jó FULL HDTV-t elsõsorban XBOX 360 konzolhoz és 7köznapi használatra?!
Keret: max. 200k
Körbenéztem és megtaláltam a kupont, de kód az nincs rajta akárhogy is nézem.
Ugyanis a dobozon, az említett helyen nem volt semmiféle kupon, pedig a zacsi "elméletileg" sértetlen volt, elõttem nyitotta ki az ügyfeles csaj.
Remélem van valami más megoldás is mert mérges leszek, ha ilyen miatt úszik plusz 1 évem....
Végül is, ha felhívom a sharp ügyfeleseket és bedigtálom a kért dolgokat csak elhiszik, gogy én igen is Sharp tv-t vettem nem pedig mondjuk Sony-t.
Ettõl függetlenül köszönöm a segítséget aranarth!
www.digimomentsvideography.com
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
32esbõl fura,hogy kimaradt.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Erról jut eszembe, hogy tudtad a 3. plusz egy évet aktiváltatni?
Én nem igazán találtam erre vonatkozó utasítást a honlapon.
Vagy csak vak voltam megint.😞
Sharp Aquos LC-32DH66E
Semmi szaggatás nem fordult elõ, egyszerûen hibátlannak mondanám a képminõséget😊
Azt viszont észrevettem analóg adásnál (csak smart üzemmódban és csak analógban, amikor a képet megnyújtja), hogy gyors horizontális mozgásnál a kép két szélét kicsit széthúzza, középen nem..ez kicsit zavaró, de a sony azt mondta, hogy állítólag ez normális ennél az üzemmódnál. 4:3-nál, 16:9-nél nem csinálja, úgy tökéletes.