LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
saját példámra utalnék láttam egymás mellett a két tv-t és meggyõzött, hogy 10 ezerrel többet megér a 451
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez egy aláírás!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez egy aláírás!
Tehát a két versenyzõ:
Samsung LE32A431T2XXC és LG 32LG3000
légyszi indokokat is mondjatok!😊 vagy ilyen árkategóriában jobbat😊 köszi szépen!!
Ez egy aláírás!
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
www.digimomentsvideography.com
Pár hete szemezek egy Sony KDL-37V4500-as tévével, de egyelõre a 220 ezer körüli ára túl sok nekem. Ráadásul a magyar oldalakon véleményeket sem találok róla. Nincs esetleg valakinek valamilyen konkrét tapasztalata ezzel típussal?
Remélem, hogy esik valamennyit az ára egy-két hónapon belül.
Papesz
Sharp Aquos LC-32DH66E
Segitséget szereték kérni.
A Panasonic TX-37LZ8P és a Samsung LE37A551P2R közül melyiket érdemesebb megvenni?
Árban ugyanannyi mind a kettõ, de én nem igazán tudok dönteni.
Számitógépet, X-360 at, dvd-t szeretnék rákötni.
Köszönöm a választ elõre is!
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
A digitális átállás viszont szerintem meglesz (már írtam, hogy miért), de - ahogy Arty hozzászólása is mutatja - rengeteg simlivel, eltapsolt milliárddal. Vagy úgy, hogy párhuzamosan fut egy ideig az analóggal. Ami ugye szintén pénznyelés.
Rezsõ: ezek szerint nem a minõséggel van bajod, hanem a mennyiséggel. Ez megnyugtat, mert nem a TV tehet róla.
Sharp Aquos LC-32DH66E
pl. M4es metró, 5 év, 5km. Ez Kínában 50km és kb ennyi idõ alatt volt kész. Persze lehet fogni hogy több pénzük van, de ez csak kifogás. 😄
Tulajdonképen gondom nincs a földi adókkal, csak úgy gondolom, hogy még nagyon az elején vagyunk ennek itt Magyarországon. Tapasztalatból mondom, mert jópár nyugati országban már volt szerencsém nézni ezt a szolgáltatást. (Pl. Angliában sikerült befognom az USB-s dvb dekóderrel majdnem 100 adót kódolatlanul.)
A földi ingyenes adásokkal gondod van? Szerintem jobb mint az analóg jel!
Arty: igen, ez a laza 2 mrd nekem is feltûnt a hírekben, (amúgy ígértek HD adást?), de én a tartható határidõre gondoltam, nem a megszokott anomáliákra...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Elõször is aranath-nak megköszönném a tippet. Már én is egy Sharp lcd tulaj vagyok. Egyenlõre analóg kábelem van, de meglepõen jó a képminõség.
Sikerült befognom a földi digitális adókat is, de ebben a viszonylatban még nagyon az elején járunk. Reméljük lesz ez még jobb is.
A kérdésem a következõ: CA kártyát melyik szolgáltató tud biztosítani jelenleg? Ez a dolog esetleg alkalmas lenne mûholdas adások vételére is? (Ez alatt azt értem, hogy helyettesíteni tudja-e a beltéri egységet?)
pl felméretezett "hd" dunatévét nézel (majd) 2 milliárdért ... és ez csak az elsõ lépés 😞
Forza.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Az Euro bevezetéséhez az EU ellenõrzi a gazdasági mutatókat (de legalábbis elõírja, hogy milyen feltételekkel csatlakozhatunk a zónához), ezzel szemben a digitális átállás szuverén magyar döntés.
Mondani sem kell, hogy milyen lobbiérdekek fûzõdnek a digitális mûsorszórás megkezdéséhez - elég csak arra gondolni, hogy nem 3, hanem 6-8 adó lesz országosan elérhetõ (óriási reklámfelület), hogy mindenki STB-t lesz kénytelen vásárolni (mert kevés az Mpeg4 tuneres TV), hogy milyen hálózatokat kell létrehozni, hogy az egy szlovák cég ellen tendergyõztes AH mindent visz.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Nem akarod elküldeni hozzám is a szerelõdet? Félek, hogy a T-Sat-os kolléga drágább lesz! :-)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Tegnap én is megrendeltem a T-Home Sat családi csomagot, kiváncsi leszek rá, milyen változás következik be. A szomszédom mesélte, hogy õ egy magán szerelõt hívott ki a beszereléshez, aki plusz 5 ezerért beállította neki, hogy az összes adót nézni tudja. Asszem én is õt fogom kihívni 😊))
Akkor M.O-n el lehet képzelni mikor szûnik meg ténylegesen az analóg sugárzás.
Elõfizetés esetén az STB simán megoldja a gondot, kérdés, hogy a szolgáltató - aki ragaszkodik hozzá - milyet ad: mert egy kínai sz*r bizony ronthat a képminõségen. Azon túl, hogy ronda, plusz 1 távirányítót jelent és elvben felesleges, hiszen mindössze a szolgáltató haszonlesése.
A TV-det nem kell kidobni, de ha 4 év múlva leviszed mondjuk a nyaralóba, oda is kell elõfizetés, mert az ingyenes 6-7-8 adót nem fogod tudni venni egy Mpeg2-es DVB tunerral.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Tudomasom szerint az MPEG4-es tuner nem fontos, hiszen majd' minden szolgaltato biztosit egy set-boxot, ami gyakorlatilag egy MPEG4 tuner.
Ha a TV-d tudja, akkor a box hasznalata nem indokolt. De ha hasznalod a kis dobozt majd, akkor a sima (vagy MPEG2) tunerrel ellatott HD TV-kel is teljesen jo keped lesz.
Kidobnod nem kell a tvdet, hiszen a set top boxon keresztül tudod majd nézni az adásokat.
meg akkor dobhatjuk ki a mostani tv-ket? 😄DD
ja nem x-akták topic 😄 sry
Ezt neked kell eldöntened, hogy megér-e 20-30 ezer plusz, de én azt mondom, hogy mivel hazánkban az mpeg4 tömörítés van (ha jól tudom a sima sd adások mpeg2ben, a hd adások mpeg4ben jönnek), így sztem érdemesebb az olyan típusú tv-t választani, amelyik tudja kezelni a már újabb mpeg4es technológiát. Nyilvánvalóan te is elõ fogsz fizetni egy digitális csomagra, amihez kapsz majd egy set top boxot (ez esetben teljesen mind1 az mpeg4 jelenléte), de ha kicsit a jövõbe nézel, akkor ugyebár 2012 után nem fogod tudni használni az mpeg2-es tunerrel felszerelt tv-t (és hát az ember nem egy évre vesz tv-t). Én megmondom õszintén, azért döntöttem a sony w4000es mellett, mert egyrészt én sony párti vagyok, és ár/érték arányban ez a legjobb, másrészt pedig mert ebben mpeg4es dvb-t és c is van, ami azt jelenti, hogy (ha a szolgáltatóm is rábólint) nem kell set top box a tvmhez...
Amúgy a samu A676-os nekem is nagyon bejött, majdnem azt vettem meg 😊
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
egy komment:
"Audio works via DVI to HDMI cable. This is very helpful as the audio quality is much better than integrated audio."
Aztán csekkold le a rokonod gépén az eszközkezelõt, ott lesz az ismeretlen eszköz (vagy HDMI eszköz vagy mittoménmi - vga-driverfüggõ).
Ha van DVI2HDMI átalakitod vagy DVI-HDMI kábeled, probáld ki. Olyanról már hallottam, h valakinek nem ment a nem-ati kártyához adott átalakito, de errõl nem sokat tudok. google. Ill. mivel 2 DVI kimenet van,
---
Részemrõl a "vita" lezárva, ha gondolod, old meg vga kábellel + analog hanggal 😊 (DVI2DSUB átalakitot kaptál a kártyához, azt irja az ASUS is! gondolom ezt érted RGB alatt. RGB=VGA=DSU😎
Forza.
http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=9&l3=772&l4=0&model=2447&modelmenu=2
ebbe a kártyában nincs.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
esetleg van olyan ami hdmi bõl varázsol rgb-t vagy akkor már nem lenne olyan jó a kép minõség? mert rgb fölött van egy hang bemenet amihez elvileg oda van írva hogy HDMI és RGB hang de csak RGB-n van hang. mondjuk bovitóban is azt mondták amikor vettük a kábelt hogy így külön lesz hang....