LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár képet készítettem a egy promo-videóról, sajnos csak kis kompakt digi géppel vaku és csak 1 Mpixel... A valóban látottak kb 100x jobbak. Pláne mozgásban ez a kis videó a Philips TV-n teljesen simán futott és szerintem nagyon jó az embi is.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
kép9
Kép10
na egy hónap múlva a cserén elõjött egy világosabb 1-2 pixel
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sharp Aquos LC-32DH66E
Egy 120ezres Philips bezzeg egy csoda, ugye?
A Technika márkát csak azért nem fikázták, mert az nem konkurencia...
<#nevetes1>#nevetes1>
Sharp Aquos LC-32DH66E
akkor ez nem pixelhiba? :|
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sharp Aquos LC-32DH66E
kosz
egy teljesen hozzáértõ családra 40-42 colos 8 vagy 9-es samsungot beszélt rá :\
Pár perc alatt megkaptam,hogy az összes Samsung és Sony csak középkategória (3-400 ezresek is) mert szemcsés a kép és rossz a válaszidejük.
A JVC és a Philips viszont verhetetlen felsõkategóriás mind. xD
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
ShaiHulud, a Sharp mindenféleképpen jó döntés, mert a képminõsége szuper.
Sharp Aquos LC-32DH66E
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
A Philips elõnye az Ambilight - szomorú, hogy nem a képe, hanem a világító kávája miatt nyerõ...
Az A656-os Samu nagyon jó kis TV, de a Sony W4000-e szerintem jobb. Ja, és nem ér meg 70ezret a W4500.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Philips 37PFL7603D
Philips 42PFL7603D
Samsung LE-40A656A1F
Sony KDL-40W4000
Sajnos nincs lehetõségem élõben is megnézni mindegyiknek a képét, mert elég ritka, hogy bármelyik is lenne Saturn-ban, Media-ban vagy Electro World-ben. Úgyhogy a neten lévõ fórumokból és tesztekbõl próbálok végsõ döntésre jutni.
Alapjába véve, mindegyiket nagyon dicsérik. Összehasonlításoknál a Philips-re írták, hogy kicsit lagos, akárcsak a Samsung. De a Sony-nak meg 8ms a válaszideje :/, viszont annak a képét értékelték a legjobbra a többi közül. Olvastam pár helyen, hogy W4000 helyett érdemesebb inkább W4500-at venni, de nem tudom, hogy megéri az a 70e Ft körüli különbség. Max 250-et szánnék rá.
Ami még a Philips mellett szól, az az Ambilight, és hogy 2008-ban a legjobb LCD díjat nyerte. A Samsungnak tetszik a külseje, a Sony-t pedig mindenhol a legjobbnak tartják 😊.
Szóval ha tudtok pár jó érvet mondani, azt megköszönném.
Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol videókamera tesztek vannak?
PS3 ID: Csabesz82
Sharp Aquos LC-32DH66E
t698hh3: csak akkor tudnád nézni a digitális adásokat, ha T-home elõfizetésed van, és a tv-dben van dvb-c digitláis kábel tuner.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
www.digimomentsvideography.com
Remélem a téhóm megtartja eme jó szokását és nem kódolja az adókat...
A 2 készülék közötti különbséget elvileg itt nézheted meg. Jó böngészést! :-)
Sharp Aquos LC-32DH66E
Esetleg tudod mi a különbség a samu le40a656 és a le40a676 között? Csak az mpeg4-es tuner? Ezt a 2 tévét néztem ki. Bár a 676-ost nem sok helyen kapni...
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Forza.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Tervbe vettem 1 HD-ready tv vásárlást Playstation 3 játék konzolhoz , körülbelül 130-140 ezer forintot szánnák rá . eddig kinéztem egy
Sony KDL-32L4000
Az lenne kérdésem hogy mennyire jó ez v ha tudtok esetleg hasonló árba jobb tv-t melyikek lennének azok.
LCD gyártók típusonként:
A.) TN:
1. AU Optronics (AUO): TN (és P-MVA)
2.: CMO (Chi Mei Optronics): TN (és S-MVA)
B.) IPS:
1. LG.PHILPS LCD: S-IPS
2. IPS-Alpha (Hitachi, Matsushita, Toshiba): IPS
C.) VA (Vertical Alignment)
1. S-LCD (Samsung, Sony): S-PVA
2. SHARP: ASV (Advanced Super View)
3. AU Optronics (AUO): P-MVA (és TN)
4. Chi Mei Optoelectronics (CMO): S-MVA (és TN)
5. Chunghwa Picture Tubes (CPT): MVA
A Samsung használ sajátot, CMO-t és AUO-t, CPT-t, és LG-t is. - de legalább ez fel van tüntetve egy kis matricán a hátulján....
A SONY saját mellett SHARP, AUO és CMO paneleket használ.
Az LG már vesz panelt a Samsungtól is, de használ tajvani eredetût is (pontosan nem tudni mely gyártó(k)ért).
A Toshiba saját panel mellett használ Sharp és AUO panelt is.
A JVC vesz az LG-tõl, meg az IPS-Alpha-tól is.
A Panasonic az IPS-Alpha csoporttól, és a Sharptól vásárol.
Jellemzõen a 40" alatti átmérõknél használnak a nagy gyártók is tajvani származású paneleket, ott bármi lehet a tv-ben. 40" fölött saját maguk, vagy közösen gyártanak(LG-Philips, Samu-Sony, Sharp), vagy egymástól vásárolnak.
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Anyáméknak vettem egy 451-est nemrég és láttam egymás mellett a 451-est és a 431-est. Látható volt a különbség! A 451-esnek 10.000-es a kontrasztja, a 431-esnek viszont csak 8.500-as és ez meglátszik! A 431-esnek fakóbb volt a képe. Az, hogy most samu panel van benne vagy sem, szerintem a képén nagyon nem lehet észre venni (lehet, hogy tévedek), max jobb minõségû maga a panel...
Ez egy aláírás!
alig 5 ezer? én 140ért vettem júniusban 😊 akkor 10 volt a különbség, gondold meg