21171
LCD - Plazma
  • Apocalipto
    Ha sokat lenne gépre kötve, egyértelműen LCD.
  • olahjana
    Üdv Srácok
    Vennem kellene egy TV-t Az a baj hogy a plazma képe jobban tetszik, viszont sokat eszik meg nekem sokat lenne gépre kötve, mert monitorként lenne főleg használva. Azért piszkálja a fantáziám a plazma mert olcsóbb 50"os méretben.
    Van olyan plazma amit rá mernétek kötni gépre monitorként? mer én félek a beégéstől. Ezt a beégés elleni védelmet mennyire feljesztették már tokélyre???
    Köszi
  • Gaben78
    Ki tudja megmondani hogy az : LG 50PS3000 900vagy1080 mozgó felbontású?!! Google vhogy nem akart segiteni :)
  • arty
    nincs még szabvány, tehát elég furcsa ez a "3D képesek" jelző :)

vagy suttyomban a bluray konzorcium az 1 év késést követően lépett végre?!
  • Inquisitor
    "majd ha jön a "3D", lehet venni 120hz-es tévéket"
    A TV esetén ha jól láttam a 3D képesek nagyobb része 200/240Hz-es :)
  • arty
    bezzeg CRT-t el se tudtam volna képzelni nélküle :) (ha nem társult hozzá a "kitalálom a két kép közti képkockát" bugosság is - vagy legalább kikapcsolható volt)

és a 3d bluray-el megint visszaköszön, előre félek a megvalósítástól :))
  • Banano
    Így van.A nagyobbikat.100hz nélkül eddig is megvoltunk,mivel ez csak úgy 1-2éve divat ha jól számoltam.:D
  • arty
    majd ha jön a "3D", lehet venni 120hz-es tévéket, amik meg is eszik azt a jelet, mert a forráskészülék ki is adja magából

addig marad a 60hz, 60hz-en :) (vagy 24hz 24/48hz-n, 50hz 50hz-en, stb)
  • n000rbi
    Értem, kösz;)
  • arty
    nagyobbat!

értsd meg, h a filmek 24/50/60 képkockányi infot tartalmaznak, a játékok pedig 30/60fps-el mennek

hova kell mégis a 100 megjelenithető képkocka másodpercenként? (de még ha kellene is, a bemenetek NEM fogadnak 100hz-es jelet, csak feltöbbszörözik a beérkező 24-60-at 96-120ra, odaszámolt kamuképkockákkal, ami vagy jó vagy nem)
  • n000rbi
    Sziasztok,

42" LG LH3000 vagy 37" LG LH4000??? (igen Banano, bogarat ültettél a fülembe:D) Tényleg annyira haszontalan az a 100Hz? Nem "akadozik" feltűnően a kép gyorsabb mozgásoknál? Elsősorban Ps3-ra, HD filmekre használnám, tv-adás nem igazán érdekel... szerintetek? Persze egy árban vannak:P
    Köszi!
  • arty
    passzolok, beégés szempontjából a pana régebben élen járt, így mással nem is foglalkoztam (also kategoriában szvsz ez is fontos kérdés)
  • sting2
    Lemaradtt : 50 coll, persze.
  • sting2
    RT, Banano!
    Ennyivel jobb is a két Pana tipus, mint mondjuk a Samu- psb430 v 450-es?
  • arty
    P50C10
    legolcsóbb 50es, amit érdemes megvenni
  • Banano
    P50X10
    Kicsit több mint 200.
  • sting2
    Üdv!
    50 coll, plazma, 100 hz, 1.3-as Hdmi-legalább 2 db,1366×768-as panel, mindezt 200 k-ból. Mikre érdemes ránézni??
  • CaptainJack
    Simán elég a hdready is a tv-zéshez. ekkora képméretnél nem veszel észre különbséget. maximum azért adnék ki többet hd-hez , mert abban általában jobb panel van, jobb kontrasztaránnyal.
  • arty
    32"-ben, főleg tévézni, dvdzni simán elég a hdready. A két kinézett modell teljesen elfogadható minőség.
  • breckinridge
    Hozzáértőktől kérnék tanácsot. Szeretnék LCD TV-t venni 100e Ft-os határon belül, 32"-t.
    Elsősorvan tv-DVD-re kell (legfeljebb ritkán PC-hez, de nem jellemző).
    Érdemes-e HD-t vennem?
    A nem HD-sak közül at LG 32LH2000 és a Samsung LE32B450 tv-ket találtam megfelelőnek. HD-sból kevésbé keresgéltem, eddig az LG 32LF2510-et (110e még talán beleférne) néztem ki.
    Minden tanácsot megköszönnék.
  • arty
    nem lehet, hogy ezt a kérdést a saját szolgáltatódnak kellene inkább feltenni?
  • Apocalipto
    Diginek is van HD. (Akkor már legyen itt mind a 3 nagy szolgáltató )

Klikk
  • Dj Faustus #11617
    "A szolgáltatónál van digitális kábeltévé csomag, set-top box féle.
    Ilyen módon lehet hd-adásokat fogni?"

Szolgáltatófüggő. Például a T-Home-nak és a UPC-nak vannak HD adásai.

"A mindigtv pedig azoknak kell, ahol nincs kábeltv?"
    Körülbelül igen. Vagy azoknak, akik beérik azzal a pár csatornával.
  • mate317
    Üdv!

Vettünk egy HD-ready tv-t, és jelenleg az analóg kábeltévénknek köszönhetően nem tökéletes a kép.
    A szolgáltatónál van digitális kábeltévé csomag, set-top box féle.
    Ilyen módon lehet hd-adásokat fogni? Mert az tudom, hogy a t-home iptv nem képes hd-re, jól sejtem, hogy amiatt mert az netkábelen jön?
    A mindigtv pedig azoknak kell, ahol nincs kábeltv? Mert azt nem akarom, hogy legyen egy digitális jelem a kábeltv-től, és egy hd a mindigtv-antennáról.
    Ha valaki érti amit írtam válaszoljon please:D
  • Banano
    Sony hogy lenne már szar.Csak egy kicsit drága.
  • Met
    A Sony Bravia-val mi van? Azt sose ajánljátok.
    Szar?
  • arty
    Fogalmam sincs, h megy-e, ezért kérdeztem. Jólenne vmi philipses tapasztalat, ennyi. :)
  • Banano
    Nah felment a videóm.:Philips 7603D
  • Banano
    Nem még miért,gáz lesz?
    Az előbb csináltam egy videót az amgilight-ról,most töltöm fel youtube-ra.Egyébként nem igen hiszem h pc-re lesz kötve.Ott van a ps3 ha valami hd cuccot akarok nézni.
    De még az is lehet hogy karácsonyra veszek egy WD TV live-ot , mert hát a lenti tv azért még is csak nagyobb,és mivel most fent van a ps3 ezért ott nehezen fog hd cucc menni.
  • arty
    (emlékeztetőül a nativ hajtásról egy kép:

)
  • arty
    drága + 1:1 hajthatóság kérdés

banano: probáltad pécéről nativban hajtani?
  • Banano
    Tegnapelőtt láttam egy hirdetést express-en,180k volt bontatlanul garisan.
    Felhívtam elmentem érte Gyöngyösről Tiszavasváriba ,megnéztük minden okés volt vele ezért el is hoztam.:) Eddig gond nélkül ment minden,pedig már majdnem 24órája megy folyamatosan:D.
    Jah és garipapír/doboz stb. mindene megvan.Sőt még fóliás is a tv,azóta se szedtem le , lehet h felrakom majd vaterára hátha keresek rajta egy kicsit,csak sajnos abból a pénzből még egy ilyen tv-t nem tudnék venni,mert amúgy tényleg 300körül mozog,legolcsóbb helyen 286 az ára.
  • aranarth
    Grat, Banano!
    Egy barátom vett ilyet, nagyon jó képe van. Engem mondjuk pont az Ambilight zavart, mert nála nem homogén fehér falra világított és ezért nem mutatott túl jól - szerintem, ő elalélt...
    A Philipsekről érthetetlenül kevés szó esik, pedig tényleg nagyon jó kis TV-k, főleg ebben a kategóriában. De hogy került ennyibe? Kirakati darab? Használt? Nem kaptál hozzá 3 év teljeskörű garit? Neten vetted? Külföldről? Nagyon olcsó volt, ez majd' 300 ezres TV!
  • pompi60
    Kösz szépen az infót!
  • mateus33
    Na gratula! Én is ezt nézegettem, de nem tudtam eldönteni h az ambilight zavarni fog-e vagy éppen ellenkezőleg, szóval maradt egy mezei változat:)
  • Banano
    Nah én meg végül a Philips 42pfl7603d mellett döntöttem....2héten keresztül LG meg Sony tv-ket nézegettem de ezt az ajánlatot nem tudtam kihagyni , mivel 180-ért hoztam el ezt a tv-t.
    Még tesztelgetem,eddig semmi gond nem volt vele.Az ambilight pedig csodás.
  • Apocalipto
    Végül esett a választás.
  • arty
    amit már érdemes is megvenni
  • aranarth
    Ha mindössze annyi kritériumot adsz meg, hogy min. 50col, plazma és legolcsóbb, akkor nem ide, hanem az árgép.hu-ra, az olcsóbbat.hu-ra, vagy a depo.hu-ra kellett volna írnod, azok jobban tudják...
  • toza #11600
    50 col folott kene vmi .plazma ..mindenkeppen..nem baj ha nem a legujabb tipus..mi a legolcsobb most?!