21171
LCD - Plazma
-
#11679 ATI catalyst_ban a HDMI fülön van 24p, azt láttam. -
#11678 Üdv! Ha igaz pénteken hozzák az 50PS3000-t futárral, szereztem kölcsön zsetont :) van a PC-ben ATI HD4870 , seggén 2db DVI, 1080p hez jó lesz egy DVI -> HDMI kádzsel? az LG monitorom most úgy megy, csak hát nem mozizok rajta ... -
#11677 plazma esetén esetleg az első 200 órát érdemes alacsonyabb fényerőn, kímélve hasznáni, állítólag meghálálja... apámét így járattuk be, sose láttam még ghostingot se rajta (42PV80) -
csanadu #11676 Szevasztok.Kérdeztem lejjebb hogy melyik tipust válasszam,
Na meg van lg 42"lh4000.
Jo lenne a 3000 is ,de hamár lehettöségem van rá akkor az elöbbi.
Hozzáteszem hogy szoftver frissités után mind a kettö egy szintel feljebb lép.
a 4000-es ára November eleje ota-rengetegett esett. Pécsen a media markban 250000 ft volt ,A "Bemutatóteremben.már 199000 ft.november elején.
A mai napon az ár a"Digitálszalonban 176 500 ft.
Ha a 100HZ nek nincs értelme akkor a 200HZ még annyira sem és mondjuk a Bluetooth-nak sem az lh 7000.es 214 500ft -
#11675 Igen tudsz vele boxal játszani,egy kis odafigyeléssel,mert ugye plazmáról van szó.
Nekünk lent X10-esünk van , 3hónap alatt eddig még ghostingal sem találkoztam,pedig ment már egy pár száz órát.Egy huzamban azt hiszem 5órát játszottam,de mivel játék közben mindig vannak intrók ezért nincs belőle gond.Ezt a tv adásokról is el lehet mondani,1órát egy huzamban egy műsor sem megy szóval nincs miről beszélni.De mondjuk egy 2órás fociközvetítés után sincs semmi gond. -
#11674 hmm köszi, látszik kicsit káosz van a fejemben..
Panasonic P42G10 ez tényleg jónak tűnik
1 kérdés, xbox 360-al ezzel el tudok játszogatni ugye?
A wifi-s dologról letettem, azt hittem ott a képet a pc generálja..
Ez a pana mennyire veszélyeztett a beégéssel kapcsoltaban?
Hallottam erről valamit, mondjuk pontosan azt sem tudom mi az, csak sejtem..:-)
-
#11673 Hááát... én inkább úgy mondanám hogy lecsökkenti de nem szűnik meg teljesen,ha eddig zavaró volt akkor a game móddal is érezhető lesz.
"
The Samsung LE40B650's impressive video processing comes at a price unfortunately, and it's not good news for avid gamers. We measured the input lag on the LE40B650 to be around 84ms to 100ms slower than our resident Samsung F96 LED-backlit LCD TV (which had [Game Mode] enabled), which is almost as bad as the Philips 37PFL9632D (the worst in our database of reviewed HDTVs). Rock Band was basically unplayable unless we compensated for the input lag via the in-game calibration menu.
Fortunately, we could reduce the input lag on the Samsung LE40B650 to between 17ms and 34ms either by engaging [Game Mode] or using VGA connection (not a feasible option for the PS3, we know). While this amount of input lag is still higher than recent offerings from Sony and Sharp, whether or not you will be affected depends on your individual sensitivity, and the reflexes demanded by the particular game."
link -
#11672 amig van "game" mód, addig mind1! (samuban van)
ilyenkor mindenféle válaszidőt ronto tényezőt kiiktat a tévé -
#11671 A válaszidőt felejtsd el , legjobb ha bemész egy boltba és kipróbálod mindkettőt valamivel.
De én úgy tudom hogy a B6xx-os Samsungoknak elég nagy az input lagja..sőt játékra nem is szokták ajánlani.Input lag pedig nem egyenlő válaszidővel ezt még azért hozzátenném.
Plusz ps 3 mellé jobban mutat egy Sony tv. -
#11670 Szerintem hülyeség az alapján tv-t venni h ,,van e benne wifi"..
LED tv-t szerintem még felejtsd el annyit nem ér mint amennyi az ára,plusz élettartam se valami hosszú...
Én a helyedben egy Panasonic P42G10-es plazmát vennék 230körül és mellé egy WD TV LIVE-ot (30k) , és akkor nem lesz gond semmilyen videóval.
Másik megoldás: Panasonic P50G10 ez viszont már 360k , és akkor vársz egy kicsit a WD TV -vel. -
#11669 nem azért kell, hogy zenét/filmet/képeket játsszon le a pécéről? mert önmagában az, hogy látja, mit ér?
-
Jinchuu #11668 Hali,
az alábbi két tv-n gondolkozom, láttam hogy elég sokat volt már róla szó, csak nem egymás ellenében. :)
Az egyik a Sony 46W5500 a másik pedig a Samsung 46B650, kérdésem az lenne hogy melyik a jobb, leginkább blu-ray, DVD, PS3-ra használom majd, tv elvétve. A 2 tv között durván 50.000 forint van, kérdés hogy jobb-e a sony ennyivel.
Amiket olvastam azaz, hogy a sony 8 ms, a samsung azthiszem 5 ms, nemtudom ez mennyire jön ki a játékoknál pl. Valamint hogy a samsungnak kékes árnyalata van a feketéknél, bár ezt majd én is megnézem, valamint a samsungnál több fajta panel van amiböl persze a samsungos a jó a többi már nem superál annyira.
Ha vkinek van ilyen tv-je az írjon pár sort, köszi. -
#11667 média szinten csak annyi ígény lenne, hogy lássa a pc-t könyvtáramat, ahhoz is kell codec? vagy lehet nem értem a dolgot.. -
#11666 szerintem tévében ilyen tudást keresni nagy hiba :) óriási kompromisszum lesz a medialejátszo képessége, rakat pénzt kifizetsz rá feleslegesen, hiszen 1 év alatt elavulnak a már induláskor is gagyi kodekjei
vegyél egy jobb/nagyobb tévét, netán egy HTPC-t a tv alá/mellé -
#11665 Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vagyunk, LED TV-n vagy egy jó plazmán gondokodunk, de kéne kis help
kb3 méterről néznénk
legyen wifi-n keresztül kapcsolódása pc-hez
LED tv-l nemtom mi az érdemi különbség a 6-7-8as széria közt és érdemes-e venni
vagy Plazma és abból milyet?
40-42es képátló körül gondolkodnánk, ár max 350körül
köszi a helpet -
#11664 avforumon talán .
De a legegyszerűbb ha te saját magad próbálod ki.:) -
#11663 hdmi-s notebookot vigyél magaddal! ;) -
#11662 Ennyi pénzért... nehogy már ne :D Boltban mindenképp kipróbáltatom, bár valószínűleg csak január első felében lehet belőle valami... -
#11661 Sajnos nem tudom kinek lehet ilyenje... Tipp, hogy merre érdeklődjek? -
#11660 jah, ha monitornak lesz, akkor jo - ha TÉNYLEG megy 1:1-ben az 1920x1080!
egyébként a speckók (számok) semmit nem számitanak ;) -
#11659 Azért mert 81cm nem nagy:D De Ha monitornak használnád akkor más a helyzet.Input lagot meg kérdezd meg valakitől akinek olyan tv-je van,mert ha túl nagy akkor szopás lesz pc-vel használni.Ja és input lag nem = válaszidővel. -
#11658 Miért lenne 81cm kicsi? 6nm-es szobába szerintem bőven jó... Nem mellesleg tudásában, és a külföldi oldalakat nézve is a legjobb 32-esnek tűnik... -
#11657 1-1,5m. Specifikációk alapján vinnie kell a natívot, de vásárlás előtt mindenképp kipróbáltatnám... Csak monitornak használom, a TV része annyiból érdekelne, hogy van most egy 1994-es 30 centis Samu tv-m, amin már nagyon narancsos a szín, és max. néha-néha körbenéznék, mi a kínálat. Egy szóval ennél bármi jobb :D -
#11656 milyen távolságról?
pécéhez philipset nem szoktunk ajánlani, mert kérdéses a nativ, 1:1 hajthatósága, 2+ méterről 32"-n a fullhdnek nem sok értelme van, csak ha pl monitornak is használod -
#11655 Nem rossz,csak kicsi..ennyiért ott van a LE40B550 vagy LG42LH3000. -
#11654 Vélemény?
Főként PC-vel használnám, illetve onnan HD filmekre. -
#11653 a geniusba max a tévé sztereo jelét tudod bevinni - de a tvadások ugyis általában csak sztereó hanggal rendelkeznek
valoban van pár adó, amit digitálisan sugároznak az éteren át, ezt lehet bizonyos helyeken fogni a tévével - ha rossz helyen laksz, szükség leeht erősítőre, ha szerencséd van, akkor egy "drótdarab" is elég antennaképpen
de ha van kábeltv előfizetésed akkor ez ugyse érint :) -
dbdadi #11652 Na és még egy kérdés.
Le46b650
Le46b650T2W
Le46b650T2P
Le46b650T2WXXH
Ezek ugyanazok v van valami különbség?
:)
-
dbdadi #11651 Még annyi kérdésem lenne, hogy a boltban ajánlottak hozzá valami jelerősítőt.
A tv- re (40b650) ki volt írva h alkalmas a magyarországi földfelszíni műsorszórás vételére, de még is rám akarták dumálni.
Kell hozzá, tényleg szebb lesz a kép?
-
dbdadi #11650 Szia.
Genius SW-5.1 Home Theater hangfalszett
5.1 hangszórórendszer - teljesítmény: mélynyomó: 45 Watt, közép (center): 15 Watt, 4x szatelit: 2x elöl (front), 2x hátul (rear): 15 Watt - csatlakozók: analóg 5.1 csatornás bemenet (6x PCA) vagy 9 pólusú mini DIN, 3x sztereó bemenet (bal/jobb RCA) három további készülékhez - mélynyomó frekvenciaátvitele: 10-300 Hz - közép hangszóró frekvenciaátvitele: 30-20 kHz - szatelit hangszórók frekvenciaátvitele: 30-20 kHz - távirányító
Ilyenem van. -
#11649 200hz/2ms - marketinges marhaság :)
40b650 valóban visz penről mkv-t, de nem 100%-os a kompatibilitás (ahoz pc kell), azaz lesznek fájlok amik nem mennek
feketéje mindegyiknek "elcédés" ;) azaz sötétben, sötét jelenet alat szürkés, hacska nincs bekapcsolva dinamikus kontraszt, de akkor meg a részletek vesznek el
a tévéken általában nincs analog 5.1 kimenet, esetenként optikai digitális szokott lenni, de ahoz dekoderes szett kell. tudni kéne, milyen szetted is van neked ;) -
dbdadi #11648 Sziasztok.
Az LG.t azért választanám mert az 200HZ- es és 2ms a válaszideje.
Nem tudom ezek mennyire számítanak például ha a másik 100HZ- es és 5ms a válaszideje. Mennyi a különbség?
A Samsung 40b650 viszont azért mert a boltban azt mondták hogy lejátssza a sima pendrive-ról az mkv kiterjesztésű filmeket.
A feketéje melyiknek a legszebb.?
A sima 5.1 es hangfalszettet rá lehet tenni csak a TV-re?
Válaszokat előre is köszönöm?
-
#11647 ha anyagilag belefér, miért nem a jobba veszed? (42LH7000)
3 méterre én bevállalnám a 47LH4000-t. menj el egy boltba és nézz egy ekkora tévét 3 méterről ... ha 10 perc után még nagynak érzed, menj a 42-re ;) -
#11646 Hali,
majdnem ennyiért ott van az LH7000-es is.Mondjuk szerintem kurva ronda az a tv:D.Legalábbis nekem kinézetre nem tetszik,lh5000-es sokkal szebb.
Viszont Sony40W5500 is nagyon fasza,és a B650 is:D.Ahogy az előbb is írták.
Szóval ennyi pénzért tényleg nem lehet mellényúlni,mondjuk az lehet hogy rád fognak sózni valami drága fost,szóval válassz inkább ezek közül:
42LH5000
42LH7000
Samsung 40B650
Sony 40W5500
-------
Én a Sony-t választanám:). -
dbdadi #11645 Szia.
Kb 3m- ről nézném.
Találtam én is egyet:
LG 42LH50000.
Mi a véleményetek?
Köszönöm a választ -
#11644 milyen messziről néznéd? mert ennyiért akár 46/47" is kapható és talán megfontolandó lenne ... ;)
ha ragaszkodsz a 40/42"-höz:
sony 40w5500
samsung 40b650
lg 42lh7000
mások talán irnak majd sharpot, philipset, panát
utána mehetsz megnézni/állítgatni :) ennyiért nagyon nem tudsz mellényulni, mind elég jó tv -
dbdadi #11643 Sziazstok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. TV vásárlás előtt állok .
Azt már tudom, h LCD lesz és hogy 102 v 106cm-es.Van rá 250 000Ft-om.
Csak nem tudok semmit a márkákról. Tudnátok ajánlani pár típust?
A boltokban sok fajta féle van és nem tudok dönteni.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#11642 :D Jah :D ...de az biztató, h senki sem írta, h problémás lenne...én se találtam eddig ilyen infót...de tudod milyen az ember :) -
#11641 Nem lesz az,most megnyugtattalak?:D
Egyébként sok véleményt olvastam már arról a tv-ről és senki se írta még h problémás lenne,én is olyat akartam venni, ha nem találtam volna rá a Philipsre. -
#11640 Hi, korábbi postokban olvastam, h egyeseknek elég sok gondja volt az LG LH2000-es szériájának pixelhibáival... az LH3000-es is ilyen problémás?? Épp a héten rendeltem egy 42 LH3000-et és most fosok, hogy nehogy pixelhibás legyen:P