LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vennék egy Tv-t.
Olyan 100e környékén!
http://www.photohall.hu/1751_panasonic_tx32lm70/
Erre gondoltam, valaki tud róla mondani valamit, vagy hasonlót ajánlani!
THX Szabi
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
www.digimomentsvideography.com
GT5 az egy dolog, nekem speciel van GT4 Prologue-om is. 😄
Szal télleg kell a component cable 😄
köszi
Felskálázza egyébként, de nem lesz jobb a dolog, hisz a PS2 a kompozit kábelen már az analóg jelet küldi ki, így az már eleve veszteséggel megy, kellene venned egy PS2 kompozit kábelt, azzal lényegesen szebb lesz. Más megoldás nincs.
.válaszokat köszönöm
Az AVPlanetnél 6-7 alkalommal vásároltam (mindig 25e Ft alatt - hangszóró a kocsiba, fejegység, ilyesmi), tehát a garival nem nagyon foglalkoztam, csak az árral. Elõbbirõl ezért én is csak sejtettem, hogy saját, utóbbi viszont nagyon jó. 3-4 eladó van az üzletben, egyfolytában csörög a telefon, mi is nagyon nehezen értük el õket anno, de pl. vasárnap nincsenek is nyitva. Kicsi bolt, alig 4-5 vevõ fér be.
Sharp Aquos LC-32DH66E
de végül is mindegy mert elindultam megvenni a mm-ba a 37d65-t 169-ért és legynagyobb meglepetésre 155eFt-ra akciózták le ,úgyhogy örültem mint majom a farkának
ti milyen képbeállítással használjátok elsõre mintha kicsitt fakó lenne a képe
Van egy 32LG2000 Lcd tv-ém. A gépet szeretném rákötni. Van itthon olyan kábel aminek az egyik vége DVI a másik HDMI. A videókártyám elég régi, Radeon 9250-es, eredetileg nincs rajta DVI kimenet, de vettem egy átalakítót. Így már össze tudom kötni. Viszont amikor a gépet bekapcsolom a tv-én pedig a hdmi2-esre váltok nincs jel. Mi lehet a gond? Szar, régi a videó kártyám? Rakjam újra a gépet? Egyébként csak az a driver van fent amit anno a videókártyához adtak.
Thrash \'Till Death
Panasonic TX-32LE8PA , Samsung LE32A330 vagy Philips 32PFL5403 ???
elõre is köszi
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
amikor én kerestem a TV-met, már megvolt a konkrét típus, és a bruttó ár 150e és 280e (!) között mozgott
Forza.
(én náluk vettem a samsungot, az pl szürkeimport volt, hiszen nem kaptam rá hivatalos, itthoni samu garit, hanem avplanethez kell visszavinnem, ha gáz lesz ...)
Forza.
Kinéztem egy LCD TV-t, ami EletroWorldben 20 ezer Ft-al drágább mint AVPlanetnél. Utóbbinál még nem vettem soha semmit, de jókat hallottam róla általában.
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hogy tudják 20e-el olcsóbban adni? Van valami trükk a dologban (pl garanciával trükköznek), vagy tényleg semmi gáz nincs és vegyem meg ott?
Miben tér el a 656ostól? Érdemesebb az LE-37A615öt venni mint a 40A558-at? Nagyjából egy árban vannak.
Ráadásul úgy tüntetik fel, mintha nem a képátlója, hanem a kép szélessége lenne pl. 102 cm...
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Ha javasolhatok: az AVPlanet-ben 179.500,-Ft-ba kerül a 37DH65. Megéri odatelefonálni, mert (szoktam ott vásárolni) jó kis üzlet és valószínûleg a TV-hez is rendes garit adnak. Kérdezz rá! Ha megkapod a 3 évet (a Sharp-hoz 2 jár automatikusan, a +1 évhez regisztrálni kell), akkor azt vedd meg, de ha nem, akkor maradj a sima D65-nél.
Remélem segítettem!
Sharp Aquos LC-32DH66E
A médiában most 169eFt a sharp 37d65, szerintetek megér plusz 10-15eFt-ot a 37dh65 egy bizonytalan garanciás webshopos vásárlással,ami számomra megbízható ott már 200Eft digitalko de az ew-ben is ennyi most?
ebben az árban egy LG 32LG3000-est nézz meg - nem nagyon van választék 😊
Forza.
Elõre is köszi
nismoka: csak annak jó a kamuképkockákat kitalálo 100/200/600hz-es tévé, akit nem zavar, ha az Indiana Jones 4 homevideonak látszik tõle 😉
Engem elmondhatatlanul zavar, jobban mint egy 50hz-es CRT villogása.
Forza.
Nekem ez egyenlõ az egymilliós dinamikus kontraszttal, amivel rálicitálnak egymásra a gyártók, hogy a tájékozatlan, vagy könnyen befolyásolható embereket hangzatos "képességekkel" és logókkal magukhoz édesgessenek.
De ezen nem ugrunk össze, mint a világító feliraton! <#kacsint>#kacsint>
Sharp Aquos LC-32DH66E
Az egyetlen általam látott 100hz aminek értelmét látom. Saját HD filmemmel teszteltem, amire komoly összegekért vásárolt film effekteket pakoltam, hogy szaggasson. 😊
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Amúgy a 100hz-nek még lenne értelme (márakinek) de igazán profi minõségben én még csak egy modellbe láttam: 46X4500
Ott nem véletlen a 100Hz Pro megnevezés sem, 3x lenyomja a Z4500 200hz-ét is.
Ha ehez hozzáveszed, h az LCD nem remeg 50hz esetén sem ...
... megkapod az értelmét is: 0
Forza.
Thrash \'Till Death
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik