21171
LCD - Plazma
-
Inquisitor #11879 Na jó, de némelyik LG BD lejátszó írott BD lemezről, és persze USB-n keresztül szinte bármitől lejátsza szintén, ellenben a WD motyójába BD lemezt, sőt még DVD-t sem. :)
És (szerintem) annyival nem drágább az az LG. -
Piko888 #11878 Samsung LE40B650
Ehhez mit szóltok? -
Piko888 #11877 Szasztok!
Srácok milyen tv-t ajánlatok 200.000 ft-ig?
Mindegy hogy plazma vagy lcd.
Köszi
-
astrago #11876 Itt találsz ma a legtöbb infót a különböző lejátszókról.lejátszók -
#11875 Teszt alapján jónak tűnik! -
bigiboy77 #11874 Köszi szépen a tanácsot már szét is néztem. :)
Egreat M34A ehhez mit szóltok van már valakinek? -
astrago #11873 Szia!
Amennyiben csak mkv-t nézel miért nem egy média lejátszót veszel?25k-ért mondjuk egy wdtv rev2,de van sokféle ezenkívül. -
bigiboy77 #11872 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni vettem egy Samsung b6000 Ledes TV-t
Mellé egy LG BD350V Blu-ray lejátszot gondoltam(szerintetek jó?)
és egy külső usb winyoról mkv formátomu filmeket akarok nézni.
Szerintettek ez igy jó lesz vagy mit ajánlotok? -
#11871 sziasztok
a sony kdl 40w5500 v 40w4500 lenne jobb választás szerintetek? mert nekem filmnézésre, tévézésre, ps3azásra kellene, de nagyon para ez az input lag rémhírezés, meg h bleedel a tévé...ez mennyire van jelen most is, ill aki próbálta ps3al, mennyire szaggatott? kb 2 méterről játszanék és kb 4m ről nézném a filmeket/tvadást -
#11870 amugy nem csoda, hogy késnek évek óta, bluray story 1:1 :((( -
#11869 egy megjelenítő nem elég :( kellene valami forráskészülék is ... -
Inquisitor #11868 Izé, állítólag lesz ilyen Sony TV, hogy Real3D, a mozisat már ismerem. Csak azt gondoltam, hogy ha a moziban poláros, akkor a TV verzió is, bár senki nem mondta, hogy bármi közük van egymáshoz ... -
#11867 de, az polarizációs! csak egyelőre nem otthoni szabvány, hanem mozis :( -
Inquisitor #11866 "jelenleg otthonra nincs polarizácios technika (3D-t előállitani)"
Eléggé gáz, az aktív szemüveges vakuláshoz nincs kedve senkinek. Akkor a Sony Real3D rendszere se polarizációs??? :(
Nagy kár. Most láttam hírekben, hogy bejelentettek egy HD és 3D TV csatornát, ami valamikor jövőre indul. Persze jó pénzért.
Eddig csak egy fix 3D csatorna volt, de csak japánban és SD felbontásban. -
ndlcsa #11865 Úgy néz ki,hogy a Samsung PS-50B550 T4W helyett a PS-50B650 S1W tv lesz, mert a második van most raktáron és elég jó árengedményt adnak most rá.Jövőhétre ígérték a szállítást.Van valakinek ezzel a tipussal valami tapasztalata?
-
#11864 olyant nem lehet -
#11863 Az 530-as panelje gyengébb mint az 550-é. -
#11862 Kár érte, pedig ha beültem volna egy-másfél méterre a 42es tv elé, még élvezetes is lett volna:) Jólvan akkor, azt hittem hogy a tv "hibája", de akkor komolyabb tv-n se lenne jobb ezek szerint. -
vazul001 #11861 A T-Home speciel hozzárendeli a kártyát az stb-hez, szerintem a HHD-nál is ugyanígy van. Ügyfélszolgálaton esetleg megkérdezheted, hongy adnak-e kártyát magában. -
teknősbika #11860 Ez nem jobb? link -
BBakter #11859 Na de ugy nem jó mert igy az asztalnka a folytatása lesz. Azt akarom hogy klónja legyen csak más felbontásban
-
#11858 kiterjesztett asztal ... -
BBakter #11857 Szaztok!
Azt hogyan tudom megoldani hogya laptopomon maradjon az 1280 x 800 -as felbontás tévén pedig 1920 x 1080 és mindkettő ugyanazt mutassa? mert igy a laptopon kicsit nagy :D illetve pici a képernyője a 1920 x 1080 -hoz.
-
#11856 Ok. -
#11855 most sima analog van.de a későbbiekben a hello hd fog érdekelni,de nekem nem kell beltéri.nekem a tv-n jöjjön 1- 70-ig az adás,és ne az av csatornán -
#11854 Hello HD-d van vagy Hallo HD? -
#11853 de konkrétan a hello hd-ra gondolok. -
#11852 sziasztok!ha nekem van egy mpeg 4 tuneres bravia tv-m,és belerakom (pl thome beltéri)a kártyát,akkor a beltéri nélkül fogom a tv-n az adókat?köszi a választ -
#11851 jelenleg otthonra nincs polarizácios technika (3D-t előállitani), az a mozik kiváltsága marad még 1 ideig :) marad a kétszínű-3D, ami olyan amilyen :( -
astrago #11850 Szerintem a jelenlegi formájában a 3D a moziba való,már csak az arányok miatt is.Valószínűleg nem fogom erőltetni a 37"tv-n. -
#11849 Szerintetek mi kell ahhoz a néhány 3D-s hd filmhez ami kijött már, hogy igazi 3D-s élményt adjon? Van szemüveg, lcd tv is, de nincs olyan szép mint moziban, néhny jelenetnél nem mosódnak egybe a dolgok, meg a színek se olyanok. A mai technológiával elő lehet ezeket varázsolni rendesen otthon? -
#11848 közelebb ültök? :)
samu 32B550 beleférne a keretbe ... 37"-est semilyet nem találtam 120 alatt :( -
teknősbika #11847 Sajnos nem átléphető a 120k keret, a tv meg 1,5-2 méterről lenne nézve. Mi érné meg a legjobban? -
#11846 DVB-nek nincs analóg sugárzása, mert a DVB maga a digitális sugárzás. A szobaantennának csak annyi köze van hozzá, hogy azzal is kielégítő jelet tudsz fogni, mivel kisebb vételi szint is kielégítő minőséget biztosít. És ez például a mi családunknak kurv@ jó dolog, mivel így tudunk fogni 6 magyar + 8 szlovák + 7 osztrák adót ingyen nagyon jó minőségben. Én személy szerint nem vagyok hajlandó fizetni feleslegesen egy fillért se a TV-ért, annyira nem fontos, nem beszélve arról hogy a szatelites TV minősége azért hagy némi kívánnivalót maga után. -
konrada #11845 Hát ha a DVB C is, akkor nem kell SB sem pár szolgáltatónál. S egy jó tv ha maga skáláz, iszonyúan jó képeket tud kihozni a digitális adásból. -
cleric #11844 Mi ebben a dvb tunerben az akkora cucc, hogy külön kiírják minden tv-re, hogy van-e benne? Ez az a móka, ahol a szobaantennával lehet műsort fogni? És ennek az analóg sugárzása szűnik meg 2012-ben?
Azt nem értem, hogy kinek számít ez?
2500-ért bárhol bárki kap minimum 50 digitális csatornát, miért kell ennyire izgulni ezekre a vackokra? -
#11843 Kössz! Időközben méregettem, és csak egy 66 cm-es férne el ahova tervezve van. Szóval 1-1,5 év tényleg hosszú idő. -
BBakter #11842 Haliztok!
LG 32LH7020
Én próbáltam laptopot S-Videoval azzal kalap szar. Lehet árnyékoltal jobb lett volna..
Sima VGA kábellel viszont tökéletes. Filmet nézni netezni meg ilyesmi.
Játékot még nem próbáltam azt nem negyon erőltetem ha megy megy ha nem nem. A videokártyám ATI Mobility x1400 Dark Messiah fütyül rajta szépen.
-
JATYA #11841 A videokártya? -
#11840 amit rádugtál :) (de ez csak tipp volt, h hogyan szűkítsd a kört)