LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegul nem tudom, nem tudok eleg okos lenni....
naigen: régi modell és mint ilyen: felejtõs szvsz
Forza.
Tud valaki velemenyt mondani az LG32lb76 - rol?
Kosz elore is!
KDL-40S5500 http://www.sony.hu/product/t32-s-series/kdl-40s5500
KDL-40V5500 http://www.sony.hu/product/t32-v-series/kdl-40v5500
KDL-40W5500 http://www.sony.hu/product/t32-w-series/kdl-40w5500
Samu 37A656 a hasonló kategória, de az drágább.
Forza.
kb egy árban vannak, de melyik éri meg jobban?
Sharp LC-37DH65 aminek azt mondják, hogy gyönyörû képe van, vagy
LG 37LG6000 ami már 100 Hz-et is tud.
Samsung LE-37A??? ból van valami ami ár/érték arányban felveszi a versenyt ezekket?
Sharp Aquos LC-32DH66E
Leky: HDMI - ez nyújt veszteségmentes jelet. Más kérdés, hogy kihasználod-e vagyis, van-e olyan jó a forrás, hogy érzékelhetõ legyen a különbség. Ja, és ahogy Arty is írta: az A656-os sorozat 32"-os modelljei kizárólag S panellal készülnek. Ha ezért zártad ki, most visszaveheted a listára! :-) Én is sokáig vacilláltam a W4000 és az A656 között. Utóbbi nyert, de okosban, úgyhogy utána megérte cserélnem és akkor már a Sharpot választottam - pedig addigra majdnem ugyanannyiba kerültek.
KovyZoly: szerintem is plazma (tehát a márka is adott: Pana).
Sharp Aquos LC-32DH66E
MM-ben kérdeztem, azt mondták, hogy májusban jön az új generáció, csak annyival lesz több az elõdeinél, hogy fejlettebb analóg áramkörök lesznek benne. HD adás szempontjából ennek lehet vmi jelentõsége?
korábban nézegettem már ki tv-ket, sõt mondhatni ki is választottam, de teljesen elbizonytalanodtam!
200e Ft-ig milyen tv-t érdemes venni? HD és divx filmek pc-rõl, és kábeltv-re 3-3,5 m-rõl
más:
DVD-lejátszóm van értelme a HDMI csatlakozónak? a scart kábel is tudja a DVD max felbontását, nem?
Egyébként Mûholdas DigiTv (tudom szar a minõség) és Xbox360 menne rajta.
Egyébként mivel érdemes összekötni a boxot a tv-vel Vga vagy Hdmi kábel?
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Kiváló választás! 😄
A hiányossága a WCG-CCFL panel, de hát sajnos ez már nincs benne a 32"-os Bravia-kban. 😞
Viccet félretéve tényleg jó választás! 😄
www.digimomentsvideography.com
Az lenne a kérdésem, hogy a fenti típusnak vannak-e hiányosságai?
Elsõsorban Cloud.strife véleményére lennék kíváncsi, talán õ a legjártasabb a Sony-k között, de szívesen veszem más véleményét is.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
UPC digital tv adásunk van, ezen normális lesz a minõség? Mert igazából attól félek a legjobban hogy qrva drágáért megveszem a tv-t, és csúnyább lesz a képe, mint a mostani kis crt sonymnak 😄 Másik pedig, hogy ugye ez összenyomja 16:9be a képarányt, és nem nagyon zavaró ez? Vagy esetleg nincs ennek a upc media boxnak vmi 16:9 üzemmódja?
Elõre is köszi!
Ja még annyi, hogy szerintetek pl media marktban lehet olyat csinálni, hogy megrendeltetek velük egy konkrét típust?
Mi van ? És most ezt így hogy ? <#wow2>#wow2>
"Kipróbáltam így mûködik ,igaz,ha hd adásra kapcsolok eltelik 7 másodperc mire képem vam.De legalább van😊"
Ha boxon fixre állítod a felbontást (720 vagy 1080) akkor gyorsabban vált fogja a képet csatornaváltáskor a tv. Ha "auto"-ra akkor az SD 576-ban a HD 1080-ban jön, viszont a tv-nek kell egy kis idõ amíg magához tér különbözõ típusú jelek közti váltásból. (7 másodperc azért nincs, inkább 3-4) Én mégis auto-n használom mert a tv csak az 576-on tud "panoráma" módot, vagyis a szélein húzni szét inkább, a UPC box meg csak egyenletesen lapítani tud, és mindenki lángosképû lesz.
Az LG LCD-nel az XD engine a menuben hogy jelenik meg? Nem veletlenul Inteligent senzor? Ez a mod automatan allitja a kepet a legoptimalisabbra.
Kosz elore is a segitseget.
Kedves vidok! Lehet, hogy jobb lett a kép, de cseréltesd ki a boxodat, nehogy már a UPC mondja meg, hogyan kell kalibrálni a TV-det! Nézzed a matt, homályos fakó képet, mert a majmok nem cserélnek Neked boxot? Õk aszolgáltató, megmondod, hogy lépsz a T-Sathoz, ha nem képesek biztosítani egy mûködõképes beltéri egységet. Ne szégyellj veszekedni és ne hagyd lerázni magadat!
Sharp Aquos LC-32DH66E
Ezzel van valakinek tapasztalata? SD menne rajta nagyon jó minõségû kábeles jelrõl, normál DVD Scarton keresztül, meg Blueray rippek és 1080Ps MKV-k PCrõl DVI-HDMI átalakítón. Illetve még egy kérdés, ha 5.1et akarok késõbb akkor mit kell venni hozzá? PCmen van egy 4.1es set de nem hinném hogy direktbe rá lehetne kötni. <#vigyor2>#vigyor2>
Thrash \'Till Death
mi a véleményetek a pana 42PZ8-as full hd plazmájáról? a panashopnál most ajándék dvd-lejátszóval adják 200e-ért!
mit gondoltok március vége-április elejére mennek lejjebb valamennyit az árak még?
a 42PV80 ugyanott 175e Ft
Egy érdekesség még:
A Sony egy Gyõr melletti céggel fejlesztette ki az "Éjkék fekete" festéket, úgy, hogy az a legmodernebb környezetvédelmi szabványok szerinti anyagokból legyen. (vízbázisú, vagy mi, nem értek hozzá... 😊
Sharp Aquos LC-32DH66E
"A Sony nem csak azért drágább mint a konkurensei, mert "Sony", hanem mert japánban szerelik"
Az európában kapható modellek egyikét sem japánban szerelik.
Szlovákia, Spanyolország, Magyarország. Ezekbõl a Spanyol a legkomolyabb gyár, nem is véletlen ott készünek a magasabb kategóriás modellek (V, W, E, EX, ZX, X). Magyar gyárban az L-est szerelik össze, a Szlovákban az U, S modelleket.
Speciel a spanyol gyárban voltam, ami ugye legendás gyár, az egyik legnagyobb a világon. Attól hogy itt készül még mindig ugyanolyan technológiával, gyártósorokkal, anyagokkal csinálják, mint ha japánba lenne. 😊
Van 2 HDReady-s TV-nk a "családdal". Az egyik a Panasonic TH-42PV8PA, a másik meg a Sharp LC-37AD5E-BK. Az egyikkel játszanék(ps3) és az érdekelne h mind2 kezeli az 1.3-as hdmi kábelt?(me hát annak szebb a képe egy fokkal...) Kösz a választ elõre is!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Akkor mindenkepp az LG nel maradok!
Az internetes leirasok szerint az XD engine benne van mar a 26-os szeriaban... Azert meg rakerdezek az eladotol. Koszi meg egyszer.
naigen: apámnak van A330-as Samuja (37"), belépõ szint, 2 éves modell, Made in Hungary!, elég gyenge szoftverrel (torzít és eléggé elmos), de az árához képest szerintem nem nagyon gáz. Nem szabad összehasonlítani a drágább és komolyabb készülékekkel. A kategóriatársait nem ismerem.
És r4pt0r! Nehogy már azon sértõdj meg, hogy nem írtam oda egy bejegyzésemhez, hogy szvsz! Itt mindenki a saját véleményét írja, azért fórum! Ne röhögtess már! Mit hittél, hogy japán marketing igazgató vagyok és hivatalos sajtótájékoztatót tartok?! Elmentek otthonról?
Sharp Aquos LC-32DH66E