LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel csak van 1 pici problémám. Tv bekapcsolásakor nem a Tv csatárok jönnek be, hanem mindig Scart -os eszközt, DVD -t akarja.
RCA -nál jó. Csak kíváncsi lennék, hogy alapba nem-e jobb pl. az S-Video kábellel, érdemes-e venni !
Scart, aztán kész.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sziasztok.

LCD TV (LG 32LG5000) DVD lejátszóval (Orion) valóösszekötésnél melyik a legjobb megoldás:
- Scart-kábellel (egyszerû)
- RCA kábellel (egyszerû) Sárga kép és a 2 hang
Ezekkel próbáltam és nem láttam különbséget (AVI -val néztem, csak AVI -kat nézek álltálába.)
- S-Video kábellel lehetne még, de ilyenem nincs.
Érdemes talán 1 ilyet beszerezni?

Elõre is köszönöm a válaszokat !
lobig
OK, csak azt gondoltam valaki már találkozott ilyen problémával.
De ha nem, hát nem... <#vigyor0>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

arty
mivel még van fél év garid minimum, sztem egyelõre ne foglalkozz vele. ha pedig ujra elõjön, vidd vissza gariba ...

Forza.

megtaláltam csak máshogy kell beírni a nevét.Vélemények róla?
Panasonic TX 32 LE8P errõl vélemény??? 70-ért lenne.Viszont gyanús nekem h a google-ba beírva ezt az egyet találom csak magyar oldalon.Ha meg a weben keresem akkor meg pár orosz oldalt bead és ennyi.Lehet valami hamisítvány.
lobig
erre valaki?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hgid nem kérdés vedd meg a 40w4000 et nekem tavaly június óta van egy 46w4000em nagyon jó választáa volt pc vel is tolom nagyon rendben van ha kényes vagy ott van a w4500 és kész nézd meg mennyivel lenne több és vedd meg azt,pontosabban amelyik neked tetszik azt vedd meg de ne multinál nézegesd mert ott szarul vannak beállítva azt
állítják be jól amit el akarnak adni,kérd el az írányítót én így tettem és beállítgattam a tévét ahogy neke jó hát meglepõdtem milyen más képe lett de még az eladó is csak nézett,
Sharp DH tulajokat kérdezném,(akinél van mpeg4 földi vétel)hogy van e még menü-epg probléma?

Sharp LC-37DH66E

Sziasztok!
LCD tv vásárlás elõtt állok.
Fõleg filmek, sportközvetítések
nézésére illetve pc-vel összekötve játszásra használnám.
2 típust néztem ki:
Sony KDL-40W4000, elõnye például, hogy digitális mûsorszórás vételére alkalmas
Samsung LE40A656, elõnye például, hogy 100 hz-es

Ti melyiket javasolnátok? Vagy esetleg egy harmadikat?
Várom a mielõbbi válaszokat!
köszi
lobig
Sziasztok!

Ma tapasztaltam elõször a másfél éves samsung plazma TV-men, hogy a képernyõ kb 1/5-e a jobb oldalon mintha rosszul kapná a jelet és ilyen piros/kék függõleges csíkok látszanak csak. kb 15-20 másodpercig tartott a jelenség majd eltûnt. Elõször azt hittem, hogy a ps3-ról rossz a jel a HDMI-n keresztül ezért átnyomtam a TV adásra és ott is látszódott. Fogalmam sincs, hogy mitõl lehet, ma mondjuk egész nap ment a TV... Nem szeretném ha tönkre menne, remélem nem tartunk még ott.
A TV pontos típusa: samsung ps42c91
Hallottatok már hasonló jelenségrõl?

arty
azt nem nagyon ismerem 😊

R8 a tuti, R5 vszeg korábbi modell, annyira már nem mennék vissza az idõben, nagy volt ám a fejlõdés ... vagy, elmész és megnézed a tulajnál 😊 az meg a legtisztább. ha tetszik, elhozod 😊

Forza.

egy két éves samsung le 32 r 51 b megéri 60-65-ért???
arty
naigen ...

(amikor azt irtam, h nem drágult: ugyértettem csökkent, hiszen az anyacégnek most olcsobb itt gyártatni)

Forza.

ennek egyedüli következménye, hogy a Philips konszern egyik excel táblájának költségoszlopa kisebb lett euróban számolva. ezt a megtakarítást elosztja ahová gondolja, tipikusan nem úgy, hogy a magyar fogyasztókat támogassa ebbõl.
arty
pedig kellene lennie, hiszen az itthoni elõállitás nem drágult (nincs EUR konverzio... elvben.)

Forza.

cloud.strife
Semmi köze az árhoz annak, hogy itthon gyártják.

www.digimomentsvideography.com

R0sc0
és mi van a Philips tévékkel? azokat Magyarországon gyártják ha jól tudom, és a beszállítói is itt vannak. Annak nem kéne drágulni..

hát most per pillanat nincs tv-m, mert a régi 50 cm samsung tv-met ami annyi idõs mint én(nem 18 vok,két éve regeltem akkor voltam annyi).Sikerült kihagyhatatlan áron 10-ért eladnom.Úgyhogy fontos lenne bár az is igaz h tartós használatra lesz.Az a Daewoo amit írtam az ennyire rossz??
desigo
Ne viccelj már!Annyira életbevágó,hogy azonnal legyen?
Inkább várj egy hasonló jó vételre vagy spórolj még egy kicsit hozzá.
Napi használatban lesz gondolom hosszú hónapokig nálad.
Miért vennél gagyit?
cloud.strife
Minden márkának a TV-i folyamatosan drágulnak. Nem a gyártás, gazdasági dolgok miatt, hanem az euró ára miatt.

www.digimomentsvideography.com

nem igazán találok olcsón samu lcd-t.asszem a daweoo-nál maradok 60-ért adják, gari még van rá.
na a fenébe.Ez tényleg nagyon jó vétel lehetett mert már el is adta a csávó mire írtam neki pedig csak ma vagy tegnap rakta fel.Nézelõdök akkor valamerre tv-k után.Csak aza abaj h kicsit bizonytalan vagyok ezekkel a panel dolgokkal meg csúcskategória, alsókategória.Nem vágom melyiknél milyen.
Üdv.
Vette 2 napja egy "panasonic tx-32lx80" tv-t.A dvd-vel szeretném összekötni digitális kábellal.Ehez van esetleg átalakító hdmi-re?Vagy esetleg vban más megoldás is?
RT Most nézem csak mi van neked oda írva alúlra.PC,Xbox360,Samsung lcd(nem írom ki a sorszámot)<#taps> .Nekem i smár csak a tv hiányzik bár van kinn a nappaliban egy 120-as full hd LG , de azon nem nagyon lóghatok gépemmel.<#vigyor4>
Még olcsóbbak lehetnek az LCD-tévék (?)

Itt is írva volt, hogy drágulnak !

Meg boltba is azt mondták, hogy drágul.

Na gyors akkor vettem.
Most meg !?
(nem lett volna még muszáj, hogy vegyek pedig)
télleg jónak tûnik még két évi gari van rá szerintem 70-ért oda is adja.kössz szépen a segítséget, ha ez nem is jönn össze akkor is inkább orientálodok samu és lg felé nem ilyen neve nincs márkákhoz.kössz
arty
pl ez egy jó vétel ennyiért szvsz. 11 honapos, tehát még garisnak kell lennie ...

Forza.

arty
a kor nem mindegy, de többet számit, h adott évben mennyire volt "csucsmodell" (akár LG, akár Samu)

az also kategoria ma sem tud többet a régebbi jó lcd-nél (sõt!), tehát ki lehet fogni jó vételt használtan

tehát pl samsungnál (ilyenem van, ezt ismerem):
32R81 jobb, mint egy mai 32A330 (ill. paneltõl függõen egy 32A451 mellé is oda lehet tenni simán)

de pl a 32S81 már gyengébb egy mostani 32A330nál, merthogy az S sorozat régen is az alsokategoria volt

Forza.

és az mind1 mennyi idõs?
samsungot vagy lg-t?
arty
samsung 32A656

Forza.

tudnátok egy jó 32" lcd-t ajánlani? köszi

arty
szerintem nézz inkább egy használt samu-t, LG-t .. 😊

Forza.

Akkor valószínû a portal lehet valami, mert két kábellel, két különbözõ egységgel is próbáltam és az 1-es-nél ugyanaz a jelenség.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

sziasztok.LCD tv vásárlása elõtt állok és a segítségeteket szeretném kérni.Nézegettem az olcsóbb noname tv-ket amikrõl állítják h lg,samsung stb belsõ van benne.Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek vagy melyiket kéne választanom.Az a lényeg nekem h 82 cm felett legyen és 1366 x 768 felbontást tudja.Na meg az ár 70 körül legyen, hasznát is jó. én ezeket néztem mi a véleményetek:
Daewoo DLP-32C3FB ezt 60-ért adják és 2008 novemberi
MEDION (LG-electronics) T-30-6C ezt 65-ért és új
WATSON (LG-electronics) LCD-3051TS szintén 65 szintén új
Néztem még egy egy éves Thomson 32LM051B6 ezt 70-ért adnák de nincs már rá gari.
mi a véleményetek?
Szia Leky! Gond lehet a port-tal. Ha a forrás, a jel, a kábel és a csatlakozó is jó, mert ugyanaz az összeállítás másik Scart bemeneten jól mûködik, akkor csak a TV csatlakozójával lehet gond. Próbálj ki rajta másik eszközt, másik kábelt, hátha azok rendben lesznek!

Sharp Aquos LC-32DH66E

Bocsi: scrat=scart(AV)

Mitõl van az, hogy az 1-es scrat-on zavarást látok bármit dugok rá. A többi bemenet teljesen jó. Sharp DH65E.

Köszöntem a választ Aranarth!

Sharp LC-37DH66E

Persze, hogy tudja, Astrago.
Zsolt01 - az USB portot meg hagyd békén! Nem véletlenül van rá írva, hogy csak szervíz. A lényege, hogy az esetleges szoftverhibákat a szerelõk azon keresztül javítják. Ne dugj bele semmit! Azon túl, hogy nem fogsz tudni vele képeket nézegetni, meg zenét hallgatni (utóbbira úgyis minden TV alkalmatlan, amilyen hangszóróik vannak), szerencsétlen esetben még tönkre is teheted.
És igen, azért írja le a kézikönyv, hogy ne nyúlkálj.

Sharp Aquos LC-32DH66E

tommygear
thx
16:10-es.

tommygear
ennek a monitornak 16:9-es vagy 16:10-es a képaránya?
Sziasztok.

Adott 1 LG LCD TV 32LG5000

Van 1 USB csatlakozási lehetõség a hátulján. Gondoltam kipróbálom 1 Pendrájv, de a kezelési leírásába nagybetûkkel írják, hogy CSAK SZERVIZ !
Akkor ezt nem kéne próbálgatni ?
Vélemények, esetleg tapasztalat akinek ilyen van !

LG LCD TV 32LG5000 - PC összekötési kérdés:
Számítógép, 7600GT: S-video, DVI össze kötési lehetõség.
Milyen 5 méteres kábelt szerezzek inkább be ?

Ha jól tudom, akkor a legjobb összekötési mód a HDMI - DVI kábellel csatlakoztatás

DVI - D-SUB kábel ez ugyan az mint ha DVI átalakító D-sub és D-sub – D-sub kábellel csatlakoztatás !
Mennyivel gyengébb megoldás, ez mint a HDMI – DVI ?

Jó a DVI átalakító D-sub és D-sub – D-sub kábellel, mert ezt biztos betudom szerezni a jövõ hét elején. (A HDMI - DVI kábelt meg nem tudom, hogy mikorra tudnám beszerezni.)Ha nagyjából mindegy, akkor …

Küszi elõre is a válaszokat !
Tisztelt sharposokat kérdezném,hogy a dh65e tudja a 24p-t?

Sharp LC-37DH66E

Mit gondoltok a Hitachi L42VP01C típusáról?
100 Hz, Full HD, 42"-os...
köszönöm a válaszokat!

Hali!
Mi a véleményetek a Samu LE-37A656-osáról?
Cipõkanállal még belefér a keretembe, és úgy tûnik, megfelelõ cucc DVD és BR-nézéshez.
Tapasztalat, vélemény?

Köszi!