LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelentõs-e a különbség a V5500 és a W5500 között, már ami képet illeti?
TE magadnak melyiket vennéd meg?
Sharp LC-37DH66E
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Az árakról: a tartós fogyasztási cikkek árai mindig lefelé mennek ez tény, de a válság itt is bekavar: mert hiába csökken a kereslet, ha a Ft gyenge/gyengül és a gyártók is bajban vannak, tehát kizárólag a fél éve raktáron álló cuccaikat akciózgathatják olyan lelkesen. Szóval most simán belefér az áremelkedés (mondom ezt én, aki ezzel a megállapítással általában lelkesen vitatkozik <#vigyor0>#vigyor0>)
Sharp Aquos LC-32DH66E
37"-ban nem tudom mi lesz, nem szoktuk tartani.
DH500-ról meg egyenlõre semmi friss hír... 😞
Most még nem vészes az áruk, igaz a 40W5500 380-as ára az elõd 330-as árához képest igencsak magas, továbbá ez április 1-el még feljebb megy. 😞
www.digimomentsvideography.com
1. A V5500 és a W5500 között a 100 Hz kivételével mi a különbség?
2. Engem a 37-es méret érdekelne, s látom, hogy a 37-ek dinamikus kontrasztja elmarad a 40-tõl. Ez miért van, és a gyakorlatban észrevehetõ a különbség?
3. A harmadik kérdésem kicsit OFF: az új STR-DH500 Sony erõsítõ mikortól kapható?
Elõre is köszönöm a válaszodat.
Egyébként szerintem az árak nem annyira magasak, mert pl. ha jól látom a KDL-40V5500 új ára 299,990 Ft. Tavaly a KDL-40V4000 is ennyibe került, mikor kijött s év végére lement az ára 220,000 Ft körülire. Év végére a mostaniak új árai is le fognak menni, fõleg ha a válság miatt csökken a kereslet a tartós fogyasztási cikkek iránt.
Valamint nem tudom miért nincs WCG panel bennük.... 😞
www.digimomentsvideography.com
Forza.
Forza.
délután vettünk egy 82 centi Samut a Mediában 99.990-ért
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
anyunak vennie kell egy új tv-t, max 100e Ft-ig (de inkább kevesebb) mit ajánlotok?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Forza.
Tudom,tudom,hogy van ennél jobb tévé is de sajnos az anyagi keretek csak ezt engedik meg.
Elõre is köszi a tanácsot!
fali konzolt vennék a 42 colos samsung plazmámhoz. ti mit ajánlanátok?
érdemes megvenni a gyári samsungot (már ha van ilyen) vagy "akármelyik" jó lehet hozzá?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
ugyhogy a plazmáknak ennyi volt, ha már a pana is "leépiti" 😞
Forza.
Panasonic TH-42PX80EA <- a PV80 nyugat-európai változata
zsírkirály cucc, szerdán hoztam el, csütörtökön ment is rá a UPC direct, hát valami eszméletlen jó képe van!
tegnap felszereltem a falra, HDMI-vel összekötöttem a settopbox-szal és néztem a 3 HD adást, rohadt jól néz ki!
bátran ajánlom mindenkinek!
szar a képük, izzot kell bennük cserélni (kivéve, ha CRT-s, akkor örökre vége, ha vége)
emlékeim szerint 3-5000 órát mennek el 1 izzoval, de erre gari ugye nincs ....
Forza.
Azt szeretném megkérdezni,hogy mire figyeljek ha 1 éves használt 112cmes projectoros tévét vásárolok?
A projectoros tévék idõtartama mennyi?Mit kell benne cserélni idõnként és mennyibe kerül?
Elõre is köszi a helpet!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
na most már éles a kép, vagyis a betûk élesek, az volt a baj, hogy a TV-n 16:9 volt beállítva (elvileg jónjak kéne lennie nem?) és átraktam páztázásra. Na de még mindig nem az igazi, mert látom, hogy néhol a betûk körül van egy kis kontraszt, ilyen fehér kontraszt, élesnek éles, de látszik hogy valami mintha még nem stimmelne. Kezdem unni ezt a "HD"-t mé nem olyan hgoy rádugom és jó...
Erre tudtok valamit?
Forza.
orion ezekszerint szarul adja a vezérlõjelet. nem véletlen kerül annyiba, amennyi 😊
Forza.
Nekem is Sony-m van 40W4000-s nagyon szeretem össze van kötve a a Pc-vel
viszont a sportot nézek nem az igazi itt azért észreveszem hogy Lcd.
Nos beléptem én is a "klubba" vettem egy FullHD megjelenítõt, és szeretném a a gépet rákötni. Rá is van már kötve, HDMi kábellel, de valamiért amikor felrakom 1920*1080ba a felbontást akkor egy kis szegély fent lent és oldalt kilóg a képbõl, eleinte azt hittem, hogy a 6800 GT nem támogatja a HD felbontást, de ma érkezett meg az új kártyám és vele is ez a szitu. Mi a bánatos bubánat lehet vele? Mert valami borzadály így a kép :-/ .
Elõre is köszönöm a válaszokat!
" tévében abba a bemenetbe dugni, ami fogad RGB jelet "
Tv -n RGB jelölés csak a PC (RGB (PC) IN) kép bemeneti csatlakozáson van !
Ha nincs áram alatt akkor ok.
RGB a legjobb képet adja
kicsit gyengébb az svideo
(a kompozit nagyon szar)
Forza.