21171
LCD - Plazma
  • r4pt0r
    A magyar vonatkozás annyira nem izgat. :D

A játékokhoz jó lenne, de ahogy olvasgattam az FPS szám sokszor a harmada lesz, szóval nem túl gazdaságos.

Hát lehet ebből köv év lesz, lehet jobban is jár vele az ember, mert addigra kiderülnek talán a hibák.
  • cloud.strife
    Idén max 50 film lesz, sztem magyar vonatkozás mentesen. Idén csak a játékok miatt "éri meg" megvenni... :)
  • r4pt0r
    Egyelőre várom hogy gépen is le lehessen játszani majd, bár már lehet hogy meg van oldva, csak még nem sok filmet láttam ami ilyen lenne. :D

Teszteket is kerestem az új TVkről de még azokat sem találtam. Hát nem most kell vásárolni az is biztos. :D
  • cloud.strife
    Az még kérdés néhány gyártónál, hogy xHz mellett nem is Full HD a 3D. Mivel hiába a kamu 200Hz, ha csak a félképeket, sorokat látod, ezért nem lesz Full HD.
    Ami biztos, a Sony-nál kizárólag Full HD 3D lesz, a legkisebb modell a HX800, ez 200Hz PRO, a HX900, LX900 az 400Hz PRO. Mezei PS3, legolcsóbb 3D Blu-ray lejátszó elegendő hozzá.
  • r4pt0r
    Hát ügyebár ez idei Samu, ami elvileg tudja a 200Hzet, de ha már 3Dszabványt ismeri akkor 120nál biztos többet tud.

Itt igazán az a kérdés hogy a szemüvegnek mindegy e milyen a TV mert tudja mindegyiket vagy nem.

Mondjuk még nem most tervezek ilyet tvt venni, mert ahogy mondtad nagy még a sötétség ebben a témában. De sosem árt tájékozódni. :D
  • arty
    olyet kell venni, ahol kiemelik, hogy a 3D Bluray szabvánnyal kompatibilis :) egyelőre nem tudsz tisztán látni, óriási a kavarás a szabvány előtti/utáni termékekkel kapcsolatban

a Hz-ekre meg kimondottan TILOS alapozni képességet! rengeteg 200hz-es tv van, amire max 60hz-es jelet küldhetsz...
  • r4pt0r
    Nem tudom ki mennyire ért a 3D TVzéshez de talán ideje lenne beszélni róla egy keveset, legalábbis nekem van pár gondolatom.

Ügye a szabvány legalább 120Hzes TVket ír, de pl a Samsungnál található 200Hzes, más gyártóknál mintha láttam volna 240Hzeset.

A kérdés inkább hogy a szemüvegeknek tudniuk kell ezt vagy annál nincs ilyen megkötés, tudja mind.
  • astrago
    Veheted nyugodtan szerintem mindenki átállította hogy le játssza a videóit.
  • mikiking
    Sziasztok, úgy döntöttem,hogy egy LG 42LH3000 tv-t vennék,viszont azt USB hackel csak,mert a nélkül nincs értelme. Tényleg mindenképpen ugrik a garancia,ha felteszem egy újabb FW-t ? Szeretnék tanácsot kérni tőletek,mert USB-s TV kell nekem,viszont több pénzem nincs,ez pont beesik az árba,és még 42 colos is,úgyhogy ez tökéletes lenne,ma rendelném is meg...
  • schrank
    nnna az a menü ahol be tudnám állítani a képet a tv-n halvánnyal van csak írva mindkét hdmi és a monitor valamint az AV ill. tv menükben is ezekszerint csak a monitor csatlakozón keresztül lehet elérni ezt a funkciót ...
  • astrago
    ?????
    ...nem valószínű!!!
  • arty
    normális vagy?
  • Zsolt01
    Így nem jó?

Több lehetőség is van, tálca Nvidia beállítások kis ikon jobb egérgomb ...
  • csanadu
    Akkor miert nem irod le hogy mia megoldás ! Hátha tudsz ezzel másnak is segiteni.
  • waryou303
    argh, fejenrugom magam ;)

sikerult rajonnom hogy mivan, bocs hogy foglaltam 2 helyet a forumban :D
  • waryou303
    sziasztok, abban tud valaki segiteni hogy miert 'hianyzik' a kepernyo bal szele ha a laptoppal kotom ossze az lg3000-et?

1360x768-at ad miutan rgb kabellel osszekotom, es tok szep a kep meg minden, de ha fullscreenbe rakok valami ablakot akkor azonnal latszik hogy a bal szelen hianyzik valamennyi.

erre van valami megoldas? ha jol latom ez nem pontosan pixelre ugyanannyi mint amit a tv tud, ez okozza?

esakkor sose lesz normalis kep semmivel? :) probalkoztam mas felbontasokkal is, de nem nyert igazan egyikse.
  • Tatyla
    kéne egy kis help
    hogy a kígyóba kell a tv-vel összehangolni a pc-t úgy az nvidia driverrel mint atival hogy valami gombkombinációval átváltható legyen egyik megjelenítőröl a másikra?

LG 42SL8500 a tv a monitor meg LG Flatron W2234S

képernyő kiterjesztés van meg másolás azaz klónozás,vagy asztali megjelenítés 1 vagy 2 de valami egyszerűbb megoldás kéne hogy ne kelljen mindig a vezérlő panelbe lépni...
  • Zsolt01
    Kezelési leírásba.
  • schrank
    azt nem értem hogy miért nem találom meg mindíg a tv-n a képfelbontás és a kép igazítás menüket van amikor tök szem előtt van most meg kerestem fél órát és semmi LH2000suxxx
  • arty
    nem nativ, de majdnem :D (vagy nativ, csak a tévé ráélesit, elmossa, stb)
  • schrank
    nesztek, ez nem lehet natív , ugye jól látom
  • schrank
    MA vettem dvi-hdmi kábelt , hogy eltűnjenek azok a szájbab*szott fekete csíkok kétoldalról, de b*szik beállni full screen-re
  • csanadu
    fogj egy fém lavort!!
  • csanadu
    A tököm tele van azokkal akik arra lusták hogy olvassanak.

csak irják a hülyébnél hülyéb kérdéseiket.

Remélem mindenki magára ismer.
    -------------------------------------------
    linkelek két oldalt.

http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showforum=22

http://filmkonvertalo.hu/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?72

---------------------------------------------------------------------
    Ha figyelmesek vagytok akkor találtok olcso megoldást a DVB-t antennára.

De ha valaki nem találná! irjon PÜ-t
  • schrank
    sokra mész vele ott a tv torony aljába ha 2 év múlva meghalsz HD rákba
  • cloud.strife
    Bullshit az összes "HD antenna" szarság.... Ennyi.... Nekem speciel százas szöggel is jön, ja bocsi nemis, HD Százas Szög *tm..... :D
  • schrank
    mondom hogy tirpák ...
  • cloud.strife
    3000 ft. Sima mezei szobaantenna (szerencsésebbek, nem árnyékolt helyen egy darab százas szög:)
    Sajnos ha nagyon árnyékolt helyen lakik az ember akkor talán a tetőantenna a megoldás, az sem több 5000ft-nál, nekünk a boltban 2800ft + 1000ft szereléssel megvolt... :)
  • Paparazzi20
    Köszi a rendkívül intelligens hozzászólásodat,gondolom a tirpák kifejezéssel magadat akartad minősíteni.Egyáltalán nem azt kérdeztem,hogy ott lesz e az m1 logó mellett a HD jel,hanem azt,hogy HD-ben sugározza e,jó lenne ha értelmeznéd a kérdésem,és nem ugatnál előbb, mint hogy gondolkodnál.Nem mellesleg, még ha abba a kategóriába tartoznék,akit írsz, hogy csak bambulom a hd feliratot,és nem vágnám mi az (mint mondjuk mari néni) attól az az ember miért is tirpák, elárulod?De ahogy visszaolvastam a hozzászólásaidat,rájöttem te vagy itt a káromkodás csúcstartója...

A többieknek persze köszönöm a válaszokat.
  • astrago
    Veszel egy DVB-T mpeg4 tuneres lcd tévét.Ez biztosítja neked hogy fogjad a földi digitális adókat,ehhez kell még(jobb esetben)egy szobaantenna rosszabb esetben egy tetőantenna a vételi helytől függően.32"tv-k már vannak 100k is amiben benne van a előbb említett egység.
  • schrank
    a földi sugárzású HD adókat fogja az arra alkalmas HD tető illetve HD szobaantenna
  • schrank
    hülyének nézek ? de a sok tirpák nézi kábeltévén és ha meglátja a HD piktogramot a kép sarkába csodálkozik mi az a szar ...
  • astrago
    HD lesz.Foci vb idején mindig volt akció de hogy a kifutó modelleket nyomják vagy esetleg az újabb típusokat az a jövő zenéje.
  • mikiking
    mit értesz ez alatt ? kérdi ezt egy laikus.. Mennyi pénz az ?
  • cloud.strife
    Csak egy szobaantenna kell és HD lesz az..... :)
  • schrank
    attól hogy hádéban adja még b*szhatod ha nem hd jelet viszed a tv-be ...
  • Paparazzi20
    A futball vb-t HD-ben adja majd az M1 szerintetek?Tud erről valaki valamit? És ezzel összefüggésben várható még itt a következő másfél hónapban lapos tv akciózás?
  • mycso
    Nem teljesen....ITT nézelődj, olvasgass.

De leírom a lényeget: van egy szoft ezen az oldalon --> 3.15 no először ezt kell ráküldeni a tv-re és csak ez alatt a szoftver alatt érhető el a szervíz menü...a többit olvasgasd el, hogy hogyan mit kell állítgatni.
  • schrank
    A SZOFTVERES okosítás annyiból áll hogy bizonyos gombokat bizonyos sorrendben bizonyos ideig nyomva kell tartani
  • arty
    nem létezik

bár az LG modellek talán a legkompatibilisebbek