21171
LCD - Plazma
-
#12520 garis még a tv? melyik tipus amugy? több hdmi bemeneten is teszteltél? -
#12519 Most rákötöttem a laptopot a TV-re és ezzel is elment egyszer a kép, teljesen behangyásodik, színesen, és itt vissza se jön, ki kellett húzni a csatlakozót majd bedugni újra és jó lett. Szóval valószínű hogy a TV a hibás... -
#12518 másik tévén ugyanez? -
#12517 Miben lehet a hiba ha PS3-mal a Samsung LCD-n elmegy a kép kb óránként egyszer, behangyásodik, vagy fekete lesz néhány másodpercre aztán visszajön?? ... -
#12516 nah megoldottam szoftverfrissitéssel és ugytünik igy jo most:D -
konrada #12515 1. Valszeg gyenge a jel. Próbáld kiiktatni az összes közbenső csatlakoztatást (dvd, többi tv, hosszabbító, stb..) és úgy próbád meg.
Ha úgy jobb, úgy neked kell valamit kezdened a kábelrendszereddel.
2. Ha az van ráírva, hogy service, úgy valszeg csak arra való és nincs benne beépítve médialejátszó. (Persze ezt megnézheted guglin a típusszámra rákeresve.) -
#12514 senki?:( -
clio1616v #12513 2 hete használok egy 32pfl9705-öst és utánanéztem a philipseknek alaposan mielőtt megvettem
a 7000es széria edge ledes tehát túl jó kontrasztarányt ne várj tőle - a fekete nem lesz fekete, egyrészt emiatt vettem a 9000-es szériából tvt, ahol full mátrixos elrendezésűek a megvilágító ledek
az internetes felület ha jóltudom ugyanaz... működik, de használhatatlan: lassú és nehéz navigálni benne -
TOLEDOO #12512 Helló!
Tud valaki infót mondani 1 philips 42pfl7655 led tv-ről?
Ugyanis ezt néztem ki,de még semmit nem lehet tudni róla,hogy megéri,jó a képe stb. -
#12511 hali srácok
két kérdésem lenne:
1. van egy samsung lcd tévém, és bevan állitva a digitálisan és analogal az adások, analognál semmi baj nincs, de a digitális résznél sok adás akad, lehet azért mert a diginél szorakoznak vagy a kábelt kéne kicserélni?
2.hogy a tv hátulján van egy usb bemenet, de odavan irva hogy service, na ezt nemlehetne valahogy ugy megcsinálni hogy filmet is lehessen rajta nézni? -
#12510 Kikapcsolhatod. -
SzocsA #12509 vannak ezek a 3ds tvk? spéci szemüveg nélkül szar nézni! ki lehet kapcsolni ezt a funkciót vagy hogy müxik?
-
Az én 37-es Philips-em is nemsokára érkezik... -
#12507 - a képjavító tech nem ér semmit, általában nem is érdemes használni
- teljesen mind1 hogy médiaboxot vagy tévét használsz a multimédiás tartalmak lejátszásához, egyik sem fog minden vinni, mindkettővel lesz macera (azaz lesznek fájlok, amik nem mennek/működnek majd)
- akadozás nem az usb miatt szokott lenni, hanem mert az adott kódolással nem bolfogul az adott hardver
Inkább - ha teheted - használj pécét a médiatartalmak lejátszásához. Ha nem, akkor inkább valami olyan médiabox, amihez rendszeresen jönnek ki frissítések... vagy pofátlanul olcsó.
Szerintem. -
norbi09 #12506 Hello.
Most tervezem lcd tv vételét, de nem tudom hogy olcsóbb full hd lcdt+hd média boxot vegyek, vagy egy lg 32ld650-t ami játszik minden formátumot usb-ről, net-es és van benne többféle képjavitó tech mint egy olcsóbb készülékben.
Szerintetek?
Ja és ha usb-n keresztöl nézek 1080p-s filmet(mobil hdd-röl, vagy pendriverol) tudja gyorsan játszani a tv, nincs akadozás, vagy vmi? -
#12505 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Panasonic szervíz sebessége kapcsán? -
#12504 legtöbb lcd okádja a meleget felül
ha nincs hiba, nincs miért szervizbe vinned -
clio1616v #12503 Megvan a philips 32pfl9705.
írom majd a tapasztalataimat -
joered80 #12502 Hali! Egy kérdéssel fordulok hozzátok: A Philips 32PFL5624H típusú lcd televíziómnál észrevettem, hogy a tv hátulja - annak is a felső része- igen jól felmelegszik, néha szinte felforrósodik. Nem tudom mennyire normális a felmelegedés, szervizhez kell-e fordulnom vagy nem? -
#12501 értem. kösz. -
#12500 100hz-re fel tud konvertálni csak, nem fogad 100hz-es jelet. Az xbox amugy is csak 60hz-et tud kiadni.
TruMotion konvertálja vszeg fel, szvsz azt - pláne játékhoz - kapcsold ki. -
#12499 LG 32LD550-esem van.
Xboxnál 60hz-et ír ki , de 100hz-et tud.
ezt hogy lehet átállítani ?
és érdemes ?
TruMotion magasra van állítva ha ott kéne. -
clio1616v #12498 na megjött a tv amit kinéztem és egyelőre nem vettem meg...
mint utólag kiderült a 32plf9705 nem fogja tudni a 3D Ready-t
a dobozán áthúzták és a korábbi katalógusban ugyan szerepelt, de már ottén is kivették
szerintetek lehet, hogy szoftverfrissítéssel aktiválni lehet? -
#12497 hát sajnos nagyon úgynézki:( kösz a segítséget -
#12496 akkor gondolom szervíz... :( -
#12495 igen próbáltam de ugyanúgy semmi -
#12494 1360x768-ban nézted? próbáltad h egyetlen kijelző volt a tv a pécén? -
#12493 LG 32LC2RR LCD TV.Vidi kártya:XFX HD4830 512MB PCIE.Próbáltam klon és kiterjesztet asztal modban is de nemhinném hogy a gépel van valami mert ha az xboxot kötöm rá akkor sincs kép a tv-n. sajnos csak 1 hdmi csatlakozó van a tv-n -
#12492 milyen TV? milyen vga? milyen modban próbálod? (kiterjesztett asztal, kló, stb) milyen felbontásban/képfrissítéssel? több hdmi bemenettel is próbáltad? -
#12491 Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy összekötöttem a tv-t és a pc-t DVI-HDMI kábellel a gép észleli hogy csatlakoztatva van kijelző de a tv nem vesz jelet nincs kép. Viszont ugyanez a helyzet ha az xboxot kötöm a tv-re HDMI kábellel. Létezik hogy tönkrement a tv-n a hdmi csatlakozó?mi okozhat ilyet? -
csanadu #12490 figyusz!! keress meg skypén. azt meg probálok segiteni.
csanadu -
clio1616v #12489 hívd fel a gyártót és kérj alkatrészt hozzá -
Lacee84 #12488 Hehe, nem vakításra kell, költözés közben sikerült összetörni a műanyag keretet, de maga a kijelző megúszta. -
clio1616v #12487 csak ne akarja bekapcsolni a csaj akit vakítani akarsz :D -
Lacee84 #12486 Sziasztok!
Megvételre keresek 32"-os Samsung LCD TV-t hibás állapotban(törött kijelző, vagy bárminemű elektronikai hiba), a lényeg, hogy a külső burkolat sértetlen és egyben legyen(elő-hátlap, talp)
[email protected] vagy 70/514-9284 -
#12485 Nem jött össze a *.dvr lejátszás PC-n :( elvileg mpeg-ps , de semmivel nem tudtam megoldani. Mocsok setupbox! -
#12484 Hát nem tudom, mondom nem nagyon értek hozzá, ezek csak az én ötleteim, ha megint fog valamit produkálni jelentkezem. -
#12483 nálunk ha áramingadozás van, azt a tv nem veszi észre. lámpa pislog, szünetmentes kapcsol, pc lefagy(néha)... de lehet minden tv más :) -
#12482 Persze, azt észrevettem volna, hogy ha elmegy az áram, nem is azt mondtam, hanem azt, hogy megingott egy kicsit, épp annyira, hogy a TV-nek elég volt, hogy ezt produkálja, de mondjuk egy digitális óra még nem fossa össze magát, tekintve, hogy a lakásban a hiba időpontjában se gép, se semmilyen komolyabb műszaki készülék nem volt bekapcsolva.
Tegnap este néztem a meccset, nem produkált hibát. -
#12481 én is lekapcsolok "mindent" főkapcsolóval, de ez az áramtalanítás nem lehet gond okozója