LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és a leges legfontosabb bármilyen lapos tv is veszel készülj fel rá hogy bármilyen tv adás (kábel,mûhold akármi ami nem hd ) képe egy nagy rakás kaki lesz. van aminél tûrhetõen kaki és van aminél atom kaki, de egyértelmûen mindegyik kaki. de hát tudjátok lehet kakiból várat építeni, de az attól még kaki marad(büdös és gusztustalan) 😄

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

cloud.strife
Nem is mondta senki sem, hogy a Philips szar lenne, sõt, nekem speciel a kedvenc márkám volt TV-ben (már nem az). 😞

www.digimomentsvideography.com

tomsh
Ez se piskóta, philips computer-tomográf CT
Szal, nem akarok tovább offolni, de egyáltalán nem értek egyet azokkal a falhuggyozó dumákkal, 😄, hogy a Philips maradjon meg a kávéfõzõnél. Valahol biztos van átjárás a kutatások terén, pl pár éve megjelent telefonjuk már 2hónapos készenléti idõt tudott stb. link

tomsh
Én sem degradálom a Philipset, hisz példátlan eredményei vannak az egészségügyben a nagy bonyolultságú komoly, precíz, komplex mûszerek gyártásában. Gondoljunk csak a legújabb 3D f-MRI, vagy szeletröntgen vagy egyéb berendezéseire. Világon minden komoly helyen, ezeket a Philips cuccokat használják, ebben a szegmensben NR1. pl:
Philips MRI

Tényleg nem vagy egyszerû eset.Most figyelj:Minden nagyobb cégnek van már digitális szolgáltatása nemtom hol laksz de járj utána.Nem mindenki született gazdagnak vannak itt is olyanok akik kínkeservesen gyûjtögettek a tv-re és olyanok is akik simán megveszik kilóra.Ha a tv nem létkérdés nálad akkor vegyél egy jó kis monitort ezekért az árakért már kapsz jókat.Analóg adást meg nézhetsz jóformán bármilyen müködõ crt-n is.

Sharp LC-37DH66E

nismoka
Ugyanmár a Loewe szinte csak a design-t adja, a kávát meg a talpat...

nismoka
Azzal hogy a Loewe Philips alkatrészt használ nem hiszem hogy minõség romlást jelentene, hiszen ez két jó nevû cég. Ez nem jelenti azt hogy pld a Sharp valami noname szutyi alkatrészekbõl épül...

schrank
loewe-hez képest a philips az ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nismoka
Sem a Philips sem a Loewe nem az a noname kategória mint pld ez az Acoustic Solutions vagy mi a bánat..

tomsh
Lehet, hogy igazad van, de kapásból csak ezeket találtam: loewe philips npx és npx philips scalaer meg ezt

schrank
nincs
de aki ismeri a sztorit monitor és tv közt vacilálok
kábeltévém sincs és nem is hiszem hogy lesz max ha lesz kábeles digi akkor talán
de én még olyan szinten mozgok ezekben az ismeretekben hogy az a különbség a tv meg a monitor közt hogy a tévé nagy a monitor meg kicsi <#hehe>

schrank!
Jelenleg milyen tévéd van?

Sharp LC-37DH66E

cloud.strife
Ahha. A panel 7 rétegébõl megvesz, 4-et, tökmás elektronikát, tökmás minõségû anyagokat használ fel, ergo az egész TV (a képminõségtõl az összeszerelési minõségen át az elektronikáig) tökéletesen eltér a másiktól.

Ezt a Skoda Oktávia ugyanolyan, mint az A8-as Audi falhuggyozó dumát felejtsük már el..... 😄

schrank
istenem te tényleg ekkora láma vagy ? ez egy licit oldal ez a termék fix áron 60k eggyel lejebb az hogy most 40 e-n áll a licit még nem jelenti azt hogy akkor annyiért a tied ...

Te linkelted be: link
Már arra se emlékszel, hogy mit linkeltél be? Ez nem 40k?
schrank
40K milyen tv-ért ? vagy ez cinikus megjegyzés akart lenni mert neked megér 2-szeres árat hogy márkás ...
egy orion hd readi 26" 60k az úgy mond márkásak 90-tõl de azokban még se pip se pap stb...

Szvsz amit magának fejleszt a húzosabb nevü cég azt beteszi a felsö kategoriába ,alsókba meg vásárolgatják az olcso panelokat amit a kisebb noname gyártok is vesznek.Persze nem a panelon mulik minden,ezért lesz kicsit más a Samu az Oriontól.Persze ez csak példa (Samu-Orion)Az LG is ezt csinálja,pedig nem nagy szám a szerkezetük.

tomsh
Azt pl. tudom, hogy a Royal-Philips által kifejlesztett aktuális feslõkategóriás s-ips paneleket és Philips scalereket (egyébként az egyik legjobb,leginnovatívabb gyártó) a loewe-cég 1:1-ben átveszi, és már a tipikus loewe dizájnnal, 3-5x áron árulja. Pl. a tengerentúlon az USA is átveszi és árulja átnevezve a tv-ket valami ottani nevesebb márkába.

Hát ha elsõ osztályú minõség, legalább olyan jó, mint a nagynevû tv-k, akkor 40 ezer az nem pénz érte.
schrank
mit ? még azt se tudom nagy monitor vagy kis tv , ez nem olyan dolog hogy sity-suty megveszem

s mikor veszed meg?
schrank

Orion, ezt komolyan mondod? orion
schrank

schrank
má mondtam hogy az orion
gondolom akkor az orion gyárba csinálják a hitachikat is mint ahogy a te szonijaidat szlovákiába
a szuzuki esiksznégyet is csinálják fiat logóval a régi szviftet subaru matricával ecetera-ecetera és ha ezt több milás kocsikkal megteszik akkor majd pont egy 1000$-os szaros mûszaki cikkel nem mi ? kapd szét a márkás cuccaidat nézd meg milyen logók vannak az alkatrészeken aztán egy "noname" készülékét ...

Akkor miért nem veszed meg, utána írhatnál egy beszámolót. Egyébként mit tudsz az Acoustic Solutions nevû márkáról? Mert én még nem is hallottam róluk. Ha olyan kimagasló minõséget képvisel, mint a márkás tv-k, akkor hallottunk volna róla, nem?
schrank
mert szerinted a hitácsi nincs olyan cég mint az általad említettek ? jó lenne ha nem csak a juronixos újságos "márkákat" futtatnád <#lama>

És mi a garancia, hogy a képminõség is ugyanaz? A nagy múlttal rendelkezõ mamutvállalatok (Sony, Samsung, Philips, stb.) iszonyatos pénzt költenek kutatás+fejlesztésre, így kizártnak tartom, hogy noname vállalatoktól veszik a fõ alkatrészeket. Ha csak a csúcskészülékeket vesszük, linkelj már be nekem olyan noname készüléket, ami pl. felveszi a versenyt a Sony X, a Philips 9000-es és a Samsiung 9-es sorozatával technikailag, képminõségileg, stb.
schrank

schrank
maradjunk annyiban hogy vannak esetek amikor ez igaz <#whatever>
ACOUSTIC SULUTIONS = ORION

vagy csak te nem látod át a dolgokat 😊)))

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

cloud.strife
Jajjajjj..... 😄

Most erre mit mondjak?

Nagyon rosszul látod a dolgokat..... 😄

schrank
amit hétvégén néztem videotont az rá lett dugva pc-re ( a tv-n van hdmi,dvi,és analóg mi az utóbbit próbáltuk csak de gondolom a két bikábbik dróton még szebb lett volna a játék meg a HD sample DVD meg ugye nem lettek volna kicsit szellemképesek a böngészõ betûi)és a vidkari drájverén egybõl választhatóvá vált a tv felbontása (13XX*768) és ha jól tudom a natív az amit a kijelzõ tud ergó te arra célzol hogy ha veszek egy noname fullhd tv-t nem biztos hogy pc-n keresztül meg tudja jeleníteni dvi/hdmi-tõl függetlenül ? <#ticking>

Azt szeretném kérdezni hogy SD adás megjelenitésében a Samsung A330 és A430 illetve A450 között van esetleg külömbség?Tudom a panelja jobb ebben a sorrenben.Mpeg-4 tuner van valameikben?24p?PiP?egyértelmüen sehol sincs leirva.
Nekem LC41-em volt ,nagyon nem tetszett a Digitv képe.Végül is tv,és 1:1PM pc-re lenne használva.26-32col elég.Esetleg más ilyen árban?És még egy a B széria azon kivül hogy 2009es miben külömbözik az A-tol?
Köszi elöre is!

ha jóbban belegondolok egyetlen különbség egy márkás és egy noname pl tv között az h a márkásnak jobb a marketingje és elhitetik az emberekkel hogy itt ez a két tv ugyanazzal az elektronikával ugyan azokkal a szar kínai alapanyagokkal csak más külsõvel de a milyen jobb vedd meg ezt dupla annyiért és mellesleg az egód is növeli h te nem az olcsóbbat vetted meg mer ez jobb mer drágább. nos kb így mûködik a világ 😄 még nevelõapám mesélte hogy vett egy noname videót és összehasonlították egy márkás verzióval és detto ugyan az volt benne de még a gombok helye is stimmelt szal egy az egyben át tudták rá rakni a másik komplett panelét. a különbség csak annyi h drágább volt a márkás 😊 és ez szerintem még ma is így mûködik millió dologban 😊

arty
Monitornak veszi, alapfeltétel a nativ hajthatóság HDMI-n. egy LG3000-nél ezt köztudott, videotonnál erre max otthon jössz rá 😞

Forza.

Nem. A "Detachi" 2009-es modellje nem a Sony 2007-es TV-je. Szerintem nézd meg a Videotont, nekem anno egész jónak tûnt, ha nem tetszik, akkor pedig válassz az LG 3000 és a Samsung A330 között - olcsók, de azt tudják, amit az áruk ígér.

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
gondolom amit a noname-ek megkapnak azok nem a legfrissebb fejlesztések , ergó lehet hogy ugyan az mint egy márkás 2-3 éves modellje ...

Jól beszélsz aranarth!
A lényeg hogy a vestel egy nem kicsi cég,valóban gyárt elektronikát az európai gyárak részére.A kínaiak meg az ottaniak részére.

Sharp LC-37DH66E

Ez csak nagyon nagy vonalakban igaz. Azt megnézem, hogy egy Sony-ban, Toshibában vagy Sharpban mikor van nem saját maguk által fejlesztett elektronika - elképzelhetõ, hogy egyes elemeket Törökországban gyártanak le, de hogy õk tervezik az elektronikát és ellenõrzik az egész gyártási folyamatot, az 100%. Azt meg, hogy milyen panel van egy TV-ben, már rég túltárgyaltuk. A Sharp pl. kizárólag Sharp panelt használ (a FullHD-kat szigorúan Japánban szerelik össze, ezért is lenne furcsa, ha az elektronikát meg külföldrõl vinnék Japánba, ahonnan visszautaztatnák a kész TV-t Európába), a Samsung meg sokfélét - van köztük tajvani, van saját, de van a Sonyval közösen fejlesztett is. De azt hinni, hogy veszel egy noname koreai vagy tajvani TV-t 70 ezerért és ugyanazt kapod, mintha egy 150 ezres japánt vennél, az - hogy nagyon finoman fogalmazzak - badarság.

Sharp Aquos LC-32DH66E

A Vestel Törökország legnagyobb elektronikai gyártója, nem tartom kizártnak, hogy esetleg a nagyok is vesznek tõle ezt-azt, mint ahogy kínai, tajvani cégektõl is, hiszen seki nem gyártja le az utolsó csavarig saját maga a tévéit és egyéb elektromos dolgait, de, hogy a Vestel gyártana (saját maga által tervezett, tehát nem bérgyártott) komplett elektronikákat a "nagyoknak" az kissé erõsnek tûnik a számomra.

Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360

schrank
ismerõs ?
" A márkás televíziók mellett, néhány kevésbé közismert típus is találhatók. Ezekben márkától függetlenül, SAMSUNG vagy LG display és VESTEL elektronika található. A két fenti display gyártót azt hiszem felesleges bemutatni, hiszen a legtöbb és legjobb minõségû LCD display-eket csinálják.

A Vestelrõl érdemes tudni, hogy a világ harmadik, Európa legnagyobb elektronikai gyártója! Többek között olyan márkás készülékek, mint a JVC, HITACHI, SHARP, SANYO, THOMSON, LG, TOSHIBA, stb. nagy része, szintén Vestel belsõvel (elektronikával) készülnek. Ha Ön vesz egy márkás készüléket, jó eséllyel ugyanazt a belsõt és kijelzõt kapja más típusfelirattal, és kávával, mint a lenti LCD tévék, tehát Ön csak a márkanévért fizet több tízezer, nagy képernyõnél akár százezer Ft-tal többet..."

Anno néztem Videoton LCD-t (32", 110e), nem volt rosszabb mint a belépõszintû "márkások", sõt! Nem állítgattam sokat, de nekem meggyõzõbb volt, mint a Thomson és az LG belépõ modellje. Végig kell nézegetni meg nyomkodni az összeset az árkategóriában és megvenni azt, amelyik a legjobban tetszik. Szerintem különösebben nagy eltérés a közvetlen konkurensek között (azonos áron!) nem nagyon van.

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
amúgy meg nem is orion tv-t néztem tegnap hanem videoton volt , az orion meg mostanság ACOUSTIC SULUTIONS néven tarol <#miaz>

arty
de legalább nézzed meg bótban !! 😄

Forza.

schrank
jóvanna , nem kell megvenni az elsõ ajánlatot egybõl végtére is egy lapostévérõl van szó nem holmi jelentéktelen dologról <#vigyor5>

arty
"a fórumos "hozzáértõk" szokás szerint nem kicsit átesnek a ló túloldalára amikor 50000:1-hez köll meg 17 hdmi motorosan forgatható talp stb "

baromi régóta ajánlagtom monitornak az LG 32LG3000-et, 90ezerért ... az, h átsiklasz dolgok felett, nem a mi hibánk 😉

Forza.

schrank
ezen vagyok <#papakacsint>

Tahó vagy, de az önbizalmad nagy. Ameddig apuci pénzén okoskodtál magadnak, addig nem volt zavaró, de amióta pár hete itt osztod az észt, kifejezetten idegesítõ.
Nem szeretem, ha falon kívül vezeték fut, ezért nem kértük, hogy minden szobába jusson STB., ami ráadásul csak rontja a képminõséget. Ott továbbra is kábel van. A konyhába nem fogok TV-t venni, még ha meg is tehetném, mert ki tudom fordítani a nappaliból. A konyhában kb. 2, a nappaliban 2,5-3 m-rõl nézzük, mert ideális az elosztása. Amúgy 63nm, ami valószínûleg nagyobb, mint a gyerekszobád. A kislányomnak még nem kell TV. Mit akarsz még tudni? Miben akarsz még tájékozatlanul okoskodni? Ülj le a számítógéped elé és UT-ezzél egy nagyot, ott vezesd le mind a 16 évednek a feszültségét, vagy apuci biztos befizet a hullámvasútra is.

Sharp Aquos LC-32DH66E

Akkor miért nem veszel valami noname márkájú tv-t, s majd utána legalább írhatnál egy beszámolót. Szerintem mindannyian szívesen olvasnánk.