LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dvix (HD/SD)
"Kiterjesztés
Video kodek
Audio kodek
Felirat kezelés" ez igaz lenne ?
<#ticking>#ticking>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp 32DH66E, Sony KDL50W815, Sony BDP-S480, Xbox360
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
ezek hogy tudják ilyen olcsón adni ? mindenhol drágább lenne 20%-kal ...
How much can you take,before you snap?
ez HDMI bemeneten sikerült? több HDMI bemenetet is kiprobáltál? itt már többen megerõsítették, hogy megy a dolog, furcsa lenne, ha nálad nem mûködne :/
Forza.
Samsung RTS-E10
amugy ips panelek voltak a korábbi LG modellekben, az minden csak nem szar - szvsz! (najo, oldalról picit tényleg gáz, de oldalrol ki néz tévét? ritka igény 😊 )
Forza.
inkább valami jobb crt-t harmadáért
a felskálázás meg tényleg csak parasztvakítás
aki meg egy lcd/plasma tv-t azért nem vesz meg mert rossz a hangja, az inkább ne is vegyen
Köszönöm. Sajna a méret adott, a 37" nekem túl nagy, fárasztja a szemem, nem jött be. A szülõknél ugyanilyen távon van a 37"-uk.
Bödönhang: ha az normális lenne rajtuk, már rég megvettem volna. Ez esetben viszont egy kisebb házimozi már jó volna, csak ott is, ami HDMI-s, már 50-60k. Sakk-matt. Melyik ujjam harapjam meg?!
Egyébként milyen Samsungjaid vannak?
fullhd felesleges neked, a felskálázás ad(hat) jobb képet, általában élesitenek is és ettõl hat jobbnak a dvd képe
én 37"-t vennék, 2.5méterrõl egész "mozis" 😉
---
vazul001: mit jelent, h a sharp képe nem érte el egy monitorét HDMI-n?
Forza.
Több hozzáértõvel beszéltem, egyöntetûen parasztvakításnak tartják, egy jó minõségû hdmi kábelbe fektess inkább.
Rég jártam erre. Amiért újra betértem, az az, hogy a hónap végéig 32"-os LCD TV szeretnék vásárolni + DVD lejátszót /vagy DVD-s kompakt házimozit, melyek kapcsán tapasztalt segítségeteket kérném!!!!
TV jelöltek:
- Samsung LE-32B450 (hd ready - 113k avplanet)
- Samsung LE-32B530 (full hd - 137k avplanet)
- Samsung LE-32B550 (full hd, usb - 150k avplanet)
- LG 32LH3000 (full hd - 130k avplanet)
- LG 32LH4000 (full hd - 141k avplanet), de ez nem olyan szép készülék
Boltban min. 20-30.000rel drágábbak.
* Amire használnám: 90% SD adás (UPC kábel, nem digitális csomag), 10% DVD film (tehát néha megnézni 1-1 filmet).
* A tv kb. 2,5m-re van a kanapétól. A 37" már zavaró volt - bepróbáltam az õsökével.
* Fontos a jó képminõség
* Továbbá fontos számomra a relatíve jó hangminõség. Úgy vettem észre pl. az MM-ben, hogy a Samuk hangja továbbra is bödön effekt (a szülõk vettek 3 éve egy 37" Samut, ami mellé egybõl vettem egy 2.1-es hangrendszert, hogy ne a sírás környékezze õket tvzés közben), míg talán az idei LGé már hallgatható...de lehet, csak elfogult vagyok.
DVD/házimozi:
A tvhez mindenképpen akarok egyúttal már DVD-t is venni, de a mostani tvk pocsék hangminõsége miatt gondolkodóba kerültem egy kisebb házimozi vételét illetõen, amivel csak az a bajom, hogy nincs hova tenni a hangszórókat a nappali berendezése és elrendezése miatt. 😞
* Szeretnék vagy a tvn, vagy a DVD-n USB portot
* HDMI csatit a DVD-n, 1080 felskálázást
Egy ilyen LG-ben kb. 16-18k, házimoziban 35-40k (HDMI nélkül), HDMI-vel 50-60k.
Most ott tartok, hogy k*rvára nem értek ehhez ez egész HDMI és felskálázás dologhoz. Egyáltalán
- kell-e full hd képes LCD, vagy elég a HD Ready?
- milyen lesz egyiken és másikon a képminõség SD és HD adásban?
- kell-e HDMI a DVDhez az én esetemben?
- kell-e 1080 felskálázhatósági lehetõség a DVD-n?
Elég sok a kérdõjel bennem és nem látom egyelõre, mi lenne a jó, köztes megoldás tv és dvd/vagy dvds házimozi terén. <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Segítségeteket elõre is köszönöm!
"Ne essen abba a hibába, hogy összekeveri a tényeket és a véleményeket. Akármilyen meggyõzõdéssel mesél is valaki valamirõl, ha nem objektív tényeket mond, legfeljebb csak érdekes lehet a látásmódja, de semmiképp sem szabad, hogy meghatározza az Ön véleményét..."
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
---
az ominózus tv egy LG5000 volt és a srácnak nem akart összeállni a PC HDMI-n 😊 holott _elméletben_ az LG2/3/5000 hajthato nativan HDMI-n (is) - sajnos nem jön össze mindenkinek, mint kiderült 😞
Forza.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mindegyiken kipróbáltam
milyen frekin használtad fullhd-ba ? <#lama>#lama>
de pofázni azt tudsz
én használtam a dh65-öt pchez hdmin, de csak egy próba erejéig,és nem volt valami biztató. a szememnek nem tetszett,nem bírtam 10 percnél tovább,de ez lehet a rossz beállítások miatt is,vagy az xp miatt,vagy dirver
majd vizsgák után akarok egy hosszabb tesztelést win 7 alatt
egyébként fullhdben használtam pchez (1920*1080)