21171
LCD - Plazma
  • neevous
    A garilapon rajta van a szerviz száma. Ők tudnak vmi okosat mondani biztos.
  • Tikal #12679
    esetleg 12667ben feltett kérdésre nincs valami tipped? :)
  • arty
    az a gáz, h emiatt nem viszem/vittem garira... a ragasztó meg ideig oráig tartja egyben :(
  • neevous
    Nem írtam fel cetlire sorry.
    Idén Sony egyszer jött vissza, mert egy 10 centis sáv konkrétan fekete volt (72órás csere).
    Egy panában pirosan világított egy képpont (72órás csere).

Volt egy madár, akinek harmadjára lett működő Samsung fapad LEDese és még sorolhatnám...

Amit meg írtál az Samsung betegség. Néhány ilyen a dobozból kibontva is, a hőtágulás meg idő nyilván hosszútávon jót tesz neki.
  • neevous
    Ha bejönnek az aberrált színek, meg a tenyérnyi foltok, akkor jó választás lesz az.
  • r4pt0r
    A 40A656osom még bírja a strapát, még semmi gond nincs vele. Talán egy kicsit hangosabb lett a ventilátor benne, de mivel megy a gép is nem észrevehető.
  • LoSA
    Ez a 100Hz számít valamit LE TVknél? Én eléggé Samsung párti vagyok, a monitorom is egy 24" monitor, amivel az égvilágon még SEMMI bajom nem volt. Szóval maradok szerintem a Samsungnál. Nagyon remélem, hogy hamarosan mennek lentebb az árak. Szerintetek Karácsonyra lemennek? Vagy maradnak kb ezek az árak?
  • arty
    jöhet! :) (tényleg érdekel)

(azt mondtammár, hogy a samu 32A656-om kávája és a hátsó müanyag elváltak egymástól és most egy résen át homokot szórhatnék a panelba? :D )
  • neevous
    Csask annyival, hogy ahány sonyt és hány sasmungot hoztak vissza az utóbbi pár hónapban.
  • arty
    100hz minek?
    megbizhatóságot gondolom valami érdemi statisztikával alá tudod támasztani?

;)
  • nismoka
    A C5000-es samu nem 100Hz-es, az EX500-as sony viszont 100Hz-es és megbízhatóbb cucc.
  • konrada
    Mivel típust nem írsz, csak találgatok.

A HDReady-k általában régebben kifejlesztett tv-k, és azokban még nem voltak médialejátszók. Az csak inkább a 2009 és utáni modellekben van.

A 2008-as csúcsmodelleknél is csak képnézegető, mp3 lejátszó funkcióra való, az olcsóbbaknál meg szervizelésre.
  • LoSA
    Ez egy kicsit drágább és Samsung párti vagyok... :) De azért köszi! :D
  • Tikal #12667
    van itt LCD bolt tulajdonos? :D Mennyibe kerülhet egy HDMI csatlakozó csere? Illetve az egész panel ami ezt vezérli.. úgy néz ki ez romolhatott el a TV-mben...
  • neevous
    Szarkazmus. Inkább a kollega boltjából vedd meg ezt.
  • LoSA
    Nekem is tetszik nagyon... De ez miért "csak" ennyi? Mert a többi 300 felett van...??!!
  • cloud.strife
    Hivatalos magyar forrásos Sony tévék igencsak lementek árba:

Bravia akció 3 év garral
  • neevous
    Szerintem tök jó. :()
  • neevous
    Hogy az a hétezres mekkora fos. 10k-ért digitális képkeretnek kéne.
  • LoSA
    Igen, vágom... De azért gondolom mindenki rögtön tudta, hogy mire gondolok. :)

Szóval a lényeg, hogy... Segítséget szeretnék kérni, ugyanis nem vagyok annyira otthon ebben a témában. Most szeretnék venni TV-t magamnak, ki is néztem egyet. LINK

Várok Karácsonyig, nagyon remélem, hogy akkor lentebb fognak menni a TV árak és hátha még ennek is lentebb megy az ára. Egyébként erről a TVről mi a véleményetek? Eléggé Samsung párti vagyok, szóval maradnék emellett a márka mellett. És NAGY kijelzős TVt akarok. :) Szóval vélemény? thx....
  • asdasddsadsa
    sziasztok!

egy kis segítségre lenne szükségem. olyan HD ready TV-t vette aminek van USB csatlakozása, de hiába csatlakoztatok adathozdozót rá, nem játsza le a rajta levő filmeket sajnos. sőt a DVD-n is van ilyen lehetőség de az meg azt irja pl. az AVI videokra hogy nem támogatott formaátum, holott ha ki van irva DVDre egy avi fájl azt lejátsza. Van ilyenekről valakinek tapasztalata? milyen fájltipusokat tudnak lejátszani?
  • blekike
    üdv
    azt szeretném kérezni hogy miért van az, hogy beállitottam a tévémen a képet, kikapcsoltam a dinamikus kontrasztot és ettől függetlenül, ha elkapcsolok egyes csatornákra akkor világosodik/sötétedik a kép?
    többfajta előre beállitott profil van, pl. normál, élénk, természetes + van haladó1 és haladó2 is. a haladó1-re szokta elmenteni a beállitásokat és azt a profilt használja most is, ezért amikor beállitottam elöre kivettem a din. kontrasztot.
  • Bucser
    Csak Csamcsungról van tapasztalatom, de egyszer nézd meg normális tévén is:) (Mondjuk egy UE46C7000 UE46C8000 vagy 9000S-en:) De az 55-ös sem rossz:)

(note) Nem nagyzolásból írtam a fentieket, csak nálunk jelenleg ezek a jól fogyó termékek. 6510-re vagy 6530-ra igen kevesen néznek rá 4-es sorozatból meg már nem is hoznak raktárra. Az 5-ösből is csak 5800-at az 5100 ki lett vezetve.(/note)
  • arty
    LED TV nem létezik. LED-es háttérvilágítású LCD, olyan van.
  • neevous
    Olyan nincs.
  • Mersant
    itt
  • LoSA
    LED TVkről is van itt szó, vagy az máshol? ;)
  • Kisbodo
    Értem...köszi..azt hittem valami plusz paraméter..
  • Tatyla
    mint írtam western digital
  • Kisbodo
    A WD winyó mit takar?...ennyire nem vagyok járatos ebben..
  • Tatyla
    én is tervezem a media lejátszó vásárlást és csak is WD winyóval
  • Kisbodo
    Köszönöm..nézegettem már..árban nagyon jó!..biztosan minőségben is megfelelő...
  • Tatyla
    western digital
  • Kisbodo
    Sziasztok!
    Tanácsotok szeretném kérni!
    Most vásároltam Samsung LCD tévét (LE32C530)..(holnap érkezik).
    Előzetesen megtudtam,USB portról felismer minden divix formátumot..(is).
    Minden kép szeretnék vásárolni hozzá legalább 1 T külső merevlemezt,hogy így meg spóroljam a blue-ray lejátszót.
    Nem igazán tudom melyik márkát válasszam,ami "viszonylag",gyors,csendes,tartós...
    Légyszi adjatok tanácsot ebben....
    Előre is köszi!
    -Zoli-
  • Tatyla
    nekem egy 107cm-es LG SL8500-am van ami LCD de nekem eleve nem lett volna jó a plazma mivel a beltéri a lányaim miatt sokszor van megállítva és mint tudjuk az állókép nem igen nagy barátja a plazmáknak,meg ugyebár melegszik is rendesen,szóval kicsit igényesebb odafigyelést igényel egy plazma.
    de mindegy 100 szónak is egy a vége én meg vagyok fele elégedve ha nagyon szép képet akarok kapni a full HD filmek pont azt nyújtják ami kell a többi meg hát olyan amilyen ha azt nézzük csak hogy pl. a legtöbb csatorna még 4:3-as...
    én nem bántam meg hogy anno ezt vettem 2 év garancia van rá ha addig meg akar dögleni akkor megfog ha nem akkor 8-10 évet simán kibír...
  • Tikal #12645
    egy kis lakásban nem biztos... tudod vannak butorok is stb
  • toza #12644
    fal? senkinel sincs a hazban fal?! azon minden elfer..!

• viizo
    1, mert olcsó

2, mert sokan megeszik a PR-t, és inkább vesznek 100-120-ért egy 32-es fullhd LCD-t, mint kicsit drágábban egy 107-es hd-ready plazmát.
    bár 2 méterről úgy sem látja a legélesebb szemű sem a különbséget, de az elcédé! [broáf] és fullhádé!

3, mert [pár embernél] nem fér el nagyobb
  • Zoli007
    IMHO ugyanazért, amiért mi csak 26-ost tudnánk venni. Nem fér el.
  • toza #12641
    miert vesz mindenki csak 32 colos tvt?!az kicsi szar,par ezerrel tobbert nagyobbat kapol!! az nem jo!??