21171
LCD - Plazma
  • Tikal #12720
    mondjuk azz írják pc audio in... hát akkor ez fail.... azért vásárlás előtt érdemes megnézni az ilyet... mégis milyen csatlakozokra lesz szükséged...
  • Tikal #12719
    van rajta mini jack....
  • nismoka
    Vagy veszel egy ilyet, ezen is van füles csati és még rádiózhatsz is!:) KATT!
  • nismoka
    Nincs rajta fejhallgató csatlakozás, nincs más lehetőséged mint hogy veszel egy vezetéknélküli fejhallgatót és annak a jeladó részét bedugod a tv audio kimenetébe(piros és fehér rca a hátlapon). Igy a fejhallgatón tudod állítani a hangerejét a fülesnek. Vagy házimozi rendszert vagy erősítőt kötsz a tv-re és annak a füles kimenetét használod. Ezen spórol a Samsung... röhely!
  • Zsolt01
    Hát most hirtelen kerestem neten használati leírást, nem láttam fejhallgató kimenetet. Nem lenne rajta, érdekes!
    Nézd meg a Használati leírást amit kaptál! Nézd át a TV-t, de gondolom ezt már megtetted.
  • bigbigle
    sziasztok!

Van egy sürgős kérdésem:
    most vettem egy Samsung LE32C350 LCD TV-t de nem tudom sajna hogy hova kell dugni a fül/fejhallgatót.
    Aki tudna segíteni annak megköszönöm.
  • cloud.strife
    Szánalmas.....
  • LoSA
    Hacsak ennyi, akkor OKs! :)
  • cloud.strife
    Mert a régebbi, más modelleknél nem tudnak úgy áfát, adót csalni, azért.....
  • LoSA
    Srácok, további segítségre lenne szükségem! Én maradok a Samsung TVknél, azt szeretnék venni...
    Azt nem értem, hogy;
    Van EZ a TV, amit meg szeretnék venni a jövőhéten... Én nekem nagyon tetszik, valószínű, hogy nem is lehet olyan rossz TV, ugye 117cm.
    A többi, ugyancsak 116 centis TV árai, majdnem 100 000 FT-al több. Ez miért van? Miért lehet ezt a TV-t ilyen "olcsón", 248 000-ért megvenni? Hol van itt a buktató? Vagy nincs? :)

Összehasonlítás
  • cloud.strife
    Ilyen jellegű hírből volt már vagy egy tucat.... sose jött be..... a Sony egyik legnagyobb forgalmát a Bravia brand hozza. Gondoljátok naívan, hogy ezt csak úgy hagynák veszni? Neeeeeeeeee........
  • Borg
    Sokkoló hír volt. Ja nem.
  • viizo
    Csak a cimke marad Sony a tv-ken

Sony híveknek ajánlom figyelmébe
  • arty
    nemtudom mit vennék, hiszen anno te raktál be csomo képet, h kb egyik mai tévé sem megy rendesen nativban :(
  • Bucser
    Képed van-e a jelenségről?
  • neevous
    Amúgy aláírom, hogy még plazmából vannak olyan Samsungok, amik szódával elmennek.
  • neevous
    Itt nem a Sonyról volt szó elsősorban, csak feldobtam a Sonyt, mint példát és lehetséges alternatívát a hígfos Samsungra. Az már más tészta, hogy idén ha LCD-t vennék (nem sűrűn fogok a jövőben sem LCD TV-t venni), valszeg Sonyt vennék, hiába nem vagyok VA panel-párti.

Az meg hogy aberrált színei vannak a Samsungnak, az tény, ahogy az is, hogy a legtöbb embernek bejönnek az agyonszaturált színek (lásd még GalaxyS), így a Samsung több vevőt nyer ezzel, mint veszít. Abszolút tudatos a dolog.

Az összeszerelés minősége, illetve a felhasznált anyagok minősége meg megint szar és ez megint tény.
  • Klemice
    Pff
  • nismoka
    Ha a természetellenes szinek szebbnek számitanak akkor igen....
  • Klemice
    Igaz hogy szebb képet adnak a samsung-ok, mint az általad istenített sony-k :(
  • tep
    37-es c650-em van...és nem jöttem rá
  • neevous
    KOnkrétan C7000.
  • cloud.strife
    Az engem nem izgat, jó nekem a Mac-hez a monitor... :)

De legalább ha legközelebb veszel tévét tudod mit nem veszel... :)

Érdemes egyébként megnézni a Sony árakat, szépen mndenféle előzetes nélkül egyszer csak letolták az árakat, de elég durván. :)
  • cloud.strife
    6900-as BD.

Tenyérnyi foltokról én se tudok, csak tenyérnyi bevilágítási hibákról végig a kép szélén.

Elképesztően ultragagyi a Samu, nem lenne rossz ha rájönnének már az emberek.... :)
  • neevous
    Nyílván az.
  • attis1990
    én nem hinném sztem jól jársz a c550-el is és még a pénzt is megspórolod ha pc-ről nézel filemt vagy lejátszóról vagy konzolt kötsz rá ugyan olyan gyönyörű a képe ha tv adást nézel akkor lehet egy picit csúnyább (értem itt filmszemcsésebb) a kép de magyo-on amugy is rossz a tv adás ugyhogy tök mind1 meg gondolom nem azért vesz az emer full hd-t h csak tv-t nézzen rajta egyébként usb-ről is lejátszik nekem bármit .mkv-t is és annak is nagyon szép a képe :) sztem jól jársz a c550-el is nem fontos a 650-es csak ha maximalista vagy :D
  • Bucser
    Tenyérnyi foltok? te miről beszélsz?
  • Bucser
    "3D BD lejátszójuk kerreg"

Melyikre gondolsz? Mert nem csak 1 van nekik:)

Káva hibával 1 hónap alatt mi is 2 tévét hozattunk vissza, de azok csak a 32-esek voltak. (az egyik 5100 a másik 5800). A 40-esek 46-osok és 55-ösök esetén nem érkezett még panasz.
  • Klemice
    Tehát akkor a c650 ér annyival többet a c550-nél amennyivel drágább? (samsung)
  • Borg
    Típusát nemtom, de 350 körül volt amikor vette.
  • arty
    konkrét modellt tudsz? (alsó vagy felsőkat, stb)
  • Borg
    Faterék 5 éves, 127-es LG plazmája meghalt... kép elment, hang még volt, de ki be kapcsolás után már semmi se...
    Javítási költség 70 rugó. 1 panel romlott el, az összes kondi kifolyva, kiszáradva, felpúposodva... amikor szétszedte a szerelő, akkor mondta, hogy még ezen kívül másik kettő is haldoklik, szóval azok is egyből cserélve lettek...
    A szar kondik gondját alaplapoknál már 10 éve rendbe tudták hozni, ezekszerint az LG-nel még egy prémium TV-be is jók...
  • arty
    Az viszont csak béna általánosítás :)
  • neevous
    Nem csak az összeszerelés minőségéről volt szó, hanem úgy mindenről.
  • arty
    tény, az összeszerelés minősége gáz (az előző évi 32R8asom fényévekkel masszívabb) - ha ez a mai sokszázezreseikre is igaz, az meg szégyen

VISZONT, amikor én ezeket vettem, adott áron semmi nem tudott GARANTÁLT nativ hajthatóságot, "olcsón", jó panellal :) és ez kissé lényegesebb szempont NEKEM, semmint, hogy eláll-e a káva vagy sem
  • LoSA
    Mennyi ideig van garancia?
  • attis1990
    nekem c550-esem van és nagyon f@sza ami a leginkább észrevehető az a tv tuner jelfeldolgozási minősége ugyanis a c650-esbe jobb a digitális tuner egy picit de sztem a c550-el is jól jársz full hd filmet nézek rajta gépről vagy játsza usb-ről is és gyönyörű a kép főleg ha egy picit finomhangolod a szín és kontraszt beállításokat. a tv adás itt nálunk igy is ugy is k@ka.
  • Klemice
    samsung c650 és c550 széria között mennyi különbség van? mert árban egész nagy
    valamint régebben volt az a mizéria hogy a 37 colos tv-kben előfordult kaka panel ezért 40est érte meg venni, létezik-e méretbeli minőségi eltérés?
  • neevous
    A marketingjük kurvajó, azt el kell ismerni:)
  • cloud.strife
    Ha most veszel egy vadiúj félmillás Samu 3D-t, az is ilyen, csak egy hét után jelentkezett.
    2 centire eláll akáva egy fele a bemutató darabnak, valamint nem volt menet a talp szerelésekor két furatban, amelyikben volt, abba beleszakadt a menet. 3D BD lejátszójuk kerreg, mintha valami 3e ft-os Yamada lenne és van pofájuk elkérni érte 90e ft-ot.

Úgy szar a Samu ahogy van, de ezt már aszem soxor leírtam. :)