LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért kellene 16:9-et adnia a beltérinek?? miért lenne ez az õ feladata??
Forza.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
miért nem használod 4:3-ban a kimenetét és alakíttatod "16:9-re" a tévével?
nekem ez van és 4:3-ban hajtom a 32R82-m, ahol a wide zoom féle torzit/belenagyit moddal alakitom 16:9 kompatibilissé:

Forza.
Nekem régen UPC Direct, majd UPC-kábel volt, ott a csatornakiosztás volt jó (már nem az, fateroméknál meg néhány kollegámnál nincs pl. Eurosport2), de mivel hagyományos TV-m volt, a minõségrõl nem tudok nyilatkozni.
Most az LCD-n T-kábel és T-Sat is van:
A T-Sat-nál iszonyat idegesítõ, hogy a beltéri maga alakítja át a 4:3-at 16:9-re, mégpedig SOKKAL SZARABBUL mint a Sharpom! Egyszerûen kiszélesíti a képet, mint egy belépõ LCD, torz az egész. Hogy "írhatja felül" a TV programját a beltéri egységé?! Próbáltam az összes beállítást, de nem sikerült kiiktatnom a kínai szutykot. Ezért ha csak tehetem, vagyis nem HD adást nézek, akkor a kábelen nézem a TV-t, mert a képminõség meglepõen jó. Közel lehetünk valami központhoz és valószínûleg nincs (sok) elosztó, úgyhogy a kép majdnem ugyanolyan mint a mûholdas adásnál. Alig valamivel szemcsésebb, ami csak akkor érzékelhetõ, ha tényleg közelrõl nézem. Ezen nagyon meglepõdtem, mert a tányér felszerelésekor éppen a nagy minõségi ugrást vártam - hát az elmaradt... Ez a személyes tapasztalatom, ami elismerem, hogy ellentmond a többségével.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Egyébként UPCnél se jobb a helyzet, van 3 beltérink, az ennyimnél pl. eltûnt a rádióadás menü, meg még1 1 frissítés után. Szóval vannak érdekességek. 😄
amugy igen, lcd-hez digit adás kell (parabolás pl mindenhol elérhetõ és 'nem' drága) - viszont a beállítások ismerete (manual!!!) ott is elengedhetetlen ... ha valaki vesz 150ezerért valamit, talán nem árt, ha be is tudja üzemelni _rendesen_ 😉
nekem ezek voltak, a minõségi sorrend:
telekom sattv > digitv > t-kábel
viszont a "matávos" beltérik szarok, digi-é két év alatt nem fagyott annyit, mint ez a szar 2 honap alatt 😞
Forza.
olvasd el a kézikönyvet. kapcsolj ki mindenféle képjavito marhaságot, zajszûrést, DNIe-t, dinamikus kontrasztot, stb! játsz a beállításokkal!
Forza.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fõleg a sáv szélén lévõ adók
de ha sokfelé van osztva akkor is lehet rossz a képe
How much can you take,before you snap?
Gyõrben is építgetik a hálózatot, amint elérnek hozzám már váltok is..... addig meg valszeg bepróbálok egy HelloHD-t. Úgyis itt fityeg a régi UPC-s tányér a házon... 😄
www.digimomentsvideography.com
azért egy 100cm-es hdtv nem a mostani kábeltévékre van kitalálva azokra jó egy 800*400-as plazma is , ezeken min. DVD-t kell nézni pláne ekkorán monitornak már nagy
Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy samsung le40a450-es hd redy lcd tv-ét.
Itthon nincs olyan szép képe mint a boltban volt,a mese csatornák teljesen tiszták ,de ha nézzek egy filmet a tegyük fel az rtl-en nem mindig szép a képe .Van hogy szinte homályossá válik a kép.A bolt a kábelszolgáltatóra mutat,a szolgáltató meg azt mondja a tv rossz.Az egyik sportcsatornán szép a tenisz ,nincs semmi elmosódás illetve a labda nem húz árnyékot,de egy másikon annyira rossz hogy az nem emberi.Szerintetek mi a rossz?
A Digikábel nem ad semmilyen kártyát a digitális adásaihoz.Amennyiben van az embernek egy DVB-C Mpeg4 tuneres tv akkor csak kábel bedug és fogja az összes digit adást.Akinek mpeg2 DVB-C tuneres tv van az is nézheti csak a hd adások maradnak ki.
Sharp LC-37DH66E
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Valakinek van tapasztalata a Samu LE-32B530 szériával kapcsolatban?
Nagyrészt számítógépre, és HD-SD tévézésre lesz használva. Köszönöm a válaszokat!
cloud által beirt sony nagyon jo vétel, indulj érte - LG-t pl tuti aláza a képe!! (az egyetlen gond a 32V4000-el, hogy 1080p-t nem fogad, azaz blurayrõl nem lehet igy hajtani, de ez a gyakorlatban szvsz nem igazi hátrány, hiszen ugy is csak hdready! de azok közt az egyik legjobb! és ennyiér keményen jó vétel!!!)
Forza.
Sharp LC-37DH66E
Bocsi, nem a reklám miatt, de szvsz igencsak jó az ár és a TV... 😄
ez elég beszaratós szöveg ha tényleg igaz <#szomoru1>#szomoru1>
Szívem szerint megfelelne nekem, de azért már csak ne CRT-t vegyek, amúgy is már csak vackokat lehet kapni.