21171
LCD - Plazma
-
#12760 Nah telefonon beszéltem egy pasival, aki azt mondta, hogy ezt a TV-t nem ajánlja nekem, mivel 117cm-es és "csak" 50 herzes, hogy ezzel gondok lehetnek, túl nagy ahhoz a TV. Eggyel újabbat kéne vennem, csak hogy az 50 000-el drágább, szóval lemondok erről a TV-ről.
Most megint az LG-ket nézem, ezek 200 herzesek, szóval... Ezzel nem lehet gond. Nem tudjátok, hogy melyik az újabb? A SL vagy az LE széria?
Most már tényleg a 3 közül fogok választani
Help! :) -
#12759 Nah ez az én TV-m pontosan, amit kinéztem, egy nem QW-s adatai, csak azt nem találom se a magyar oldalon, se az angolén.
LINK -
#12758 Srácok, bocsi, hogy megint zavarlak titeket, de tényleg a segítségetekre van szükségem. Nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Kedden szeretnék menni, és venni ilyen TV-t.
link
Kíváncsiságból meg akartam nézni a Samsung oldalon ezt a TV-t, csak EZT találtam, de ez valami QW végű, ami mondjuk nem tudom, hogy micsoda. Ránéznétek a hivatalos oldalon, a TV specifikációjára? Érdemes megvenni ezt a TV-t? Jó vétel? Pl rögtön találtam valami ilyesmit, hogy; Ultra Clear panel--> Nem
Ez pl nem gond? Micsoda ez? :) Kérlek segítsetek benne, mert nagyon tanácstalan vagyok és nem akarok rosszat venni!! Köszi a HELP-t! ;) -
#12757 Attól függ amúgy, mit nézel rajt'.
Ha a minőség a lényeg, akkor popcorn hour, de az zsebbenyúlósabb. -
#12756 Hát ha már lehetetlen a harc a sok köcsög letőttögetős vuzeráns ellen, akkor legalább ebből is jön valami pénzük..... :) -
#12755 killah sample megy? ;) -
#12754 Nem érted, hagyjuk. -
#12753 Hehe, nálunk 29990.... :) -
Kimi23 #12752 35000 az Extreme Digital-nál. -
#12751 LG a Honda gondolom.... :) -
Borg #12750 Gondolom lesz minimum 50-60 rugó... -
#12749 Sanyinak is lesz egy jófajta cucca:
Médiajáccó -
#12748 macera egyesével másolgatni, de ha már megvan a pen, akkor végülis... :)
(asusban amugy van hálózati csatlakozo, lehet pécéről is játszani a filmet) -
Borg #12747 Engem azért később felbaszna, ha a 42G20-on nem vinne mondjuk egy h264 dts fullhd filmet rendesen...
Amúgy jónak tűnnek ezek, belegondolva nem is akkora minusz, hogy nincs beépített HDD. Igy legalább olcsóbb, és amit rákötök, az hordozható.
Pl egy 8gb-os kingston pendriveról gondolom szintén gond nélkül lehetne filmet nézni, nem? -
#12746 (idement) -
#12745 asus o!play (összes filmemet vitte, amiből rengeteget nem evett meg a wdtv) -
#12744 Lacie :) bár ők árban elég húzosak... -
#12743 Igen, ahogy minden BMW nagyon jó és minden Honda szar... -.- -
#12742 LG TV-k jók? -
#12741 USB-n kell rátolni. -
Borg #12740 De ebbe nem fér winyo? -
#12739 Így is lehet, a nagyon kaladvágyó vagy. -
#12738 Nekem WD-m van, de... -
Borg #12737 És az jó is? PH tesztben nem voltak elájulva tőle. -
#12736 WDTV? -
Borg #12735 HDD-s média lejátszó boxot milyet érdemes venni?
(legjobb lenne, ha tudna kompozit kimenetet is, hogy egyelőre scartra köthessem) -
#12734 PIP a kép a képben funkció (picture in picture), a kompozit csatlakozó meg a képet tudja továbbítani, hangot nem ha minden igaz... -
#12733 Üdv!!!
láttam minap a boltban egy Samsung LE32C579-es lcd tv-t. 100.000 Ft-os áron árulták, ami sztem nagyon korrekt érte...(2 USB, FULL HD, stb stb)
ami engem igazán érdekelni, az az Ethernet csatlakozó róla...mivel van egy két éves lemaradásom a TV-k terén, ezért az érdekelne, hogy ezzel mit tudunk kihozni a tv-ből mivel, és tulajdonképp mire való..szóval nem nagyon vágom ezt a témát, aki el tudná kicsit magyarázni, nagyon megköszönném...
neten nem sok minden található róla, vagy lehet hogy rossz helyen kerestem...??!! -
#12732 Srácok, segítenétek még abban, hogy megnéznétek ezt az összehasonlítást?
LINK
Első a Samsung, amit eddig venni akartam, de lehet, helyhiány miatt kisebb TVt fogok venni, így LG-nél láttam 106-107cm-es TVket, Samsungnál nem... Nem gyártanak? Vagy mi? :) Ott csak 102eseket láttam sajnos. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy a három LG közül melyik a legjobb? Én úgy láttam, hogy talán az utolsó LG 42LE5500 lehet a legjobb, nem? Dinamikus kontraszt az mi? Mire jó? Mert az utolsónak a legnagyobb, az sokat számít? Mi az a PIP és a Kompozit?
Kérlek segítsetek, mert nem vagyok tisztában ezekkel, hogy melyiket lenne érdemes, és nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon! ;) -
#12731 én a tűrhető árú wireless fülesek tökéletlenségére gondolok :) -
#12730 Egy audio kimeneten mi lenne rosszabb mint egy fejhallgató kimeneten? Na meg egy alap tv-ről beszélünk... -
#12729 Ha a hangminőség nem számít, végülis... ;) -
#12728 Vezeték nélküli fülest meghajt. -
#12727 Ha más nincs akkor a scart-ról kell kihozni a hangot a vezetéknélküli füleshez egy scart-rca out adapterrel, vagy az optikairól arra alkalmas cucc felé. -
#12726 csak nem biztos, hogy a line out meghajt egy fülest -
#12725 csak van rajta vmi audio kimenet, azt pedig biztos át tudod alakitani jack-re -
bigbigle #12724 akkor valami megoldás?(vagy csak az hogy minijack-et a videónak az audiójába?) -
#12723 audio in = bemenet, oda ne dugd -
bigbigle #12722 az a gát hogy elvileg van minijack meg úgy van hogy PC/Audio IN (tehát ott jónak kéne lennie).
Az hogy veszek egy vezeték nélküli fejest az oké csak hogy már van és ha bedugom abba az audio in-be akkor se nagyon akarja az igazat:(
-
#12721 szánalom, hogy lehagyták :(