LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nismoka
Mit szeretsz jobban a Sharp-ban?

nismoka
Igen lassan kifut és a V5500 van helyette ami Full HD, DLNA, 4db HDMI. Viszont drágább is.

A Sony KDL-32v4500-ös LCD TV-ket kivonják a forgalomból? Mert sehol se lehet már kapni (rendes garanciával...)

TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik

Balla27, ez azért elég nagy elfogultság... :-) Egy belépõ Sony se feltétlenül szuper, ami a képminõséget illeti... elég nagy csalódás lehet egy laikusnak, aki megveszi, csak "mert Sony". Ez nagyon relatív, típusfüggõ, árfüggõ, "hozzáértésfüggõ", várakozásfüggõ", stb. Nincs olyan, hogy a Mercedes csak jó lehet. Szerintem ezt Te se gondoltad komolyan.
A Te álláspontodat támasztja alá, hogy anno én sem csalódtam a W4000-esben, de a Sharpomat sokkal jobban szeretem.

Sharp Aquos LC-32DH66E

Pedig jó lenne, ha végre kitalálnád, mert amióta itt okoskodsz, azóta nem normális ez a fórum. Értelmi fogyatékos vagy, aki tahó módon viselkedik - pedig elvileg segítségért jött... Keress magadnak egy plüssmacit, azt boldogítsad, de húzz már innen a picsába!

Sharp Aquos LC-32DH66E

balla27
egy valamiben nem fogsz soha csalódni(SONY)

Az a baj, hogy sokszor téged se és mégis beleszólsz...
Az, hogy még nincs ahhoz semmi közöd. Tudom, hogy milyet fogok venni, csak épp egy elég súlyos anyagi érvágás miatt nem tudom megtenni, nem pedig a balf*szkodásom miatt, közben a fórumtársak idegeivel játszva...

TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik

schrank
tégedet nem kérdezett senki , még csak nem is van lapos tv-d <#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Off:

Öcsém, te hülye vagy (és itt okoskodsz)... Miért nem nyitsz magadnak egy saját topikot? <#mf1>

On!

schrank
jaj ne hogy már döntsd el hogy mi kell nekem , majd én azt tudom , azért mert bebuktad a sharp-ot még nem kell egybõl elõvenni a szokásos "dögöljön meg a szomszéd tehene is ..." mentalítást <#mf2>

Mire kitalálod, jönnek a 2010-es modellek...
Az ÁFA-emelés egy belépõ, százezres TV-nél 5.000,-Ft-ot jelent - ráadásul ebben az árérzékeny szinten nem is biztos, hogy a vevõre terhelik, ellenben a 250e-es modelleknél... Ha ennyi földhöz vág, akkor ne vegyél LCD TV-t, csak egy 22-es monitort azt' kész. Biztos lehetsz abban, hogy azok között feleennyiért jobb minõséget kapsz, aztán vehetsz hozzé tunert. Ha nagy kell, az többe kerül. Ez lep meg? Kezdesz röhejes lenni.

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
hogyap*csábanekéne :
- hozzánk most értek az idei modellek
- 1-jén áfa emelés
- a fórumokból a lehetõ legtöbb info megtudása különös tekintettel az õ általuk ajánlott modellekre reflektálva ...

arty
a tudatos vásárláshoz azért nem kell 1 honap elõ-kutatomunka 😊)

Forza.

ajánlom a 40b650 tulajoknak az új 2004 es firmware feltételét. gyorsabb lett a menü(nem szaggat) , néhány megváltozott. használhatóbb epg. és új widgetek bár youtube egyenlõre nem elérhetõ.

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

schrank
ne reménykedjél , ha meg is vásárolok valamilyen készüléket akkor jön még csak a java :
- mit hogy kõ és mér ?
- úgy szeretném használni de a maulban olyan nincs is írva ...
- Arty átb*szott kinek kell 100-ért ? 😄DD

schrank
1. a leggyorsabb helyen is 2 hét átfutással tudnak csak hozni de ahol 130k (amennyit nem fogok adni érte az biztos) ott is min. egy hét !
2. "ez nem a megvettem a hipermarketba a legakciósabb szart és csalódtam..." topik !
3. nem barátokközt nézésre veszem hanem monitornak , mert ugye itt a sok észkombájn fullhd-ban izgulja végig napi szinten berényimiklós kalandjait !
4. Bucser , jobban tennéd ha ezek után is csak olvasnád és nem itt élnéd ki az elfojtott hisztériás rohamaidat !
5. Arty rendes csávó , õ támogatja a tudatos vásárlást , nem olyan birka , mint egyesek akik az elsõ osanos akciós újsággal rohannak kiélni a shopping-olós vágyaikat !

Bucser
Minél gyorsabban megveszi annál hamarabb takarodik a topicból. (irritáló és unalmas már a vergõdése. Bár én csak olvasom a topicot, de rettentõen zavaróak a mindenbe belekotyogó semmihez nem értõ hozzászólásai)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Érte én, de ha maga se tudja mit akar, akkor hogy segítsünk?

Sharp Aquos LC-32DH66E

arty
Hááát, monitor célra lesz azért különbség, pl egy belépõ samsunghoz képest (A330 pl hulladék paneles). Volt itt egy SONY is, az is nagyon jo vétel lett volna 99ezerért, dehát schrank nem is akar igaziból "monitort" 😛

Forza.

Nem szeretnélek megbántani, de nagy különbséget nem fogsz találni a H2000-es LG és a többi belépõ szintû modell között. Sõt, kicsit se nagyon. Menj és vedd meg! 3 hete rágódsz, de már rég ez a kiszemelt modelled.

Sharp Aquos LC-32DH66E

arty
zéró

Forza.

schrank

<#beka3>

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

schrank
jaj most mit gyerekeskedsz tudjuk mit akart írni b+ ... 😛

mármint úgyérted 1920x1080 😛

Hát valamivel ki kell tölteni az 1980x1020 képpontot, szóval igen.
(Az meg a tv kontra STB minõségétõl függ, melyik csinálja jobban. Mivel írtad, hogy abban nincs HDMI, így tuti, hogy az nem is skáláz. Az meg alég ciki a tv-re nézve, ha egy STB, vagy egyéb jobban skáláz.)
cloud.strife
digitális hang bemenetre nem emléxem hogy lenne rajta. Sajnos a megoldás az lenne. Ráadásul 2db. Egy coax és egy optikai. És akkor vehetnél egy HDMI-s DVD lejátszót, azt bekötnéd coax, PS3-at meg optikai. Sajna más megoldás nincs.

www.digimomentsvideography.com

balla27
szia!van ennek a házimozinak a dvd lejátszója .az lenne a kérdés,hogy azt ki lehet e váltani valami modernebbel,aminek van hdmi ki ,ill bemenete.1.a tv felé nem ártana a felskálázás
2.jó lenne bekötni a ps3(5.1re valahogy),mert ha filmet akarok nézni ez a pro logic szerintem egy nagy vakítás.
3.meg akarom tartani azokat a hangszórókat,mert még mindig gyönyörûen szólnak.és nem akarok megint újat venni.
a gyenge pont a dvd lejátszó,mert az akkori idõknek a tudása van benne.
elõny lenne,ha sony a márkája.köszi a segítséget.

Nálunk egy UPC akció keretében most vezették be az analóg SD adást felváltó digitális SD adást. Kaptunk egy set-top boxot. Nekem még nincs LCD tv-m, viszont a CRT tv-n gyakorlatilag megszünt mindenféle képzaj, a tv adás képe szó szerint kristálytiszta lett. Ezen a set-top boxon nincsen hdmi csatlakozó. Az lenne a kérdésem olyantól, aki használ ilyet, hogy ha ez scart csatlakozóval van összekötve egy 40”-es full hd lcd tv-vel, akkor az lcd-n is kristálytiszta lesz a kép, mert az tudom, hogy az analóg adás az szemcsés, de ugye ez digitális. A másik, hogy ilyenkor a tv a set-top boxból érkezõ sd jelet felskálázza full hd-ra (scarton érkezik a jel a tv-be)?
cloud.strife
Kérdezz bátran... 😄 Már ha még emléxem rá.... 😊

www.digimomentsvideography.com

arty
köszönöm!

> ...de hazankban...

😞

Forza.

Mersant
itt 1 csomo TV-rol olvashattok velemenyeket nemetul

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

balla27
tudom nem ide tartozik a kérdésem.valaki tudna nekem Dav dz 500 házimozi ügyben segíteni 2 mondatban?még 1x bocs azért ,mert nem ide tartozik.

balla27
a sony tv-nél pl nagyon hasznos dolog a smart funkció,a theatre funkció.ha jól tudom a theatre funkció sincs benne az olcsóbb sonykban,de ha igen,akkor bocs.ps3 játékoknál folyamatosan ezt használom.és ahogy cloud is írta nekem,ezt nem tudod kézileg beállítani.

OFF (ha tenyleg erdekel, akit nem annak bocs 😊)

az idezett lista netto arbevetel alapjan rangsorol, de innentol sokfele adonembol jon ossze a teljes befizetetett ado.

ennek csak egy resze a tarsasagi nyeresegado, ott a "koltsegek" levonasan tul is vannak adoalap modosito tetelek, kedvezmenyek (pl ha csorgatunk egy kis penz egy alapitvanynak ami veletlenul "sajat"), ugyhogy lehet trukkozni

ezen tul tobb adonemet is figyelembe vesznek a listanal, pl az AFA-t ami azert fura picit mert nem a vallalkozas fizeti, hanem a vasarlo, ill SZJA, amit pedig ugye a dolgozo...

persze alapesetben nagyobb arbevetel = nagyobb adofizetes, de hazankban neha maskepp mukodik az egyenlet 😞

Nem értek egyet veled, de ez legalább érv volt. A "húdeátbasztadasógorod" nem.

Ha veszünkk még egy TV-t, az is DH65/66 lesz, csak 37 colos, mert szerintem is drága 250-300e egy készülékért, de ha megengedheted magadnak a legjobbat, akkor BMW-be/Mercedesbe/Lexusba ülsz és nem Opel Astrába. És nem mondod azt, hogy a bömbi pénzkidobás, csak mert drága - mert valószínûleg jobb is.

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
lehet hogy azért mert én egyetlen dologra fogom használmi még pedig arra hogy amire kitalálták HD formátumok megjelenítésére legyen az film vagy játék programok , de aki barátokköztözésre veszi meg hetente megnéz egy dvd-t annak szerintem pénzkidobás !

Nincs igazad. A W5500 nem csak azért jó TV, mert FullHD, hanem mert van másik 20 szolgáltatása, ami meghaladja az alsóbb kategóriás készülékekét. És egy FullHD TV sem csak a felbontása miatt jó, hanem mert a gyártók klasszisokkal több energiát fektetnek a fejlesztésébe mint egy belépõ szintû kisebb felbontású panelébe. Ezek tények, amirõl Te elegánsan átlépsz és egyetlen dologra helyezed a hangsúlyt. Hogy a blu-ray elõnyeit nem fogja kihasználni 3m-rõl, az valószínû, de 2,5-rõl már lehet - azonkívül egy 1366x768-cal meg tuti nem ér semmit a blu-ray. Úgyhogy egyszerûen nincs igazad. Adott egy csúcskategóriás TV, aminek szerinted egyetlen elõnye a kihasználhatatlan felbontás. Ez az érv Téged minõsít. De hagylak is, mert én is elvesztem a fejem. Csá.

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
lg3000

lh2000
???

arty
szgép monitor, fõleg autosjátékok, de nyomja mindenfélével 😊
(néz filmeket is, olyankor természetesen nem elõtte ül és talán tévézik is NAGYON RITKÁN)

ebben állítólag IPS panel van, amit a betekintési szögek miatt hajlamos vagyok elhinni. az LH esetén irta itt valaki, hogy már nem IPS van benne... ha TN-re váltottak az gáz, ha PVA-ra, az ... nos, akkor mész és megveszed 😄 ha IPS maradt, az se rossz végülis ...

azért várjunk valaki tapasztaltabbra, ill guglizhatsz is pár órát utána, hátha valahol van valami mélyebb teszt ... angolul

németül

Forza.

schrank
és õ mire használja ?
meg nem tik mondtátok hogy idén nagy ugrás történt képminõségben ?

arty
😊))))

átfogalmaznám: jól fontold meg, meg mered e venni az LG-t! 😄

(amugy az LG3000-et nyugodtan ajánlom, az van egy haveromnak. LHx000-val kapcsolatban nincs tapasztalatom)

Forza.

schrank
de ha nem lesz jó játékra kifizettetem veled a 130k-t mint a múlkori hülye a kábeleit 😄DD

arty
hibátlan az LG ... mész és megveszed végre? 😄

lowdog: akkor azt nettó nyereség után kell fizetni?

Forza.

schrank
netoo árbevétel az még nem a haszon 😛
de jó lenne ha tv-rõl beszélnénk
32lh2000 1m-rõl monitornak 😛

adóalap =/= nettó árbevétel, csak szólok 😊

arty
és az adót mi után fizeted? 😉

Forza.

Pontosítsunk: Az netto árbevétel alapján volt 8. a Teszkó, nem a befizetett adó alapján.
arty
lehet igazad, ha a stílusod ... khm 😉 (tapasztalatból beszélek 😄)

Forza.

schrank
tegnap hozzájutottam a ken block practice 2. HD filmhez hát nem semmi a látvány meg a hang <#ijedt> 78,3 cm-rõl néztem egy 15,6"-os hd ready kijelzõn , hááát <#finom>