21171
LCD - Plazma
-
#12800 Nem érted. -
#12799 A Tv műsorok amúgyis fosok, ha filmet nézek akkor HD-t nézek ahhoz képest meg a CRT a fos. :) -
#12798 gondolom valami csúcs sony crt-d volt az lapostv korszak előtt, ugye? (nekem egy csúcskörnyéki 72cm 4:3 panám volt)
namost én a tévém képére/típusára már nem is emlékszem, csak arra, hogy a felbontást kivéve kb dráma visszalépést érzékeltem miután lcdre váltottam ... :( azóta persze az agyam ráállt a lapos képre, de reálisan szemlélve még joideig (amig az lcd/plazma marad) mindenki FOST néz. tökmind1 mennyiért vette a lapostévéjét. -
#12797 Mondom én össznépidepi van..... :D -
#12796 "A technologia csúcsa a villogó és homályos képü foszforlagos energiazabáló, beégett rtl logós borotválkozó tükör, alias plazma."
Bezzeg a fosszínű, szoláriumfényerős, laggoló-utánhúzó, 2 vagy 0 sötét árnyalatot megjeleníteni képes, dettó borotválkozótükör LCD! Az ám a teknó! -
#12795 LCD esetén "Hertzezni" értelmetlenség. Ez nem CRT, nem villog tőle. -
#12794 Igazad van! Ilyen jó nem is lesz soha! :) -
#12793 Van valakinek tapasztalata az 50PK550 Divx-Xvid-HD lejátszási képességeit illetően? Nagyítás, tekerés lehetséges vele? Feliratok kezelése mennyire okés? -
viizo #12792 lehet köztünk vagy 3 év, úgyhogy az utolsó mondat érdekes kijelentés.. :) -
viizo #12791 ilyen bő technikai tudás mellett te nem is érdemled meg, hogy jó tv-d legyen :) -
#12790 A technologia csúcsa a villogó és homályos képü foszforlagos energiazabáló, beégett rtl logós borotválkozó tükör, alias plazma. -
#12789 Az érlemesebbek jól tudják, akárki nem érdemli meg, hogy megmondjam..... :)
u.i.: visszaolvasol megtudod, sose titkoltam. -
Borg #12788 Nem mered megmondani melyik az, mi? :D -
#12787 Ahogy mondod. Ha depis oldalról nézzük a dolgot akkor az egyik szarabb mint a másik. :) -
#12786 Mer szted ha itt írok egy véleményt, akkor az én boltomban (amit szinte egyikőtök se tud melyik) majd jól megnő a forgalom? Vagy mi? :) -
#12785 Amúgy meg abszolút nem értem, mire jó ez az egész. Sony LCD-vel meg Pana plazmával sem lehet nagyon mellélőni (mégsem egy koreai fos egyik sem).
Mindkét technológia erősen kompromisszumos megoldás, döntse mindenki, hogy otthoni környezetben neki melyik a jobb. -
Borg #12784 De nagy a kapálózás, ennyire zavar, hogy nem tudsz meghülyíteni üzleti érdekből? :) -
#12783 Ne játszd ki az Aby kártyát:D -
#12782 Kicsit olvasgass is, ne csak okoskodj. Aztán ha lesz úgy kb. 5% tapasztalatod is a témában, akkor beszélgessünk. Addig hanyagolj lszi.
De keress itt más fórumokban embereket, akik pl. Pana G20-ast vettek és majd Ők mesélnek. (hozzáteszem én is adtam el az egyiket az egyiknek.....)
Szánalmasan kapálózol, de hagyjuk. Kicsit korábban kéne felkelned, hogy belémköthess, de hajrá, lassan leesek a székről, úgy röhögök rajtad és a többi hasonló ökrön) -
Borg #12781 Ugyan minek? Nyilánvaló ökörségeket hordasz össze a plazmáról... a másik lehetőség hogy sony márkakereskedésben dolgozol, akkor persze érthető a szándékosság... -
#12780 Hehehe..... kicsit olvasgass vissza..... -
Borg #12779 Te mikor láttál utoljára plazma tv-t? 10 éve? -
#12778 Amikor a Sony plazmát gyárott akkor is furcsamód jobb képet adott, mint a hasonló árú Pana.
De te akkor még nem is éltél, szal hanyagoljuk ezt..... :) -
#12777 SZinei jók. Feketéje zöld ha van valami fény a helyiségben, fehérje nagyon is szürke, sokkal rosszabb az LCD-nél, blokkosodás már egy normális elektronikájú LCD-ben rendben van, oldalról sokkal jobb a plazma, beég mint a picsa, fogyasztása már rendben lenne, de még mindíg 3-5x annyi, mint egy jó LCD-nek. (utóbbi már nem téma, mert az LCD-k lementek már 40" körül akár 45W-ra, az átlag 100W, plazmánál meg 200W alatt is lehet, így a 200W már nem annyira veszélyes) -
Borg #12776 Na meséljél, milyen sebből vérzik. Mert a zöldje nem neonzöld, a feketéje nem szürke, a fehérje sem szürke, a képe nem blokkosodik, oldalról nézve sem torzul. Ezenkívül sem a beégés, sem a fogyasztás nem gond már a mai modelleknél... -
viizo #12775 miért van olyan érzésem, ha a sony főleg plazmákat gyártana, akkor az lenne nálad a tv-k tévéje? :o :) -
#12774 Olyan sebből vérzik, mint az összes plazma, nem kell okosítani a dolgot..... -
#12773 Hali!
Vettünk egy LE40c530-al samsung tv-t, nagyon meg vagyok/unk vele elégedve, viszont én ha csönd van/csatornát váltok és nincs semmi hang, hallok némi zugást...ez normális? :S -
Borg #12772 Egy olyan sebből se vérzik, ami kompenzálná a képminőséget... -
#12771 Nananaa......
Ott is több sebből vérzik a cucc...... nem kell a hájp..... -
Borg #12770 Persze hogy szebb képet ad. A plazmát TV-nek találták ki, az LCD-t csak próbálják hozzáigazítani... -
#12769 Nah kész... Teljesen tanácstalan vagyok! :) Most a plazma TV szebb képet ad, mint a LED TV? :) -
#12768 Rendben, 2008 nyarán adott volt egy max 32 colos hely, és 150 guriga :) -
Borg #12767 Aki a szemére hallgat, az PDP-s Panasonic plazmát vesz... ezen kívül maximum az ár van mint tényező, ami miatt más modellekben is érdemes gondolkodni. -
#12766 Én mindig a szememre hallgattam, nem az árcédulára. -
#12765 Akkor miért drágább a LED TV? ;) Miért most az a felkapott, biztosan van valami oka, nem? -
#12764 LCD-hez képest szarabb a led képe szvsz -
Borg #12763 Miért kéne LED-et venni? -
#12762 Hát én már úgy össze vagyok zavarodva... Mindenki azt mondja, hogy most már LED-et kell venni, hogy a fekete szín így, meg úgy! :) Ha vennék, akkor is inkább LCD-t vennék! :) -
Borg #12761 Baszki ennyiért rendes plazmatv-t is kapsz, nem csak TV-nek tűnő kijelző-ojjektumot :)