LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
A Te álláspontodat támasztja alá, hogy anno én sem csalódtam a W4000-esben, de a Sharpomat sokkal jobban szeretem.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
Az, hogy még nincs ahhoz semmi közöd. Tudom, hogy milyet fogok venni, csak épp egy elég súlyos anyagi érvágás miatt nem tudom megtenni, nem pedig a balf*szkodásom miatt, közben a fórumtársak idegeivel játszva...
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Öcsém, te hülye vagy (és itt okoskodsz)... Miért nem nyitsz magadnak egy saját topikot? <#mf1>#mf1>
On!
Az ÁFA-emelés egy belépõ, százezres TV-nél 5.000,-Ft-ot jelent - ráadásul ebben az árérzékeny szinten nem is biztos, hogy a vevõre terhelik, ellenben a 250e-es modelleknél... Ha ennyi földhöz vág, akkor ne vegyél LCD TV-t, csak egy 22-es monitort azt' kész. Biztos lehetsz abban, hogy azok között feleennyiért jobb minõséget kapsz, aztán vehetsz hozzé tunert. Ha nagy kell, az többe kerül. Ez lep meg? Kezdesz röhejes lenni.
Sharp Aquos LC-32DH66E
- hozzánk most értek az idei modellek
- 1-jén áfa emelés
- a fórumokból a lehetõ legtöbb info megtudása különös tekintettel az õ általuk ajánlott modellekre reflektálva ...
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
- mit hogy kõ és mér ?
- úgy szeretném használni de a maulban olyan nincs is írva ...
- Arty átb*szott kinek kell 100-ért ? 😄DD
2. "ez nem a megvettem a hipermarketba a legakciósabb szart és csalódtam..." topik !
3. nem barátokközt nézésre veszem hanem monitornak , mert ugye itt a sok észkombájn fullhd-ban izgulja végig napi szinten berényimiklós kalandjait !
4. Bucser , jobban tennéd ha ezek után is csak olvasnád és nem itt élnéd ki az elfojtott hisztériás rohamaidat !
5. Arty rendes csávó , õ támogatja a tudatos vásárlást , nem olyan birka , mint egyesek akik az elsõ osanos akciós újsággal rohannak kiélni a shopping-olós vágyaikat !
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sharp Aquos LC-32DH66E
Forza.
Sharp Aquos LC-32DH66E
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
(Az meg a tv kontra STB minõségétõl függ, melyik csinálja jobban. Mivel írtad, hogy abban nincs HDMI, így tuti, hogy az nem is skáláz. Az meg alég ciki a tv-re nézve, ha egy STB, vagy egyéb jobban skáláz.)
www.digimomentsvideography.com
2.jó lenne bekötni a ps3(5.1re valahogy),mert ha filmet akarok nézni ez a pro logic szerintem egy nagy vakítás.
3.meg akarom tartani azokat a hangszórókat,mert még mindig gyönyörûen szólnak.és nem akarok megint újat venni.
a gyenge pont a dvd lejátszó,mert az akkori idõknek a tudása van benne.
elõny lenne,ha sony a márkája.köszi a segítséget.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
az idezett lista netto arbevetel alapjan rangsorol, de innentol sokfele adonembol jon ossze a teljes befizetetett ado.
ennek csak egy resze a tarsasagi nyeresegado, ott a "koltsegek" levonasan tul is vannak adoalap modosito tetelek, kedvezmenyek (pl ha csorgatunk egy kis penz egy alapitvanynak ami veletlenul "sajat"), ugyhogy lehet trukkozni
ezen tul tobb adonemet is figyelembe vesznek a listanal, pl az AFA-t ami azert fura picit mert nem a vallalkozas fizeti, hanem a vasarlo, ill SZJA, amit pedig ugye a dolgozo...
persze alapesetben nagyobb arbevetel = nagyobb adofizetes, de hazankban neha maskepp mukodik az egyenlet 😞
Ha veszünkk még egy TV-t, az is DH65/66 lesz, csak 37 colos, mert szerintem is drága 250-300e egy készülékért, de ha megengedheted magadnak a legjobbat, akkor BMW-be/Mercedesbe/Lexusba ülsz és nem Opel Astrába. És nem mondod azt, hogy a bömbi pénzkidobás, csak mert drága - mert valószínûleg jobb is.
Sharp Aquos LC-32DH66E
Sharp Aquos LC-32DH66E
(néz filmeket is, olyankor természetesen nem elõtte ül és talán tévézik is NAGYON RITKÁN)
ebben állítólag IPS panel van, amit a betekintési szögek miatt hajlamos vagyok elhinni. az LH esetén irta itt valaki, hogy már nem IPS van benne... ha TN-re váltottak az gáz, ha PVA-ra, az ... nos, akkor mész és megveszed 😄 ha IPS maradt, az se rossz végülis ...
azért várjunk valaki tapasztaltabbra, ill guglizhatsz is pár órát utána, hátha valahol van valami mélyebb teszt ... angolul
németül
Forza.
meg nem tik mondtátok hogy idén nagy ugrás történt képminõségben ?
átfogalmaznám: jól fontold meg, meg mered e venni az LG-t! 😄
(amugy az LG3000-et nyugodtan ajánlom, az van egy haveromnak. LHx000-val kapcsolatban nincs tapasztalatom)
Forza.
lowdog: akkor azt nettó nyereség után kell fizetni?
Forza.
de jó lenne ha tv-rõl beszélnénk
32lh2000 1m-rõl monitornak 😛