21171
LCD - Plazma
-
#12840 A PS3 bundle cumó? -
#12839 Hamarost jófajta 3D TV ákciók lesznek a "Nem monduk ki a nevét" márkának, kizárólag a "Nem mondjuk ki a nevét" boltokban. :) -
#12838 sziasztok
xbox360-hoz szeretnék egy monitort játszani,tv-t azért nem mert nincs annyi pénzem.
samsung P2370HD-ra gondoltam vagy Samsung XL2370 -es monitorra gondoltam.
Az XL2370 ledes.. megéri ledes lcd-t venni? tudtok segíteni? köszi -
#12837 A focivb ideje alatt az eiffel téren volt egy szép nagy LEDTV. :) -
#12836 Erre nem tudtok válaszolni? Föleg akkor hangosabb a zugás mikor sok a fehér a képernyön. -
#12835 Én is pont most vettem egy LED TV-t, hát nem egyszerű feladat, jó TV-t venni, az fixx! ;) -
dbdadi #12834 Akkor esetleg valami led tv-t tudtok nekem mutatni ajánlani,mert rengeteget jártam már az üzleteket és a neten is elég sokat kerestem de igazából fogalmam sincs milyet vegyek?Inkább HD filmeket néznék rajta!
És kösz akik segítenek -
#12833 Igaz. (NX710) :) -
#12832 Jópofa dolog az, csak nincs rá annyi tartalom rá, hogy megérje plusz pénzt kiadni 3D-képes tévéért. Maximum akkor vennék ilyet, ha a cucc 2D-ben is sokkal jobb, mint az olcsóbb variánsok (VT20). -
#12831 Én se vennék 3D TV-t... Mikor lesz Magyarországon 3D-s műsorok?!?! :) SOSE! :D -
#12830 Nem kell neked még 3D. -
dbdadi #12829 Sziasztok!Segítséget,tanácsot ill. véleményetekre vagyok kiváncsi.
Karácsonyra szeretnék tv-t venni(300e-ft ig)és azt nem tudom eldönteni hogy 3Dtv-t vagy nem 3Dtv-t vegyek.Bátyám szerint várjak még 1 évet és akkor vegyek mert szerinte akkor már jobb minőségű 3Dtvkek lehet kapni ennyi pénzért.Én viszont már két éve szeretnék új tv-t de csak most van rá lehetőségem hogy vegyek.Szóval szerintetek?És tudnátok ajánlani párat?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#12828 mázlista :) -
#12827 Nincs főnököm..... -
Borg #12826 Vigyázz mit írsz, meg ne lássa a főnököd :) -
#12825 Zsír!
Úgy örülök, el se hiszed... :) -
viizo #12824 3D plazma és lcd teszt, független intézettől:
katt
még Cloud is büszke lehet, mert a Sonyk már elkezdték alulról súrolni a Pana plazmákat
-
#12823 HX800, LX900 az 200Hz Pro, így azok finomabb képet adnak (vibrálás szinte nulla az én szememnek), fényerőre kb ugyanaz mindegyik.
3D élmény szempontjából nekem mindegyik kb. ugyanazt nyújtja.
Egyébként nekem az NX710 van otthon, szal.......... :) -
Pac007 #12822 Cloud szeretném megtudni, hogy 3D élmény szempontból (fényerő, crosstalk) van e különbség az alábbi Sony TV-ék között:
NX710
HX800
LX900
?
Köszönettel Pac007 -
#12821 Dehogynem. Eddig is azt mondtam, hogy itt okoskodsz tapasztalat nélkül... :) -
#12820 Én a 7 éves CRTmen nem láttam fényerőcsökkenést, film közben konvergenciahibát sem. A kontrasztos, dinamikus kép viszont letépte a retinám :)
A 3-4 évvel ezelőtti lcd-k röhejes képet adtak, kár magyaráznod, hogy nem :) A maiakat nem nézem, mert nemérdekel, beláttam, hogy az lcd zsákutca. Remélem a tech végéig kihuzzák a csamcsungjaim...
-
Borg #12819 Valahogy eddig nem ezt mondtad. -
#12818 Ahogy mondod.. Csak néha vannak betévedő okosok, akik meg akarják magyarázni a magyarázhatatlant, kb. 0 szaktudással és tapasztalattal.
Szeretem amikor az a tapasztalat, hogy vett valaki egy tévét és az már az. -
#12817 Nem értem a vitát. LCD vs. Plazma az kb teljesen ízlés kérdése, meggyőzhetetlen a két tábor, és nincs is szükség meggyőzésre.
A márkaválasztás szintén ízlés/saját tapasztalat/barátok véleménye/esetleg megbízhatónak tartott szakember véleménye alapján történik.
Minden ilyen vita teljesen parttalan, és értelmetlen. Szerintem. -
#12816 Egy 4 éves CRT az életbe nem olyan már fényerőre, mint új korában. Továbbá a kis konvergencia hiba is bejátszik. Ez ennyi. Nem több. -
#12815 Oké, ha neked az lcd-s 800:1 visszaadta a CRT 10.000:1-ét, akkor nem szóltam. -
Borg #12814 Még ma sem kap, csak álmában mikor két doboz tologatása között bólint egyet a sonycenterben :)
A komoly hifi hangját sem tudja mindenki értékelni, vannak akik a képminőség különbséget sem veszik észre, vagypedig idióta szempontok alapján félreértékelik. "Evvan." -
#12813 De mondom. Csak akkor az utánhúzás volt a szar, a képe simán verte a CRT-met.
Evvan. De még egyszer hangsúlyozom, nem az alja modellre cseréltem, hanem a csúcsra. Ami akkor 32"-ban 450e volt. -
#12812 Mikor váltottad le a CRT-d? Ne mond már, hogy 3-4 éve is azzal megegyező képet kaptál elcédé tech-el ... -
#12811 Tehát akkor most te azt mondod, hogy én nem azt láttam amit láttam, hanem valami mást láttam, azt amit te láttál?
Ahha....
Talán röhögök......
Talán.
:):):):):):):):) -
#12810 Talán lenne ráció ebben a véleményben, ha tavaly cserélted volna a CRT-d ;)
Talán. -
#12809 Igen, az vagyok, de azt is csak ritkán merik rámbízni, max felsöprök, ilyesmi.....
Úristenbazzeg, lőjje már le valaki ezt a sügeret..... :) -
Borg #12808 Ezzel a stílussal gondolom doboztologató vagy az üzletben :) -
#12807 Digitális tévéadással sincs semmi probléma, ha a sugárzott film nem a múltszázadi.... :) -
#12806 Majd ha ismersz egy kicsit akkor beszélj rólam, kisfiam, addig meg legyen már kuss a neved.
Akkor leírom, csak hogy ismergess: filmezéssel foglalkozom, több millás studio cuccokkal, amikben egy kábel többe kerül mit a te plázatévéd.
Ha másnak nem is, de nekem azért számít "valamicskét" a színhelyesség. Van itt kérlek JVC 900e ft-os ipari istencsászár 14"-os CRT, amit akarsz, de annyira furcsa, hogy amikor rátolom a végeredményt a szaros elcédémre, akkor pont ugyanazt látom, mint azon. Jajjdefurcsa.
KOPP. -
#12805 Aztán bekapcsolod a digitális TV adást, és -
konrada #12804 Te egyértelműen az analóg csatornák kis méretű crt-ken nézése után gondolod ezt így.
A nagyobb képernyőkkel és az a digitális elven működő kijelzőkön ezen adók valóban nem olyan jók.
De nézzél csak akár egy dvd-t is meg hdmi-n átjátszva, rádöbbensz hogy nincs igazad. -
bcrics #12803 Üdv,Tudtok pesten vmerre vmi épkézláb szervízest.?
Samsung LE 55 C 650 /137cm/ lcd tv kijelző cseréjét kellene megokosítani vkivel?
Hol érdeklődjek?
Semmien papír nincs róla
Kösz. -
Borg #12802 Van egy olyan érzésem, hogy te vagy azon csoport tipikus példája, akik a túlszaturált, plasztikus színvilágra, meg a neonzöld természetfilmre azt hiszed, hogy az a húdefasza, meg a fejlődés :) -
#12801 Ebben nem értek egyet. Annó mikor a crt-t cseréltem laposra (crt-m egy felsőkategóriás 32" Wega volt, akkoriban kb. 300e volt), szépen beraktam a plazma, LCD sorba és sajna elverték a jobbak mindenben. Persze nem az alsó kategóriásakhoz raktam, de még csak nem is a középkategóriásokhoz. Dehát a crt-m se volt az.
Azóta meg rettenet sokat fejlődtek a tévék, ma már a belépő modellek is ott vannak, pláne a normális modellek. CRT nagyon ócska már. Ez van.
No persze nem holmi koreai szutyokkal kell ám osszehasonlítani... :)