LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezek szerint a HDMI olyan, mint a kínai koax, amely minden rádióhullámot összeszed, azzal a különbséggel, hogy kóbor digitekre vadászik.<#wow1>#wow1>
Sharp LC-37DH66E
nekem már úgy is mindegy megrendeltem ezt a fos lh2000-es eldzsít csak hát jó lenne összehasonlítani a képeket
jjja és ha lehet max 2-300K-s képek legyenek ami pont egy monitornyi köszi <#integet2>#integet2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(de tévéadásnál nehéz ám észrevenni! sõt, lehetetlen, hiszen nem egyértelmuek a konturok a kis felbontás miatt)
Forza.
hdmi: flatout játék, zöld növényzet, kék ég: csodásan látni, ahogy "mosodik" a táj a homogén, egyszínû égen - mondom ezt ugy, hogy nem aktivan látom, nem is zavar, anno a 16ms-es LGmen se zavart. De ha odafigyelek, a jelenség "létezik". A 2ms csak példa volt, mert a legjobbak is csalnak, ahol tudnak.
Forza.
Most nézem:
LG mittoménmelyik 32" plazma 99 990 Ft, 0,002ms válaszidõ, 600Hz képfrissítés.
Mivaaaaa??????
www.digimomentsvideography.com
Várható volt, hogy a Sony lépni fog, de a meglévõ készletemet amíg jóvá nem írják nem tudom olcsóbban adni. Ez az új beszerzésre vonatkozik.
Ilyen a POP szakma... 😄
www.digimomentsvideography.com
Forza.
Hogy a kenõdést nálad mi okozza, azt nem tudom, de a 6 ms-ot az emberi szem nem látja. A Sony lcd-i a mai napig 8 ms-ak, s a tavalyi W4000/4500-as széria az egyik legjobb volt játékra, mert az input lagje 0-10 ms között volt.
Én a minimális "kenõdésre" értettem, hogy zavart az elején. Erre vonatkozik a válaszidõ, nem?
One man\'s hero, is another man\'s demon...
KDL-37V5500 265,991Ft 237,491Ft
KDL-40V5500 284,991Ft 279,990Ft
KDL-37W5500 313,491Ft 284,991Ft
KDL-40W5500 349,990Ft 319,990Ft
STR-DH500 64590Ft 64,590Ft
Erõsítõ
S abban is biztos vagyok, hogy a MediaMarktban, meg a többi hasonló boltban se hárították át az 5%-ot a vevõre minden egyes LCD tv-én. Fõleg, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora felárral dolgoznak. Csak egy példa, amikor a 40V5500 pár hete még 299,990 Ft volt a márkakereskedõnél, akkor a MM-ban ugyanez a tv 340,000 Ft volt.
Jaja, nekem az ezer(!!!) forintos HDMI kábelemen látni egy homályos nõi arcot a háttérben. Ezért én azt mondom, százezer alatt nincs normális HDMI kábel 😊
Forza.
Hát igen, az olcsó párezres digitális kábelek rengeteg zajt összeszednek.
Egyenlõre felesleges a FULL HD, egyszerûen nincsen elterjedve. Sima magyar nyelvû HD tévéadást egy kezemen meg tudom számolni. De ez sem full hd-s. Jobb Bluray lemez és lejátszó együtt majdnem annyi mint a tévé. Normális HDMI kábel sincs tízezer alatt.
Igazából elenyészõ különbséget látni egy jóminõségû HD jel és egy Full HD jel között. Ha a HD-t kicsit távolabbról nézzük akkor szinte semmi.
A lentebb leközölt képek nem felelnek meg a valóságnak, legalábbis szabad szemmel nem láthatóak ekkora különbségek. A készülék sem egy mai modell. kb 3-4 éves, ekkor még nagyon kezdetleges tévék voltak. Dnie jelzés sincs már vagy 2-3 éve.
Van egy lcd-m is, monitornak, tévének egyaránt használom, ugyanaz a márka mint a plazmáé.Széria is ugyanaz. Semmi nem ég bele, nem kell hetente "képmosó" dvd-ket. ábrákat futtatni órákig. LED-tévében egyenlõre nincs tapasztalatom.
A TV-m 6ms, a monitorom 2ms. Tökéletes mindkettõ.
Sharp Aquos LC-32DH66E
<#szomoru1>#szomoru1>. Még karácsonyra leptem meg magam ezzel a TV-vel, teljesen meg vagyok vele elégedve, igaz nincs sok viszonyítási alapom. A 6ms válaszidõ elõször zavart kicsit, de megszoktam, már fel sem tûnik.
Teljesen meg vagyok vele elégedve.
látja akkor úgy gondolja nem használod a "monitor"-t ...
Sharp Aquos LC-32DH66E
Miért van az hogy ha csak simán az asztal van akkor mattabb a képe, viszont ha elõhívok egy bármilyen ablakot, akár a tv menüjét is, akkor rögtön élesebb lesz a kép? Milyen beállítást kell eszközölnöm? esetleg kiiktatnom hogy ez megszûnjön?
THX
Vásároltam régebben egy 32" LG2000 LCD TV-t, de nem igazán tudom megtalálni a képernyõ optimális beállításait. Hallottam, hogy be lehet szerezni különféle DVD-ket, amelyek segítenek ebben, de nem szeretnék ezért most pénzt kiadni. Tudna valamelyikõtök segíteni, abban hogy hogyan tudnám a megtalálni a legjobb beállításokat? Létezik alternatíva a DVD-kre?
Elõre is kösz!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
sharpot is neztem, csak dragak...
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Tikal: én elfogult vagyok a japán márkákkal (elsõsorban Sony és Sharp), de mivel számítógépezésre nem használom, ezért nem tudom megmondani, hogy milyen TV-t lenne érdemes vásárolnod. Annyit azért pontosíts, hogy komoly játékokat futtatnál, vagy hétköznapi használatra vennéd, mert akkor a gamerek könnyebben segítenek.
Általánosságban csak annyit, hogy szvsz érdemes hosszú és teljes körû garanciával vásárolni (általában multiban vagy márkaboltban), mert ott nincs probléma annak érvényesítésével, míg ha csak pár ezer forintot spórolsz egy netes vásárlással, már nem kapsz gyári garit és nehezebb lesz a javíttatás/csere is, ha ne adj' ég mondjuk pixelhibád lesz.
Sharp Aquos LC-32DH66E
"Hello, tudna valaki ajánlani egy jó 32"-37"es LCD-t? leginkább dvd filmek mennének rajta meg HD filmek macbookrol...használnám monitornak is mondjuk 😊" ennyit kérdeztem, tõled még egy normális választ nem kaptam, csak a fasz okoskodásod, mert akkora penge vagy, a többiek mégis jol kiosztottak mekkora hulye is vagy, és ahogy nézem nem szivesen látnak itt, már értem miért. Képzeld körülnéztem már párszor LCD tv ügyben, már van is ilyen tv-m, de nincs idõm nap mintnap ezt bujni ezért jöttem ide, hogy érdeklõdjek, mik az uj tipusok stb, tény hogy nem tettem fel konkrét kérdéseket mindenféle technikai dolgokrol, de a beszélgetés elinditásához azt hiszem épp jo kérdést tettem fel 😊 Sajnálatos hogy neked csak arra futja az energiádbol hogy kötözködj...
A legolcsóbbat!
A legdrágábbat! (ritkábbik eset)
Ezen van a legtöbb matrica, ezt kérem!
A legnagyobbat!
A legkisebbet!
Én csak LCD tévét veszek!
Én csak plazmát veszek!
Igaz, hogy kétszer nagyobb a képe, de havonta 50 forinttal többet fogyaszt.
Akciós nóném, ez kell!
Márkás, biztos jó, ez kell!
A szomszédéknak ilyen van, úgyhogy ezt veszem, de nagyobbat.
Aki a fentiek szerint dönt, talán jól jár tévévásárláskor..."
<#vigyor5>#vigyor5>
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
meg ha sikerülne belõni a hdmi részt akkor elbaszódik a tv beállítása. az meg hogy mindig állítani keljen az nem vicces.