21171
LCD - Plazma
  • cloud.strife
    37BX Sanyi, igaz az 169e, ellenben jó tévé... :D
  • Ztech
    közbe rájöttem hogy tipushiba 37" os samsungoknál tudnátok valami normálisat ajánlani 140-150ezer környékén ami nem samsung?
  • Ztech
    Hali vettem egy samsung le37c530 at és amikor sötét a kép leveszi a fényerőt és elkezd zúgni kérdezném a tapasztaltabbakat ez mennyire normális jelenség?
  • neevous
    Rádobsz egy tízest és veszel egy U2311H-ett. Ne mond azt, hogy nem mondtam meg:D
  • sanyiute
    :) én ezzel szemezek Samsung SyncMaster XL2370HD PS3-ra szeretném rá kötni majd meg majd monitor :) remélem bírni fogja
  • djlaczo
    Én most irtam emailt egy boltnak, holnapra ha kapk választ itt megirom ;)mert ha azt irják arra a tipusra amit magamnak kinéztem hogy igen akkor a tiedben is, a 2.tv az elvileg tudja majd mint amit én néztem ki, remélem igazam lesz ;)
  • sanyiute
    értem kösze!! csak ősök érdeklődnek nagyon ilyen téren hogy van-e benne mert nekik ez is fontos
  • djlaczo
    Amikor tv-t vásárolsz mindehol felvan már tüntetve hogy melyik tv képes erre, de a maiak közl szinte mindegyikben beépitve taláhato ez a funkcio ;>
  • djlaczo
    Hello !

Ezt a televizito szeretném idén karácsonykor megvenni http://www.edigital.hu/LCD_televizio/LG_32LD550_LCD_televizio-p53797.html arrol érdeklödnék hogy kinek mi a véleménye rola, vagy esetleg ennél van e ujjab tipus, vagy ez a legutolso amit mostanában idehaza forgalmazott az lg ebben a kategoriában.
    Válaszaitokat elöre is köszi szépen ;)
  • Krisztiam #12871
    sziasztok
    nah most komolyan mi a véleményetek a Samsung LE32C630 típusú tv-ről?
    köszi előre is
  • sanyiute
    hi all olyan kérdésem lenne hogy mi a Digi TV-nél vagyunk mint TV szolgáltató és olyan LCD tv érdekelne ami tudja fogni a digitális adásokat és nem kell hozzá ilyen dekóder jelenleg nem Lcd TV-nk van és kell hozzá ilyen dekóder dolog az lenen a kérdésem hogy
    ez: Samsung SyncMaster XL2370HD "Ecofit" LED televízió-monitor
    és ez: Samsung LE32C530F1WXXH LCD televízió
    a TV-hez kellen még olyan dekóder vagy eleve tudja ezt a megoldást hogy nem kell hozzá?
  • neevous
    Nem a legjobb. Belépő fullHD-s ban talán U20, csak az jóval drágább. Ha belefér, nemszóltam.
  • bcrics
    HEllo,lg 50pk550 típust ismeri vki?..érdekelne róla pro/kontra.tvzéshez ritkán lenne használva,,leginkább konzol és mozi.
  • Borg
    Mihez képest? :)
  • vixo
    Rendben,akkor ez lesz, nagyon szépen köszi a segítséget! ^^
  • Krisztiam #12865
    sziasztok
    erről vélemény?:
    c630
    láttam samsung szakboltba, nagyon szép képe van :)
  • Csabesz100
    Akkor még tudsz élni a szavatossággal. Összesen 3 év szavatosság van ezekre a készülékekre. Vidd be nyugodtan egy Samsung szervizbe és mond el nekik, hogy mi a gondja. Ha azt mondják, hogy erre csak 2 év garancia van, akkor mond, hogy tudod, de van plusz 1 év szavatosság!
  • vixo
    gödöllői áruházban lett vásárolva a tv 2008. okt 30.án, a garancia papíron ez áll: CRT,LCD,Plazma,Projektoros televíziók +24hónap korlátozott Samsung garancia. Magyarul pont nem rég járt le a gari :S
  • Csabesz100
    Ha normális helyen vetted, akkor 2+1 év garit kaptál. Elméletileg ingyen kellene csinálni a szerviznek!
  • vixo
    Köszi a választ! Azt nem tudod véletlenül,hogy kb mennyibe fáj ennek a hibának a szervízelése?
  • batman
    Nekem más márkájú tévém van, de az is így fosta el magát kb. A morze szerű villogás hibakód. Rá tudsz keresni, de felesleges. Szerintem szervíz.
  • vixo
    Sziasztok!

Van egy 2éves Samsung LCD TV-m(32A 33A) Most okt 30.án járt le a garanciája és tegnap hibásodott meg :S
    A hiba a következő,tegnap még rendesen működött,kimentem a szobából ment a TV,mikor visszajöttem már ki volt kapcsolva és utána már nem lehet bekapcsolni, a TV-n lévő bekapcs gomb led-je folyamatosan villog morze szerűen. Egyszerűen nem reagál semmire. :S
    Vki találkozott már ilyen hibával? Ötletek esetleg? Kb. mennyibe fájna a szervízelése?
    Előre is kösz a válaszokat!
  • mrzed001
    A TV lejátssza, USB-n no problemo ... a DLNA-val van gond.
    Az LG TV-hez adnak Nero MediaHome Essential-t, amiben nincs pár cumó a próhoz képest, pl konvertálás.
    A kérdés, hogy a pro az ugyan tudja-e a többnyelvűséget ??
  • arty
    mert ez továbbra is egy TÉVÉ, nem htpc ;)
  • mrzed001
    Most teszteltem, és rájöttem mi lehet a bibi.
    Én nem USB-ről nézem, hanem DLNA-n keresztül gépről.
    USB-re másolva megy, DLNA-n keresztül nem akarja engedni a hangsáv váltást. De hogy miért ... ???
  • Csabesz100
    Érdekes, én direkt kipróbáltam ma az Avatar-ral és sikerült változtatni a hangon. Feliratot is engedte változtatni!
  • Csabesz100
    Akkor a Te árad is jó, bár én nálad ennyiért a 32C4000-et láttam (látom a webáruházban! :-)

Na, de végülis mindegy, nem versenyezni akarok, csak gondoltam megkérdezem, hogy érdekel-e valakit?! Van több darab is készleten és ennyiért szerintem nagyon megéri!
  • mrzed001
    Próbáltam már 2nyelvű avival, mkvval ... semmi. Szürke, nem lehet változtatni semmit.
    Sőt, még a feliratot sem engedi ott váltani ... eddig 1x játszott le feliratot.

Frissíteni sem tudja a TV a verzióját (3.4.13) ... pedig már állítólag van 15-ös is.
  • cloud.strife
    Én is az vagyok és 129e... :D
  • Csabesz100
    Ja, amúgy 133e Ft alatt nincs sehol. Én rendes üzlet vagyok, nem pedig webáruház.
  • Csabesz100
    Normális boltot mondok, nem pedig zugárusokat!

Nálad mennyi? :-)
  • cloud.strife
    :)

Ennyi az ára mindenhol... :)
  • Csabesz100
    Érdekel valakit Samsung 32C5000-es LED tv 130.000 Ft-os áron. 3 év gyári garancia, bontatlan dobozban. Teljesen hivatalos, nem ilyen kamu, áfacsaló cégtől!
  • Csabesz100
    LG-nél lehet váltani. Mikor megy a film, nyomd meg a q.menu gombot. Ott a legfelső menüpontba menj be és ott tudsz változtatni nyelvet is és feliratot is!
  • mrzed001
    A hangsáv váltás nekem sem meg LG 47LD750-nél, zavar is egy kissé.

DTS hangot gondolom nem tud lejátszani ... akár a legtöbb.
    Viszont ezzel PopCorn MKV AudioConverter pár perc alatt át tudod konvertálni az mkv-ban lévő hangot AC3, vagy már eleve sztereóra.
  • Csabesz100
    Hi!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Philips 42PFL7655H-s tv. USB-n rádugom a mobilrack-et és elindítok egy mkv-t. Gyönyörűen lejátsza, de sajnos nincs hang. (Ez az Avatar-nál van). Kipróbáltam másik mkv-val is és annál volt hang. Szerintem az lehet a gond, hogy az Avatar-ban 2 hangsáv van, az egyik DTS angol, a másik sima 5.1-es magyar. Nyilván a DTS-t nem tudja lejátszani és azért nincs hangja.

Kérdésem a következő volna. Lehet ezen a tv-n a filmnél hangsávot váltani valahogy? Néztem a távirányítót és a menüt is, de sehol sem találtam.

Előre is köszi!
  • steweee
    viszont közben kiderítettem hogy nem forgalmazzák. ezt mondták helyette :

http://www.argep.hu/main.asp?suche=lg+42LD450&x=0&y=0

erről mit lehet tudni ?
  • arty
    szerintem az ár/mérete elég verhetetlen
  • steweee
    http://www.argep.hu/product_972586.html

ezt néztem ki magamnak. vmi vélemény ? van tőle jobb választás ?

játékra kell, nem tévézni meg mozizni...
  • cloud.strife
    Pl. ja.