21171
LCD - Plazma
  • neevous
    Az utolsó mondatot olvastad?:)
  • retoucher
    40-42-es TV-k
  • clio1616v
    philips 9-es széria
  • Forolto
    Pc-hez persze rá lesz kötve és azt gondolom egy PS3 is.

Eddig a Philli 42PFL5405H volt kinézve,de gondoltam megkérdezlek titeket is.
  • neevous
    *mit nézel rajta?
  • neevous
    Mit nézel rajt'. PC-hez lesz kötve?
  • Forolto
    Skacok,

Mit tudtok most ajánlani?40-42-es TV érdekelne olyan 200 körül.

Gagyi LG és samu kizárva.
  • arty
    nem mondod, hogy az xboxot kompoziton kötötted be??!?!?!?!?!!?
  • neevous
    Nem mondod, hogy 80k-ért vettél egy TN paneles monitort?
  • sanyiute
    Samsung SyncMaster XL2370HD TV-Monitor LCD LED

Végül meg vettem:) 80.900FT Extreme Digital
  • robotnyk
    LG 32LD350 lett a választás, köszi a javaslatokat.
  • neevous
    A JVC-t nagyjából sikerült mindenhonnan kiszórni, gondolom csak ott nem.
  • Borg
    Azért ez nem feltétlenül igaz. Igaz, hogy jobb cuccokat nem árulnak, de a friss belépő kategóriát igen. És ott sokszor jobb áruk van, akcióban, vagy a nélkül is, mint más helyeken.
    Persze a JVC-nél valszeg nem véletlen ez az ár, valszeg valami évekkel ezelőtt kifutott hotelszéria, aminek kb nézhetetlen képe van...
  • Sharks
    Ilyen helyeken műszaki dolgot venni... sokba fog az kerülni neked még. Csak annyit mondok, hogy egy ilyen nagyobb áruházban, mint a tesco, megnéztem egyszer egy hangfalat, ami ki volt téve és be is volt kapcsolva, szólt a zene. Amikor viszont elkezdtem csavargatni, rájöttem, hogy semmi hang nem jön belőle, csak hátulra volt bekötve az összes többi mögé egy, ahonnan tényleg jött a zene. A számítógépes konfigok, amiket ott kapni, enyhén szólva a lehúzás kategóriát merítik ki. A tv-knél általában kifutott modelleket árulnak ilyen helyen, amiket máshol nem kapni, így nem is nagyon van konkurencia... persze olcsónak tűnik, csak közben valószínűleg közel sem ér annyit az a technológia, ami benne van. De persze sokan megveszik onnan, mert nem is tudják, mit vesznek. Valamilyen infót mindenképp szerezz róla szerintem, mielőtt megvennéd...
  • robotnyk
    40k leárazás miatt megakadt rajta a szemem.
  • neevous
    Idén kivonult Magyarországról a JVC.
  • RATCUSTOM
    Valami sántít, Google mester se talál semmit... :)
  • Sharks
    Tesco...
  • clio1616v
    nézd meg a képét
  • robotnyk
    üdv srácok. kaptunk ma tescos újságot, és holnaptól ajánlanak akcióban egy olyat, hogy: JVC LT32HG20. amit még lehet róla tudni, hogy full hd, és 4 hdmi csatlakozó van rajta, viszont ezen kívül semmit, és a típusjelzés alapján sem találok róla semmit. valaki esetleg tud róla mondani valamit?
    elvileg 130ról 90re van leárazva, szal lehet, hogy valami kifutó modell.
  • neevous
    A bácsi sokkot kapott.
  • neevous
    Interjú egy Pioneer Kuro fejlesztővel. Ha kurvára ráértek.
  • clio1616v
    budaörsi media marktba van külön Phillips fal ott elég sokféle fennvan és segítőkészek az eladók
  • clio1616v
    az régebbi ha jól emlékszek még a sorozatszámra a második jegy 5ös a 2010es verzió
  • Borg
    Hol lehet végigbaszkurálni őket? :) Megyek oda.

Amúgy elhiszem. Gondolom a sima edge-led és a local dimming led között nagy az ugrás. De a 8as szériában melyik van? A 9-es széria akkor is irreálisan drága, normális méretben. Annyiból már veszek 46G20-at inkább.

8-asból néztem egy 42pfl8404-et amit most 200-ért lehetne megvenni szal jó az ára is, viszont ebben csak egyszerűbb ambilight van, és zongoralakk színű, ami annyira nem jön be.
  • neevous
    Ma csak miattad végigbaszkuráltam az összes filipszet, de a 8-as, 9-eseknek csúnyán jobb a képe.
  • Sharks
    Hello, erről a boltról van valakinek tapasztalata?
  • clio1616v
    a full ledes világítás miatt vettem elsősorban emellett van még pár kevésbé fontos opció, de nagyon brutális a kontraszt, a fekete tényleg fekete

az ambilight 3 meg először csicsának tűnt a bemutatótermekben, de nagyon megtetszett... könnyű megszokni a jót :)
  • Borg
    Én 42-esből a 7es szériát nézegettem. Ez a méret kellene, mert 3.5 méterről nézzük, de a 9es széria már bazi drága.
    Vagy ilyen lesz, vagy G20-as plazma, még nemtom.
  • clio1616v
    nem tudom mit jelent a kérdés

fejtsd ki bővebben
  • clio1616v
    lejátsza már a nemtudom hányadik update után, a gyárival még nem ment

nem próbáltam még váltohgatni a nyelvet de megnézem ha lesz olyan filmem
  • arty
    nativ, pixelpontos hajtása lehetséges? (h igen: kipróbáltad? BIZTOSAN nativ az a nativ?)
  • Csabesz100
    Hi!

Gondolom ez is képes lejátszani az mkv-t USB-ről. Nem tudod mivel lehet váltani nyelvet, ha 2 van a fájlban?
    Nekem nem sikerült rájönnöm, pedig nyomkodtam rajta mindent!
  • clio1616v
    3 hónapja használom a 32PFL9705 Philips-et, akinek van kérdése szívesen segítek, ha még nem döntötte el milyen tv-t vesz

• neevous
    mond ki!
  • cloud.strife
    Csak... :D
  • Ztech
    a sony oldalain miért nincs 37"-os tv?:D
  • neevous
    Direktmarketing:D
  • cloud.strife
    Nálunk van... :D
    DigiCenter
  • Ztech