LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
és egy 19"-os tv tuneres monitor? 1280x1024 lg m1917a 😊
elkellt

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

zsír új,dobozos samsung 40b651 es lcd érdekelne valakit 180e ért garancia nélkül?!!!

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Nagyon köszönöm!

Akkor ezek szerint vennem kell egy ilyet is.
Itt megtudod nézni utcára levetítve a digitális lefedettséget: link

lehet kapni DVB-T antennát: link
Sziasztok!

Vettem egy LG37LH4000-es TV-t ami elvileg MPEG4-es.
A gondom az, hogy a régi antennát rákötöttem és próbáltam megkeresni vele az M1-et, TV2-t stb, de semmit sem talált.
Zuglói vagyok, tehát elvileg meg kellett volna találom mindet.
Lehet az a gond, hogy túl régi az antenna? Sztetek vennem kellene egy digitállis antennát?

Válaszotokat elõre is köszönöm
kifli
persze ez csak akkor érvényes ha házhozszállítattad nem pedig személyesen vetted át, mert ha haza haza tudta vinni akk probléma esetén vissza is tudod vinni
kifli
ipon.hu gyakran ismételt kérdések:

2.7 Mennyibe kerül a GaranciaFutár?
- Jogos garanciaproblémánál ingyenes, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul a
házhozszállítás díját, bruttó 2400Ft-ot számolunk fel, ezért az Ön érdekében kérjük, csak
akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben 100%-ig megbizonyosodott a garanciális
problémáról.

elõször olvass utána aztán ne az ismerõsöd tesvérének szomszédja állítására halgass...
Azért mondom. Nekem is mondta a futár amikor hozta a 40"est ha bármi baj van telefonálok, aztán majd kiküldenek valakit.

schrank
a kollégám 22"-os moncsijára kellett neki gari futár iponnál ha nem akarja majd küldözgetni meg aztán egy 32"-os tv doboza akkora mint egy nagyobb dipó táska ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nana, elvileg törvény van arról ha nagy méretû tárgyat kell gariztatni, amit nem tudsz elvinni magadtól akkor kötelesek elvinni,cserélni vagy javítani, plusz költség nélkül. Az más ha veszel 1 vgat, mert azt te is el tudod szállítani akár vonaton vagy bármin.

schrank
én is csodálkoztam hogy csak oda adom a "saját" futáruknak , mert még az agyon hyp-olt iponnál is a vásárláskor plusz több ezer forint a garanciafutár ...

arty
na, digitalko ezekszerint korrekt.

Forza.

schrank
azt beszéltük le telefonon hogy hét vége fele hozzák az új tv-t én meg odaadom a mostanit ...

schrank
ezek az "alapból" dumák szánalmasak ... <#unalmas>

Meg alapból nem vásárolnék ilyen helyrõl, mint a digitalkó és társai...

TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik

Nem, nem azért vártam volna, mert olcsóbb lesz... Hanem, mert lett volna választási lehetõségem... Szóval megnéztem volna hogy alakul a dolog...

TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik

schrank
így is vártam már egy hónapot a monitoromat meg kib*sztam mert pont lomtalanítás volt slussz-passz , utólag könnyen okoskodsz , ennyi erõvel mindíg várj hogy majd lesz olcsóbb meg jobb , de közben megint jön jobb meg olcsóbb ...<#unalmas>

én mondjuk vártam volna...

schrank
amikor rendeltem még gyakorlatilag senkinek nem volt raktáron mindenki mostanra ígérte és anno még 125-130-ért õk meg 100-ért adták, amúgy meg egy fikarcnyit sem zavar hogy van rajta 0,2mm-es pötty amit gyakorlatilag csak akkor lát az ember ha keresi csak ha esetleg csere akkor csere ...

Én is onnan(220Volt) rendeltem még tavaly, szerintem korrekt cég.

Bocs, csak 400 Ft-ot spóroltál volna... Amúgy meg az új vga-on sincs mindegyiken hdmi kimenet...

Amúgy nem értelek...
Ott van a 220Volt, kb 2000Ft-al!!! drágább a TV, mint a digitalkónál. Szerintem megbízhatóbb cég, raktárról tudtál volna rendelni és alapból tudtál volna mellé rendelni egy HDMI-DVI kábelt vagy átalakítót, mert tudtad, hogy kell hozzá!

Ahhoz képest, hogy mennyit szarakodtál, elk*rtad!

+2000 Ft-ért megbízhatóbb cégtõl rendelhettél volna raktárról, a kábellel együtt amivel megspóroltad volna az utána járkálást és az esetleges plusz házhoz szállítást ha külön rendeled meg...

schrank
nem kértem segítséget csak elmeséltem hogy a nagy üzletekben nem lehet kapni rgo akinek olyan régi vga-ja van hogy nincsen rajta hdmi az bekaphassa ...

Bucser
Egyébként nem értelek... Itt bunkóskodsz meg játszod az agyadat és azt várod, hogy még neked segítsenek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

schrank
azt tudom hogy a neten van minden sarkon de hogy egész tatabányán egyik hipermultiqecibe se nem van ?!

extreme digitalnak van: link
schrank
amúgy ma bejártam a MM-et meg az Euronixet meg a teszkót és nem hogy hdmi dvi átalakító dugójuk nincs de még ilyen kábelük sem , most ha holnap a pc-s boltba sem lesz kénytelen leszek neten rendelni ilyen kis fasságot is <#szomoru2>

schrank
nnna küldtem a digitalko-sok-nak diplomatikus levelet meg a képeket a tucatnyi pixelhibáról de ha cserélnek is akkor is szerintem több hét mire megkapom a másik tv-t , ha meg nem cserélik akkor meg ...

Nem baszdmegezz nekem, Te tahó, mert nem vasárnap szállították le Neked azt a szart, hanem pénteken! Bárki aki reagált a pixelhibádra, mindenki segíteni akart, még én is! Kb. 20x mondtuk, hogy hívd a céget, írj e-mailt (ezt vasárnap is lehet és nyoma is marad), de Te csak ülsz, netezel és sopánkodsz - akkor bámuld 5 évig a vörös pöttyöket, kit érdekel?

Sharp Aquos LC-32DH66E

schrank
csináltam különbözõ filmminõségekrõl képeket de a képek nem adják vissza az eredti minõséget ... <#vigyor5>

schrank
vasárnap van b+...

A Thomsont megbízható cégnek tartották, de én is úgy tudom, hogy már nem gyárt TV-t. Ergo ez régi típus. Az alkatrész-ellátással viszont nem feltétlenül lesz gondod, mert EU-s jogszabály írja elõ minden termék (TV, kocsi, fényképezõgép, stb.), hogy a termék gyártásának beszüntetése után is 10 évig biztosítani kell az alkatrész-utánpótlást. Tudom, hogy ez elmélet, de elvileg mûködik. Más kérdés, hogy biztosan az átlagosnál nagyobb kényelmetlenség származik az esetleges hibából, szóval én is biztosra mennék és márkaboltban vagy multiban jelenleg is "mûködõ" gyártótól vásárolnék - már csak egy esetleges csere miatt is így logikus (garantált, hogy nem az utolsó példányt fogod ki).

Sharp Aquos LC-32DH66E

Schrank, engem tényleg nem érdekel, ha 4-5-6 évig pixelhibás TV-t fogsz nézni, (a stílusod miatti büntetés?) de ha most megint annyit tökölsz a hiba bejelentésével és a készülék visszavitelével, mint a kiválasztásával, akkor tuti, hogy nem lesz csere... Ember! Hibás TV-t kaptál! Ahelyett, hogy megint napokat ülnél a neten, különféle okos leírásokat és általánosságokat keresgélve a pixelhibáról, már intézkedni kellett volna! És az lenne a minimum, hogy elmondod a fórumon, mit tapasztaltál a webshopos garanciával és a cég hozzáállásával - ha Neked adtak/adtunk tanácsot, mindenki joggal várja a tájékoztatást, aki hasonlóan szeretne rendelni, mint Te.

Sharp Aquos LC-32DH66E

köszönöm a tippeket, aszem továbbnézelõdök.
ezt a Sharpot nézted már: link
arty
visszaküldted a tévét? vagy legalább felhivtad a webshopot??

Forza.

arty
akkor a 16:9-es az ajánlottabb!

Forza.

Én utoljára akkor halottam a Thomsonról, mikor kivonult a szórakoztató elektronikai piacról.
Ez Cifu 5504-es hozzászólása itt a fórumban, egy másik Thomson tv-vel kapcsolatban:

"A Thomson cég tavaly tavasszal megszüntette a szórakoztató elektronikai részlegét. Ergo ez egy legalább egy éves, kifutott modell, nulla háttérrel. Amúgy nem túl jó TV, legalábbis a PH! fórumában egy srác vett egy ilyet, de nem volt oda érte, vissza is vitte."

Szerintem jobban jársz, ha egy közismertebb márkát választasz, már csak a szerviz háttér miatt is. Ár/érték arányban szerintem a Samsung és LG a két legjobb.
schrank

schrank
akkor a jellel nem lesz gond a tv meg majd meglátjuk ...

családi tv. lenne, dvi - hdmi kábellel kötném össze, bár van sima monitor bemenet, de azt hallottam dvi-hdmi kábellel jobb a kép. a pc nem lenne messze a tv-tõl, úgyhogy nem lenne vita.
schrank
már bocs a zavarásért de akkor most a család tévéjének akarjátok és te is a családdal laksz , nem lesz vita a pc rádugdosástól ? a dvd-t milyen kábelen tudod a tv-be vinni ?

kifli
játék+film 😊
tv-zni és dvd-zni, és én rátolnám a pct, és hd- filmeket is néznék akkor rajta
schrank
mire fogják használni ? szerintem ezt a kérdést be kellene rakni a bannerba ...

Sziasztok. Mit tudtok a Thomson 42E90NF32-es full hd-s lcdrõl. Megéri a pénzét? Szüleim gondoltak rá, ár érték arány jónak tûnik (169900 ért látták). Minden negativum és pozitivum érdekel, ja és más alternativák ilyen árban?
arty
ahogy nézem a különbség a felbontás/képarány: én a 16:9-est venném, az "szabványosabb"

ha fõleg melozol rajta, akkor inkább talán a 16:10es

Forza.

kifli
szerintetek melyik?
T240HD vagy 2333HD
schrank
addig szarozásnak mi köze egy pixel hibához ? jjjja hogy megromlott mííí ? képeket csinálok de szöveget nem fogok az orrod alá kötni <#beka3>