21171
LCD - Plazma
  • Borg
    Pedig a Philipsnek, Sharpnak, Sonynak is vannak gyenge modelljei, tipikusan a kis méretű (37 alatti), olcsóbb fajták.
    A Philipsről konkrétan az a hír járja, hogy az 5-ös széria és lejjebb csak muszájból készül, és közel sem hozzák a felsőbb kategóriák minőségét, mintha nem is egy márka lenne.
  • Borg
    Óriási különbség van a között, hogy valaki értelmes minőségkülönbségre költ, vagy sznobizmusra.
  • Forolto
    Köszi,de az nekem nagyon drága. :)

Kb.Fél éve keresek TV-t,hol az egyik rokonomnak utaztuk át a várost,hol a kollégámnak és mindenhol és minden egymás mellé rakott LG-Samu-Philli készülékek között a Phillipsnek van a legszebb képe.

Sajnos a 200Hz-es Sony-ra nem lesz pénzem és sajnos a 4 alapszines Sharp-ról is le kell mondanom,igy marad a Sharp paneles Phillips.
    Nem tudtok valami nagy akciót karácsonyra?:)

Ettől függetlenül akinek tv-t vettünk az vagy Sharp-ot vagy Phillips-et vett és mind dicséri,hogy picit drágább,de szép képe van.
    Miért gagyi?Hol vannak a 100Hz-es TV-k?USB-ről melyik játszik le minden formátumot?
    Kontrasztarány?
    S nem utolsó sorban fogyasztás.

Szóval ezek alapján részemről kizártnak tekinthető az LG és a Samu.
    Mindentől függetlenül az én monitorom LG a páromé Samu.Az előző monitorom 10 évig bírta az is LG volt.Valamiben jobbak mint az átlag,sajnos TV készitésben nem.
  • cloud.strife
    Szeretem ezt az általános magyar hozzáállást. Valakinek több pénze van, vesz egy minőségi terméket és akkor már hülye, meg minek, meg stb......

Hadd döntse már el, hogy neki mi a jó!!!

Nekem meg 40" 3D-m van (420e ft) 2m-ről és alig tévézek, nem kötöm PC-re, max. PS3 megy rajta, meg pár VÁSÁROLT BD film.

Nesztek.
  • bcrics
    tök jó lehet rajta böngészni:)
  • bcrics
    Kiadtál 1 monitorért akkor 300.000 Magyar Forintot?
  • clio1616v
    főként számítógépmonitorként használom
  • clio1616v
    1,5 - 2 méterről nézem
  • arty
    nem ér meg, hiszen a minőségi pluszt pár méterről már nem is látod ilyen bélyeg méretben
  • Borg
    Hogy a fenébe érne már 300k-t egy 32-es, amikor 46G20-at kapsz annyiért? ugyan miben lenne jobb annál?
  • clio1616v
    egy vessző lemaradt...

Samsung nem ér 300 pénzt nem a 40 colos tv erre próbáltam utalni, hogy van olyan 32-es ami megér 300k-t
  • arty
    3D 40"-en LOL
  • Borg
    Mi ráadásul? A 9-es philipsed nem edge ledes, hanem local dimminges, azért olyan geci drága. Az edge led a kanyarban sincs képminőségben, mert nem homogén a megvilágítás.
  • djlaczo
    és elnézést a félregépelésért, fáradt vagyok
  • djlaczo
    Szoasztok, ki melyik tv-t ajánéja,fontos lenne mert idestova 1 honapja örlödöm...

http://elektroplaza.hu/index.php?option=com_whp&controller=termek&id=49645

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=tv&s=0&mit=9225&phpsessid=ba2919e7de68e218b45d6c0095131039

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=tv&s=0&mit=9159&phpsessid=ba2919e7de68e218b45d6c0095131039

Illetve ezek milyen régi tv-k? mert elsö választásom a 2. volt mert bitang jo ára van csak azt irták kifuto termék és nem akarok régi szart venni de ha szerintetekképminöségben über akkor inkább azt veszem, mert nem vagyok milliomos :P
  • neevous
    Majd benézek egy media marktba és akkor már nem csak képeken látok TV-ket:D:D:DDDDDDD!

A TV-d Sharp paneles, vágod?
  • cloud.strife
    Akkor valahol félresiklott a dolog..... :/
  • clio1616v
    néztem
  • cloud.strife
    Néztél volna Bravia-t te is.....
  • cloud.strife
    Rakhattak volna oda pl. egy HX900-as Bravia-t is... :)
    Lett volna csodálkozás.... :D
  • clio1616v
    nézz be például a budaörsi mediába ott össze lehet őket hasonlítani

vitathatatlanul a 8-9es szériás philipseknek van a legfolyamatosabb legszebb képe

a kontrasztot és a fekete színt sem übereli egyik másik tv gyártó sem

a tvk itt készülnek fehérváron, már volt olyan infóm hogy kihozzák őket, de türelmetlen vagyok és azonnal mihelyst megérkezett az első darab a nagykerbe már vettem is meg
  • neevous
    Milyen előnye van szerinted annak, hogy ledes a fogyasztáson kívül?
    Félhomályban láttad? Ha akkor tetszett, akkor baj van.
  • neevous
    Nem a VT20 a lényeg:

• bcrics
    bitang jó képe van,nemhiába led..ismerősömnek ien van éshát én letettem állam amien képet mutatott blu rayben.,+ ugye 3d...vaterán most volt 1 alkalmi vételben,210E vitték el,ha nem msot rendeltem volna LG 50Pk550et meg is vettem volna.

• bcrics
    jézus uristen:S
  • clio1616v
    nem a 40 colon a hangsúly, hanem a Samsungon ráadásul ez egy edge LEDes

32esért adtam 300k-t ;)
  • arty
    usb - csomo film nem fog menni, szopsz majd a dts hang miatt is, feliratok miatt, az újabban tömöritett hang és video fejlécek miatt. egy tévé nem médialejátszó, soha nem is lesz az. pécéről már nem is beszélve.

optikai kimenet - ugyan ezért nem releváns + biztos kiad 5.1-et? házimozid milyen? tuti van rajta optikai bemenet?

x30-as modell = fos panel
    x50-es modell = értelmesebb panel
    régebben, amig a samsung képes volt ráirni a tévéire, hogy milyen panel van bennük igy volt. vagy szerinted azért olcsob az 530, mert a samsung a jótündér? ;)
  • daver88
    mivel kevesebb, mint egy olcsó LG???

USB: 720p-s filmeket viszi, az itthoni házimozi nem, optikaival összekötve 5.1-et átviszi...hát ha ez lényegtelen, akkor nálam van a hiba...
    mi a különbség egy 550-es és 530-as verzó között??? lan csatlakozó??? hát az nekem nem kell...
  • Borg
    300k egy 40 colos LCD-ért? Muhaha :D
  • arty
    usb és optika minek? pont a két leglényegtelenebb egy tévénél

viszont a panel az 530ban tuti fos (előző években azvolt a 30-as, ultraócsó modell)

akkor már inkább ócsó LG
  • dbdadi
    hali valaki tud nekem erről véleményt mondani??
    Samsung UE40C7000
    http://www.220volt.hu/Samsung+UE40C7000?gclid=CI7T9Y_PvKUCFc4H3wodF2kWYQ
  • Borg
    Pedig ugyanúgy van rajta fényerő állítás :)
  • daver88
    Üdv!!!
    TV vásárlás előtt állok, a kiszemelt tv a Samsung LE32C530...van valakinek esetleg tapasztalata róla??? ami fontos lenne, az az USB csatlakozó, az optikai kimenet...

ha esetleg hasonló tudással valaki hasonló árban, azt is szívesen meghallgatom/megfontolom...

kösz
  • clio1616v
    nézegettem plazmákat, de nekem nem volt elég világos a képe
  • clio1616v
    mer szar a képe
  • neevous
    Majd Cloud elmagyarázza, nekem most nincs kedvem hozzá:D
  • retoucher
    Persze, h olvastam, direkt tettem bele a "gagyi LG-t és Samut", mert érdekelne, h pl. a táblázat alapján mitől is gagyik azok?
    Vagy fényévnyi a képminőségük a többihez képest és ezért gagyik?

Vki leírhatná ezeket, h pontosan miért is gagyi kategória pl. az LG 42LD650 vagy a Samsung LE40C650?!
  • Borg
    Mert egy G20-szal nem tudnál elégedett lenni? :)
  • clio1616v
    soha nem a pénz a lényeg, hanem az elégedettséged

úgy voltam vele, hogy addig nem veszek tvt amíg nem engedhetem meg magamnak azt amivel már elégedett tudok lenni
  • Borg
    5-ös szériánál nincs nagy különbség a gagyi samu meg lg-hez képest... a Philips csak a felsőbb kategóriákban jó ahogy elnézem, a többi csak muszájból van...
    A 7-es széria már kezd jó kompromisszum lenni, de már ez is irreálisan drágább egy ugyanilyen méretű G20 plazmánál, aminek viszont jóval szebb képe van. A 9-es széria fasza, már majdnem plazma képminőség, nade mi a rákért fizetnék többször annyit érte?

Én a 42PFL7685-öt néztem ki, meg a 42G20-at. Csaknem 50 rugóval többe kerül a Philips, holott a plazma majdnem mindenben jobb (kivéve külső dizájn, és áramfogyasztás, bár utóbbi is elhanyagolható).