LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Lenne egy kisebb problémám...
Van egy régebbi LG televízióm,és valamikor rajtamaradhatott a gyerekzár és most nemtudom használni normálisan,mert nemenged be a csatorna keresõbe sem,és a gyerekzár menübe sem.A távirányítón nincs külön gyerekzár gomb!!!(volt hozzá egy univerzális távirányítóm,lehet azzal nyomhattam rá a gyerekzárat,vagy nemtudom)most a gyári távirányítójával használom,és szinte minden menüpontot tilt,nemtudok vele csatornát sem keresni:S
Nemlehet valahogyan gyári állapotba állítani a tv-ket? reset,vagy akármi?😄😄 a feszültségtelenítés az semmit sem ér...pontos száma:CZ 20F12Z a kezelési útmutatóban azt mondják,h a gyerekzár menüben kikapcsolhatom,ahova besem enged😄😄😄 szóval eléggé tanácstalan vagyok...ha valaki tud valami okosságot kérem segítsen!Elõre is köszi!
Lenne egy kisebb problémám...
Van egy régebbi LG televízióm,és valamikor rajtamaradhatott a gyerekzár és most nemtudom használni normálisan,mert nemenged be a csatorna keresõbe sem,és a gyerekzár menübe sem.A távirányítón nincs külön gyerekzár gomb!!!(volt hozzá egy univerzális távirányítóm,lehet azzal nyomhattam rá a gyerekzárat,vagy nemtudom)most a gyári távirányítójával használom,és szinte minden menüpontot tilt,nemtudok vele csatornát sem keresni:S
Nemlehet valahogyan gyári állapotba állítani a tv-ket? reset,vagy akármi?😄😄 a feszültségtelenítés az semmit sem ér...pontos száma:CZ 20F12Z a kezelési útmutatóban azt mondják,h a gyerekzár menüben kikapcsolhatom,ahova besem enged😄😄😄 szóval eléggé tanácstalan vagyok...ha valaki tud valami okosságot kérem segítsen!Elõre is köszi!
Teljesen mindegy hogy hol vásárlod!
Lényeg,hogy bontatlan és sérülésmentes legyen a doboza és legyen eredeti LGs garanciapapírja.
Három napig ahol veszed oda kell vissza vinni utána meg úgyis a márkaszerviz javítja függetlenül a boltoktól!
AVPlanetesektõl már vásároltam cdt kocsiba ilyesmiket.Korrektek voltak mindig.
Csak legyen meg a piros keretes A5-ös méretû magyar nyelvû jótállási jegy.
Lényeg,hogy bontatlan és sérülésmentes legyen a doboza és legyen eredeti LGs garanciapapírja.
Három napig ahol veszed oda kell vissza vinni utána meg úgyis a márkaszerviz javítja függetlenül a boltoktól!
AVPlanetesektõl már vásároltam cdt kocsiba ilyesmiket.Korrektek voltak mindig.
Csak legyen meg a piros keretes A5-ös méretû magyar nyelvû jótállási jegy.
Én az AV-planettól rendeltem a P50X10-es plazmám ,és minden rendben volt.
Kaptam mellé Pan-európai garit szal gariztatással nem lesz gondom ha egyszer véletlenül arra kerül sor.
Kaptam mellé Pan-európai garit szal gariztatással nem lesz gondom ha egyszer véletlenül arra kerül sor.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Akarok venni a héten egy LG 42LH3000-es tévét. Az árakat nézegetve a következõt találtam:
170e mindenféle netes shopokban mint AVPlanet, Digital Szalon meg társaik
190e az EDigitalban, itt a legolcsóbb azok közül a boltok közül amit ismerek, komoly hálózata van, stb...
200e hipermarketben.
Na most az az igazság, hogy gariztatás szempontjából jobb tapasztalatom van/jobban bízom a hipermarketekben, mint a kisebb boltokban. Az árkülönbség viszont elég jelentõs, mondjuk pont emiatt gyanús is. Hol érdemes szerintetek megvenni? Van valami hátulütõjük ezeknek az olcsó webshopoknak?
170e mindenféle netes shopokban mint AVPlanet, Digital Szalon meg társaik
190e az EDigitalban, itt a legolcsóbb azok közül a boltok közül amit ismerek, komoly hálózata van, stb...
200e hipermarketben.
Na most az az igazság, hogy gariztatás szempontjából jobb tapasztalatom van/jobban bízom a hipermarketekben, mint a kisebb boltokban. Az árkülönbség viszont elég jelentõs, mondjuk pont emiatt gyanús is. Hol érdemes szerintetek megvenni? Van valami hátulütõjük ezeknek az olcsó webshopoknak?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Így hogy mondod lehet hogy ténleg ez, ilyen eltöréses effektje van a képnek és csak oldalmozgásoknál egy csíkban, akkor nemaddógok ha ez a játékokkal jár.
Amugy az 1-es hdmi bemenetet használom, de majd még átnézem a beállításait és kikapcsolom ami irtál.
Amugy az 1-es hdmi bemenetet használom, de majd még átnézem a beállításait és kikapcsolom ami irtál.
igen, akartam is írni 😊
szinte csak játszani szoktam rajt (Xbox 360)
TV-t nagyon ritkán nézek...
desigo köszi, látom akkor az a típus a nagyobb testvére
viszont azt elõtte meg kell néznem élõbe, lehet túl nagy lenne már a szobámba meg függ attól is mennyiért vinnék el a régi tv-met!
használt állapotában mennyi érhet szerintetek az LE32S62B-m?
(2007. júliusi - még garis, kevés üzemidejû, pixelhiba mentes, újszerû állapotú)
80K reális? <#confused>#confused> én legalábbis ennyit gondoltam kezdõ árnak
szinte csak játszani szoktam rajt (Xbox 360)
TV-t nagyon ritkán nézek...
desigo köszi, látom akkor az a típus a nagyobb testvére
viszont azt elõtte meg kell néznem élõbe, lehet túl nagy lenne már a szobámba meg függ attól is mennyiért vinnék el a régi tv-met!
használt állapotában mennyi érhet szerintetek az LE32S62B-m?
(2007. júliusi - még garis, kevés üzemidejû, pixelhiba mentes, újszerû állapotú)
80K reális? <#confused>#confused> én legalábbis ennyit gondoltam kezdõ árnak
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ahogy nézem játszol is, ebben az árkategóriában mindenképpen az LG a nyerõ, a nagyon alacsony input laggja miatt + képminõség. Sharpok is állítólag jók, és kaphatók ilyen árban is.
Thrash \'Till Death
"gyors mozgásoknál a kép néha megrezzen egy csíkba, meg egy egy játéknál amikor a menüben gyorsan váltogatok akkor mintha lefelé végigmenne a pixeleken egy hullám és igy elég érdekes, de más hibát nemvettem észre csak igy a gyors mozgásoknál ezeket a kissebb hibákat.
Sztetek mitkellene vele csinálnom? a tv beállításait próbáljam állítgatni?"
nem a vsync hibát látod? (kép "eltörik", fõleg oldalmozgásoknál) mert az a játékok sajátsága...
tv beállitásait érdemes lenne átnézni, megfelelõ HDMI bemenetet használni, GAME módban, ha van olyan. dinamikus kontraszt, egyéb "képjavitok" kikapcs!!!!
Sztetek mitkellene vele csinálnom? a tv beállításait próbáljam állítgatni?"
nem a vsync hibát látod? (kép "eltörik", fõleg oldalmozgásoknál) mert az a játékok sajátsága...
tv beállitásait érdemes lenne átnézni, megfelelõ HDMI bemenetet használni, GAME módban, ha van olyan. dinamikus kontraszt, egyéb "képjavitok" kikapcs!!!!
Forza.
LG 37LH3000, alant ajánlották, 147k "állítólag"
de én picit rátennék és nagyobbat vennék 😉
de én picit rátennék és nagyobbat vennék 😉
Forza.
le szeretném cserélni 3 éves Samu LE-32S62B típusú LCD-met valami komolyabb/nagyobb modellre
150ezerért vettem annó, az újra is kb. ennyit szánnék
37"-ben gondolkozom, mi most a best buy ebben az árkategóriában?
mpeg4 tunerest lehet már kapni ilyen áron ebben a méretben?
150ezerért vettem annó, az újra is kb. ennyit szánnék
37"-ben gondolkozom, mi most a best buy ebben az árkategóriában?
mpeg4 tunerest lehet már kapni ilyen áron ebben a méretben?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nekem is behalt a Háttérvilágítás szerencsére még volt 10 nap Garim rá!! Pfff..
Kb 8-11.000Ft Lett volna a javítása!!!
Kb 8-11.000Ft Lett volna a javítása!!!
Ne Szólj Rám, Nem Fáj FEJED!!!
Ha a háttérvilágítás ment tönkre akkor ha közelrõl nézed a TVt, és rávilágítasz valamivel oldalról látnod kell a képet.
Sziasztok!
Tegnap tönkrement a SAMSUNG FULL HD LCD TV-m. Bekapcsoláskor fél percet üzemel, majd elsötétül és csak hang van. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gondja? Úgy tûnik, mintha a háttérvilágítás ment volna tönkre. Vajon mennyibe fog kerülni a javittatás?
Tegnap tönkrement a SAMSUNG FULL HD LCD TV-m. Bekapcsoláskor fél percet üzemel, majd elsötétül és csak hang van. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gondja? Úgy tûnik, mintha a háttérvilágítás ment volna tönkre. Vajon mennyibe fog kerülni a javittatás?
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Nem rég vettem pont olyat, jó kis tv. Gyönyörû fehérje van, nem foltos a képernyõ. Feketéje mondjuk még lehetne mélyebb, de nálam kikapcsolt din. kontraszttal megy pc-vel, amúgy még menne mélyebbre. Nagyon halványan bevilágít a sarkokból, tök fekete színnél, persze abszolút nem zavaró. Színek rendben vannak, nem plasztikusak, nagyon tetszenek. Input laggja szinte nem érzékelhetõ, pedig COD4-et tolom rajta, kidobná egybõl a kését. Képe nem kockásodik, nem szakadozik, csak a szokásos kis LCD-s él ugrálás van meg mozgásnál. Ezért a pénzért ez jónak számít szerintem, persze white szemûeknek nem ajánlom.
Thrash \'Till Death
Most sokan megköveznek majd, de a digitális jelátvivõ kábelnél szerintem nincs jelentõsége a minõségnek. (Persze übergagyi lehet selejt.)
Hiszen míg analóg jeleknél a rosszabb kábel vehet fent külsõ jelet, illetve az ellenállás miatt veszíthet(szellemképesedik, homokosodik), addig a digitális jel vagy átmegy, vagy nem (nincs átmenet, csak igen minimális, kockásodni kezd, vagy elfogy). És ezt 1 m-es kábelnél igen kis eséllyel veszítheti el.
Hiszen míg analóg jeleknél a rosszabb kábel vehet fent külsõ jelet, illetve az ellenállás miatt veszíthet(szellemképesedik, homokosodik), addig a digitális jel vagy átmegy, vagy nem (nincs átmenet, csak igen minimális, kockásodni kezd, vagy elfogy). És ezt 1 m-es kábelnél igen kis eséllyel veszítheti el.
Hy, én most vettem egy LG 37LH5000-es tvt, és ps3 al használom játékra fõleg. A kép jó meg semmi baját nemláttam, csak egyet hogy gyors mozgásoknál a kép néha megrezzen egy csíkba, meg egy egy játéknál amikor a menüben gyorsan váltogatok akkor mintha lefelé végigmenne a pixeleken egy hullám és igy elég érdekes, de más hibát nemvettem észre csak igy a gyors mozgásoknál ezeket a kissebb hibákat.
Sztetek mitkellene vele csinálnom? a tv beállításait próbáljam állítgatni? vagy másik hdmi kábellel próbáljam? (a mostanit az elevtroworldben vettem 1700 ft er, 1.3 as meg aranyozott, vagy legalábbis ezvolt ráírva de aztmondta az eladó h semmi különbség nincs eközt meg a drágábbik közt)
Sztetek mitkellene vele csinálnom? a tv beállításait próbáljam állítgatni? vagy másik hdmi kábellel próbáljam? (a mostanit az elevtroworldben vettem 1700 ft er, 1.3 as meg aranyozott, vagy legalábbis ezvolt ráírva de aztmondta az eladó h semmi különbség nincs eközt meg a drágábbik közt)
Csak topp, de nem nem mindig jó a legújabb Nvidia driver, tapasztalat!
Amivel annó elõször jó volt, próbáld azzal az az régebbiekkel próbáld.
Amivel annó elõször jó volt, próbáld azzal az az régebbiekkel próbáld.
Jah azt elfelejtettem, h csak a debrecenire vonatkozik, de érdemes megnézni a szórólapot, fent van a neten is.
Sziasztok!
Olyan gondom volna hogy vettem egy LG 37 LF75 FullHD 1080p TV-t rákötöm a számítógépre DVI csatival , a gép plug and play-nek ismeri be az NVidia is, és ha a felbontást átállítom 1920x1080re minden oldalából eltünik egy kb 2 cm-es darab ha a kép átméretezésre nyomok be tudom állítani de úgy a felbontás 1824x1028 viszont mikor kb egy éve mevettem akkor ahogy összekötöttem a géppel azonnal felismerte LG 37LF75 és a felbontása is 1920x1080 volt tökéletessen és nem lógott le sehol a kép!!
Valakinek vakami ötlet??
-a legújabb Nvidia driver van fent
-minden a legújabbra van frissítve
Olyan gondom volna hogy vettem egy LG 37 LF75 FullHD 1080p TV-t rákötöm a számítógépre DVI csatival , a gép plug and play-nek ismeri be az NVidia is, és ha a felbontást átállítom 1920x1080re minden oldalából eltünik egy kb 2 cm-es darab ha a kép átméretezésre nyomok be tudom állítani de úgy a felbontás 1824x1028 viszont mikor kb egy éve mevettem akkor ahogy összekötöttem a géppel azonnal felismerte LG 37LF75 és a felbontása is 1920x1080 volt tökéletessen és nem lógott le sehol a kép!!
Valakinek vakami ötlet??
-a legújabb Nvidia driver van fent
-minden a legújabbra van frissítve
Ne Szólj Rám, Nem Fáj FEJED!!!
nincsmit. 😊
enyémet holnap hozzák, tegnap telefonáltak. már tûkön ülök 😊
enyémet holnap hozzák, tegnap telefonáltak. már tûkön ülök 😊
hmm, ez teljesen olyan mint amilyet szerettem volna, lg jó, 94es, van benne tuner, pluszba még fullhd is és normális ára van! kössz a tippet, utánnajárok van e a környéken vhol 😊
No akkor ezt megúsztam.
Sharp LC-37DH66E
Én most rendeltem LG 37LH3000-t 147000-ért, nekem ez tetszett leginkább. Jövõ hét végéig megérkezik. Ha megvan egy pár soros véleményt tudok mondani róla ha van rá igény.
2év garival ez a sharp használtan is simán vehetõ,de ha messze van akkor más a helyzet.(megértem)Esetleg várj karácsonyig biztos lemennek a 150k tv-k 130k-re.Esetleg a 130k-ek 110k-re.Arty biztos megpofoz de plazmából nekem csak a panák tetszenek.Nekem 94cm sharp lcd van azért mertem ajánlani.Felhasználástól is függ hogy mit érdemes venni.
Sharp LC-37DH66E
Samsung 42B430at én nem vennék, B450 minimum, az 150k (viszont még ez is "csak" 1024*768as, a linken rosszul szerepel)
szerintem a méret a lényeg, de én a plazmák felé elfogult vagyok, jobban bejön a képük - el kéne menned és megnézni egy ilyen samut 😉
szerintem a méret a lényeg, de én a plazmák felé elfogult vagyok, jobban bejön a képük - el kéne menned és megnézni egy ilyen samut 😉
Forza.
na ez lett volna a következõ, hogy ha 150 a keret, akkor milyet tudtok ajánlani?
Meg, hogy megéri -e egyáltalán arra a plusz 12 centire rááldozni majd 50e ft-ot mikor már 82es samsung van 100ért?
Esetleg egy ILYEN plazmát meg szabad venni szerintetek?
@astrago: teljesen jó, csak 1: nemtom h jó e a sharp, 2: gyõr nekem messze van, szállítás macerás ilyen ügyben, használtat szeretnék elõtte megnézni...
Meg, hogy megéri -e egyáltalán arra a plusz 12 centire rááldozni majd 50e ft-ot mikor már 82es samsung van 100ért?
Esetleg egy ILYEN plazmát meg szabad venni szerintetek?
@astrago: teljesen jó, csak 1: nemtom h jó e a sharp, 2: gyõr nekem messze van, szállítás macerás ilyen ügyben, használtat szeretnék elõtte megnézni...
jaja, 150e kellene egy normális 94cm-es Tvhez, persze ha jó a használt is...
Thrash \'Till Death
Sziasztok!
LCD tv vásárlásra adnám a fejem, de nem igazán tudom, hogy milyet érdemes venni! Eddig otthon 1 samsung plazma volt, és azzal teljesen meg voltam elégedve,de most inkább lcd-t vennék, mert azt hallottam többet fogyaszt a plazma, meg ugye a beégéstõl félek... De javítsatok ki ha hülyeség! (ugyanis láttam ilyen árban még nagyobb plazmát is , csak nem merem megvenni)
Alapvetõen ps3-hoz használnám! 94 centiset szeretnék, de csak max 130e-t szánnék rá, de úgy látom nem nagyon vannak ebben az árban ilyenek. Csak outletben láttam hasonló árban, de nem olyan jó márkákat. Nekem elég volna a HD ready is, nem kell h fullHD legyen! Ilyet érdemes venni pl h orion? azt írják h LG display van benne, de én azt sem tudom, hogy pl az LG jó -e. Haverom a Hanspree-re panaszkodik, szal a noname nem tünik jó választásnak, így oriontól is félek. De ha már márkásat veszek, akkor milyen? 1ik helyen paná-t ajánlották, de annak a képe nekem túl elmosott. Akkor Samsung v LG legyen? Esetleg a sharp milyen? tudtok árban jó 94eset ajánlani, vagy tegyek le róla és maradjak 82esnél? annól már fullhd-t is kaphatnék ennyiért, bár az engem nem vigasztal.
LCD tv vásárlásra adnám a fejem, de nem igazán tudom, hogy milyet érdemes venni! Eddig otthon 1 samsung plazma volt, és azzal teljesen meg voltam elégedve,de most inkább lcd-t vennék, mert azt hallottam többet fogyaszt a plazma, meg ugye a beégéstõl félek... De javítsatok ki ha hülyeség! (ugyanis láttam ilyen árban még nagyobb plazmát is , csak nem merem megvenni)
Alapvetõen ps3-hoz használnám! 94 centiset szeretnék, de csak max 130e-t szánnék rá, de úgy látom nem nagyon vannak ebben az árban ilyenek. Csak outletben láttam hasonló árban, de nem olyan jó márkákat. Nekem elég volna a HD ready is, nem kell h fullHD legyen! Ilyet érdemes venni pl h orion? azt írják h LG display van benne, de én azt sem tudom, hogy pl az LG jó -e. Haverom a Hanspree-re panaszkodik, szal a noname nem tünik jó választásnak, így oriontól is félek. De ha már márkásat veszek, akkor milyen? 1ik helyen paná-t ajánlották, de annak a képe nekem túl elmosott. Akkor Samsung v LG legyen? Esetleg a sharp milyen? tudtok árban jó 94eset ajánlani, vagy tegyek le róla és maradjak 82esnél? annól már fullhd-t is kaphatnék ennyiért, bár az engem nem vigasztal.
Huh majdnem szívrohamot kaptam.
Kipróbáltam 1 tescos ablaktisztítóval, hogyan jön le a zsír. Persze kevertem vizel bõven. A zsír le is jött szépen, 1-2 helyen maradt kosz amit a törlõ kendõ vitt rá de az csak nagyon közelrõl látszik.
És most jön a DE:
Visszadugom, bekapcsolom a TV-t, zöld az egész asztal, és alul piros csíkok villognak, gondoltam annyi a TVnek. Gyorsan bekapcsolom a beltérit, itt rendes. Vissza HDMI2re, megint zöld. Gondolom teszek még 1 próbát, be a gép a HDMI 1-be, itt jó.
Vissza a HD2re, és itt is megjavult.
Tanulság: nem könnyû az élet. 😄
Kipróbáltam 1 tescos ablaktisztítóval, hogyan jön le a zsír. Persze kevertem vizel bõven. A zsír le is jött szépen, 1-2 helyen maradt kosz amit a törlõ kendõ vitt rá de az csak nagyon közelrõl látszik.
És most jön a DE:
Visszadugom, bekapcsolom a TV-t, zöld az egész asztal, és alul piros csíkok villognak, gondoltam annyi a TVnek. Gyorsan bekapcsolom a beltérit, itt rendes. Vissza HDMI2re, megint zöld. Gondolom teszek még 1 próbát, be a gép a HDMI 1-be, itt jó.
Vissza a HD2re, és itt is megjavult.
Tanulság: nem könnyû az élet. 😄
Veszel TFT monitor tisztító folyadékot + mikroszállas kendõt, nehogy karcosodjon. De olyan TFT tisztítót kell venni ami tényleg az, nem a boltos mondja! Csak mert árulnak olyan PC tisztító cuccott monitorokhoz, amin vörös felirat van, hogy NE használd monitorhoz.
Törlõkendõbõl jó lehet még a tekercsben optikai boltokban kapható törlõkendõ, ami tutira nem fog összekarcolni semmit, illetve tisztító folyadékból a szemüvegekhez készült komolyabb tisztítókat érdemes lehet megvenni. Az a lényeg, hogy ...
1.) Tisztítson.
2.) De ne legyen se túl savas, se lúgos mert megmarhatja a különbözõ védõ/szûrõ rétegeket.
3.) Ne karistoljon össze semmit.
Törlõkendõbõl jó lehet még a tekercsben optikai boltokban kapható törlõkendõ, ami tutira nem fog összekarcolni semmit, illetve tisztító folyadékból a szemüvegekhez készült komolyabb tisztítókat érdemes lehet megvenni. Az a lényeg, hogy ...
1.) Tisztítson.
2.) De ne legyen se túl savas, se lúgos mert megmarhatja a különbözõ védõ/szûrõ rétegeket.
3.) Ne karistoljon össze semmit.
Milyen HD TV-t javasóltok?
Xboxhoz venném legfõképpen..
min 102-106cm képátló, lehetõleg full hd, 170-200k
Samsung vs. LG?
Xboxhoz venném legfõképpen..
min 102-106cm képátló, lehetõleg full hd, 170-200k
Samsung vs. LG?
Nem oldja fel a védõréteget? Az esetemben egy tükrözõdõ felület.
Sokan mondták, kipróbáltam és tényleg nagyon jó (én LCD-re használom):
clin+puha papírtörlõ
clin+puha papírtörlõ
Hmm valaki tud valami jó módszert képernyõ tisztításra? Próbáltam sima vízzel, ez le is szed mindent de ilyen kékes foltok lesznek rajta.
IPS > TN, legalábbis, ha közelrõl is nézed (mondjuk konzolozáskor)
a paraméterek/számok nem számitanak, az ár és a panel alapján kb belõhetõ, de egy személyes megtekintés/teszt fontosabb
mpeg4 pedig kb. a leglényegtelenebb extra, hiszen ugyis van gondolom normál tv elõfizetésed, amit meg is tartanál, hisz m1, m2, tv2, rtlklub aligha elég
a paraméterek/számok nem számitanak, az ár és a panel alapján kb belõhetõ, de egy személyes megtekintés/teszt fontosabb
mpeg4 pedig kb. a leglényegtelenebb extra, hiszen ugyis van gondolom normál tv elõfizetésed, amit meg is tartanál, hisz m1, m2, tv2, rtlklub aligha elég
Forza.
Múlt héten egy másik múltinál az volt akciós 99-ért, az a baj, hogy nem igazán vágom milyen paraméterek fontosak a látószög, kontraszt, fényerõ, felbontás, bemenetek számán kívûl. Így megnézve ez csak a DVB-T Mpeg4 tunerben különbözik, de lehet tévedek.
Tévedek a 2000-esben IPS(?) panel van, a 2100-nek meg 170/160 fok a láthatósági szöge, meg kisebb a hangszorók teljesítménye. Ellenben Mpeg4 tunerje van, 30.000-es dinamikus kontrasztja a 15.000 ellenében, és tud 24p Real Cinema módot.
Tévedek a 2000-esben IPS(?) panel van, a 2100-nek meg 170/160 fok a láthatósági szöge, meg kisebb a hangszorók teljesítménye. Ellenben Mpeg4 tunerje van, 30.000-es dinamikus kontrasztja a 15.000 ellenében, és tud 24p Real Cinema módot.
meg kellene nézni. ha _tényleg_ azonos vagy jobb, mint az LG2000, akkor szvsz megéri! (ami amugy tavalyi modell)
Forza.
Most nézem a "Gazdaságos" bolt ráfeküdt új árlistán az LCD/Plazma témának ...
Mennyire éri meg 90 ropiért az LG 32LG2100-as tévé?
Nagyobb nem kellene, normális plazma sokkal drágább, ekkora méretben felesleges lenne full HD.
Mennyire éri meg 90 ropiért az LG 32LG2100-as tévé?
Nagyobb nem kellene, normális plazma sokkal drágább, ekkora méretben felesleges lenne full HD.
Lg 32 lh3000 vagy Samsung LE32B530 ? xbox360 és divx lejátszás, digi tv.
Állítgasd az antennát,lehet egy kicsit elfordítod és már jönnek is a csatik.Legközelebb meg ne "újrakeresést" hanem a "további keresést"próbáld meg,akkor a meglévõk nem szálnak el.
Sharp LC-37DH66E
csak azt nem értem mért nem találom meg mos a másik csomagot amibe az rtl a tv a dunaHDa duna2 me még valami nszar volt. most akárhányszor keresek rá cak a m1 meg az m2 meg a kodolt atv jö be 😞
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW