21171
LCD - Plazma
-
#13640 A Sony-nak lehet tudni valamit az új modelljeiről? (Egyébként a Sony-nak is már volt prezentációja az új modellekről, ha jól emlékszek Mátraházán)
Olyanra gondolok, hogy raknak-e bele valami normális médialejátszót (tudom, hogy Neked mi a véleményed erről, korábban olvastam) vagy azt, hogy a 3D jeladó megint külön lesz vagy már bele lesz építve a tv-be?
Tudom valakinek ezek nem szempontok, de nekem számítanak!
Egyébként a Samsung bemutatóján is volt, a Panasonic-én is és egyik sem jött be neki! (3D tekintetében) Normál tv-nél a Pana volt a nyerő nála!
Én sem voltam koreai párti, korábban azért is vettem 40w4500-at, ami azóta is megvan, de sajnos plusz funkciókban nagyon le van maradva mind a Sony, mind a Pana! :-( -
#13639 Jajj bazmeg, haggyál már ezzel a marhasággal.
Meg se jelentek az új pl. Sony modellek, drágalátos ismerős hogy állíthat olyat, hogy elbújhat a Samu meg a Sony? Szánalmas...... Gondolkodjatok már. Ferdítés netovábbja.
u.i.: egy szóval nem mondtam, hogy rossz lenne az LG 3D-e. Max. szar, mer kóreai... :) -
#13638 Mi a baj az LG új 3D-s tv-vel? Nekem is áradoztak róla! Nem olyan, akinek az ismerősének az ismerőének a testvérének a haverja látta...
Olyan mondta, aki volt az LG bemutatóján és azt mondta, hogy a 2011-es modellek között magasan a legjobb 3D-t ez a tv produkálta. Mind a Samsung, mind a Sony elbújhat mellette!
Nincs semmi vibrálás, nem fájdul meg az ember feje stb.
El is gondolkoztam, hogy eladom a 46C7000-et és veszek egy 2011-es LG-t. Csak előtte még megnézem én is, nem akarok ráfaragni, hogy nekem meg mégsem jön be!
Szerinted miért nem jó az LG-nek az új 3D-je? -
#13637 Bérfórumozó, nem esett le? :) -
#13636 Ja csak mondjuk fordítsd el a fejed 30 fokkal balra vagy jobbra vagy talán próbálj körbejárni a szobában tévénézés közben....
Forradalmi az...
Ja és az IMAX vetítéshez köze nincs max a Disney3d-hez. -
Suffering #13635 Ha rám hallagatsz nem ezt a 3D-s tv-t veszed meg, mindenképpen érdemes megvárni az LG legújabb Cinema 3D technológiáját felvonultató televízióit. Ez az új eljárás gyökeresen fogja romba dönteni a 3D TV piacot, ezt garantálom. Miben más? Ennél a megoldásnál folyamatosan látjuk a bal és a jobb szem számára szánt képet is. A szemüveg mindössze két speciális polár szűrőből áll. A szűrők gyakorlatilag kiszűrik a másik szem számára szánt képet és csak azt látjuk folyamatosan amit a megfelelő szemnek látnia kell. Nincs vibrálás, nincs villódzás, nincs szellemkép, áthallás. Ebből következően fejfájás és szemfájdalom sincs, valamint az objektumok közötti mélység igen komoly is lehet. Ez a dolog tökéletesen megegyezik az IMAX vetítési technológiájával. További érdekesség, hogy ezekben a tévékben egy igen nagy tudásu médialejátszó is lesz magyar online szolgáltatásokkal, appstore szerü áruházzal, facebook connectel és egyebekkel. A legnagyobb poén az egészben pedig az, hogy ezek a tévék még olcsóbbak is lesznek vetélytársaiktól.
http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/educational-browsing/index.jsp -
Borg #13634 Hát igen, valami 16 színű absztrakt jól megy ezekhez, legalább nem is mozog gyorsan :D -
#13633 jaja nagyon durva képe van..
olyan érzésem volt, mintha egy festményt láttam volna :DDD -
#13632 Durva mi? -
#13631 ma MM-ban láttam egy samsung 46C7000-et nagyon durva képe van :) -
#13630 Üdv! Szeretném kérdezni, h erről a tv-ről mi a véleményetek? Igazából ennél nagyobb ill. komolyabb készülékre nincs pénz/igény. -
#13629 jaa értem köszi -
#13628 7000-es 3D-s. -
#13627 miben különbözik a 40C6000-től? -
#13626 40C7000 van a boltba, holnap meglesem... :) -
#13625 Közben megtaláltam. Nem próbáltam ki, majd holnap letesztelem. Egy-két dolgot finomítottam rajta! -
#13624 Én már átnéztem mindent, de nem találtam! :-( Nem tudom árulsz-e most Samsung-ot, ha igen, meg tudod nézni esetleg? LG-ben találtam, de ebben nem! :-( -
#13623 Szvsz van rajta game mód...... hogy hol azt nem vágom, de kell hogy legyen rajta.... -
#13622 Használ valaki Samsung xxC7000-es tv-t PS3-al? Milyen beállítással érdemes használni? Van egy Sony tv-m is, korábban azon használtam, de az most bekerült a hálószobába. A Sony azért volt jó, mert volt rajta kimondottan Játék mód!
Néztem a Samsungot, de ezen nem találtam ilyet! :-(
Ha valaki leírná az ő általa használt beállításokat, megköszönném! Összehasonlítanám az enyémmel, hátha még jobb lenne!
Előre is köszönöm! -
#13621 Ha valakinek mostanában Bravia-n járna az esze az keressen pü-benm böszme kifutóárakat kaptunk. -
#13620 Ha meg LED LCD akkor meg van a 46NX710 430e körül, SC-kben meg szerdától 10 napig -10% mindenre. -
#13619 450-ért ott a 46-os Panasonic VT20, ami 3D-ben is referencia a képminőség tekintetében (vagy az idei GT30 ugyanennyiért, viszont ahhoz nem jár szemüveg). Jobb helyeken a VT20-hoz 2 szemüveg is jár.
VT20 review.
-
#13618 Sziasztok!
A valóban hozzáértők segítségét szeretném kérni!
Kis gyűjtögetés után (nem is olyan kicsi :) ), végre valahára megvan a tőkém arra, hogy egy olyan rendszert állítsak össze a nappalimba, amit mindig is szerettem volna!
Nem tudom, ennek a 3D-s mizériának mekkora létjogosultsága van jelenleg, de ha már van ilyen, akkor miért ne :)
Nos, amit én összeraktam, azok a következő termékek lennének:
LG 47LX9500
3D szemüveg
LG BX580
Mint a fentiekből kiderül, maximum 500.000 Huf. áll a rendelkezésre az egészre, ezért ha valakinek van más ötlete, javaslata, szívesen meghallgatom, de maradjunk ezen érték alatt!!
A márka hűség nem véletlen, még nem kellett benne csalódnom, de természetesen minden ötletet várok, illetve a kinek a fentiek közül bármilye van, nagyon szívesen hallgatnám a beszámolóját róla...vagyis, olvasnám :)
Előre is köszönöm. -
#13617 panaplazmát :) -
#13616 Nem veszem sértésnek, csak hátha valakinek van tapasztalata vele, emmiatt kérdeztem.. -
#13615 Ne vedd sértésnek a kérdést, mert a készüléket nem ismerem, csak általánossában kérdezem, hogy így utólag nem teljesen mindegy? -
#13614 Sziasztok
Lenne egy kérdésem jó vétel csináltam egy LG 32LE4500 al? (nem árra gondolok hanem tudásra, képminőségre stb..a többi tévéhez képest)
Válaszokat előre is köszönöm.. -
bcrics #13613 kb 3m -
#13612 Nézési táv? -
#13611 Úgy kb semmilyet. De azt semmiképp se...... :) -
Borg #13610 Minta olyan sok választásod lenne :D -
bcrics #13609 Hello,
Ti 50" méretben 180-200.000ft körüli Összeg körül mien Tv-t vennétek?
-
#13608 Cloud, mi a nagykerara a ue40d8000 es a 40d7000-nek, valamint a 46 colos verzioknak? -
matecsavo #13607 elöl nem találtam hatul se hiszem h van -
#13606 tévén sincsenek "váltó-gombok" ? -
matecsavo #13605 hát az eredeti távirányító nincs meg egy másik van de avval nem vált át:S
de dvd lejátszónál automatik átvált -
#13604 av / tv-av gomb a távirányiton? -
matecsavo #13603 sziasztok remélem nem baj h ide írok de van egy régi loewe tv amin hátul van egy scart csatlakozó na és oda ha bedugom az xbox-om akkor nem vált át automatikusan a boxra és az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám átváltani? (képcsöves régi loewe tv) -
#13602 a tévé adás hangja elvileg megjelenik a scart csatlakozokon, onnan egy sztereo jelet le tudsz vinni a genius valamelyik stereo bemenetére
http://www.cameras-cctv.com/fs/img/product/13342-1296227089-scart.jpg
-
Laci08 #13601 Hello!
Segítségre lenne szükségem mivel össze szeretném kötni az LG 42ld565 ös tv -m a genius 5.1 5050 es hangrendszerrel. A Tv hátulján ezek vannak:
RF bemenet
Komponens bemenet (Y,Pb,Pr) + Hang
1(480i/480p/576i/576p/720p/1080i/1080p) - 1080p : 60p/50p
Digitális audio kimenet (Koaxális/Optikai)
1(optikai)
HDMI/HDCP bemenet
2(480p/576p/720p/1080i/1080p) - 1 Port PC Mode
Scart csatlakozó
RGB bemenet (D-sub 15 tűs) - PC
PC audio kimenet
RS-232C (Control / SVC)
A hangrendszeren:http://kep.psharing.com/505887.jpg
Az 5.1 hez a Pc van bekötve. Viszont a Tv t nem tudom hogy lehetne milyen kábellel összekötni. ha valaki tudja az orvosságot kérem ossza meg. előre is kösz