LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább nézzél nagyobbat!
Sokat javult szerintem az elõdjéhez képest! Egyetlen bosszantó dolog számomra az az, hogy az új modellnél már csak menübõl lehet kapcsolni a HDMI-t, míg az elõdjénél volt egy HDMI gomb a távkapcson. Tudom, ez egyéni szoc. probléma, de mivel csak azt a használom, ezért egy kicsit zavaró...
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
teknõsbika: Samsung 32B450 (99k extremdigitalban pl) - mondjuk nem ártott volna, ha leirod, mire vennéd, milyen messzirõl néznéd 😉 (mert közel se biztos, h nekd egy hdredy 32"-es LCD-re van szükséged)
Forza.
olyan kérdésem lenne hogy van egy panasonic full hd plazma tv és sd-kártyáról akarunk lejátszani filmet.vagy jelen esetben valamit amit egyáltalán lejátszana.ahogy olvasgattam avchd-t kellene játszani de semmi egyfolytában azt írja nincs lejátszható formátum.mkv-ben mts-ben és m2ts-ben próbálkoztam.fényképeket tudok nézni a kártyáról.ötleteket várok.legjobb az lenne hogyha olyan tudna írni aki már próbálta.elõre is köszi a válaszokat
Ha úgy vesszük (képátló/ár), akkor igen... <#szeret>#szeret> Az említett projektor, vászon páros épp kijött volna a keretbõl, csak hát akkor nem lett volna min hallgatni. <#vigyor3>#vigyor3>
TV: Samsung 32B450, HD Player: WD TV HD, Merevlemez: WD MyBook Essential 2.0 1TB, Erősítő: Denon AVR-1705, 5.1: JBL SCS-178, Kábelek: Inakustik
Hát igen, sokat rágódtam rajta... Nagyobb TV vagy kisebb, de hangrendszerrel. Végül is nem bántam meg, többet nem szerettem volna jelenleg rá költeni, mert most nem ez a legfontosabb dolog. Késõbb jöhet a nagyobb... Miután megvettem az erõsítõt egy avx-es fórumtárstól, az ott látottak után döntöttem úgy, hogy inkább projektor lesz a következõ lépés! Na AZ nem volt gyenge! Egy kb 100-120"-os vászonnal... De ez még a jövõ zenéje... 😊
hát igen szerintem is elég furcsa dolgot csináltál,de te tudod...mit ér a házimozi ha egy monitor nagyságú tv-t kell bámulnod?De ez fordítva is igaz,mit ér egy 50"-os ha nincs mellette házimozi.<#finom>#finom>
Na jó mondjuk én akkor is a nagyobbikat választanám,mert házimozi nélkül is bõven el lehet filmezgetni,az nem olyan feltûnõ mint -20-25cm képátlóban.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Anno én is itt kértem tanácsot, mire többszöri átgondolás után megvettem a TV-met (majdnem fél év volt mire megvettem, de ebbe az anyagiak is közre játszottak). Mondjuk nálam sokkal nagyobb a szoba, mint BBakternél, de én is olyan távolságról nézem kb, mint ó. A keret nálam 250-270k volt és 40"-ban gondolkodtam. A választásom elõször a Samu 40A656-ra esett, majd a 40B550-re. Idõközben mérséklõdött az ára 180k környékére, de még így sem láttam értelmét kiadni plusz 70-80k-t plusz 20 centiért, végül is maradtam 32"-nál és a Samu 32B450-es modellt vettem meg. Anyáméknak egy éve vettük meg az elõdjét (32A451-est) és minden tekintetben meg voltam vele elégedve, ezért is esett a választás rá.
Azért érzitek: egy közép kategóriás 40"-ost akartam venni, végül vettem egy belépõ szintû 32"-ost! <#taps>#taps> Gyõzött a gazdaságosság! Tudom most sokak szemében istenkáromlást követtem el, de öröm is van az ürömben:
A rászánt keretbõl végül is lett egy "belépõ" szintû HD-s házimozim! #taps] Az aláírásomban benne van, hogy milyen. Annyit kell mondjak, hogy nem bántam meg! A 72 cm-es CRT TV meg a Sony kompakt egérmozi után, így is besza-behu van... Nem mondom elviselném a 40-50"-t, de tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Fõként 720p-s video anyagot nézek rajta, de ilyen távolságból csak akkor veszem észre a különbséget a 720p és egy nagyon jó minõségû avi között, ha akarom. Persze a különbség nagyobb képátlónál mutatkozik meg jobban. És az analóg kábel TV is egész jó 2,4m távolságról. Bár monitornak én nem használnám ilyen távolságról...
Üdv,
Gergõ
Optimális nézési távolság:

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Forza.
A requiem egy álomért... 😄
Nem építõ kritikára... 😄
Elsõ pár száz óra-->csatorna logók kerülése,azaz próbáld minél többet dvd-rõl hajtani,vagy bluray-rõl vagy amirõl akarod,csak ne legyen állandó logó vagy jel vagy bármi a képernyõn+visszaveszel valamennyit az értékekbõl, és akkor a ghosting-al sem lesz gond.
igy végül 2 hét bajlódás után mindent átgondolva tényleg fölös a fullhd igy a nyertes egy x10 es lett pana persze.
szerdán megyünk érte : )
Üdv és kellemes ünnepeket mindenkinek
Szerintem hülyeség volt megvenni de te tudod..82centis kis lyuk 159eFt-ért..vicc 😊 Ennyiért ott lett volna a 42LH3000 vagy Samsung LE40B550 meg még egy pár ami tv-re hasonlít és nem monitorra.
Egyébként meg tényleg jó áron jutottál hozzá,mert mindenhol ennyibe kerül.
azt az okozza, hogy mindenféle képjavitást végez a tévé a képen és ez idõbe kerül... probálj meg mindenféle "képjavitást" kikapcsolni, hátha!
Forza.
Nekem az alábbi gondom lenne :
Most vettem egy 40b6000 ledes samsungot, ha DVD-t nézek rca val van összekötve olyan érdzésem van mintha kicsit gyorsabb lenne a kép a hangnál. Ezt mi okozhatja? A régi hagyományos Tv-n nem volt gond a DVD lejátszóval. Lehet hogy valami késleltetési beállitás okozza? Elég idegesitõ. Segitségeteket elöre is köszönöm
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nekem az elsõ bekapcsoláskor megkérdezte ha jól emlékszem hogy hol akarom használni, de azt nem tudom hogy lehet megint elõhozni.
Mi a családdal most vettünk egy Samsung LE-32B450 HD Ready LCD Televíziót. és egy olyan problémánk lenne hogy mikor beállitjuk a kontrasztot és a szineket meg a kép méretét félora elteltével visszaugrik az eredeti beállitásokra. sehogyse tudjuk beállitani, mindig visszaugrik. lehet amatör vagyok énis de valaki nemtudna segiteni? elöre is köszönöm 😊 üdvözletem küldöm
Samsung le40a616 lcd tv-rõl mi a véleményetek? Neten nem igazán találok sokat róla talán hogy vannak hibái számitógép csatlakoztatásnál... Mi nem fogjuk arra használni, érdemes megvenni??? köszönöm válaszotokat elõre is, és kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!
LG32LH7020 ról írnátok véleményt? Elég jó (viszonylag) áron jutottam hozzá. 159k
Ja és mi a különbség ez meg a 7000 között?
Annó leírtam mindent a LCD TV - PC összekötésbe.
Majd ha veszek új PC akkor HDMI-s videokártya ...
Addig marad így.
(Amúgy nem kell már a PC-rõl néznem filmeket (AVI), USB-s DVD lejátszó és Pendrive. Jóval kevesebb áramot is eszik így legalább a "filmnézés".)
Forza.
lehet azóta a kábel arrébb került 1 centivel és ott már összeszed olyan zavaró jelet, ami miatt a csíkok keletkeznek. egyik pécém az egyik tévémre nekem is VGA kábellal megy és ott is van zavar, aminek a tipusa/ereje attól függ, hol vezetem a kábelt 😊 ez van, el kell fogadni, hogy hibátlan képet analog átvitellel csak igen nagy anyagi ráfordítással van esély kapni (értsd: huszezres, másfél méteres, karnyi vastagságú, tizszeresen árnyékolt kábel 😉 )
Forza.
(últkor pont te javasoltad a DVI/HDMI kábelt.
Vettem is, csak nincs jel, minden féle kép ezt írta a tv, ezt írtam is akkor, 2 kábellel is próbáltam.)
Kb. 1 hete még jó volt a sima monitor kábellel.
ha samut megveszed, irhatnál róla utólag tapasztalatot 😊 (ghostingról pl)
Forza.
Tv-t vásárlás elõtt állok,és ki is néztem egy típust:Samsung PS-50B550 T4W.
3 méter a nézési távolság.
Mûsorok😄VB-T,DVD, Bluray kb 33 százalék arányban a felsoroltak.
Kérdésem az ,hogy jól döntöttem-e.A pénz keret max 260 ezer ft.
Ekkora keretbõl Ti mit vennétek a fentiek figyelembevételével?
(analog átvitel: mindenféle zavart, zajt összeszed)
Forza.
kb 1 hete vettem észre, elõtte nem volt ilyen!
Vízszintes csíkok vibrálnak 30LG5000 Lcd TV-n PC-vel összekötve!
(5 méteres sima monitor kábellel összekötve.)