LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plazmák vannak, az általad irt LG, ill az általam emlitett Samsung. És kicsit még drágábban a Panasonic.
(amit egyedül "ismerek", az a 47" -es LG LCD: 47LH3000, de ez valamennyivel azért kissebb)
Forza.
Tudtok nekem ajánlani elérhetõ áron 127cm-es készüléket ?
Panasonic-Samsung-Sony-LG????
bocs! a sima, analog, földi sugárzásuakat ezzel lehet h lehet fogni (nemtudom, nem értek hozzá), ergo lehet h neked ez épp jó!!
remélem még olvasod a topikot :/
Forza.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
veszel egy eeepc-t és bele egy usb-s vevõt (60-70ért megvagy, használtan még olcsóbban)
Forza.
Tehát ezek közül az 550-est, vagy 551-est. (Az amelyik speckói neked megfelelnek.)
(Persze ha fontos a képminõség, inkább 650-est, vagy azonos más gyártmányok között nézz körül, mert az 5xx sorozatú LCD-jük azért elég kompromisszumos. Persze a döntés a zsé-kereté.;-))
vagy megkockáztatod az LG-t, vagy samu/pana emlitett modelljei - kicsit drágábban, mivel a fullhd és az ár nagyjából adott
Forza.
zsolti001: mire használnád? voltál már megnézni a tévéket? (bár ez csalóka is lehet, hiszen az LCD a bemutatótermekben olyna harsányra van állitva, hogy esélyes, hogy azt tetszene - node ott ennyiért az 52" elfelejthetõ)
Forza.
Kinéztem három LCD-t!
Samsung LE40B530
Samsung LE40B550
Samsung LE40B551
Fontos számomra a képminõség!És egy Genius 5005-ös 5.1-el lenne összekötve!
Melyik lenne a legjobb választás???
Köszönöm válaszotokat!
Egy technikai kérdésem lenne.
A lenti linken található LCD TV-vel tudom fogni a magyarországi szabad sugárzású adókat (M1, RTL Klub, TV2)?
7" LCD TV
Köszönöm a segítséget!
(ennyiért amugy milyen 52-es LCD kapható? 😉 )
Forza.
A méret az biztos 127cm ,,igazán 75%-ban mozizásra kéne (DVD - Blu ray) a maradék meg sima tv adás!se játék se pc összekõtés!
emellett a 24p is a kamu 24p, azaz az elektronika is más a 32"-ben sajna
ergo a formaterven kivül minden 😊))
---
Zomil: tehát nem használnád pc monitornak. ez "jó" hir, akkor mindenképpen nézd meg az emlitett plazmát, hátha annak a képe jön be jöbban! pl ha sok tv adást néznél, akkor - szerintem - a plazma esetleg jobb választás lehet (de ez izlés kérdése is, kinek melyik képi világa jön be)
---
zsolti001: én még tavaly is olvastam beégett LG-rõl, ergo én nem merném megvenni. viszont ennyiért, ekkora méretû fullhd készülék nem nagyon van - legalábbis én nem találtam... (az 50B550-es samu és a pana 50S10 is drágább)
Forza.
Tv vásárlás elõtt vagyok, errõl a termékrõl valakinek vélemyénye:
LG 50PS3000
vagy esetleg ti mit ajánlotok kb 200-220 eft lenne rá 127cm-tõl és FULL HD!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
oda kell állni a 47"-es LG elég, a 40-es samsung, 42" pana elé és szvsz könnyen eldönthetõ, melyiket szeretnénk otthon bámulni 😉
Forza.
Zomil: mire használnád?
LCD 200 körül: samsung 40b650, LG 47LH3000
Plazma 200 körül: panasonic 42G10
és igen, a méret kõkeményen lényeg 😉
Forza.
1280 x 800 a felbontás a tv-n meg 1280 x 768 asszem. És ha lecsukom a monitort akkor átugrik a tv 1920 x 1080 -ra. Szerintem király. Klónozva van.
2 hónapja használom a LG 32LH7020 -at. Szerintem tök jó. Bár igaza volt annak aki azt mondta hogy kicsi lesz egy idõ után, de ugy gondolom hogy nekem most nem ért meg plusz 100 ezret az a 10 - 15 cm. Tökéletes a laptophoz monitornak, IPTV -hez is tökéletes, divx-et, dvd-t király rajta nézni, HD adás nagyon szép, bár nagy felbontású filmeket még nem nagyon néztem rajta, de biztos tökéletes. Proléma még nem volt vele.
LG jó választás volt. Ajánlom mindenkinek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még régebben írta itt nekem valaki hogy tudna segíteni abban, hogy az LG LH3000-es TV-hez be tudjam állítani, hogy usb-n keresztül is lejátszon filmeket.
Ha olvassa, vagy valaki más is tudja, hogy mit kell beállítani kérem írjon.
Köszi
Zomil: 200ért nincs ledes tv, ergo eldõlt 😉
attosz1120: mire használnád?
(megbizhatoság meg nemnagyon értelmezhetõ korunk elektronikai eszközeire...)
Forza.
Mostanában van tervezve tv vásárlás, ezért szeretnék érdeklõdni, h érdemes led-eset venni? Van akkora különbség? Samsungokat nézegettem elég jónak tünnek, bár tv-ben sajnos nem igazán vagyok otthon nem követem a híreket. Olyan 200ezer körül van tervezve a vásárlás talán picit több is belefér. Érdekelne milyet ajánlanátok.
Elõre is köszi!
Segítségeteket szeretném kérni!Hamarosan szeretnék (1-2 hónapon belül)tv-t vásárolni,csak azt nem tudom,hogy LCD-t vagy plazmát?Melyik a felkapottabb,megbízhatóbb? 94-est szeretnék venni, és kb. 150.000 körül.
Márkák közül melyik lenne a legmegbízhatóbb?
Köszönöm a válaszotokat elõre is!
Ennél nagyobb nem lehet mert kb. 1 méter fal felület van ahova felfér. 5m távolságról nézném.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nálunk analóg UPC van, és majd' minden csatornán random elõfordul 😄
kb 3 hónapja vettem egy 42-es LG LH3000-es tévét. Digim van, elõször csak analóg adásokat találtam, de aztán meglett a megoldás, átállítottam a régiót Finnországra és már tudtam kábelen is csatornákat keresni. Így most minden digitálisan jön, de az a problémám, hogy mindegyik adásnál elõfordul random idõközönként, hogy egy pillanatra elmegy a hang... valaki tapasztalt már ilyet?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Sharp LC-37DH66E
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Nálam megjavult az Euronews adása(Mindig tv) már nem akasztja ki a tv-t.Nem tudom hogy ki jelezte az AH fele de köszönet érte.Ment vagy 3 órán keresztül ma próbaképpen és semmi gond jó lenne ha így maradna.Nem mintha ezt a csatornát nézném reggeltõl estig,de azért megnyugtató hogy nem öli meg a tv-t egy tesztcsatorna.Nézzetek már rá ti is,ha van idõtök.
Sharp LC-37DH66E