21171
LCD - Plazma
-
#13840 pár ezresnél többet szvsz max valami balektól kapsz crt tévéért :) -
#13839 köszi -
hdmi #13838 Itt egy D5500 teszt: link A D5000 az megegyezik ezzel, csak mínusz Smart TV. -
#13837 most ilyen tv-m van, szerintetek ezt mennyiért tudnám eladni?
-
ozgid #13836 Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a tv-ről, és miért?
http://www.philips.hu/c/televiziok/7000-es-sorozat-102-cm-es-40-huvelykes-es-full-hd-1080p-digitalis-tv-40pfl7605h_12/prd/
KK -
#13835 akkor lassan tv-t kell váltanom :)
erről mit gondoltok?
d5000 -
Inquisitor #13834 Ha 16:9-es akkor nem :)
Ellenkező esetben meg lehet akár LCD is, abból is volt 4:3-as ... -
#13833 Jessz! -
#13832 nekem most crt tv-m van akkor most már nekem lesznek csíkok a képernyő alján és tetején? -
#13831 a 16:9es tévések 5-10 éve szivnak. nem ugy lenne fair, hogy most egy 5-10 évre (vagy amíg nem vesznek 16:9es megjelenítőt) a 4:3as tévések kössenek kompromisszumot? -
Inquisitor #13830 Végre. Bár van egy gyanum, hogy a többség fogja megszívni, hiszen nekik 4:3 arányú CRT tévéik vannak. Ha belegondolok, hogy 11 éve a kollégám már CRT-ből is 16:9-es készüléket vett, jóóó sokáig kellett rá várnia :)
Amúgy a 4:3 adások egy része viszonylag elfogadható 14:9 beállítással, már ha tudja a készülék. Egy picit lenyes a négy oldalról, cserébe nem torzul szét. -
#13829 remek lesz, egyik csatorna ilyen lesz, másik olyan... rendelettel kellene előirni, hogy mindenki, egységesen váltson végre! -
Borg #13828 Végre valahára. -
#13827 Megoldottam! -
#13826 Ma jött meg a tv-m, de nem tudom összehozni a telefonommal. Nem tudjátok, hogy mi a párosítási kód? Tv: LG 47LW5500, telefon: iPhone4
Előre is köszi! -
#13825 sikerült akép alapján nagyoooooon köszi:) -
#13824 hali igen fülessel jó a laptop és a tv is csak, csak ugy nem jó ha a laptop hangját akarom kikötni oda... szóval lehet vmi beállítási hiba van talán nemtom -
#13823 samsung tévéken a vga mellett a hangot egy jack fogadja, nem 2 RCA, ergo csak a jack-jack kábel a nyerő:
és az a kék a vga kábel. így mennie kell, ha egyébként ad ki hangot a laptop.... (fülessel ellenőrizted?) -
#13822 a képet vga val sztem mert oda dugom a kábelt ahová a monitort is dugnám a laptopba. az rca jó helyen van, próbáltam jackel is aminek mind 2 vége jack de az sem -
#13821 kép mivel van rákötve? hdmi? vga?
téván BIZTOSAN jó helyre dugtad az RCA-t? hova? -
akela #13820 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Hol lehetne kideriteni,hogy egy tv-hez tartozó távirányitónak mi a tipusszáma? A tv: Philips LC171W03. -
#13819 a pontos tipusa samsung LE-32A431 -
#13818 Talán jó lenne tudni előbb milyen tévéd van. -
#13817 hali! van 1 samsung lcd tvm, és szeretném a laptopot film miatt összekötni vele, a kép meg is van de a hangot nem tudom rákötni! rca kábelt vettem hozzá a laptopba bemegy a jack dugó, a fejhallgató kimenetbe, az rca 2 darab meg a tvbe jó helyre, de hang sehol, mi a gond? :S a kimenetek jók! -
vizoo #13816 Sziasztok.
Véleményt szeretnék kérni az alábbi tv-ről. 88.000 Forintért meg tudnám venni, csak furcsa, hogy máshol viszont 110-140 között van az ára.
-
ozgid #13815 Remek!
Köszi a segítséget! -
#13814 vegyél egy hdmi-hdmi (mindkét vége ua.!) kábelt, amekkora kell (1-2-5 méter, passz) és egy DVI-HDMI átalakítót:
átalakitos rész megy a videokártyába, a hdmi pedig a tévédbe
-
patiang #13813 Köszi! -
#13812 Jelenleg 129e-ért áruljuk, nem tudok jobbat ennyiért. Max. kifutó Samu 40C-sek vannak hasonló árban, de azokról köztudott a véleményem.
Ez a Sony fapados alapmodell, de szvsz rendben van. -
ozgid #13811 A kártyán van fehér és kék csatlakozó is. De a kéket (a régebbi félét) használom a monotoromhoz, mert a monitoromom csak olyan csatlakozás va. De a TV-n is csak a régebbi féle (kék) csatlakozás van. Lehet kapni valami olyan elosztóféleség vgay átalakítót amivel össze tudom kötn ia tv-t és a gépet?
Ha igen, akkor miket kell vásárolnom?
KöszKösz! -
patiang #13810 Remélem nem bántottalak meg? -
patiang #13809 Mivel szvsz Te "árulkodsz", és egy kicsit "sonysta" is vagy, szeretném a véleményed kérni.
Mit szólsz a következőkhöz: Sony KDL-40BX400, Sony KDL-40EX401
Magasabbra nem tehetem a lécet, mert úgyis leverem.
Köszi a választ!! -
#13808 a kék és a fehér csati van a kártyán?
kék = dsub/vga csatlakozó
fehér = DVI csatlakozó
a monitorodon van DVI bemenet?
milyen monitorod van?
a tévének a fullhd miatt nem ártana a digitális (DVI) összekötés, de lehet, hogy a monitorra is az a jobb.... (mert mondjuk az is elég nagy felbontású) -
ozgid #13807 Hali!
Vettem tv-t.
PHILIPS 40PFL7605H/12 LED televízió
200e volt. Tudom hogy van ahol olcsóbb, de itt tudtam hitelezni... de ez nem is fontos.
Nincs a számítógépemen HDMI csatlakozó. Viszont van a videókarin a régi és az "újabb" féle monitor csatlakozó. Ha a régire csatlakoztatom a monitort, a másikra a tv-t, az úgy működne? Vagy hogy és milyen módon érné meg összekötni? nvidia 9600 gt kártyám van (asszem)...
Még egy kérdés! A netem router-el van megosztva, ha arouterbe bedugok ég egy kábelt, a másik végét meg a tv-be, akkor mit tudok tv-n csinálni? Szörfölni, vagy netes tv-t nézni?
Biztos sok hülyeséget kérdezek, és még fogok is, de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz.
Válaszokat előre is köszi! -
#13806 Ez tényleg szívás! Remélem én nem járok így! Ha mégis, akkor is van 5 év garancia, szóval az alatt lehet bármi felőlem! Sőt, még garancia után sem probléma az intézése! -
patiang #13805 Hát számomra találó:) -
Borg #13804 Ambilight csak a philipsnek van, de olyat 120-ból nemnagyon fogsz venni. -
ozgid #13803 Igen ezzel tisztában vagyok, én is multinál dolgozom. Természetesen ezt is figyelembe fogom venni. Köszi! -
#13802 0% THM idején kötelező utánajárni az áraknak, mert nem egyszer (valszeg állandóan) feláraznak és soxor rosszabbul jársz mintha egy kedvezőbb hitelre vennéd máshol... -
ozgid #13801 Sziasztok!
Az egyik multinál lehet 0%-os THM-re vásárolni. Szeretnék egy LCD tv-t. De nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz. 9600 GT kártyám van. Max 120e a plafon, nincs konzolom, filmet és tv műsorokat szeretnék rajta nézni. Jelenleg egy 72 cm-es tv-m van, ugyan akkora, vagy max. egy kicsivel nagyobbat szeretnék. A full HD az alap, no meg nem tudom hogy ennyiért van e olyan aminek van „háttér világítása”, mert azok még tetszenek. Írjatok már nekem pár sort, hogy milyet vegyek, miért, milyen szempontokat érdemes még figyelembe venni. Válaszokat előre is köszönöm!