LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy szvsz a méret a lényeg, de van aki ezt nem osztja 😊 ha az megvan, mész és megnézed a tévét valahol, ha tetszik a képe, megevszed!
Forza.
Kérnék szépen egy kis segítséget Tõletek. Lcd tv-t szeretnék venni tv-zésre (sajnos csak digi), konzolozára (nem napi jelleggel) és számítógépet is szeretnék rákötni (net, divix,mkv nézése végett). Mindezt kb 4 méterrõl tenném, kinéztem pár készüléket és arra lennék kíváncsi hogy a fent említett tevékenységek esetén észrevehetõ e a képminõségbeli különbség e között: LG 42LH5000 és e között: Samsung LE46B620. Érdemes elgondolkodnom egy 102cm-es led tv-n? Még sose volt lcd-tvm így nem tudok semmi alapján dönteni. Légyszíves segítsetek dönteni. Ha tudnátok konkrét modellt ajánlani az mégjobb lenne. Elõre is 1000 kösz.
Forza.
Most olvastam hogy a toshiba most fejlesztgeti a szemüveg nélküli 3D tv-ket,igaz hogy ezek nem full hd tv-k de szerintem ha valóra válik kényelmesebb megoldásnak tûnik mint a szemüveggel.
Sharp LC-37DH66E
Meg aztán még fene tudja hogy lesz megoldva a számítógépen való lejátszása a filmeknek.
A játékokhoz jó lenne, de ahogy olvasgattam az FPS szám sokszor a harmada lesz, szóval nem túl gazdaságos.
Hát lehet ebbõl köv év lesz, lehet jobban is jár vele az ember, mert addigra kiderülnek talán a hibák.
www.digimomentsvideography.com
Teszteket is kerestem az új TVkrõl de még azokat sem találtam. Hát nem most kell vásárolni az is biztos. 😄
Ami biztos, a Sony-nál kizárólag Full HD 3D lesz, a legkisebb modell a HX800, ez 200Hz PRO, a HX900, LX900 az 400Hz PRO. Mezei PS3, legolcsóbb 3D Blu-ray lejátszó elegendõ hozzá.
Itt igazán az a kérdés hogy a szemüvegnek mindegy e milyen a TV mert tudja mindegyiket vagy nem.
Mondjuk még nem most tervezek ilyet tvt venni, mert ahogy mondtad nagy még a sötétség ebben a témában. De sosem árt tájékozódni. 😄
a Hz-ekre meg kimondottan TILOS alapozni képességet! rengeteg 200hz-es tv van, amire max 60hz-es jelet küldhetsz...
Forza.
Ügye a szabvány legalább 120Hzes TVket ír, de pl a Samsungnál található 200Hzes, más gyártóknál mintha láttam volna 240Hzeset.
A kérdés inkább hogy a szemüvegeknek tudniuk kell ezt vagy annál nincs ilyen megkötés, tudja mind.
Sharp LC-37DH66E
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
...nem valószínû!!!
Sharp LC-37DH66E
Több lehetõség is van, tálca Nvidia beállítások kis ikon jobb egérgomb ...
sikerult rajonnom hogy mivan, bocs hogy foglaltam 2 helyet a forumban 😄
1360x768-at ad miutan rgb kabellel osszekotom, es tok szep a kep meg minden, de ha fullscreenbe rakok valami ablakot akkor azonnal latszik hogy a bal szelen hianyzik valamennyi.
erre van valami megoldas? ha jol latom ez nem pontosan pixelre ugyanannyi mint amit a tv tud, ez okozza?
esakkor sose lesz normalis kep semmivel? 😊 probalkoztam mas felbontasokkal is, de nem nyert igazan egyikse.
hogy a kígyóba kell a tv-vel összehangolni a pc-t úgy az nvidia driverrel mint atival hogy valami gombkombinációval átváltható legyen egyik megjelenítõröl a másikra?
LG 42SL8500 a tv a monitor meg LG Flatron W2234S
képernyõ kiterjesztés van meg másolás azaz klónozás,vagy asztali megjelenítés 1 vagy 2 de valami egyszerûbb megoldás kéne hogy ne kelljen mindig a vezérlõ panelbe lépni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csak irják a hülyébnél hülyéb kérdéseiket.
Remélem mindenki magára ismer.
-------------------------------------------
linkelek két oldalt.
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showforum=22
http://filmkonvertalo.hu/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?72
---------------------------------------------------------------------
Ha figyelmesek vagytok akkor találtok olcso megoldást a DVB-t antennára.
De ha valaki nem találná! irjon PÜ-t
Sajnos ha nagyon árnyékolt helyen lakik az ember akkor talán a tetõantenna a megoldás, az sem több 5000ft-nál, nekünk a boltban 2800ft + 1000ft szereléssel megvolt... 😊
A többieknek persze köszönöm a válaszokat.
Sharp LC-37DH66E

Sharp LC-37DH66E
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De leírom a lényeget: van egy szoft ezen az oldalon --> 3.15 no elõször ezt kell ráküldeni a tv-re és csak ez alatt a szoftver alatt érhetõ el a szervíz menü...a többit olvasgasd el, hogy hogyan mit kell állítgatni.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol