LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valszeg a DVD keleti SECAM-ra van beállítva, amit régebbi tv-k még tudtak.

Nem lehet gond átállítani.
clio1616v
a dvd fekete fehér amúgy is 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Aha, és akkor ez most...mit is jelent? Nem vagyok szakértõ, szóval, akkor mit kéne állítani?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

cloud.strife
Valszeg S-Video kimenetre van állítva a házimozi.

www.digimomentsvideography.com

Na , megjött a TV. Ám van egy gond. DVD film lejátszásánál a kép fekete fehér.

Erre nem tudok rá jönni, mi gyíkja van, a többi dolgot megoldottam, de ezen megakadtam.

A következõ képpen néz ki .

Van, a Samsung Tv , a box, meg egy JVC házimozirendszer. Úgy van összekapcsolva, hogy a DVD lejátszó össze van kötve, ügye a box-al, (scart csatlakozó) a box meg a TV-vel.

És, ügye ha DVD-t teszek be, a kép fekete-fehér. A hang jó, de fekete-fehér.

Mi lehet a gond?

Valami új csatlakozót, kábelt venni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Samsung LCD Led tv-t.

A kép az biztos fasza rajta, láttam egyszer egy boltban, baromi jó.

Majd rá kell jönnöm, mit hogy kell beállítani, aztán összekötni a box-al, meg a házimozi rendszerrel, lesz vele gondom.

arty
majd írj tapasztalatokat!
milyet vesznek? (csak tévézésre?)

Forza.

Tudom. Egész pontosan 750 forint. De ennyit nem fizetnek ki. Nekem meg nincs állásom, így nincs pénzem se. Ez van.

Ha több ezer forint lenne, megérteném, de 750? Mindegy. Ha ma meglesz véve a TV, legalább szarakodhatok majd vele délután, hogy kell beállítani, meg ilyesmi.

Pár száz forint egy +box.

Aha. Tehát akkor ez így szívás. Hûségszerzõdés van, nem lehet átmenni se a Digi-hez, se a T-home-hoz.

Azért szívás ez, mert fateromék, azt találták ki, hogy az õ régi TV-jüket már cserélni kéne. Ha meg már cserélni, akkor legyen a helyére, egy jó, új TV, és akkor mellé legyen ez a UPC digitális kábelTV.

Kértek is egy box-ot, volt egy hónappróba idõ, tetszett nekik, így megveszik a Samsung Led Tv-t, és persze úgy lett volna, hogyha nem kell az új Samsung-hoz a box, akkor a box átkerül az én szobámba, mert azért, a képcsöves Tv-n sokat dob ez a box nyavalya.
De hát így nem, nálam nem lesz box, én nem nézem a jobb minõségû TV adást.

Eh, mindegy, ez van.

Csak basszus, én intéztem a szerelõket, én érdeklõdök mindennek utána, én fogom bizonyára bekötni ezt a szaros új TV-t, ha valami nem stimmel majd én nekem kell kideríteni hogy a mi a baj, és még csak nem is élvezek az egészbõl semmit.

Mindegy, ha találok állást, gyûjtök pénz, és amint tehetem elhúzok otthonról, aztán olyan TV-nazt nézem amit csak akarok. Csak épp ez még beletelik pár évbe.

Ha arra gondolsz, hogy a tévében DVB-C tuner van, azzal a UPC-nél semmit nem érsz. Higgy nekem, UPC digitális kábelem van, 3 DVB-C tuneres tévém, és 3 boxom. A tévé ugyan lekeresi a csatornákat, de mind kódolt, csak az összepárosított kártya és box kódolja ki. Ha box nélkül akarsz digitális kábelt nézni akkor Digi vagy esetleg T-Home, ha ezek elérhetõk nálad. A Digihez elég a DVB-C tuner, a T-Home esetében kell egy megfelelõ CA modul amibe a kártyát teszed, és amit ugyan hivatalosan nem támogatnak, de eltûrik.

clio1616v
a boxot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Mi az, hogy regisztráltatni kell? Micsodát?

Samu LE32C530-am van, abszolút meg vagyok elégedve vele. Remélem sokáig szolgál még 😊

Mi az hogy nem? Akkor meg mi francnak írják rá, hogy box nélkül lehet nézni?

clio1616v
elvileg regisztráltatni kell a vevõt

arty
a 30-as végzõdésõ samsungokban olcsóbb, gagyibb panel található - emiatt közkedvelt típusok auchanban, tescoban. nem érdemes venni, hiszen árában - esetleg minimálisan drágábban - kapni jobb képû tévét is

Forza.

UPC digitális kábelt Te nem fogsz box nélkül nézni az biztos, bármilyen tévét is veszel.

Klemice
530as modellben gagyi a panel, ennél részletesebb kifejtésre miért van szükség? szarabb képet ad mint a tízezerrel többe kerülõ 550

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Az érdekelne, hogy lehetséges, hogy beruházunk egy Samsung LED-LCD Tv-t.
Na mármost, itt van nekünk a UPC kábeles digitális adása.

Ha jól tudom, ehhez az új TV-hez, már nem kell a box, anélkül is tudja fogni a digitális adást.
Na most, akkor feltételezem a digitális rádióadásokat is lehet fogni rajta, box nélkül.

Meg, az érdekelne, hogy a régi TV-nél úgy van, jön az antenna, az bele a box-ba, abból egy scart csatlakozó a TV-be.

Ennél az új LCD tv-nél meg hogy? Simán bele az antenna, és jön a digitális adás, rádió, minden?

"530 = gagyi panel" - ezt egy picit részletesebben, ha kérhetném. Köszi.

arty
530 = gagyi panel

LG 32LH3000 ?

Forza.

SgtChris
Üdv Urak! Egy LCD-n gondolkodom, a jelölt a Samu LE32B530-as. (FullHD, DVB-T vevõ) Ezek a minimális paraméterek, valamint a 100k-s felsõ határ. Ha tud valaki ezekkel a jellemzõkkel jobb ár/érték arányú TV-t, az nyugodtan írja meg. Esetleg errõl valami egyéb vélemény?

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Gaben78
jajj de sertés a kép (magyar 1 (V😎) 😊

arty
szvsz nincs számottevõ különbség - vedd, amelyik olcsóbb, több rá a gari, szebb, méretben jobb neked, stb

Forza.

sziasztok lélgyszives adjatok tanácsot, az alábbi 2 tv közül kéne választanom. Ti melyiket ajánlanátok?

LG 32LH3000 full HD
Samsung Le32B550 fulll HD
Gaben78
ksz, meglesem ha hazamegyek éjjelesbõl.

Biztosan van erre is valami emulátor.

A guglira rányomva ez jött rá, próbálkozz:

*dvr emulátor
Gaben78
megkaptam végre az új set-up-box_ot a szolgáltatótól, amin van végre hdmi és tudja a HD-t, a gondom bajom, a régi az *.TS formátumot vett fel, ez meg *.dvr amit sehogy nem tudtam a PC-n lejátszásra bírni, a google persze megvolt 😊

arty
van egy használt az aláírásomban

30 millió

irj privit

Forza.

tommygear
szarjak a hóra <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wilting><#wilting><#wilting>
clio1616v
nekem a legdrágább 32 colos tv kell

330ezernél drágábbat nem találtam Philips 32PFL9705

aki tud drágábbat szóljon

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

arty
lg 32lh2000 - 85-86ezer

Forza.

sb1
Ennél olcsóbbat újjonan nem találtam, lehet, hogy van, de szerintem azért min. egy ilyet vegyél...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

82cmes LCD-t szeretnék. Mennyi az a minimum ár, amiért lehet kapni?
arty
ha hiperérzékeny vagy az utánhuzásra, akkor vegyél egy pana plazmát 😊

Forza.

Sziasztok!
Akarok venni egy 37 vagy 40 colos lcd-t. Namost késõbb kötnék rá konzolt (ps3), ezért nekem fontos lenne hogy ne legyen elmosódás játék közben, meg persze ha tv-zek. Úgy tudom hogy 5m/s válaszidõ, vagy az alatti érték a jó. De sok helyen a neten, ezt az értéket nem közlik, úgyhogy nem tom milyet vegyek.
Nem tudnátok vmilyen tipust ajánlani? Max 200 ezret szánnék rá.
Ja és az hogy hány Hz-es a tv az mennyire fontos?
Kösz.
küldtem pü-t!!
Amúgy ezek a lehetõségek vannak: 16:9 eredeti, teljes szélesség, 4:3, 14:9, nagyítás, mozi nagyítás
Mindegyik esetben levág a kép két oldalából.
mûholdas tv direct silver csomag upc
Gondolom a szolgáltatod nem küldi ki a 16:9 jelet ami nagyon csúnya dolog a részérõl.Amennyiben van lehetõséged rá próbáld ki a földi digitális sugárzás vételét.

Sharp LC-37DH66E

szia !milyen antennárol,kábelröl nézed az m1-et?
Sziasztok!
LG LH3000 42"-os TV-m van. Az M1 nem jön be teljes képernyõn. Szóval akármilyen gyári felbontásra állítom be, mindig hiányzik valami a képbõl. Szerintetek ezt, hogy lehetne megoldani? Eddig nem annyira zavart, de ugye kezdõdik a foci VB nemsokára 😊
arty
nagyon finoman akadozik - kb az emberek 5%-a látja 😊 (hasracsapott szám)

Forza.

arty
48/72hz sem megy?

Forza.

Gaben78
nem értem azt a szót, hogy "riceg"

Gaben78
24hz re rakom a vga-t és mosódik a kép a tv-n, mintha többszöri ghost lenne... mkv anyaggal.

Gaben78
hát ez az!

cloud.strife
Ez tuti? Hogy tudsz akárhonnan is 24p-s tunerképet nézni?

www.digimomentsvideography.com

Gaben78
Most lettem okosabb, hogy a PS3000 csak a tuner felõl képes a 24p megjelenítésre... gratula magamhoz amikor vettem, ez volt az egyik szempont, persze virított a 24p papíron, csak éppen a HD ATI és HDMI társításnál ezt "cseszhetem" nem tudtam miért mosódik a kép 24Hz nél 😞 gondolom nincs erre vm upgrade, pláne a 3.40 firmware még a szervíz menüt sem engedi saját távkapcsolóval 😞