LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nismoka
Kikapcsolhatod.

vannak ezek a 3ds tvk? spéci szemüveg nélkül szar nézni! ki lehet kapcsolni ezt a funkciót vagy hogy müxik?
gameplusz
<#eljen>

Az én 37-es Philips-em is nemsokára érkezik...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

arty
- a képjavító tech nem ér semmit, általában nem is érdemes használni
- teljesen mind1 hogy médiaboxot vagy tévét használsz a multimédiás tartalmak lejátszásához, egyik sem fog minden vinni, mindkettõvel lesz macera (azaz lesznek fájlok, amik nem mennek/mûködnek majd)
- akadozás nem az usb miatt szokott lenni, hanem mert az adott kódolással nem bolfogul az adott hardver

Inkább - ha teheted - használj pécét a médiatartalmak lejátszásához. Ha nem, akkor inkább valami olyan médiabox, amihez rendszeresen jönnek ki frissítések... vagy pofátlanul olcsó.

Szerintem.

Forza.

Hello.
Most tervezem lcd tv vételét, de nem tudom hogy olcsóbb full hd lcdt+hd média boxot vegyek, vagy egy lg 32ld650-t ami játszik minden formátumot usb-rõl, net-es és van benne többféle képjavitó tech mint egy olcsóbb készülékben.
Szerintetek?
Ja és ha usb-n keresztöl nézek 1080p-s filmet(mobil hdd-röl, vagy pendriverol) tudja gyorsan játszani a tv, nincs akadozás, vagy vmi?

http://racing-events.blogspot.com/

batman
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Panasonic szervíz sebessége kapcsán?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

arty
legtöbb lcd okádja a meleget felül

ha nincs hiba, nincs miért szervizbe vinned

Forza.

clio1616v
Megvan a philips 32pfl9705.

írom majd a tapasztalataimat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hali! Egy kérdéssel fordulok hozzátok: A Philips 32PFL5624H típusú lcd televíziómnál észrevettem, hogy a tv hátulja - annak is a felsõ része- igen jól felmelegszik, néha szinte felforrósodik. Nem tudom mennyire normális a felmelegedés, szervizhez kell-e fordulnom vagy nem?
DeerHunter01
értem. kösz.

\"Erről van szó!\"

arty
100hz-re fel tud konvertálni csak, nem fogad 100hz-es jelet. Az xbox amugy is csak 60hz-et tud kiadni.

TruMotion konvertálja vszeg fel, szvsz azt - pláne játékhoz - kapcsold ki.

Forza.

DeerHunter01
LG 32LD550-esem van.
Xboxnál 60hz-et ír ki , de 100hz-et tud.
ezt hogy lehet átállítani ?
és érdemes ?
TruMotion magasra van állítva ha ott kéne.

\"Erről van szó!\"

clio1616v
na megjött a tv amit kinéztem és egyelõre nem vettem meg...

mint utólag kiderült a 32plf9705 nem fogja tudni a 3D Ready-t
a dobozán áthúzták és a korábbi katalógusban ugyan szerepelt, de már ottén is kivették

szerintetek lehet, hogy szoftverfrissítéssel aktiválni lehet?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

xridergabo
hát sajnos nagyon úgynézki😞 kösz a segítséget

arty
akkor gondolom szervíz... 😞

Forza.

xridergabo
igen próbáltam de ugyanúgy semmi

arty
1360x768-ban nézted? próbáltad h egyetlen kijelzõ volt a tv a pécén?

Forza.

xridergabo
LG 32LC2RR LCD TV.Vidi kártya:XFX HD4830 512MB PCIE.Próbáltam klon és kiterjesztet asztal modban is de nemhinném hogy a gépel van valami mert ha az xboxot kötöm rá akkor sincs kép a tv-n. sajnos csak 1 hdmi csatlakozó van a tv-n

arty
milyen TV? milyen vga? milyen modban próbálod? (kiterjesztett asztal, kló, stb) milyen felbontásban/képfrissítéssel? több hdmi bemenettel is próbáltad?

Forza.

xridergabo
Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy összekötöttem a tv-t és a pc-t DVI-HDMI kábellel a gép észleli hogy csatlakoztatva van kijelzõ de a tv nem vesz jelet nincs kép. Viszont ugyanez a helyzet ha az xboxot kötöm a tv-re HDMI kábellel. Létezik hogy tönkrement a tv-n a hdmi csatlakozó?mi okozhat ilyet?

figyusz!! keress meg skypén. azt meg probálok segiteni.

csanadu
clio1616v
hívd fel a gyártót és kérj alkatrészt hozzá

Hehe, nem vakításra kell, költözés közben sikerült összetörni a mûanyag keretet, de maga a kijelzõ megúszta.
clio1616v
csak ne akarja bekapcsolni a csaj akit vakítani akarsz 😄

Sziasztok!

Megvételre keresek 32"-os Samsung LCD TV-t hibás állapotban(törött kijelzõ, vagy bárminemû elektronikai hiba), a lényeg, hogy a külsõ burkolat sértetlen és egyben legyen(elõ-hátlap, talp)
[email protected] vagy 70/514-9284
Gaben78
Nem jött össze a *.dvr lejátszás PC-n 😞 elvileg mpeg-ps , de semmivel nem tudtam megoldani. Mocsok setupbox!

Grove4
Hát nem tudom, mondom nem nagyon értek hozzá, ezek csak az én ötleteim, ha megint fog valamit produkálni jelentkezem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

arty
nálunk ha áramingadozás van, azt a tv nem veszi észre. lámpa pislog, szünetmentes kapcsol, pc lefagy(néha)... de lehet minden tv más 😊

Forza.

Grove4
Persze, azt észrevettem volna, hogy ha elmegy az áram, nem is azt mondtam, hanem azt, hogy megingott egy kicsit, épp annyira, hogy a TV-nek elég volt, hogy ezt produkálja, de mondjuk egy digitális óra még nem fossa össze magát, tekintve, hogy a lakásban a hiba idõpontjában se gép, se semmilyen komolyabb mûszaki készülék nem volt bekapcsolva.

Tegnap este néztem a meccset, nem produkált hibát.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

arty
én is lekapcsolok "mindent" fõkapcsolóval, de ez az áramtalanítás nem lehet gond okozója

Forza.

arty
Grove4: más forumon volt, akinek a tévéje rendetlenkedett és valami más távirányító zavarta be. sajnos arra már nem emlékszem, mi volt a pontos jelenség 😞

ha elmegy az áram, majd visszajön az persze lehetne indok - de azt látnád, hiszen a többi készüléked is ki/be kapcsolt volna.

ha többször elõjön a hiba, esetleg figyeld meg h olyankor tévézel, dvdzel vagy épp mi van rákötve - huzd le a cuccokat, hátha azok közül vmelyik okozza (de ez azért elég ufo jelenség lenne 😊 )

Forza.

Grove4
Még annyi, hogy ha én lefekszek, vagy már nem fogok TV-t nézni, a takarékosság érdekében mindig a távirányítós kikapcsolás után a TV fõkapcsolójával is kikapcsolom a készüléket.Nem tudom, hogy ez mennyiben jön/jöhet szóba ebben az esetben.

Köszi egyébként a segítséget.

Grove4
OK, szervízhez csak akkor folyamodnék, ha visszatérõ hiba lesz, és gyakrabban fordul elõ, még nem akarom hívni a szervízt, de ha ismételten, több alkalommal elõ fog fordulni, mindenképpen megejtem.

Infrás cucc????

-Távirányító
-Õs Sagem telóm (??? annak számít???)
-Meg a gépem, ami így hirtelen eszembe jut, de abban szerintem nincsen infra(mondom, hogy annyira nem értek az ilyen dolgokhoz)

Kábelt nem tudom, hogy tudnám kicserélni.A konnektrocsere ha a hiba legközelebb elõfordul akkor az lesz az elsõ dolgom.
Viszont abban bízom, hogy ma fordult elõ elõször és csak 2x.
Az nem lehet, hogy a lépcsõházban a feszültség/áramerõsség megingott egy pillanatra?(Emellet szólna az újbóli bekapcsolás szvsz.)Tehát mindenképpen a készülékben keresendõ a hiba?
Még arra is gondoltam, hogy Herz-probléma nem szokott ilyen hibát produkálni?

DeerHunter01
Na úgy néz ki nagyon hogy ez lesz a vétel.
Még egy kérdés : 50 Hz-es a TV ugye, mennyire lesz gyengébb és miben a kép a játéknál és a sima tv adásnál mint egy 100hz-es TV-n?

\"Erről van szó!\"

arty
1. elvileg nem kell cipelned, nagy tévékért helyszínre kell jönniük, hivd fel a szervízt (ha még garis)
2. hogy biztosra menj: másik kábellel próba, másik konnektorban próba, ÖSSZES infra/jeladó eszköz eltávolítása a szobábol és úgy próba - saját táviránya is

Forza.

Grove4
Most már egy 40 perce nézem, és eddig jó, bár tudom, hogy ez nem jelent ilyen tekintetben sokat.

(Bocs a sok üzenetért.)

Grove4
Illetve már van egy éves.

Grove4
Nem értek hozzá,ezért nem akarok hülyeséget mondani, de ugye a kábel nem lehet,mert akkor képhiba lenne.

Esetleg konnektor?
Túlmelegedés?
Porosodás?

Én józan paraszti ésszel ezekre tudok még gondolni.
Keresgettem itt nekem, találtam pár hasonló problémát, ott írták a távirányító hibáját(kikapcsoló - és az én esetemben, ha ilyen lenne bekapcsoló- jelet küld a TV-nek), valami biztosítékot is, meg hasonlókat.

Nagyon remélem, hogy csak egyszeri gikszer volt, mert nincs kedvem azzal baszakodni, hogy szervízbe cipeljük, ahol azt mondják, hogy nem tapasztaltunk hibát, aztán meg persze ha hazahozom, akkor megint ugyanez, vissza stb.
Még egy éves sincs.

Grove4
ÓÓÓ hogy bassza meg, most cipelhetjük le ezt a nagy Tv-t.Meg nem is olyan régi.<#boxer>

arty
Szervíz.

Forza.

Grove4
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy a TV-m egyszerûen kikapcsol, holott nem kapcsoltam ki, de még a távirányítóhoz sem nyúltam.Tehát kikapcsol, aztán rögtön be is kapcsol, aztán kb. 3 perc múlva megint kikapcsol.Eddig rövid idõ allat 2x lettem rá figyelmes. Tudtok segíteni?

Ilyen TV-m van.

Ha valakinek olcsó és pro tévé kell:
NX700
arty
max ha közelrõl nézne rajta bluray-t...

konzolhoz hdready jobb választás

Forza.

DeerHunter01
köszi.
még annyi lenne a kérdésem hogy pl. dvd-knél vagy játéknál mennyivel lesz különb ettõl ?

\"Erről van szó!\"

sb1
Ha ps3-at raktál volna rá, akkor azt mondtam volna, inkább full hd, de így szerintem jó választás lehet...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

DeerHunter01
Errõl mi a véleményetek ?
Egy sima DIGI-s adásnál jó lesz a kép ?
Xboxon is ?

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
mindegy, már semmi 😄

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
hali.
100 ezer környékén tudtok valami jó 66 centist tv-t ajánlani?
játékra kellene fõleg.
egy LG-t néztem ki , full hd-s.

\"Erről van szó!\"

Közben eszembe jutott, hogy kell átállítani.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az nagyszerû, hogy nem lehet gond, de hogy kell?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog