LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én 37-es Philips-em is nemsokára érkezik...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
- teljesen mind1 hogy médiaboxot vagy tévét használsz a multimédiás tartalmak lejátszásához, egyik sem fog minden vinni, mindkettõvel lesz macera (azaz lesznek fájlok, amik nem mennek/mûködnek majd)
- akadozás nem az usb miatt szokott lenni, hanem mert az adott kódolással nem bolfogul az adott hardver
Inkább - ha teheted - használj pécét a médiatartalmak lejátszásához. Ha nem, akkor inkább valami olyan médiabox, amihez rendszeresen jönnek ki frissítések... vagy pofátlanul olcsó.
Szerintem.
Forza.
Most tervezem lcd tv vételét, de nem tudom hogy olcsóbb full hd lcdt+hd média boxot vegyek, vagy egy lg 32ld650-t ami játszik minden formátumot usb-rõl, net-es és van benne többféle képjavitó tech mint egy olcsóbb készülékben.
Szerintetek?
Ja és ha usb-n keresztöl nézek 1080p-s filmet(mobil hdd-röl, vagy pendriverol) tudja gyorsan játszani a tv, nincs akadozás, vagy vmi?
http://racing-events.blogspot.com/
[...] Te romboló állat! Te sátán!
írom majd a tapasztalataimat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
TruMotion konvertálja vszeg fel, szvsz azt - pláne játékhoz - kapcsold ki.
Forza.
Xboxnál 60hz-et ír ki , de 100hz-et tud.
ezt hogy lehet átállítani ?
és érdemes ?
TruMotion magasra van állítva ha ott kéne.
\"Erről van szó!\"
mint utólag kiderült a 32plf9705 nem fogja tudni a 3D Ready-t
a dobozán áthúzták és a korábbi katalógusban ugyan szerepelt, de már ottén is kivették
szerintetek lehet, hogy szoftverfrissítéssel aktiválni lehet?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Forza.
csanadu
Megvételre keresek 32"-os Samsung LCD TV-t hibás állapotban(törött kijelzõ, vagy bárminemû elektronikai hiba), a lényeg, hogy a külsõ burkolat sértetlen és egyben legyen(elõ-hátlap, talp)
[email protected] vagy 70/514-9284
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Forza.
Tegnap este néztem a meccset, nem produkált hibát.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Forza.
ha elmegy az áram, majd visszajön az persze lehetne indok - de azt látnád, hiszen a többi készüléked is ki/be kapcsolt volna.
ha többször elõjön a hiba, esetleg figyeld meg h olyankor tévézel, dvdzel vagy épp mi van rákötve - huzd le a cuccokat, hátha azok közül vmelyik okozza (de ez azért elég ufo jelenség lenne 😊 )
Forza.
Köszi egyébként a segítséget.
Infrás cucc????
-Távirányító
-Õs Sagem telóm (??? annak számít???)
-Meg a gépem, ami így hirtelen eszembe jut, de abban szerintem nincsen infra(mondom, hogy annyira nem értek az ilyen dolgokhoz)
Kábelt nem tudom, hogy tudnám kicserélni.A konnektrocsere ha a hiba legközelebb elõfordul akkor az lesz az elsõ dolgom.
Viszont abban bízom, hogy ma fordult elõ elõször és csak 2x.
Az nem lehet, hogy a lépcsõházban a feszültség/áramerõsség megingott egy pillanatra?(Emellet szólna az újbóli bekapcsolás szvsz.)Tehát mindenképpen a készülékben keresendõ a hiba?
Még arra is gondoltam, hogy Herz-probléma nem szokott ilyen hibát produkálni?
Még egy kérdés : 50 Hz-es a TV ugye, mennyire lesz gyengébb és miben a kép a játéknál és a sima tv adásnál mint egy 100hz-es TV-n?
\"Erről van szó!\"
2. hogy biztosra menj: másik kábellel próba, másik konnektorban próba, ÖSSZES infra/jeladó eszköz eltávolítása a szobábol és úgy próba - saját táviránya is
Forza.
(Bocs a sok üzenetért.)
Esetleg konnektor?
Túlmelegedés?
Porosodás?
Én józan paraszti ésszel ezekre tudok még gondolni.
Keresgettem itt nekem, találtam pár hasonló problémát, ott írták a távirányító hibáját(kikapcsoló - és az én esetemben, ha ilyen lenne bekapcsoló- jelet küld a TV-nek), valami biztosítékot is, meg hasonlókat.
Nagyon remélem, hogy csak egyszeri gikszer volt, mert nincs kedvem azzal baszakodni, hogy szervízbe cipeljük, ahol azt mondják, hogy nem tapasztaltunk hibát, aztán meg persze ha hazahozom, akkor megint ugyanez, vissza stb.
Még egy éves sincs.
Az lenne a problémám, hogy a TV-m egyszerûen kikapcsol, holott nem kapcsoltam ki, de még a távirányítóhoz sem nyúltam.Tehát kikapcsol, aztán rögtön be is kapcsol, aztán kb. 3 perc múlva megint kikapcsol.Eddig rövid idõ allat 2x lettem rá figyelmes. Tudtok segíteni?
Ilyen TV-m van.
még annyi lenne a kérdésem hogy pl. dvd-knél vagy játéknál mennyivel lesz különb ettõl ?
\"Erről van szó!\"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Erről van szó!\"
100 ezer környékén tudtok valami jó 66 centist tv-t ajánlani?
játékra kellene fõleg.
egy LG-t néztem ki , full hd-s.
\"Erről van szó!\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog