21171
LCD - Plazma
  • [NST]Cifu
    Amerikában arányaiban olcsóbbak a TV-k, ott 40-42 colos képátlójú LCD-k és plazmák között válogathatsz 500$ (kerekítsünk: 100e Ft) alatt. :)

Szóval az egyáltalán nem meglepő, hogy itthon nem lenne drága. :)
  • patiang
    Amúgy pedig egy ilyen TV ennyiért Mo-n se lenne drága.
  • patiang
    Köszi a választ.
    A kupont pedig ja.
  • Zoli007
    Ennek milyen a feketéje? Kell benne lámpát cserélni időnként, nem? Fogyasztás nem vészes? Látni a szivárvány-hatást?
  • teknősbika
    Melyik típus konkrétan? Mert ez pl 2006-os.
  • CSOCSO
    ez nem lcd hanem rear projection - hatso kivetitos, de abbol is a DLP verzio nem a CRT.

beleneztem az avatarba 720 ben a szomszeddal es most mondta, hogy kell neki egy ilyen :D mondom neki van 65 is ha nem akar ekkorat, erre lehulyezett, hogy ha nagy tv-t vesz akkor inkabb "ami a csovon kifer"... :D
  • CSOCSO
    ugy ertem, hogy mikor megrdeneled akkor be lehet irni kupon kodot, es lejott belole vagy 300 dolcsi tehat nem 1400 dollar volt hanem 1100.

ha a kupon szot remelem nem kell elmagyaraznom.
  • GPx8
    Nálunk nem is lehet Mitsubishi LCD-t kapni, ha jól tudom.

• patiang
    Nagyon franko!
    Mit jelent az, hogy: kuponnal?
  • CSOCSO
    a tv allvany INGYEN volt. jovoheten veszek masikat ami alig kisebb mint maga a tv
  • Marko001
    Grat a tv-hez, bazi nagy. :)
    Már csak azt a tv-állványt kéne lecserélni valami jobbra. ;)
  • CSOCSO
    bekotottem, bekapcsoltam az avatart ossz-vissz 720p ben es besza-behu kategoria!

megertem akik csak 1000 dollar alatt koltenek lapos tv re , mert nincs hely es az is megfelel, de aki 2-3000 dolcsit kolt egy nagy draga laposra, annak nincs ertelme szerintem, ez a dog olyan mozi elmenyt ad, hogy hihetetlen, es van belole 83 es 92 es is:D:D:D
  • GPx8
    Sziasztok!
    Milyen 42"-os Full-HD LED-LCD (vagy plazma) TV-t ajánlatok 175e Ft.-ig?
    Első körben a Panasonic TX-L42E3 készüléket néztem. LG árban jobb, de állítólag gyengébb minőség...(?)
  • [NST]Cifu
    Szvsz a beégés csak akkor probléma, ha nagyon sokat játszol huzamosan. Ha alkalmi játékos vagy, és kell a fekete, akkor Plazma. Ha hardcore játékos vagy, akkor vegyél inkább LCD-t, és nyeld le azt, hogy nem lesz tökéletes feketéd, bár megjegyzem, hogy azért a "nem tökéletes fekete" is bőven elegendő az emberek elsöprő többségének... :)
  • [NST]Cifu
    Felteszem elsötétitett szobában játszol vele, ez az egyik gond, valami háttérfényt csinálj, asztali lámpa, sólámpa vagy hasonló a TV mögé például. A fényerőt pedig nyugodtan tekerheted lejjebb, az én Samu LE-40A659-es TV-men 3-as a háttérvilágítás.
  • [NST]Cifu
    Megkérnék mindenkit a felesleges offtopic mellőzésére, egymás anyázását is beleértve.
  • zaki
    1100? Az qrva jó ár egy ekkora tv-ért.
    Mit tud? Típust tudsz mondani?
  • CSOCSO
    ez meg a masik ahol tevedsz:

"4. De, a CRT teljesen jo SD-re, de olyan jo vagizni, hogy en 50" plazman nezem a 576p-s recehalmazt."

marmint... az rptv valoban jo az SD re, ahogy barmelyik led, plazma is jo az sd, de szerintem te nem tudod, hogy HD ra ugyanugy jo az RPTV... van 720 meg 1080p crt tv is ami teljesen zsir. sot nekem is HD CRT RPTV van ( a szurke sony, 720p ben GYONYORU volt a kepe, lemasztak az avatarok a kepernyorol, olyan gyonyoru volt. persze az uj mitsu mar nem crt hanem dlp es full 1080p 3D meg minden
  • CSOCSO
    teljesen igaza van artynak. ezeket NEM CRT tv nek hivjak hanem RPTV nek. ha DLP tv rol beszelsz is lehet sima projector vagy rptv is. normalis embernek a CRT az = a regi tv-vel. a lampa technologia az crt valoban. De senki nem hivja crt tv nek ( rajtad kivul)
  • CSOCSO
    na vegre nekunk is uj tv-nk van. 6 eves 51" sony utan ez:

73"mitsubishi

1100 dolcsi volt kuponnal
  • nismoka
    Mi lenne ha levennéd a háttérvilágítást pld 3-ra...
  • kifli
    Ja oks :D
    Nemtudtam hogy te is odajársz :)
    Én csak néha nézek be mikor nagyon unom magam :D
  • Afe
    Olvasom a leáldozóst;) Egy emberről tudok akinek az új 300ezres pazmába beleégett a Tekken lifebarja:)
  • kifli
    Konzolos topikokba kérdezz meg pár embert, aki plazmán játszik, hogy ez a beégés náluk mennyire probléma. (PC játékoknak leáldozott topikban biztos találsz ilyet)
  • Bucser
    Jakuza ugyanezt csinalja minden topicban.. nincs sajat elete igy itt eli ki ami megmaradt belole...
  • darkmore
    Sziasztok, most vettem egy ilyen TV-t: Samsung ue37c6000r

két problémám van vele:
    1. (kisebbik) van egy döglött pixel benne, bár lehet csak be van ragadva...
    2. (NAGYOBBIK) leveszem a gyári beállításokat ennyire:
    háttérvilágítás: 6
    kontraszt: 50
    fényerő: 45

mert amúgy vakítóan fényes, de így is szétbassza a szemem, pedig 6 méterről nézem (94cm-es képernyő), kb. fél óra után rendesen bevérzik a szemem, meg könnyezek és nem csak én hanem bárki aki ennyi ideig nézi, mindegy hogy film, vagy PS3...
    Förmver (a Samsung honlapján így van kiírva!!!) frissítettem, de persze nem oldotta meg a problémát.

Most már a boltba nem vihetem vissza, a szervíznél meg hülyének néztek mikor elmeséltem nekik a 2. problémámat, de elvileg kijönnek megnézni (és ha nem találnak hibát ki kell csengetnem 3000Ft kiszállási díjat, dejómár).

Van valakinek valami ötlete, mi a francért akarja kiégetni ez a szar a szememet?

Már kb. 50 találatot végignéztem külföldi fórumokon, de sehol nem volt senkinek ilyen panasza...
  • Afe
    Vennék plasmát, de az nálam tuti beégne a játék miatt.

Az Lg-hez EDGE(LED Plus) 16 block vezérlést írnak. Ez mennyire gáz?
  • Borg
    Fekete színed csak plazmán lesz.
    LCD-n a technológia miatt sosem fogják elérni.
  • Afe
    Most nézem más helyeken, hogy ez EDGE LED-es megvilágítással megy. Azt meg itt már olvastam, hogy annál kék a fekete, olyan meg nem kell. Szóval tárgytalan a dolog.
    De ha tudtok nekem ajánlani hasonló árban(max 250e) 3D-s, FullHD42-es , nem plasma de fekete-fekete TV-t, akkor az jó lenne :)
  • Afe
    Sziasztok.
    Érdekelne a véleményetek erről a LG42lw4500 készülékről. Viszonylag olcsónak(203400 Ft) érzem az adatai alapján, bár nekem nem mondanak túl sokat:
    Dinamikus kontraszt arány: 7.000.000:1
    Háttérvilágítás: LED
    100Hz TruMotion
    Motion Clarity Index (MCI): 400Hz
    Válaszidő: 2,6ms
    Képernyő oldalaránya: 16:9
    10Bit jelfeldolgozás
    24p Real Cinema (24p 5:5 Pull Down)
    Dual XD Engine képjavító technológia
    Expert mód (ISF Ready)
    Színhőmérséklet választás: Hideg/Normál/Meleg
    Képmód: Élénk/Standard/Természetes/Mozi/Játék/ISF:Expert 1/ISF:Expert 2
    Oldalarány beállítás: 16:9/Just Scan/Original/Full Wide/4:3/14:9/Zoom/Cinema Zoom1
    Fresh White (Ragyogó Fehér)
    Just Scan (HDMI/Component: 1080p, 1080i, 720p)
    Megjelenítési technológia: LED LCD

HD filmekhez(PC), és PS3-hoz kellene.
  • neevous
    Igazából még házigazda sem kellene, ha a Jakuzagyerek meg az alregje nem kötne bele mindenkibe. Korábban is így volt normális eszmecsere (többé-kevésbé), viszont ha nem változik a dolog, valakinek tényleg takarítani kéne.
  • kifli
    Jaaa, hogy az már trollkodás, hogy nincs kedvem az idióta agymenéseiteket olvasni, egy olyan topikban aminek nem erről kellene szólnia. Bocs ezt nemtudtam.

A többihez nem fűzök hozzá semmit, mert szánalmas vagy...

De legalább látom hogy nálad van lejjebb.
  • cloud.strife
    Most akkor ez a modrálás dolog ez hogy is működik itt? Ki a gazda vagy mivan? Kéne.
  • Jakuza001
    Most ismetelsz mast retardalt gyerek ?
    Oh ertem belinkelted a csaladi fotodat, amire buszke vagy mikor megkaptad az ev hulyeje cimet. :D

Amugy nem te nem szoktal trollkodni, jo pelda volt erra a ket utolso hozzaszolasod es meg te nevezel mast annak, buziparade. :D
  • kifli
    mivel ez a topik arra van, nem is tudom mit mondjak...

Nagyon ügyes vagy, hogy a témával kapcsolatban is hozzá tudtál szólni, gratulálok.

• UUUU
    Látod én ajánlottam neki.

Off
    Nállatok lehet ugatni szoktak a szegedi parasztgyerekek, biztos kutyaólban tanítják a kultúrát.
    Ha meg unod a flamewart, akkor értelmes hozzászólást produkálj, ne beböfögj egy troll szöveget a flamewarra gyújtost adva, miközben egy értelmes hozzászólásod nem volt bármilyen TVvel kapcsolatban.
  • kifli
    Nemtudok neki tv-t ajánlani, de kurvára nincs kedvem a flamet olvasni, főleg nem itt, és nem olyan dolgot aminek semmi köze a témához.

És akkor most ne keljen már ovodát játszani, hogy a te hozzászólásodnak sincs értelme. Bár visszaolvasva, elég szépen benne vagy te is a flamewar-ba, úgyhogy nem is értem miért pont te ugatsz nekem...

"Főtroll már megint megszolalt" és hasonló beszólásaid, nemmintha nem lenne trollkodás. Először vedd észre magad, mielőtt bárkit is kioktatsz.
  • UUUU
    Szeretnél a témához is hozzászólni és ajánlani Norbertonak egy televiziót vagy te is beállsz a sorba?

Én sem értem miért kell tovább fokozni a trollfertőt és kreálni csak azért is az olyan hozzászólásokat, aminek semmi köze nincs a témához, mint a tied is.
  • kifli
    Nemértem mi a faszért kell az LCD - Plazma topikban a seholnemkapható crt tv-ről beszélni (ami valójában nem is az...)?

Abba lehetne már hagyni (Jakuzával az élen, akinek nem ez az egyetlen topik, ahol bizonyította, hogy egy igazi troll)

Olyan dologról megy a vita ami senkit nem érint.

Elkellene már egy hg...
  • cloud.strife
    Aszem a főtroll címre nagybb esélyetek van így ketten (csak figyelj továbbra is a helyes regváltásra, nehogy kiess a szerepből, mint lejjebb tetted 2x is...:)