LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
Ilyen jellegû hírbõl volt már vagy egy tucat.... sose jött be..... a Sony egyik legnagyobb forgalmát a Bravia brand hozza. Gondoljátok naívan, hogy ezt csak úgy hagynák veszni? Neeeeeeeeee........

www.digimomentsvideography.com

Sokkoló hír volt. Ja nem.
Csak a cimke marad Sony a tv-ken

Sony híveknek ajánlom figyelmébe
arty
nemtudom mit vennék, hiszen anno te raktál be csomo képet, h kb egyik mai tévé sem megy rendesen nativban 😞

Forza.

Bucser
Képed van-e a jelenségrõl?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

neevous
Amúgy aláírom, hogy még plazmából vannak olyan Samsungok, amik szódával elmennek.

neevous
Itt nem a Sonyról volt szó elsõsorban, csak feldobtam a Sonyt, mint példát és lehetséges alternatívát a hígfos Samsungra. Az már más tészta, hogy idén ha LCD-t vennék (nem sûrûn fogok a jövõben sem LCD TV-t venni), valszeg Sonyt vennék, hiába nem vagyok VA panel-párti.

Az meg hogy aberrált színei vannak a Samsungnak, az tény, ahogy az is, hogy a legtöbb embernek bejönnek az agyonszaturált színek (lásd még GalaxyS), így a Samsung több vevõt nyer ezzel, mint veszít. Abszolút tudatos a dolog.

Az összeszerelés minõsége, illetve a felhasznált anyagok minõsége meg megint szar és ez megint tény.

Klemice
Pff

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

nismoka
Ha a természetellenes szinek szebbnek számitanak akkor igen....

Klemice
Igaz hogy szebb képet adnak a samsung-ok, mint az általad istenített sony-k 😞

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tep
37-es c650-em van...és nem jöttem rá

\"SLICE of LIFE\"

neevous
KOnkrétan C7000.

cloud.strife
Az engem nem izgat, jó nekem a Mac-hez a monitor... 😊

De legalább ha legközelebb veszel tévét tudod mit nem veszel... 😊

Érdemes egyébként megnézni a Sony árakat, szépen mndenféle elõzetes nélkül egyszer csak letolták az árakat, de elég durván. 😊

cloud.strife
6900-as BD.

Tenyérnyi foltokról én se tudok, csak tenyérnyi bevilágítási hibákról végig a kép szélén.

Elképesztõen ultragagyi a Samu, nem lenne rossz ha rájönnének már az emberek.... 😊

neevous
Nyílván az.

én nem hinném sztem jól jársz a c550-el is és még a pénzt is megspórolod ha pc-rõl nézel filemt vagy lejátszóról vagy konzolt kötsz rá ugyan olyan gyönyörû a képe ha tv adást nézel akkor lehet egy picit csúnyább (értem itt filmszemcsésebb) a kép de magyo-on amugy is rossz a tv adás ugyhogy tök mind1 meg gondolom nem azért vesz az emer full hd-t h csak tv-t nézzen rajta egyébként usb-rõl is lejátszik nekem bármit .mkv-t is és annak is nagyon szép a képe 😊 sztem jól jársz a c550-el is nem fontos a 650-es csak ha maximalista vagy 😄

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Bucser
Tenyérnyi foltok? te mirõl beszélsz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"3D BD lejátszójuk kerreg"

Melyikre gondolsz? Mert nem csak 1 van nekik😊

Káva hibával 1 hónap alatt mi is 2 tévét hozattunk vissza, de azok csak a 32-esek voltak. (az egyik 5100 a másik 5800). A 40-esek 46-osok és 55-ösök esetén nem érkezett még panasz.

Klemice
Tehát akkor a c650 ér annyival többet a c550-nél amennyivel drágább? (samsung)

Típusát nemtom, de 350 körül volt amikor vette.
arty
konkrét modellt tudsz? (alsó vagy felsõkat, stb)

Forza.

Faterék 5 éves, 127-es LG plazmája meghalt... kép elment, hang még volt, de ki be kapcsolás után már semmi se...
Javítási költség 70 rugó. 1 panel romlott el, az összes kondi kifolyva, kiszáradva, felpúposodva... amikor szétszedte a szerelõ, akkor mondta, hogy még ezen kívül másik kettõ is haldoklik, szóval azok is egybõl cserélve lettek...
A szar kondik gondját alaplapoknál már 10 éve rendbe tudták hozni, ezekszerint az LG-nel még egy prémium TV-be is jók...
arty
Az viszont csak béna általánosítás 😊

Forza.

neevous
Nem csak az összeszerelés minõségérõl volt szó, hanem úgy mindenrõl.

arty
tény, az összeszerelés minõsége gáz (az elõzõ évi 32R8asom fényévekkel masszívabb) - ha ez a mai sokszázezreseikre is igaz, az meg szégyen

VISZONT, amikor én ezeket vettem, adott áron semmi nem tudott GARANTÁLT nativ hajthatóságot, "olcsón", jó panellal 😊 és ez kissé lényegesebb szempont NEKEM, semmint, hogy eláll-e a káva vagy sem

Forza.

LoSA
Mennyi ideig van garancia? <#conf><#nevetes1>

nekem c550-esem van és nagyon f@sza ami a leginkább észrevehetõ az a tv tuner jelfeldolgozási minõsége ugyanis a c650-esbe jobb a digitális tuner egy picit de sztem a c550-el is jól jársz full hd filmet nézek rajta géprõl vagy játsza usb-rõl is és gyönyörû a kép fõleg ha egy picit finomhangolod a szín és kontraszt beállításokat. a tv adás itt nálunk igy is ugy is k@ka.

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Klemice
samsung c650 és c550 széria között mennyi különbség van? mert árban egész nagy
valamint régebben volt az a mizéria hogy a 37 colos tv-kben elõfordult kaka panel ezért 40est érte meg venni, létezik-e méretbeli minõségi eltérés?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

neevous
A marketingjük kurvajó, azt el kell ismerni😊

cloud.strife
Ha most veszel egy vadiúj félmillás Samu 3D-t, az is ilyen, csak egy hét után jelentkezett.
2 centire eláll akáva egy fele a bemutató darabnak, valamint nem volt menet a talp szerelésekor két furatban, amelyikben volt, abba beleszakadt a menet. 3D BD lejátszójuk kerreg, mintha valami 3e ft-os Yamada lenne és van pofájuk elkérni érte 90e ft-ot.

Úgy szar a Samu ahogy van, de ezt már aszem soxor leírtam. 😊

neevous
A garilapon rajta van a szerviz száma. Õk tudnak vmi okosat mondani biztos.

Tikal
esetleg 12667ben feltett kérdésre nincs valami tipped? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
az a gáz, h emiatt nem viszem/vittem garira... a ragasztó meg ideig oráig tartja egyben 😞

Forza.

neevous
Nem írtam fel cetlire sorry.
Idén Sony egyszer jött vissza, mert egy 10 centis sáv konkrétan fekete volt (72órás csere).
Egy panában pirosan világított egy képpont (72órás csere).

Volt egy madár, akinek harmadjára lett mûködõ Samsung fapad LEDese és még sorolhatnám...

Amit meg írtál az Samsung betegség. Néhány ilyen a dobozból kibontva is, a hõtágulás meg idõ nyilván hosszútávon jót tesz neki.

neevous
Ha bejönnek az aberrált színek, meg a tenyérnyi foltok, akkor jó választás lesz az.

A 40A656osom még bírja a strapát, még semmi gond nincs vele. Talán egy kicsit hangosabb lett a ventilátor benne, de mivel megy a gép is nem észrevehetõ.

LoSA
Ez a 100Hz számít valamit LE TVknél? Én eléggé Samsung párti vagyok, a monitorom is egy 24" monitor, amivel az égvilágon még SEMMI bajom nem volt. Szóval maradok szerintem a Samsungnál. Nagyon remélem, hogy hamarosan mennek lentebb az árak. Szerintetek Karácsonyra lemennek? Vagy maradnak kb ezek az árak? <#conf><#rolleyes><#nevetes1>

arty
jöhet! 😊 (tényleg érdekel)

(azt mondtammár, hogy a samu 32A656-om kávája és a hátsó müanyag elváltak egymástól és most egy résen át homokot szórhatnék a panelba? 😄 )

Forza.

neevous
Csask annyival, hogy ahány sonyt és hány sasmungot hoztak vissza az utóbbi pár hónapban.

arty
100hz minek?
megbizhatóságot gondolom valami érdemi statisztikával alá tudod támasztani?

😉

Forza.

nismoka
A C5000-es samu nem 100Hz-es, az EX500-as sony viszont 100Hz-es és megbízhatóbb cucc.

Mivel típust nem írsz, csak találgatok.

A HDReady-k általában régebben kifejlesztett tv-k, és azokban még nem voltak médialejátszók. Az csak inkább a 2009 és utáni modellekben van.

A 2008-as csúcsmodelleknél is csak képnézegetõ, mp3 lejátszó funkcióra való, az olcsóbbaknál meg szervizelésre.
LoSA
Ez egy kicsit drágább és Samsung párti vagyok... 😊 De azért köszi! 😄

Tikal
van itt LCD bolt tulajdonos? 😄 Mennyibe kerülhet egy HDMI csatlakozó csere? Illetve az egész panel ami ezt vezérli.. úgy néz ki ez romolhatott el a TV-mben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

neevous
Szarkazmus. Inkább a kollega boltjából vedd meg ezt.

LoSA
Nekem is tetszik nagyon... De ez miért "csak" ennyi? Mert a többi 300 felett van...??!!

cloud.strife
Hivatalos magyar forrásos Sony tévék igencsak lementek árba:

Bravia akció 3 év garral

neevous
Szerintem tök jó. 😞)

neevous
Hogy az a hétezres mekkora fos. 10k-ért digitális képkeretnek kéne.

LoSA
Igen, vágom... De azért gondolom mindenki rögtön tudta, hogy mire gondolok. 😊

Szóval a lényeg, hogy... Segítséget szeretnék kérni, ugyanis nem vagyok annyira otthon ebben a témában. Most szeretnék venni TV-t magamnak, ki is néztem egyet. LINK

Várok Karácsonyig, nagyon remélem, hogy akkor lentebb fognak menni a TV árak és hátha még ennek is lentebb megy az ára. Egyébként errõl a TVrõl mi a véleményetek? Eléggé Samsung párti vagyok, szóval maradnék emellett a márka mellett. És NAGY kijelzõs TVt akarok. 😊 Szóval vélemény? thx....