21171
LCD - Plazma
-
#14400 dashboard milyen felbontáson megy?
hdmi vagy vga kábelt használsz?
(vga, 1920x1080 adná a "legjobb", mesterségesen homályos képet... a játékok ugya 720p-ben vagy alatta mennek, a skálázás ennyit tud) -
SH3 #14399 Ja, még annyi, h PS3ra kötve néhány játék szarabbul néz ki, mint amíg a kis 21' 720p monitoron játszottam, néhány rece meg hasonlók jobban látszanak, valaki tud megoldást erre? vagy jobb ha hozzászokok... :) (1080p-s játékoknál persze nincs ilyen hiba) -
hdmi #14398 Philips: a tévé-sztorinak vége: link -
SH3 #14397 Igen, az eladó csávó is mondta, h itthon a Samsung és az LG nagyon megy, mert nagyobb a marketing, de ettől még a Philips nem szar. Szóval egyáltalán nem bántam meg. :) -
patiang #14396 Ez cumi.
Egyébként én is azért akartam Philip-set, mert minden fórum dícsérte (külföldi), csak a hangtól nem voltak elvarázsolva.
Mo-n pedig nem egy ismert, favorizált márka. -
#14395 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. 2370HD Samsung monitorom van. Xbox360 hoz használom. Viszont észre vettem hogy minden játékomban iszonyúan csipkézettek az objektumok szélei és a szélek mentén villognak a pixelek. Ez természetes vagy van rá mód hogy ezeket eltüntesse az ember? Azt tudom hogy a legtöbb játék vagy nem használ élsimítást, vagy nagyon elenyészőt, de így ez zavaró. -
SH3 #14394 Na, megoldottam, a Driver Genius nem segített, ellenben most leszedtem valami hivatalosnak tűnő HDMI out drivert, így már ment, ha arra állítottam át. :) -
SH3 #14393 Samu demo volt. Pont ez benne a vicces, hogy a Samsung demo Philipsen sokkal szebb volt. :) -
r4pt0r #14392 Véletlen nem volt a demoban valahol írva a philips neve? :D -
SH3 #14391 Bakker, lassan tényleg ideje lenne W7re frissítenem. Nálam nincs ilyen opció h HDMI digital out. :S Akkor frissítem a hangkártyát, aztán meglássuk. Amúgy gyönyörű szép a kép, még a szar magyar adóknál is. Én végig Samut akartam, de az eladó rávilágított pár demo segítségével, h a Philips sokkal természetesebb, szebb képet ad. Igaz egy tizessel drágább is volt cserébe. :D -
patiang #14390 Ja és milyen a képe, mert én is Philips-et akartam venni, de LG lett. -
patiang #14389 Vezérlőpult> Hardver és hang > Audio deck > HDMI digital out
Ez win7 op, de másiknál is hasonló. Persze, ha utána analógot akarsz, ugyanez visszafelé
Azonkívül a hangkártya frissítése sem árt, akkor sem, ha integrált.
Progi: Dreiver Genius Prof pl -
SH3 #14388 Közben AC3 kodeket felraktam, mert elvileg HDMI csak azt tudja HDMIn küldeni, ezért még beraktam elsődleges kodeknek is,de még mindig nem jó.
De ez mondjuk egyszerűbbnek tűnik. De hol is kell átállítani? :S -
patiang #14387 Az elsődleges kimenetet állítsd át HDMI-re. -
SH3 #14386 Hali :)
Ma vettem egy Philips PFL5606H LED TV-t, minden működik, de az a problémám, hogy a TV-t összekötöttem a PC-vel, HDMI kábellel, és csak a képet jeleníti meg, hang nincsen. A másik gondom az, hogy elvileg ha USBvel összekötöm a gépet, akkor a TV által támogatott dolgokat megtudja jeleníteni lejátszani (hang probléma is megoldódna) de ugye az USB egyik végre jó csak, ugyanis a TVbe és a PCbe is ugyanaz a vég kell (tehát a kicsi vége amit telefonba stb. kell rakni, az nem jó). Ez most azt jelentih a gépre nem lehet kötni, csak pendrivera másolt dolgok működnek, vagy az egészet ki lehet küszöbölni egy ugyanolyan végű USBvel? (erre gondolom más márkájú TV tulajok is tudnak válaszolni mert Samunál LGnél is volt ilyen szolgáltatás. A válaszokat előre is köszönöm. :) -
#14385 de!
minihdmi-hdmi átalakito kell hozzá -
norfeus #14384 Segítség kellenecmben van blu ray meghajto,graf kártyámon mini hdmi azt elméletileg ossze tudnám kotni a full hd-s tévémmel nem? plusz van egy házi mozi 5.1es azt a pc hangkártyájához kellene kotnom hogy legyen egy kis házi mozi élmény? -
#14383 Nekem Vidanet, RTL-t most rendesen adja, azaz függőlegesen nyújtva és jelet küldve tolja a tévé magától össze. Node pl. a Viasat3 már jóideje 16:9, de ott meg nagyítani kell. Borzalom. -
#14382 Köszi! -
#14381 miért pont ez ment volna nálunk normálisan?
benagyitós 16:9, agyfaxt kapok énis :( (trécom tányéros) -
#14380 Digi digitális adásra van beállítva a tv-m :D -
#14379 milyen szolgáltatód van? -
#14378 Csak a legeccerűbb Sony-k viszik. CX520-tól felfele egyik sem.
DLNA-ról megy. -
#14377 Hi!
Amiről valamelyik nap beszéltünk (40EX720), az is viszi az NTFS vinyót és az mkv-t? Meg tudnád nézni?
Köszi! -
#14376 Ha valakit érdekel, Fat32, NTFS, MKV teszt:
Sony BX320, BX420, EX310, EX410 széria viszi az NTFS vinyókat, MKV is megy, optikán kiküldi a hangot is, DTS-es MKV-nál is.
32EX310 Ledes HD Ready, 42EX410 FullHD, ledes új modellek. (42" ugye érdekes Sony-nál, tudtommal nem gyártanak ekkora panelt (nem is egy képminőség guru)
A mai igenfontos igényeknek legyártott modell. Olcsó, Ledes, viszi a Zemkávét, képe "gyönyörű". Szép ződje meg szép kéktye van. -
#14375 Én õrüllök márcsak f1 miatt is. Amúgy pl discoveryn is van csomó müsor ami 16:9. Meg màshol is... -
#14374 Szolgáltató függő. -
#14373 azért ez vicces, hogy ha 16:9 képarányon hagyom a tv beállítását, akkor alul, felül megmarad a fekete csík, de ha nagyítom a képet akkor csak az rtl klubnál, tv2-nél teljes a kép :D érdemes volt képarányt váltani :D -
#14372 ezt nemigazan ertem. Fekete csikokat nem akarok korbe.
Amugy atmentem ocsemhez, meglesni *ugyan az a tv tarsasag es digital box* az lcd tv jen milyen az SD adas, ugyanolyan gusztustalan. Egyszeruen a CRT RPTV ilyen szepen elmosta a kepet. -
#14371 Jajj bakker......
Eddig sikerült összekavarni a kontrasztarányt, most tetőzik a Hz mizéria.
Clear motion rate (Samu), meg fekete kocka 200Hz/50Hz (LG), meg 600hz subfield (Plazma), meg 100hz PMR LED (Philips).......
Ehh.......
Jövőre a Giga, Mega, stb kontraszt formájára kihozzák majd a SuperSpeed Hz, GigaSpeed Hz tévéket? Levédetem a neveket...... :) -
Borg #14370 Azoknál nem lehet csökkenteni a képméretet? -
#14369 átmegy a hang, ha megfelelő videokártyád van -
#14368 SD tv csatornak valami siralmasan neznek ki :((((
lehet be kell majd allitanom valami UBERNAGY elmosatast a kepre es csak akkor teszem at elesbe mikor filmezek. Meg az a szerencse, hogy a legtobb jo csatornanak van HD variansa is. -
lackoka25 #14367 hali volna egy kérdésem 3 tv között vacilálok melyik legyen ?
ezek :LG42LK530
LG42LV4500
LG42LV3550
És még az volna akérdésem hogy pc röl szeretném nézni a filmeket hd kábellal összekötöm és hogy az átjátsza e a hangot hogy a tv tudjam hallgatni vagy ha nem mi kell hozzá válaszokat köszönöm. -
darkmore #14366 Köszönöm a válaszokat tanácsokat, rájöttem, hogy a dinamikus kontraszt volt a ludas, attól fájt a szemem/agyam, azt ki KELL kapcsolni, legalább is ezen: Samsung (ue37)C6000r
Már találtam róla okosságokat is, hogy hiába van off-on, még így se kapcsolja ki teljesen és van akinek így is bántotta a szemét, nem tudom van e már esetleg egy CFW ami megoldaná ezt a problémát, mennyire él ez a lehetőség Tv-knél, ismertek oldalakat, ahol Custum Förmver(www.samsung.hu)-eket lehet letölteni? -
Inquisitor #14365 "Nálunk nem is lehet Mitsubishi LCD-t kapni, ha jól tudom."
Én már láttam boltban, rá is csodálkoztam, de annyira ritka itthon, mint a Mitsubishi ram, vagy telefon. :)
Egyébként monitorokban is ott vannak a szeren, kb. mint NEC és Eizo. -
Borg #14364 Florida eléggé arrafelé van. -
#14363 pár hét-honap és nem fogsz te semmiféle szivárványt látni (ha már most se zavar) :) szerencsére az agy képes hozzászokni és kizárni hosszabb távon. -
#14362 amúgy Te az USA-ban laksz? :) -
#14361 ez 73640 2011 es model
amugy ha nem ezt akkor 73738 ast vettem volna ami meg 2010 es volt.
A szivarvanyt avatarnal felirat nelkuk nem lattam. A pont blanknel a felirat miatt lattam neha, mikor leneztem a feliratra. Igazsag szerint annyira nem latni, az agyam nem fogja fel, hogy minek volt szivarvany szine csak latom, hogy volt valami icipici piros es zold csik vhol a kepernyon.
Most kiprobaltam az XBOX ot a forzaval meg a gears of warral. GYONYORU!!!!
Meg a felesegem is odault mellem, nezni a tv-t es magatol mondta, hogy nagyon szep a kep. Pedig meg az SD es HD filmek kozott is alig bir kulonbseget tenni :D
A lampat jopar evente cserelni kell ami elvileg 100-150 usd
Meg csak 1 filmet neztem feliratosan, majd szolok, hogy minden feliratos filmnel latomezt vagy nem. Lehet csak akkor latni a szivarvany effektet ha olyan jelenetben olvasol mikor nagyon mozog a kep. Nem tudom, meg csak most vettem a tv-t. Annyit tudok, mondani, hogy GYONYORU a kepe es hatalmas!