LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.digimomentsvideography.com
Forza.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az meg hogy aberrált színei vannak a Samsungnak, az tény, ahogy az is, hogy a legtöbb embernek bejönnek az agyonszaturált színek (lásd még GalaxyS), így a Samsung több vevõt nyer ezzel, mint veszít. Abszolút tudatos a dolog.
Az összeszerelés minõsége, illetve a felhasznált anyagok minõsége meg megint szar és ez megint tény.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De legalább ha legközelebb veszel tévét tudod mit nem veszel... 😊
Érdemes egyébként megnézni a Sony árakat, szépen mndenféle elõzetes nélkül egyszer csak letolták az árakat, de elég durván. 😊
Tenyérnyi foltokról én se tudok, csak tenyérnyi bevilágítási hibákról végig a kép szélén.
Elképesztõen ultragagyi a Samu, nem lenne rossz ha rájönnének már az emberek.... 😊
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Melyikre gondolsz? Mert nem csak 1 van nekik😊
Káva hibával 1 hónap alatt mi is 2 tévét hozattunk vissza, de azok csak a 32-esek voltak. (az egyik 5100 a másik 5800). A 40-esek 46-osok és 55-ösök esetén nem érkezett még panasz.
Javítási költség 70 rugó. 1 panel romlott el, az összes kondi kifolyva, kiszáradva, felpúposodva... amikor szétszedte a szerelõ, akkor mondta, hogy még ezen kívül másik kettõ is haldoklik, szóval azok is egybõl cserélve lettek...
A szar kondik gondját alaplapoknál már 10 éve rendbe tudták hozni, ezekszerint az LG-nel még egy prémium TV-be is jók...
VISZONT, amikor én ezeket vettem, adott áron semmi nem tudott GARANTÁLT nativ hajthatóságot, "olcsón", jó panellal 😊 és ez kissé lényegesebb szempont NEKEM, semmint, hogy eláll-e a káva vagy sem
Forza.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
valamint régebben volt az a mizéria hogy a 37 colos tv-kben elõfordult kaka panel ezért 40est érte meg venni, létezik-e méretbeli minõségi eltérés?
2 centire eláll akáva egy fele a bemutató darabnak, valamint nem volt menet a talp szerelésekor két furatban, amelyikben volt, abba beleszakadt a menet. 3D BD lejátszójuk kerreg, mintha valami 3e ft-os Yamada lenne és van pofájuk elkérni érte 90e ft-ot.
Úgy szar a Samu ahogy van, de ezt már aszem soxor leírtam. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Forza.
Idén Sony egyszer jött vissza, mert egy 10 centis sáv konkrétan fekete volt (72órás csere).
Egy panában pirosan világított egy képpont (72órás csere).
Volt egy madár, akinek harmadjára lett mûködõ Samsung fapad LEDese és még sorolhatnám...
Amit meg írtál az Samsung betegség. Néhány ilyen a dobozból kibontva is, a hõtágulás meg idõ nyilván hosszútávon jót tesz neki.
(azt mondtammár, hogy a samu 32A656-om kávája és a hátsó müanyag elváltak egymástól és most egy résen át homokot szórhatnék a panelba? 😄 )
Forza.
megbizhatóságot gondolom valami érdemi statisztikával alá tudod támasztani?
😉
Forza.
A HDReady-k általában régebben kifejlesztett tv-k, és azokban még nem voltak médialejátszók. Az csak inkább a 2009 és utáni modellekben van.
A 2008-as csúcsmodelleknél is csak képnézegetõ, mp3 lejátszó funkcióra való, az olcsóbbaknál meg szervizelésre.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szóval a lényeg, hogy... Segítséget szeretnék kérni, ugyanis nem vagyok annyira otthon ebben a témában. Most szeretnék venni TV-t magamnak, ki is néztem egyet. LINK
Várok Karácsonyig, nagyon remélem, hogy akkor lentebb fognak menni a TV árak és hátha még ennek is lentebb megy az ára. Egyébként errõl a TVrõl mi a véleményetek? Eléggé Samsung párti vagyok, szóval maradnék emellett a márka mellett. És NAGY kijelzõs TVt akarok. 😊 Szóval vélemény? thx....