LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah telefonon beszéltem egy pasival, aki azt mondta, hogy ezt a TV-t nem ajánlja nekem, mivel 117cm-es és "csak" 50 herzes, hogy ezzel gondok lehetnek, túl nagy ahhoz a TV. Eggyel újabbat kéne vennem, csak hogy az 50 000-el drágább, szóval lemondok errõl a TV-rõl.
Most megint az LG-ket nézem, ezek 200 herzesek, szóval... Ezzel nem lehet gond. Nem tudjátok, hogy melyik az újabb? A SL vagy az LE széria?
Most már tényleg a 3 közül fogok választani
Help! 😊
Most megint az LG-ket nézem, ezek 200 herzesek, szóval... Ezzel nem lehet gond. Nem tudjátok, hogy melyik az újabb? A SL vagy az LE széria?
Most már tényleg a 3 közül fogok választani
Help! 😊
Nah ez az én TV-m pontosan, amit kinéztem, egy nem QW-s adatai, csak azt nem találom se a magyar oldalon, se az angolén.
LINK
LINK
Srácok, bocsi, hogy megint zavarlak titeket, de tényleg a segítségetekre van szükségem. Nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon. Kedden szeretnék menni, és venni ilyen TV-t.
link
Kíváncsiságból meg akartam nézni a Samsung oldalon ezt a TV-t, csak EZT találtam, de ez valami QW végû, ami mondjuk nem tudom, hogy micsoda. Ránéznétek a hivatalos oldalon, a TV specifikációjára? Érdemes megvenni ezt a TV-t? Jó vétel? Pl rögtön találtam valami ilyesmit, hogy; Ultra Clear panel--> Nem
Ez pl nem gond? Micsoda ez? 😊 Kérlek segítsetek benne, mert nagyon tanácstalan vagyok és nem akarok rosszat venni!! Köszi a HELP-t! 😉
link
Kíváncsiságból meg akartam nézni a Samsung oldalon ezt a TV-t, csak EZT találtam, de ez valami QW végû, ami mondjuk nem tudom, hogy micsoda. Ránéznétek a hivatalos oldalon, a TV specifikációjára? Érdemes megvenni ezt a TV-t? Jó vétel? Pl rögtön találtam valami ilyesmit, hogy; Ultra Clear panel--> Nem
Ez pl nem gond? Micsoda ez? 😊 Kérlek segítsetek benne, mert nagyon tanácstalan vagyok és nem akarok rosszat venni!! Köszi a HELP-t! 😉
Attól függ amúgy, mit nézel rajt'.
Ha a minõség a lényeg, akkor popcorn hour, de az zsebbenyúlósabb.
Ha a minõség a lényeg, akkor popcorn hour, de az zsebbenyúlósabb.
Hát ha már lehetetlen a harc a sok köcsög letõttögetõs vuzeráns ellen, akkor legalább ebbõl is jön valami pénzük..... 😊
www.digimomentsvideography.com
Gondolom lesz minimum 50-60 rugó...
Sanyinak is lesz egy jófajta cucca:
Médiajáccó
Médiajáccó
macera egyesével másolgatni, de ha már megvan a pen, akkor végülis... 😊
(asusban amugy van hálózati csatlakozo, lehet pécérõl is játszani a filmet)
(asusban amugy van hálózati csatlakozo, lehet pécérõl is játszani a filmet)
Forza.
Engem azért késõbb felbaszna, ha a 42G20-on nem vinne mondjuk egy h264 dts fullhd filmet rendesen...
Amúgy jónak tûnnek ezek, belegondolva nem is akkora minusz, hogy nincs beépített HDD. Igy legalább olcsóbb, és amit rákötök, az hordozható.
Pl egy 8gb-os kingston pendriveról gondolom szintén gond nélkül lehetne filmet nézni, nem?
Amúgy jónak tûnnek ezek, belegondolva nem is akkora minusz, hogy nincs beépített HDD. Igy legalább olcsóbb, és amit rákötök, az hordozható.
Pl egy 8gb-os kingston pendriveról gondolom szintén gond nélkül lehetne filmet nézni, nem?
Lacie 😊 bár õk árban elég húzosak...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De ebbe nem fér winyo?
Nekem WD-m van, de...
És az jó is? PH tesztben nem voltak elájulva tõle.
HDD-s média lejátszó boxot milyet érdemes venni?
(legjobb lenne, ha tudna kompozit kimenetet is, hogy egyelõre scartra köthessem)
(legjobb lenne, ha tudna kompozit kimenetet is, hogy egyelõre scartra köthessem)
PIP a kép a képben funkció (picture in picture), a kompozit csatlakozó meg a képet tudja továbbítani, hangot nem ha minden igaz...
Üdv!!!
láttam minap a boltban egy Samsung LE32C579-es lcd tv-t. 100.000 Ft-os áron árulták, ami sztem nagyon korrekt érte...(2 USB, FULL HD, stb stb)
ami engem igazán érdekelni, az az Ethernet csatlakozó róla...mivel van egy két éves lemaradásom a TV-k terén, ezért az érdekelne, hogy ezzel mit tudunk kihozni a tv-bõl mivel, és tulajdonképp mire való..szóval nem nagyon vágom ezt a témát, aki el tudná kicsit magyarázni, nagyon megköszönném...
neten nem sok minden található róla, vagy lehet hogy rossz helyen kerestem...??!!
láttam minap a boltban egy Samsung LE32C579-es lcd tv-t. 100.000 Ft-os áron árulták, ami sztem nagyon korrekt érte...(2 USB, FULL HD, stb stb)
ami engem igazán érdekelni, az az Ethernet csatlakozó róla...mivel van egy két éves lemaradásom a TV-k terén, ezért az érdekelne, hogy ezzel mit tudunk kihozni a tv-bõl mivel, és tulajdonképp mire való..szóval nem nagyon vágom ezt a témát, aki el tudná kicsit magyarázni, nagyon megköszönném...
neten nem sok minden található róla, vagy lehet hogy rossz helyen kerestem...??!!
Srácok, segítenétek még abban, hogy megnéznétek ezt az összehasonlítást?
LINK
Elsõ a Samsung, amit eddig venni akartam, de lehet, helyhiány miatt kisebb TVt fogok venni, így LG-nél láttam 106-107cm-es TVket, Samsungnál nem... Nem gyártanak? Vagy mi? 😊 Ott csak 102eseket láttam sajnos. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy a három LG közül melyik a legjobb? Én úgy láttam, hogy talán az utolsó LG 42LE5500 lehet a legjobb, nem? Dinamikus kontraszt az mi? Mire jó? Mert az utolsónak a legnagyobb, az sokat számít? Mi az a PIP és a Kompozit?
Kérlek segítsetek, mert nem vagyok tisztában ezekkel, hogy melyiket lenne érdemes, és nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon! 😉
LINK
Elsõ a Samsung, amit eddig venni akartam, de lehet, helyhiány miatt kisebb TVt fogok venni, így LG-nél láttam 106-107cm-es TVket, Samsungnál nem... Nem gyártanak? Vagy mi? 😊 Ott csak 102eseket láttam sajnos. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy a három LG közül melyik a legjobb? Én úgy láttam, hogy talán az utolsó LG 42LE5500 lehet a legjobb, nem? Dinamikus kontraszt az mi? Mire jó? Mert az utolsónak a legnagyobb, az sokat számít? Mi az a PIP és a Kompozit?
Kérlek segítsetek, mert nem vagyok tisztában ezekkel, hogy melyiket lenne érdemes, és nem akarok ennyi pénzt kidobni az ablakon! 😉
Egy audio kimeneten mi lenne rosszabb mint egy fejhallgató kimeneten? Na meg egy alap tv-rõl beszélünk...
Ha más nincs akkor a scart-ról kell kihozni a hangot a vezetéknélküli füleshez egy scart-rca out adapterrel, vagy az optikairól arra alkalmas cucc felé.
csak van rajta vmi audio kimenet, azt pedig biztos át tudod alakitani jack-re
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
akkor valami megoldás?(vagy csak az hogy minijack-et a videónak az audiójába?)
az a gát hogy elvileg van minijack meg úgy van hogy PC/Audio IN (tehát ott jónak kéne lennie).
Az hogy veszek egy vezeték nélküli fejest az oké csak hogy már van és ha bedugom abba az audio in-be akkor se nagyon akarja az igazat😞
Az hogy veszek egy vezeték nélküli fejest az oké csak hogy már van és ha bedugom abba az audio in-be akkor se nagyon akarja az igazat😞
mondjuk azz írják pc audio in... hát akkor ez fail.... azért vásárlás elõtt érdemes megnézni az ilyet... mégis milyen csatlakozokra lesz szükséged...
van rajta mini jack....
Vagy veszel egy ilyet, ezen is van füles csati és még rádiózhatsz is!😊 KATT!
Nincs rajta fejhallgató csatlakozás, nincs más lehetõséged mint hogy veszel egy vezetéknélküli fejhallgatót és annak a jeladó részét bedugod a tv audio kimenetébe(piros és fehér rca a hátlapon). Igy a fejhallgatón tudod állítani a hangerejét a fülesnek. Vagy házimozi rendszert vagy erõsítõt kötsz a tv-re és annak a füles kimenetét használod. Ezen spórol a Samsung... röhely!
Hát most hirtelen kerestem neten használati leírást, nem láttam fejhallgató kimenetet. Nem lenne rajta, érdekes!
Nézd meg a Használati leírást amit kaptál! Nézd át a TV-t, de gondolom ezt már megtetted.
Nézd meg a Használati leírást amit kaptál! Nézd át a TV-t, de gondolom ezt már megtetted.
sziasztok!
Van egy sürgõs kérdésem:
most vettem egy Samsung LE32C350 LCD TV-t de nem tudom sajna hogy hova kell dugni a fül/fejhallgatót.
Aki tudna segíteni annak megköszönöm.
Van egy sürgõs kérdésem:
most vettem egy Samsung LE32C350 LCD TV-t de nem tudom sajna hogy hova kell dugni a fül/fejhallgatót.
Aki tudna segíteni annak megköszönöm.
Mert a régebbi, más modelleknél nem tudnak úgy áfát, adót csalni, azért.....
Srácok, további segítségre lenne szükségem! Én maradok a Samsung TVknél, azt szeretnék venni...
Azt nem értem, hogy;
Van EZ a TV, amit meg szeretnék venni a jövõhéten... Én nekem nagyon tetszik, valószínû, hogy nem is lehet olyan rossz TV, ugye 117cm.
A többi, ugyancsak 116 centis TV árai, majdnem 100 000 FT-al több. Ez miért van? Miért lehet ezt a TV-t ilyen "olcsón", 248 000-ért megvenni? Hol van itt a buktató? Vagy nincs? 😊
Összehasonlítás
Azt nem értem, hogy;
Van EZ a TV, amit meg szeretnék venni a jövõhéten... Én nekem nagyon tetszik, valószínû, hogy nem is lehet olyan rossz TV, ugye 117cm.
A többi, ugyancsak 116 centis TV árai, majdnem 100 000 FT-al több. Ez miért van? Miért lehet ezt a TV-t ilyen "olcsón", 248 000-ért megvenni? Hol van itt a buktató? Vagy nincs? 😊
Összehasonlítás