LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Van egy 2éves Samsung LCD TV-m(32A 33A) Most okt 30.án járt le a garanciája és tegnap hibásodott meg :S
A hiba a következõ,tegnap még rendesen mûködött,kimentem a szobából ment a TV,mikor visszajöttem már ki volt kapcsolva és utána már nem lehet bekapcsolni, a TV-n lévõ bekapcs gomb led-je folyamatosan villog morze szerûen. Egyszerûen nem reagál semmire. :S
Vki találkozott már ilyen hibával? Ötletek esetleg? Kb. mennyibe fájna a szervízelése?
Elõre is kösz a válaszokat!
Az LG TV-hez adnak Nero MediaHome Essential-t, amiben nincs pár cumó a próhoz képest, pl konvertálás.
A kérdés, hogy a pro az ugyan tudja-e a többnyelvûséget ??
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én nem USB-rõl nézem, hanem DLNA-n keresztül géprõl.
USB-re másolva megy, DLNA-n keresztül nem akarja engedni a hangsáv váltást. De hogy miért ... ???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PS3 ID: Csabesz82
Na, de végülis mindegy, nem versenyezni akarok, csak gondoltam megkérdezem, hogy érdekel-e valakit?! Van több darab is készleten és ennyiért szerintem nagyon megéri!
Sõt, még a feliratot sem engedi ott váltani ... eddig 1x játszott le feliratot.
Frissíteni sem tudja a TV a verzióját (3.4.13) ... pedig már állítólag van 15-ös is.
DTS hangot gondolom nem tud lejátszani ... akár a legtöbb.
Viszont ezzel PopCorn MKV AudioConverter pár perc alatt át tudod konvertálni az mkv-ban lévõ hangot AC3, vagy már eleve sztereóra.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Philips 42PFL7655H-s tv. USB-n rádugom a mobilrack-et és elindítok egy mkv-t. Gyönyörûen lejátsza, de sajnos nincs hang. (Ez az Avatar-nál van). Kipróbáltam másik mkv-val is és annál volt hang. Szerintem az lehet a gond, hogy az Avatar-ban 2 hangsáv van, az egyik DTS angol, a másik sima 5.1-es magyar. Nyilván a DTS-t nem tudja lejátszani és azért nincs hangja.
Kérdésem a következõ volna. Lehet ezen a tv-n a filmnél hangsávot váltani valahogy? Néztem a távirányítót és a menüt is, de sehol sem találtam.
Elõre is köszi!
http://www.argep.hu/main.asp?suche=lg+42LD450&x=0&y=0
errõl mit lehet tudni ?
ezt néztem ki magamnak. vmi vélemény ? van tõle jobb választás ?
játékra kell, nem tévézni meg mozizni...
www.digimomentsvideography.com
xbox360-hoz szeretnék egy monitort játszani,tv-t azért nem mert nincs annyi pénzem.
samsung P2370HD-ra gondoltam vagy Samsung XL2370 -es monitorra gondoltam.
Az XL2370 ledes.. megéri ledes lcd-t venni? tudtok segíteni? köszi
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És kösz akik segítenek
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Karácsonyra szeretnék tv-t venni(300e-ft ig)és azt nem tudom eldönteni hogy 3Dtv-t vagy nem 3Dtv-t vegyek.Bátyám szerint várjak még 1 évet és akkor vegyek mert szerinte akkor már jobb minõségû 3Dtvkek lehet kapni ennyi pénzért.Én viszont már két éve szeretnék új tv-t de csak most van rá lehetõségem hogy vegyek.Szóval szerintetek?És tudnátok ajánlani párat?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
katt
még Cloud is büszke lehet, mert a Sonyk már elkezdték alulról súrolni a Pana plazmákat <#idiota>#idiota>
3D élmény szempontjából nekem mindegyik kb. ugyanazt nyújtja.
Egyébként nekem az NX710 van otthon, szal.......... 😊
NX710
HX800
LX900
?
Köszönettel Pac007
A 3-4 évvel ezelõtti lcd-k röhejes képet adtak, kár magyaráznod, hogy nem 😊 A maiakat nem nézem, mert nemérdekel, beláttam, hogy az lcd zsákutca. Remélem a tech végéig kihuzzák a csamcsungjaim...
Forza.
Szeretem amikor az a tapasztalat, hogy vett valaki egy tévét és az már az.
A márkaválasztás szintén ízlés/saját tapasztalat/barátok véleménye/esetleg megbízhatónak tartott szakember véleménye alapján történik.
Minden ilyen vita teljesen parttalan, és értelmetlen. Szerintem.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A komoly hifi hangját sem tudja mindenki értékelni, vannak akik a képminõség különbséget sem veszik észre, vagypedig idióta szempontok alapján félreértékelik. "Evvan."
Evvan. De még egyszer hangsúlyozom, nem az alja modellre cseréltem, hanem a csúcsra. Ami akkor 32"-ban 450e volt.
Forza.