LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
LG 32LD350 lett a választás, köszi a javaslatokat.
neevous
A JVC-t nagyjából sikerült mindenhonnan kiszórni, gondolom csak ott nem.

Azért ez nem feltétlenül igaz. Igaz, hogy jobb cuccokat nem árulnak, de a friss belépõ kategóriát igen. És ott sokszor jobb áruk van, akcióban, vagy a nélkül is, mint más helyeken.
Persze a JVC-nél valszeg nem véletlen ez az ár, valszeg valami évekkel ezelõtt kifutott hotelszéria, aminek kb nézhetetlen képe van...
Sharks
Ilyen helyeken mûszaki dolgot venni... sokba fog az kerülni neked még. Csak annyit mondok, hogy egy ilyen nagyobb áruházban, mint a tesco, megnéztem egyszer egy hangfalat, ami ki volt téve és be is volt kapcsolva, szólt a zene. Amikor viszont elkezdtem csavargatni, rájöttem, hogy semmi hang nem jön belõle, csak hátulra volt bekötve az összes többi mögé egy, ahonnan tényleg jött a zene. A számítógépes konfigok, amiket ott kapni, enyhén szólva a lehúzás kategóriát merítik ki. A tv-knél általában kifutott modelleket árulnak ilyen helyen, amiket máshol nem kapni, így nem is nagyon van konkurencia... persze olcsónak tûnik, csak közben valószínûleg közel sem ér annyit az a technológia, ami benne van. De persze sokan megveszik onnan, mert nem is tudják, mit vesznek. Valamilyen infót mindenképp szerezz róla szerintem, mielõtt megvennéd...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

robotnyk
40k leárazás miatt megakadt rajta a szemem.
neevous
Idén kivonult Magyarországról a JVC.

RATCUSTOM
Valami sántít, Google mester se talál semmit... 😊

Sharks
Tesco... <#csodalk>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

clio1616v
nézd meg a képét

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

robotnyk
üdv srácok. kaptunk ma tescos újságot, és holnaptól ajánlanak akcióban egy olyat, hogy: JVC LT32HG20. amit még lehet róla tudni, hogy full hd, és 4 hdmi csatlakozó van rajta, viszont ezen kívül semmit, és a típusjelzés alapján sem találok róla semmit. valaki esetleg tud róla mondani valamit?
elvileg 130ról 90re van leárazva, szal lehet, hogy valami kifutó modell.
neevous
clio1616v
budaörsi media marktba van külön Phillips fal ott elég sokféle fennvan és segítõkészek az eladók

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
az régebbi ha jól emlékszek még a sorozatszámra a második jegy 5ös a 2010es verzió

Hol lehet végigbaszkurálni õket? 😊 Megyek oda.

Amúgy elhiszem. Gondolom a sima edge-led és a local dimming led között nagy az ugrás. De a 8as szériában melyik van? A 9-es széria akkor is irreálisan drága, normális méretben. Annyiból már veszek 46G20-at inkább.

8-asból néztem egy 42pfl8404-et amit most 200-ért lehetne megvenni szal jó az ára is, viszont ebben csak egyszerûbb ambilight van, és zongoralakk színû, ami annyira nem jön be.
neevous
Ma csak miattad végigbaszkuráltam az összes filipszet, de a 8-as, 9-eseknek csúnyán jobb a képe.

Sharks
Hello, errõl a boltról van valakinek tapasztalata?

clio1616v
a full ledes világítás miatt vettem elsõsorban emellett van még pár kevésbé fontos opció, de nagyon brutális a kontraszt, a fekete tényleg fekete

az ambilight 3 meg elõször csicsának tûnt a bemutatótermekben, de nagyon megtetszett... könnyû megszokni a jót 😊

Én 42-esbõl a 7es szériát nézegettem. Ez a méret kellene, mert 3.5 méterrõl nézzük, de a 9es széria már bazi drága.
Vagy ilyen lesz, vagy G20-as plazma, még nemtom.
clio1616v
nem tudom mit jelent a kérdés

fejtsd ki bõvebben

clio1616v
lejátsza már a nemtudom hányadik update után, a gyárival még nem ment

nem próbáltam még váltohgatni a nyelvet de megnézem ha lesz olyan filmem

arty
nativ, pixelpontos hajtása lehetséges? (h igen: kipróbáltad? BIZTOSAN nativ az a nativ?)

Forza.

Csabesz100
Hi!

Gondolom ez is képes lejátszani az mkv-t USB-rõl. Nem tudod mivel lehet váltani nyelvet, ha 2 van a fájlban?
Nekem nem sikerült rájönnöm, pedig nyomkodtam rajta mindent! <#shakehead>

PS3 ID: Csabesz82

clio1616v
3 hónapja használom a 32PFL9705 Philips-et, akinek van kérdése szívesen segítek, ha még nem döntötte el milyen tv-t vesz

neevous
mond ki!

cloud.strife
Csak... 😄

www.digimomentsvideography.com

Ztech
a sony oldalain miért nincs 37"-os tv?😄
neevous
Direktmarketing😄

cloud.strife
Nálunk van... 😄
DigiCenter

Ztech
ilyet 1 helyen találtam összvissz vmi elérhetõbb?😄
cloud.strife
37BX Sanyi, igaz az 169e, ellenben jó tévé... 😄

Ztech
közbe rájöttem hogy tipushiba 37" os samsungoknál tudnátok valami normálisat ajánlani 140-150ezer környékén ami nem samsung?
Ztech
Hali vettem egy samsung le37c530 at és amikor sötét a kép leveszi a fényerõt és elkezd zúgni kérdezném a tapasztaltabbakat ez mennyire normális jelenség?
neevous
Rádobsz egy tízest és veszel egy U2311H-ett. Ne mond azt, hogy nem mondtam meg😄

😊 én ezzel szemezek Samsung SyncMaster XL2370HD PS3-ra szeretném rá kötni majd meg majd monitor 😊 remélem bírni fogja

Én most irtam emailt egy boltnak, holnapra ha kapk választ itt megirom 😉mert ha azt irják arra a tipusra amit magamnak kinéztem hogy igen akkor a tiedben is, a 2.tv az elvileg tudja majd mint amit én néztem ki, remélem igazam lesz 😉
értem kösze!! csak õsök érdeklõdnek nagyon ilyen téren hogy van-e benne mert nekik ez is fontos

Amikor tv-t vásárolsz mindehol felvan már tüntetve hogy melyik tv képes erre, de a maiak közl szinte mindegyikben beépitve taláhato ez a funkcio ;>
Hello !

Ezt a televizito szeretném idén karácsonykor megvenni http://www.edigital.hu/LCD_televizio/LG_32LD550_LCD_televizio-p53797.html arrol érdeklödnék hogy kinek mi a véleménye rola, vagy esetleg ennél van e ujjab tipus, vagy ez a legutolso amit mostanában idehaza forgalmazott az lg ebben a kategoriában.
Válaszaitokat elöre is köszi szépen 😉
Krisztiam
sziasztok
nah most komolyan mi a véleményetek a Samsung LE32C630 típusú tv-rõl?
köszi elõre is

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hi all olyan kérdésem lenne hogy mi a Digi TV-nél vagyunk mint TV szolgáltató és olyan LCD tv érdekelne ami tudja fogni a digitális adásokat és nem kell hozzá ilyen dekóder jelenleg nem Lcd TV-nk van és kell hozzá ilyen dekóder dolog az lenen a kérdésem hogy
ez: Samsung SyncMaster XL2370HD "Ecofit" LED televízió-monitor
és ez: Samsung LE32C530F1WXXH LCD televízió
a TV-hez kellen még olyan dekóder vagy eleve tudja ezt a megoldást hogy nem kell hozzá?

neevous
Nem a legjobb. Belépõ fullHD-s ban talán U20, csak az jóval drágább. Ha belefér, nemszóltam.

HEllo,lg 50pk550 típust ismeri vki?..érdekelne róla pro/kontra.tvzéshez ritkán lenne használva,,leginkább konzol és mozi.

Mihez képest? 😊
vixo
Rendben,akkor ez lesz, nagyon szépen köszi a segítséget! ^^

Krisztiam
sziasztok
errõl vélemény?:
c630
láttam samsung szakboltba, nagyon szép képe van 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csabesz100
Akkor még tudsz élni a szavatossággal. Összesen 3 év szavatosság van ezekre a készülékekre. Vidd be nyugodtan egy Samsung szervizbe és mond el nekik, hogy mi a gondja. Ha azt mondják, hogy erre csak 2 év garancia van, akkor mond, hogy tudod, de van plusz 1 év szavatosság!

vixo
gödöllõi áruházban lett vásárolva a tv 2008. okt 30.án, a garancia papíron ez áll: CRT,LCD,Plazma,Projektoros televíziók +24hónap korlátozott Samsung garancia. Magyarul pont nem rég járt le a gari :S

Csabesz100
Ha normális helyen vetted, akkor 2+1 év garit kaptál. Elméletileg ingyen kellene csinálni a szerviznek!

vixo
Köszi a választ! Azt nem tudod véletlenül,hogy kb mennyibe fáj ennek a hibának a szervízelése?