21171
LCD - Plazma
-
#14560 sziasztok
optikai kábellel összekötöttem a tv-t meg az erősítőt.. hová kellene kapcsoljam az erősítőt, hogy legyen hang? vagy a tv-n kell vmit állítani? tudja vki? -
godorrobert #14559 igen bocsi az L betüért :-)
mkv-t tuti lejátszik, mert média marktba próbáltam személyesen!
én most vettem 32LK330-at és lejátsza csak ez 720p-s tv(szabadszemmel nem vettem észre különbséget)! -
#14558 Lejátszik valamelyik TV ilyen árkategóriában MKV fájlt? -
#14557 Ja mert kihagytál egy L betűt! :D -
#14556 Nem találok magyar oldalt vele kapcsolatban! Miért? -
godorrobert #14555 LG 32K450 szerintem ez a legjobb választás számodra!
85k körül már kapható -
konrada #14554 Ha a tévén van optikai (vagy spif, de az nem szokott)kimenet, a házimozin meg ahhoz való bemenet, úgy igen.
...de általában a bemenet nem szokott lenni, csak drágább rendszereken.
...ettől még rca-n sztereóban át tudod küldeni, és a házimozi szétosztja a 6 hangszóróra, így a magasabból mélysugárzóra átmenő hang ad valamennyi mélység érzetet is, de azért az nem 5.1 -
#14553 Ja és az újabb kérdésem kihagytam! Van egy 5.1-es házimozi rendszer itthon azt rá tudom kötni valahogy úgy erre a TV-re hogy a hang azon (is) szóljon? -
#14552 Köszönöm szépen! Wifi ready dologgal egyből meg is fogott a kicsike :) jövő héten le is lesz adva a rendelés úgy néz ki! -
#14551 és tévéadás hangját akarod hallani avagy a medialejátszo filmjeiét?
(amugy igen, optika lenne amugyis a javallott) -
konrada #14550 Samsung 32D550
Végül is ebben az árkategóriában ez a legjobb kompromisszum, hiszen DVB-T és C van benne és elég jó a médialejátszója.
(Ebben az árkategóriában a LED-esek ennél gagyibb panellal vannak.) -
konrada #14549 Gondolom a 2 jack-dugós kábellel kötötted össze (piros a piroshoz, fehér a fehérhez) és sztereót vársz el.
Ennek működnie kell. Valószínűleg a tévé menüjében kell beállítani a hang-kimenenetet külsőre.
(Persze lehet, optikaival küldöd át, mert az erősítőd fogadja, de akkor is a tévé menüjében kell keresni.)
-
#14548 Sziasztok!
80-90ezer forint körüli szeretnék LED LCD vagy sima LCD TV-t venni!
Kikötések:
- 1080p
- 32"
- lehetőleg energia takarékos
- USB-ről játszon le 1080p-t v. média boxról
- legyen benne olyan, hogy a DiGi kábeles HD-s adásokat HD-ban adja le DVB-C vagy DVB-T átalakító a neve ha jól tudom? Magyarázott itt nekem a digiszerelő, hogy ha HD adás kell akkor vagy a TV-ben legyen ez az "izé" vagy vegyünk digis boxot hozzá (?) Bocs ha gagyin, bután írtam le nem nagyon vagyok otthon a témában! Milyet ajánlotok és hol érdemes venni? Gondolom most decemberben sok akció lesz össze-vissza változnak az árak... A segítséget előre is köszönöm! -
#14547 btw nemsoká esni fog az áruk, csak az áradások végét kell megvárni, ami jónéhány gyárat működésképtelenné tett :)
Szerintem elég, a gyors hdd csak akkor kell, ha mondjuk rendszert telepítesz rá. Egyébként meg egy 5400-as halkabb és hűvösebb tud lenni, így hoszabb az élettartama is.
-
#14546 akkor optika :) -
#14545 nincs hdmi sajna az erősítőn.. -
godorrobert #14544 igen nekem is feltüntek, hogy elég magasak lettek az árak :-(
720p-s filmeket akarok nézni róla USB keresztül!szerinted elég a 8MB-os memóriás? -
#14543 inkább az optika...vagy ha van az erősítőn hdmi akkor azzal... -
#14542 samsung d5000 rca kábellel kötöttem össze a tv az erősítővel..
vagy próbáljam optikai kábellel? -
#14541 szerintem valami 5400-as fordulató bőven elég neki!
btw ne most vegyél hdd-t, mert 3x annyi mint normál esetben.
-
#14540 Milyen tv? hova kototted? -
godorrobert #14539 LCD tvkhez milyen külső vinyót ajánlanátok ? -
#14538 Sziasztok
adott egy lcd tv.. és rá szeretném kötni erősítőre, de hiába kötöm össze rca kábellel nem működik.. nem jön ki hang.. ötlet?? -
#14537 Pana G-sek 300x leverik ezt a Szotyit. -
#14536 ezt ugy forditottam neki, hogy ajánlod :)) (mkv meg a többi hókuszpókusz nem érdekli, lg-samsung annyira nem hatja meg). ennyiért, ekkorában, kevesebbet fogyasztót nem tudtam neki mondani és ő se nagyon talált mást.
egyébként is onnan indult, hogy "veszek egy 32 colost 70-80ért, híradóra jó lesz azis", csak kicsit megdolgoztam (hajlott is a jobbra/nagyobbra, meg nem is) és most itt tart. Aztán ma ment át este haverjához megnézni egy G30as pana plazmát, mert korábban a G20as elődjét látta és azt imádta. kiváncsi leszek milyen tévében végződik a történet :D
(illetve lassan már szappanopera, sry :D ) -
#14535 Ezek a tévék 12 egy tucat kategóriák. Ebben a 70-100e szegmesben azt vedd meg amelyik a legszimpatikusabb. Meghibásodási arányban a japánok sokkal jobbak mint a kóreaiak. ha ez döntő. -
#14534 Sziasztok!
LCD tv szeretnék vásárolni.Kinéztem magamnak egyet.Erről mi a véleményetek?[URL=http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/LG-lcd-tv-32LK450.jsp]http:// Vagy mit ajánlatok hasonló árba ami esetleg jobb ennél. -
#14533 köszi, mert akkor felesleges pendrive-ot vennem.. :) -
#14532 ha a tv-n van usb, és támogatott formátumban vannak a filme, akkor valszeg nincs akadálya a lejátszásnak :)
-
#14531 sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy 500 GB-os samsung külső winchesterem, és vannak rajta filmek.. ha ezt rákötöm lcd tv-re akkor le tudom játszani vele?? -
#14530 Edigital: csúnya nézés
42EX410: elég soxkategória, de occóbb, csak kérdés hogy minél
NTFS, MKV, optikain hangkimenet, miden megy. Csak a képe xar(abb) bár néztem egy D5000 mellett, kb olyan. -
#14529 valami bővebbet!
edigital a gond?
vagy az ex410 sux?
őt a fogyasztása "győzte meg" :)) azóta a pana plazma említésére is csak csúnyán néz... pedig előtte abban az irányban volt eléggé elkötelezett :/ -
#14528 Még véletlen se...... -
#14527 haverom 42EX410-et akar venni... mivel beszéljem le róla?
edigital, 150k, kinn a matrica, hogy "a magyar márkaképviselet hivatalos támogatásával, garijával, stb"...
- nem tudtam, hogy sony gyárt 42"-t is :O
- nativ hajthatóságról tudsz valamit? -
#14526 samsung ue 32D5000 :) -
#14525 Általában az a zárójeles rész szokott a multikban a döntő lenni..... :)
82-es modellben ennyi pénzért csodákat nem kell várni, de egy jó CCFL-t válassz, mert ennyiért a ledes tévék csodálatos szép színeket produkálnak( NOT). -
Dean Winchester #14524 Üdv!
max. 100k-ig szeretnék venni tv-t és ebben kérnék segítséget , hogy milyet vegyek!
Annyira nem értek hozzá, viszont olvastam ,hogy van aki nagyon jártas ebben a témában.
felhasználási terület.: egyenlőre sima analóg adás (1-2 hónap múlva egy digi lesz még bekötve) de főként dvd (blue-ray) filmek nézésre lesz használva.
Tescoban árult tv-k mennyire jók?
Szóval ezek alapján aki tud az segítsen, köszönöm szépen!
ha már tesco akkor annyit hozzáfűznék még, hogy tegnap nézelődtem (márka nevet most nem mondanék) és észrevettem két 82cm-es tv-t , az olcsóbbnak szebb volt a képe míg a drágábbnak halványabb! (lehet mondjuk a beállítások nem stimmeltek és azért volt az eltérés) , mind1 ez csak egy rövid zárójeles megjegyzés :D -
#14523 sajnos csak 400hz-es :((( -
Gábor #14522 Sziasztok!
Segítséget szeretnék Tőletek kérni. Az lg lcd-m öt évesen szépen dobja fel a pacskert (már évek óta beégett a panel, most meg nem tud antenna bemeneten keresztül jelet megtartani, folyton szétesik. Componens és hdmi bemeneten tökéletesen adja a képet).
Lecserélném a fenti okokból. A következő egy-két hónapban ejteném meg a cserét, úgy 100-150 forintot szánnék rá. 32"-es alá nem szívesen mennék.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#14521 Nem tudom ki kezdte,de azt tudom, hogy a plazmak miatti összehasonlíthatóság miatt csinálják ezt a Mhz bullshitet. TAvaly még a samu is kiírta a tényleges refresh rate-t idén már csak ezt a clear motion bigyót tolja minden tévéjénél ami kurvára ködös és nehezen magyarázható a vevőknek ezért én megmaradtam az 50-100-200-hz-nél. Mert más nincs ha lcd-ről beszélünk:)