LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig a Philipsnek, Sharpnak, Sonynak is vannak gyenge modelljei, tipikusan a kis méretû (37 alatti), olcsóbb fajták.
A Philipsrõl konkrétan az a hír járja, hogy az 5-ös széria és lejjebb csak muszájból készül, és közel sem hozzák a felsõbb kategóriák minõségét, mintha nem is egy márka lenne.
Óriási különbség van a között, hogy valaki értelmes minõségkülönbségre költ, vagy sznobizmusra.
Forolto
Köszi,de az nekem nagyon drága. 😊

Kb.Fél éve keresek TV-t,hol az egyik rokonomnak utaztuk át a várost,hol a kollégámnak és mindenhol és minden egymás mellé rakott LG-Samu-Philli készülékek között a Phillipsnek van a legszebb képe.

Sajnos a 200Hz-es Sony-ra nem lesz pénzem és sajnos a 4 alapszines Sharp-ról is le kell mondanom,igy marad a Sharp paneles Phillips.
Nem tudtok valami nagy akciót karácsonyra?😊

Ettõl függetlenül akinek tv-t vettünk az vagy Sharp-ot vagy Phillips-et vett és mind dicséri,hogy picit drágább,de szép képe van.
Miért gagyi?Hol vannak a 100Hz-es TV-k?USB-rõl melyik játszik le minden formátumot?
Kontrasztarány?
S nem utolsó sorban fogyasztás.

Szóval ezek alapján részemrõl kizártnak tekinthetõ az LG és a Samu.
Mindentõl függetlenül az én monitorom LG a páromé Samu.Az elõzõ monitorom 10 évig bírta az is LG volt.Valamiben jobbak mint az átlag,sajnos TV készitésben nem.

cloud.strife
Szeretem ezt az általános magyar hozzáállást. Valakinek több pénze van, vesz egy minõségi terméket és akkor már hülye, meg minek, meg stb......

Hadd döntse már el, hogy neki mi a jó!!!

Nekem meg 40" 3D-m van (420e ft) 2m-rõl és alig tévézek, nem kötöm PC-re, max. PS3 megy rajta, meg pár VÁSÁROLT BD film.

Nesztek.

www.digimomentsvideography.com

tök jó lehet rajta böngészni😊

Kiadtál 1 monitorért akkor 300.000 Magyar Forintot?

clio1616v
fõként számítógépmonitorként használom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
1,5 - 2 méterrõl nézem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

arty
nem ér meg, hiszen a minõségi pluszt pár méterrõl már nem is látod ilyen bélyeg méretben

Forza.

Hogy a fenébe érne már 300k-t egy 32-es, amikor 46G20-at kapsz annyiért? ugyan miben lenne jobb annál?
clio1616v
egy vesszõ lemaradt...

Samsung nem ér 300 pénzt nem a 40 colos tv erre próbáltam utalni, hogy van olyan 32-es ami megér 300k-t

arty
3D 40"-en LOL

Forza.

Mi ráadásul? A 9-es philipsed nem edge ledes, hanem local dimminges, azért olyan geci drága. Az edge led a kanyarban sincs képminõségben, mert nem homogén a megvilágítás.
és elnézést a félregépelésért, fáradt vagyok
Szoasztok, ki melyik tv-t ajánéja,fontos lenne mert idestova 1 honapja örlödöm...

http://elektroplaza.hu/index.php?option=com_whp&controller=termek&id=49645

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=tv&s=0&mit=9225&phpsessid=ba2919e7de68e218b45d6c0095131039

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=tv&s=0&mit=9159&phpsessid=ba2919e7de68e218b45d6c0095131039

Illetve ezek milyen régi tv-k? mert elsö választásom a 2. volt mert bitang jo ára van csak azt irták kifuto termék és nem akarok régi szart venni de ha szerintetekképminöségben über akkor inkább azt veszem, mert nem vagyok milliomos 😛
neevous
Majd benézek egy media marktba és akkor már nem csak képeken látok TV-ket😄😄😄DDDDDD!

A TV-d Sharp paneles, vágod?

cloud.strife
Akkor valahol félresiklott a dolog..... :/

clio1616v
néztem

cloud.strife
Néztél volna Bravia-t te is.....

cloud.strife
Rakhattak volna oda pl. egy HX900-as Bravia-t is... 😊
Lett volna csodálkozás.... 😄

clio1616v
nézz be például a budaörsi mediába ott össze lehet õket hasonlítani

vitathatatlanul a 8-9es szériás philipseknek van a legfolyamatosabb legszebb képe

a kontrasztot és a fekete színt sem übereli egyik másik tv gyártó sem

a tvk itt készülnek fehérváron, már volt olyan infóm hogy kihozzák õket, de türelmetlen vagyok és azonnal mihelyst megérkezett az elsõ darab a nagykerbe már vettem is meg

neevous
Milyen elõnye van szerinted annak, hogy ledes a fogyasztáson kívül?
Félhomályban láttad? Ha akkor tetszett, akkor baj van.

neevous
Nem a VT20 a lényeg:

bitang jó képe van,nemhiába led..ismerõsömnek ien van éshát én letettem állam amien képet mutatott blu rayben.,+ ugye 3d...vaterán most volt 1 alkalmi vételben,210E vitték el,ha nem msot rendeltem volna LG 50Pk550et meg is vettem volna.

jézus uristen:S

clio1616v
nem a 40 colon a hangsúly, hanem a Samsungon ráadásul ez egy edge LEDes

32esért adtam 300k-t 😉

arty
usb - csomo film nem fog menni, szopsz majd a dts hang miatt is, feliratok miatt, az újabban tömöritett hang és video fejlécek miatt. egy tévé nem médialejátszó, soha nem is lesz az. pécérõl már nem is beszélve.

optikai kimenet - ugyan ezért nem releváns + biztos kiad 5.1-et? házimozid milyen? tuti van rajta optikai bemenet?

x30-as modell = fos panel
x50-es modell = értelmesebb panel
régebben, amig a samsung képes volt ráirni a tévéire, hogy milyen panel van bennük igy volt. vagy szerinted azért olcsob az 530, mert a samsung a jótündér? 😉

Forza.

daver88
mivel kevesebb, mint egy olcsó LG???

USB: 720p-s filmeket viszi, az itthoni házimozi nem, optikaival összekötve 5.1-et átviszi...hát ha ez lényegtelen, akkor nálam van a hiba...
mi a különbség egy 550-es és 530-as verzó között??? lan csatlakozó??? hát az nekem nem kell...

300k egy 40 colos LCD-ért? Muhaha 😄
arty
usb és optika minek? pont a két leglényegtelenebb egy tévénél

viszont a panel az 530ban tuti fos (elõzõ években azvolt a 30-as, ultraócsó modell)

akkor már inkább ócsó LG

Forza.

hali valaki tud nekem errõl véleményt mondani??
Samsung UE40C7000
http://www.220volt.hu/Samsung+UE40C7000?gclid=CI7T9Y_PvKUCFc4H3wodF2kWYQ

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Pedig ugyanúgy van rajta fényerõ állítás 😊
daver88
Üdv!!!
TV vásárlás elõtt állok, a kiszemelt tv a Samsung LE32C530...van valakinek esetleg tapasztalata róla??? ami fontos lenne, az az USB csatlakozó, az optikai kimenet...

ha esetleg hasonló tudással valaki hasonló árban, azt is szívesen meghallgatom/megfontolom...

kösz

clio1616v
nézegettem plazmákat, de nekem nem volt elég világos a képe

clio1616v
mer szar a képe

neevous
Majd Cloud elmagyarázza, nekem most nincs kedvem hozzá😄

Persze, h olvastam, direkt tettem bele a "gagyi LG-t és Samut", mert érdekelne, h pl. a táblázat alapján mitõl is gagyik azok?
Vagy fényévnyi a képminõségük a többihez képest és ezért gagyik?

Vki leírhatná ezeket, h pontosan miért is gagyi kategória pl. az LG 42LD650 vagy a Samsung LE40C650?! <#fejvakaras>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Mert egy G20-szal nem tudnál elégedett lenni? 😊
clio1616v
soha nem a pénz a lényeg, hanem az elégedettséged

úgy voltam vele, hogy addig nem veszek tvt amíg nem engedhetem meg magamnak azt amivel már elégedett tudok lenni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

5-ös szériánál nincs nagy különbség a gagyi samu meg lg-hez képest... a Philips csak a felsõbb kategóriákban jó ahogy elnézem, a többi csak muszájból van...
A 7-es széria már kezd jó kompromisszum lenni, de már ez is irreálisan drágább egy ugyanilyen méretû G20 plazmánál, aminek viszont jóval szebb képe van. A 9-es széria fasza, már majdnem plazma képminõség, nade mi a rákért fizetnék többször annyit érte?

Én a 42PFL7685-öt néztem ki, meg a 42G20-at. Csaknem 50 rugóval többe kerül a Philips, holott a plazma majdnem mindenben jobb (kivéve külsõ dizájn, és áramfogyasztás, bár utóbbi is elhanyagolható).
neevous
Az utolsó mondatot olvastad?😊

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

clio1616v
philips 9-es széria

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Forolto
Pc-hez persze rá lesz kötve és azt gondolom egy PS3 is.

Eddig a Philli 42PFL5405H volt kinézve,de gondoltam megkérdezlek titeket is.

neevous
*mit nézel rajta?

neevous
Mit nézel rajt'. PC-hez lesz kötve?

Forolto
Skacok,

Mit tudtok most ajánlani?40-42-es TV érdekelne olyan 200 körül.

Gagyi LG és samu kizárva.

arty
nem mondod, hogy az xboxot kompoziton kötötted be??!?!?!?!?!!?

Forza.

neevous
Nem mondod, hogy 80k-ért vettél egy TN paneles monitort?

Samsung SyncMaster XL2370HD TV-Monitor LCD LED

Végül meg vettem😊 80.900FT Extreme Digital